RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Voetbal

'Neymar is klaar met transfersoap en blijft in Parijs'

Neymar aan de bal voor PSG (archieffoto). Beeld © EPA

Neymar blijft toch bij Paris Saint-Germain. De Braziliaanse sterspeler wilde graag terugkeren naar FC Barcelona, maar de onderhandelingen duurden hem te lang. Hij heeft nu voor duidelijkheid gekozen.

Dat meldt het Franse L'Équipe. FC Barcelona was bereid ver te gaan voor de 27-jarige Neymar, maar alle pogingen werden door de Fransen van tafel geveegd. Ook een deal waarbij enkele Catalaanse spelers de omgekeerde weg zouden bewandelen, zoals Ousmane Dembélé en Ivan Rakitic, draaide op niets uit. 

Neymar zou zelfs zelf 20 miljoen euro willen neerleggen om naar Spanje te mogen vertrekken, maar dat vond de sportieve directeur van de Parijzenaars, Leonardo, een belachelijk idee. "Neymar mag weg, maar niemand heeft het geld om hem te betalen", zei hij.

Wegwezen

Neymar moet nu zijn best doen om de harten van de PSG-fans terug te winnen. De Franse fans waren tijdens de transfersoap helemaal klaar met hun sterspeler en toonden tijdens de eerste competitiewedstrijd spandoeken met teksten als 'klootzak' en 'wegwezen'.

Neymar
Lees ook:
Neymar krijgt volle laag van PSG-fans: 'Rot op!'
Bron: VTBL