door Opa in Gezondheid  ·  100 Reacties

  • 1
  • 1162x gelezen
Reageer met een Emoji
3
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

51 Imperator

"De kostenstijging komt vooral voor rekening van de vaccins tegen zes nieuwe ziekten die aan het pakket van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zijn toegevoegd. "

Dat wordt er dus niet bij verteld door impedingetje, die altijd heel selectief citeert.

2
52 Gekste Henkie

@50
Ik weet natuurlijk niet of je zo achterlijk ben als dat je je voor doet maar producenten maken geen vaccinplannen. Dat doen de afnemers van het vaccin.

2
53 Snorrie

@50

Cherry picking
Wanneer je verder leest wordt duidelijk dat de prijs inmiddels al lager is en dat deze stijging voornamelijk komt door de nieuw toegevoegde vaccins aan het pakket.
Dat de prijzen voor veel landen aan de hoge kant zijn daar ben ik het mee eens. Vandaar de verzoeken aan de industrie om deze waar mogelijk te verlagen.
Ondertussen houden farmaceuten voor arme landen al een andere prijs aan dan voor de westerse wereld.

1
54 carpenter

@51
"Bmr-prikken zijn peperduur, omdat:"

Ik zie verder geen enkele verklaring voor de prijs van BMR prikken, je wekt verwachtingen en lost het niet in. Niet logisch.

1
55 kwatta

Typisch voor antivaxxers. Als ze al eens met goede bronnen komen dan zeggen die bronnen iets heel anders dan wat de antivaxxers beweren. Vaak zelfs het tegenovergestelde.

1
56 carpenter

@50
[Fabrikanten bepalen hun vaccinplannen alleen op basis van winstverwachtingen, nooit op behoefte of plan voor ten gunste van de gezondheid van de (wereld)bevolking. In dit opzicht is geen enkel verschil met hun pillenafdeling. Uitmelken van mensen staat centraal bij alle divisies. ]

In werkelijkheid werken een groot aantal farmaceutische bedrijven die vaccins produceren samen met het GAVI: https://www.gavi.org/about/partners/industrialised-country-vaccine-industry/

Our partnership with vaccine companies in the industrialised world harnesses their research and technical expertise to supply vaccines that address the needs of developing countries.

Representatives of the International Federation of Pharmaceutical Manufacturers & Associations (IFPMA) have one seat on the Gavi Board. The IFPMA represents more than 55 members of national industry associations, including Johnson & Johnson, GlaxoSmithKline, Merck & Co., Novartis, Sanofi Pasteur, the vaccines division of Sanofi-Aventis and Pfizer.

1
57 Wilmama

@51
"Bmr-prikken zijn peperduur, omdat"
Dit is een grove leugen.

"> De vaccins niet goed werken"
Dit is een grove leugen.

"en slechts tijdelijk werken."
Dit is een grove leugen.

"> Door de bijwerkingen worden mensen chronisch ziek"
Dit is een grove leugen.

"en er ontstaan neurologische schade."
Dit is een grove leugen.

"Vaccineren is voor de industrie niet meer dan een methode om mensen levenslang afhankelijk te maken van hun (pillen)producten."
Dit is een grove leugen.

Robimp, ga alsjeblieft hulp zoeken voor je dwangmatig, pathologisch liegen. Je bent echt zwaar ziek in je hoofd.

1
58 RichardR

@51
[Bmr-prikken zijn peperduur, omdat:]
Omdat jij uit je nek kletst en de waarheid nooit verteld:
https://www.gavi.org/about/mission/facts-and-figures/
(**) 52 MILLION REACHED WITH A SECOND DOSE OF MEASLES VACCINE

Since 2007, countries have immunised 52 million children with a second dose of measles vaccine and 15 million with a first dose of measles-rubella vaccine through Gavi-supported routine immunisation programmes. Gavi-funded campaigns with these two vaccines have helped to vaccinate another 370 million children in countries at high risk of outbreaks. (**)

1
59 Wilmama

* Verwijderd door de redactie *

60 Imperator

@60
Onder meer deze lijst met feiten uit 2018 bewijst jouw ongelijk. Het is geen bende, integendeel:
https://www.gavi.org/about/mission/facts-and-figures/

3
61 Wilmama

@60
"En niemand heeft het bewijs dat vaccins veilig zijn en effectief werken."
Dit is een grove leugen.

