RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

LOL: Simon Keizer krijgt blouse nog amper dicht na vakantie

Beeld © ANP

Simon Keizer (35) heeft overduidelijk genoten van de vakantie. Op Instagram deelt de zanger een kiekje waarop glashelder te zien is dat zijn shirt aan de krappe kant is. Gelukkig kan hij er zelf wel om lachen, net als zijn volgers.

"Iéts teveel gegeten"

"Iéts teveel gegeten", schrijft de partner van Nick met een stapel sushi emojis op zijn Instagram. Alleen de middelste knoopjes gaan nog dicht.

Simon
Lees ook:
Simon Keizer en zijn Annemarie zijn 15 jaar samen

Zijn bekende collega's moeten onwijs lachen om de post van de Volendamse. "En daar was ik dus getuige van... gisteravond. Jaja", laat Wendy van Dijk achter bij het hilarische kiekje. Zanger Nielson heeft wel een oplossing voor zijn probleem: "Zal ik ‘m even aantrekken voor je gemoedsrust?", grapt hij.

Ook Sanne Hans kan het niet laten een geintje uit te halen: "Geen red sun met pindakaas toch?" Voor Bas Smit is de situatie echter veel te herkenbaar "Story of my life", stelt hij Simon gerust.

In
Lees ook:
In de gloria! Feest thuis bij Simon Keizer

Zijn vrouw, Annemarie, heeft ook nog een optie: " Of verkeerd gewassen", oppert ze bij de foto. "Altijd de schuld geven aan de wasmachine", staat een volger hem bij.