De Britse ex-premier Tony Blair.
Volledig scherm
De Britse ex-premier Tony Blair. © AP

Britse ex-premier Tony Blair haalt hard uit naar Boris Johnson: “Shockerend, onverantwoord en gevaarlijk”

De voormalige Britse premier Tony Blair haalt hard uit naar huidig eerste minister Boris Johnson en diens brexitplannen. "Wat gebeurt is shockerend, onverantwoord en gevaarlijk", zei hij vanmorgen in een speech.

13 reacties

  • Jo Bosman

    5 jaar geleden
    Dat Tony Blair maar zwijgt. Hij heeft nooit iets anders gedaan dan dat . Alles wat hij deed was “Shockerend, onverantwoord en gevaarlijk”
  • Erwin Van Roy

    5 jaar geleden
    Kevin Noël stop eens met naar percenten te kijken maar kijk eens naar de echte cijfers. 17,5 miljoen Britten op 54 miljoen stemgerechtigde Britten hebben voor een exit gekozen. Dat is geen meerderheid. De EU haters vind dat de EU wij dus te veel aan migranten geven maar daarnaast vinden ze wel dat de Engelsen gelijk hebben en de EU wij dus maar moeten opdraaien voor de kosten. Weten die EU haters eigenlijk zelf nog hun leugens die ze vertellen.
  • Kees Huls

    5 jaar geleden
    De EU kan niet onderhandelen over de kwaliteit van buitengrenzen. Vele reageerders die zich tegen de EU uitspreken in dit dossier zijn dezelfde die altijd bleiten dat er te veel vreemd volk binnenkomt. Dit is een intern probleem voor het VK, met name de positie van Noord Ierland maar waarschijnlijk ook die van Schotland en Wales.Wel zou de EU de mogelijkheid moeten geven om regio's te accepteren. Maar ja, moeilijk verhaal met VK, Spanje (Catalonië) en misschien ook België (Vlaanderen).
  • René Mattyns

    5 jaar geleden
    Den deze moet veel zeggen
  • Geens Rik

    5 jaar geleden
    UK zal uiteindelijk als winnaar uit heel de Brexit historie komen. Enige probleem voor de politiekers zelf daar is dat er geen vangnet meer zal zijn voor hunzelf in het geldverkwistende Europa.