Robimp, ga alsjeblieft hulp zoeken voor je dwangmatig, pathologisch liegen. Je bent echt zwaar ziek in je hoofd.

1
62 RichardR

@21
Maar waar kwam het virus vandaan? Kwam het zomaar uit de lucht vallen?
En hoeveel slachtoffers heeft het uiteindelijk gekost? D.w.z. hoeveel sterfgevallen en patiënten met blijvende ernstige schade. Epidemie 2013/2014 Aantal doden: 1.
https://www.rivm.nl/mazelen/mazelen-in-nederland

En hoeveel mensen sterven er jaarlijks aan de griep?
https://www.volksgezondheidenzorg.info/onderwerp/influenza/cijfers-context/sterfte#node-sterfte-3
In het griepseizoen van 2017/2018 stierven ruim 9.400 personen meer tijdens de griepepidemie dan verwacht (Reukers et al., 201question

En hoeveel mensen sterven er jaarlijks aan kanker? 16000 en dat is een voorzichtige schatting. Maar iedereen doet het in zijn broek als je mazelen durft te noemen.

Steeds minder mensen maken er gebruik van gratis inentingen. Ze zijn bang dat vaccineren hun kinderen juist kwaad doet, kritiek die ook hier in Nederland en de rest van Europa te horen is. En waarom is de gemiddelde Afrikaan zo wantrouwig tegenover gratis vaccinaties. Zou dat iets te maken kunnen hebben met de poliovaccinaties die in de 50er jaren van de vorige eeuw door een Amerikaan Koprowsky zijn uitgevoerd in de Belgische Congo? Wie daar meer over wil weten zou het boek The River van Edward Hooper eens moeten lezen.
https://www.nrc.nl/nieuws/2001/05/12/aids-en-polio-7541820-a584707

11
63 samcash

@63
"Maar waar kwam het virus vandaan? Kwam het zomaar uit de lucht vallen? "
In zekere zin wel -- het is vrijwel zeker per vliegtuig meegenomen door iemand die het heeft opgelopen in een land waar mazelen nog endemisch is.

"En hoeveel slachtoffers heeft het uiteindelijk gekost?"
Weinig -- omdat het totaal aantal patiënten beperkt bleef tot iets meer dan tweeduizend. Maar als alle kinderen weer 'gewoon' mazelen zouden krijgen, zouden we dus enkele tientallen dode kinderen per jaar te betreuren hebben. Waarom zou je dit accepteren wanneer je dat zonder risico van betekenis kunt voorkomen?

"En hoeveel mensen sterven er jaarlijks aan de griep?"
Het vaccin tegen griep werkt veel minder goed dan dat tegen mazelen. Wanneer het griepvaccin net zo effectief was als het mazelenvaccin, zou het aantal griepdoden ook zeer sterk dalen. Merk op dat zwakkere bevolkingsgroepen evengoed het advies krijgen een griepprik te halen.
Je vergelijking met kanker is zo mogelijk nog krommer -- maar de overeenkomst met zowel mazelen als griep is is dat met man en macht wordt gewerkt om ook die ziekte terug te dringen.

"Steeds minder mensen maken er gebruik van gratis inentingen. Ze zijn bang dat vaccineren hun kinderen juist kwaad doet"
En die angst wordt dus verspreid door domme antivaxxers, die in al hun imbeciele arrogantie denken dat ze het beter weten dan onze artsen en wetenschappers, of, erger nog, het vertrouwen in onze artsen en wetenschappers opzettelijk ondermijnen.

"En waarom is de gemiddelde Afrikaan zo wantrouwig tegenover gratis vaccinaties."
Dit is onzin. Het vertrouwen in vaccinatie is relatief het grootst in arme landen. Zie onder meer https://wellcome.ac.uk/reports/wellcome-global-monitor/2018

"Wie daar meer over wil weten zou het boek The River van Edward Hooper eens moeten lezen."
Edward Hooper is een van die antivaxx-imbecielen die geheel ongehinderd door kennis van zaken en tegen alle weerleggingen en controleerbare feiten in bleef roepen dat HIV/AIDS en het orale poliovaccin iets met elkaar te maken zouden hebben.
(Dit is dus van meet af aan al zeer onwaarschijnlijk, want HIV is niet overdraagbaar door eet- of drinkwaren, en overleeft ook slechts zeer kort buiten het lichaam -- en laat het orale poliovaccin nu worden toegediend in de vorm van suikerklontjes, juist omdat het in die vorm zeer lang goed blijft buiten het lichaam.)
Zie https://en.wikipedia.org/wiki/OPV_AIDS_hypothesis voor de leugens en valse beschuldigingen van Hooper.

0
64 RichardR

@63
------
En hoeveel mensen sterven er jaarlijks aan kanker? En waarom is de gemiddelde Afrikaan zo wantrouwig tegenover gratis vaccinaties. Zou dat iets te maken kunnen hebben met de poliovaccinaties die in de 50er jaren van de vorige eeuw door een Amerikaan Koprowsky zijn uitgevoerd in de Belgische Congo?"
-------
Vragen beweren niets. Ze suggereren alleen.

Polio is gewoon verdwenen in elk land waar gevaccineerd wordt, het poliovaccin werkt prima en daar verandert een boek niets aan. In het grootste deel van Afrika is polio ook gewoon uitgeroeid, behalve daar waar men nog in medicijnmannen en boeken van Hooper gelooft.
Nederland kent ook geen polio meer, dankzij vaccinatie.

0
65 Gekste Henkie

@63
[ @21
Maar waar kwam het virus vandaan? Kwam het zomaar uit de lucht vallen?
En hoeveel slachtoffers heeft het uiteindelijk gekost? D.w.z. hoeveel sterfgevallen en patiënten met blijvende ernstige schade. Epidemie 2013/2014 Aantal doden: 1.
https://www.rivm.nl/mazelen/mazelen-in-nederland ]

Je rekent jezelf rijk, maar dat is niet de juiste manier om naar deze cijfers te kijken. In dit artikel van 14 augustus j.l. worden ze in het juiste perpectief gezet:
https://www.umcutrecht.nl/nl/Nieuws/Mazelen-is-minder-onschuldig-dan-velen-denken

(**) Mazelenuitbraak
De laatste jaren zijn er in Nederland enkele tientallen mazeleninfecties per jaar, behalve als er een uitbraak is. Dat gebeurt elke tien tot vijftien jaar, voor het laatst in 2013 en 2014. Tijdens deze epidemie werden er 2700 patiënten met mazelen gemeld, hoofdzakelijk niet-gevaccineerde schoolkinderen. Ruim 180 patiënten belandden in het ziekenhuis en één 17-jarige patiënt stierf aan de ziekte. “Stel nou”, zegt Patricia, “dat niemand in Nederland tegen mazelen gevaccineerd zou worden, dan zou vrijwel elk kind de mazelen een keer doormaken. Dat komt neer op gemiddeld 170.000 mazeleninfecties per jaar. Ruim 50.000 daarvan zullen er flink ziek van zijn, 14.000 krijgen oorontsteking en 12.000 longontsteking. Zo’n 170 zullen hersenontsteking oplopen en om en nabij 17 mensen zullen overlijden. Deze narigheid is grotendeels te voorkomen met vaccineren.” Daarvoor moeten dan wel voldoende mensen zich laten vaccineren. In Nederland zitten we momenteel met bijna 93 procent net onder de gewenste vaccinatiegraad van 95 procent. Waarom is een *) hoge vaccinatiegraad belangrijk? (**)

*) https://www.umcutrecht.nl/nl/Nieuws/Vaccineren-jezelf-en-anderen-beschermen

0
66 Wilmama

@63
[En hoeveel mensen sterven er jaarlijks aan kanker? 16000 en dat is een voorzichtige schatting. Maar iedereen doet het in zijn broek als je mazelen durft te noemen.]

Ik durf dit nog erger dan appels met peren vergelijken te noemen. Geen enkele kankersoort is besmettelijk, en vrijwel niemand komt al een paar dagen na de diagnose te overlijden aan de gevolgen daarvan.

Het zeer besmettelijke mazelenvirus heeft de belangrijkste slag al geslagen tijdens de incubatietijd van 7 tot 14 dagen (gemiddeld 10 dagen) wat complicaties betreft.
@66 "Deze narigheid is grotendeels te voorkomen met vaccineren.”

0
67 Wilmama

@63
[Zou dat iets te maken kunnen hebben met de poliovaccinaties die in de 50er jaren van de vorige eeuw door een Amerikaan Koprowsky zijn uitgevoerd in de Belgische Congo? ]

Hilary Koprowski verdient het niet om zelfs na zijn dood nog door het slijk gehaald te worden door jou of welke anti-vaxxer dan ook:
https://www.parool.nl/nieuws/ontdekker-eerste-poliovaccin-overleden~b833274f/

Koprowski was in 1950 de eerste onderzoeker die aantoonde dat inenting tegen polio, de verlammende en soms dodelijke ziekte die tegenwoordig bijna is uitgeroeid, mogelijk was.

0
68 Wilmama

De antivaxxers plaatsen nu steeds advertenties op marktplaats, ze worden steeds verwijderd, maar zijn echt walgelijk.

https://www.facebook.com/astrid.hartman.14/posts/1242127315967794

1
69 kwatta

@63
Wat @64 ook al zegt:
[@63
"Maar waar kwam het virus vandaan? Kwam het zomaar uit de lucht vallen? "
In zekere zin wel -- het is vrijwel zeker per vliegtuig meegenomen door iemand die het heeft opgelopen in een land waar mazelen nog endemisch is.]

En hier een voorbeeld uit 2013 over hoe snel dat kan gaan op basis van een/1 besmettelijke persoon (mazelen zijn al zo'n 4 dagen besmettelijk voordat de 1e symptomen te zien zijn) : https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/canadees-kind-neemt-mazelen-mee-uit-nederland~bdccf982/

De mazelenepidemie in Nederland is overgewaaid naar Canada. Een middelbare scholier uit het Canadese Lethbridge heeft tijdens een familiebezoek in oktober aan Nederland de kinderziekte opgelopen. In het zuiden van de provincie Alberta zijn nu zeker 28 kinderen besmet. Ook in British Columbia zijn mazelen uitgebroken na besmetting via een Nederlander.

0
70 Wilmama

@69
Dit is nog erger dan van de pot gerukt. Als het niet zo erg was, zou je in een deuk kunnen liggen van het lachen.

0
71 Wilmama

* Verwijderd door de redactie *

72 Imperator

@69 , @71
Ik had het niet voor mogelijk gehouden, maar ik vrees dat we iemand hebben gevonden die net zo ziek in zijn hoofd is als onze Robin/Imperator...

0
73 RichardR

* Verwijderd door de redactie *

74 Imperator

* Verwijderd door de redactie *

75 Imperator

* Verwijderd door de redactie *

76 Imperator

* Verwijderd door de redactie *

77 Imperator

@74 in het wilde weg verbanden suggereren lijkt mij niet iets voor een internet held , meer iets voor deskundigen. Dat u dat niet bent was al bekend.

0
78 datkanjijmakkelijkzeggen

@76 de beste man is niet bepaald vaccinatie deskundige.. Dat weet u??

0
79 datkanjijmakkelijkzeggen

@77 moeders geven de antistoffen gewoon mee, gevaccineerd of zelf ziek geweest. Hoe dan ook hebben kinderen een kwetsbare periode tot ze de vaccinatie leeftijd bereikt hebben. Misschien lopen de inzichten van deze arts (die al 10 jaar dood is) niet helemaal synchroon met de huidige kennis? Misschien kunt u iets aan uw zoek methode veranderen? Dan krijgt u namelijk veel meer informatie en doet u meer kennis op. Echt, het is de moeite waard.

0
80 datkanjijmakkelijkzeggen

Dan kunt u misschien ook uitleggen wat het mechanisme is achter de door u gesuggereerde mutaties.

0
81 datkanjijmakkelijkzeggen

@74
"aantal gevallen van de mazelen: 21 personen"

Ja dat is zo laag..... DOOR vaccinatie question Het werkt!

Dan de Nederlandse vereniging voor Autisme, zij stellen:
---------------------
De NVA neemt afstand van de zogenaamde relatie tussen autisme en vaccinaties. Inmiddels is er zoveel onderzoek gedaan naar de oorzaak van autisme, dat met grote zekerheid kan worden gesteld dat ASS niet wordt veroorzaakt door vaccinaties. ASS is het gevolg van een aangeboren afwijking in de hersenen, waarmee een kind ter wereld komt. Daarnaast kan autisme het gevolg zijn van genetische afwijkingen, geboortetrauma of andere externe factoren tijdens de zwangerschap. Autisme is geen ziekte, of iets wat op latere leeftijd kan ontstaan als gevolg van externe factoren. Autisme kan wél een bijkomende complicatie zijn van andere aandoeningen en syndromen, maar ook deze zijn dan aangeboren.

De NVA wil benadrukken zich te scharen achter de standpunten van de WHO (World Health Organisation) aangaande de oorzaken van ASS en bovendien voorstander te zijn en te blijven van het Rijksvaccinatieprogramma. Wij willen dan ook oproepen tot het stoppen van verspreiden van feitelijke onjuistheden over het ontstaan van autisme, aangezien dit kan leiden tot veel onrust en onbegrip.
---------------------
https://www.autisme.nl/2015/09/02/standpunt-nva-autisme-wordt-niet-veroorzaakt-door-vaccinaties/

@77 "In the past, infants would not get measles. "

Verkoop je nu ook al grove leugens? ELK kind kreeg mazelen vroeger. Nou ok, laat ik niet liegen, 95% toch wel. Je gaat wel ver voor je "gelijk" he? vooral als je bedenkt dat jouw 'campagne' erop gericht is de gezondheid van kinderen aan te tasten.

0
82 Gekste Henkie

En daar mag gelijk een correctie overheen
21 personen met mazelen wordt:

"As of August 22, there have been 1,215 confirmed measles cases across 30 states, according to the Centers for Disease Control and Prevention."

https://nypost.com/2019/08/28/us-may-lose-measles-elimination-status-because-of-new-york-outbreaks/

Met het leeuwendeel voor New York.
De vaccinatiegraad daalt, daarom steekt mazelen weer de kop op. Maar dat is wat je wil, stoppen met vaccineren en DUS uitbraken, zieke kinderen en erger. Je bent een "fijn mens".

0
83 Gekste Henkie

@74
Voor de zoveelste keer:
Whale.to is een website die zowat alle mogelijke complottheorieën, kwakzalverij en andere pseudowetenschappelijke onzin verzamelt. In die zin is het één van de grootste en meest paranoïde complottheorieënwebsites terug te vinden op het internet.

https://hoax.fandom.com/nl/wiki/Whale.to

De Wet van Scopie, beter gekend in het Engels als Scopie's Law, geeft aan dat eenieder die de website Whale.to als betrouwbare bronvermelding opgeeft in een discussie, het argument onmiddellijk verloren heeft.

Je beseft zodoende dat met name @82 en @83 zich niet voor jou deze moeite gedaan heeft, maar voor de meelezers? De Wet van Scopie is bij jou namelijk vrijwel altijd van toepassing:
Bij uitbreiding kan de Wet van Scopie ook worden toegepast op andere websites die complottheorieën, pseudowetenschap en kwakzalverij publiceren.

1
84 Wilmama

@75
De zoveelste gerenommeerde deskundige die door jou zonder blikken of blozen geslachtofferd wordt t.b.v. Me, Myself and I: https://www.cdc.gov/ncbddd/aboutus/biographies/boyle.html

(**) Dr. Boyle has twice received CDC’s highest award for scientific excellence, the Charles C. Shepard Award for outstanding scientific publication and has authored or co-authored many peer-reviewed and other scientific publications. (**)

Als ik het goed begrepen heb, ging de betreffende 'hoorzitting' over autisme en daar hoeft niemand het meer over te hebben. Autisme wordt niet veroorzaakt door welk vaccin dan ook: https://www.nieuwskoerier.nl/news/501268-autisme-heeft-in-verreweg-de-meeste-gevallen-een-genetische-oorzaak?page=1

0
85 Wilmama

@76
Voor de zoveelste keer de waarheid achter jouw Russell Blaylock, M.D.:
http://skepdic.com/blaylock.html

0
86 Wilmama

@77
De in 2009 op 89-jarige leeftijd overleden Gerhard Buchwald was een Duitse arts en vaccinatiecriticus. Letterlijk en figuurlijk niet meer van deze tijd dus. Het door jou getoonde citaat slaat nergens op, behalve als een tang op een varken.

0
87 Wilmama

* Verwijderd door de redactie *

88 Imperator

@88 malle zwammerd

1
89 datkanjijmakkelijkzeggen

@88
Nogmaals:
De Wet van Scopie, beter gekend in het Engels als Scopie's Law, geeft aan dat eenieder die de website Whale.to als betrouwbare bronvermelding opgeeft in een discussie, het argument onmiddellijk verloren heeft.
Punt.

1
90 Wilmama

* Verwijderd door de redactie *

91 Imperator

@91
"... ontelbare artsen en onderzoekers ..."
Even voor de niet-ingewijden: Robin/Imperator raakt de tel al kwijt bij nul.

0
92 RichardR

@91 De oprichter van Whale.to John Scudamore beweert dat alle ziektes te genezen zijn met het drinken van urine.

Op de site wordt de holocaust, de maanlanding en de klimaatverandering ontkend en dat 9/11 een complot is geweest.

De veelheid aan volstrekte kolder van deze ex-varkensboer is verbijsterend. Als je daar serieus naar verwijst, bewijs je des te meer dat je volledig van het padje bent.

0
93 Belazerd

* Verwijderd door de redactie *

94 Imperator

* Verwijderd door de redactie *

95 Imperator

* Verwijderd door de redactie *

96 Imperator

* Verwijderd door de redactie *

97 Imperator

@97

Wanneer kom jij eens met bewijs voor jouw uitspraken?
Wat je nu doet is slechts spammen van eerder door jou geplaatste nonsense.

0
98 carpenter

@94
Eerste zin van de door jou geciteerde tekst:
"Vaccination is one of the most important public health accomplishments."
Dit is dus PRO-VACCINATIE, hersenloze garnaal! Je leest (of begrijpt) niet eens de dingen waar je zelf mee komt aanzetten! De rest van dat artikel benadrukt verder alleen maar het belang van zorgvuldig werken om bederf en vervuiling van vaccins te voorkomen -- en het zegt NERGENS dat die vervuiling 'onvermijdelijk' is. Je liegt er kortom weer op los...

@95
Wanneer je zelfs maar een greintje kennis van zaken zou hebben, zou je weten dat dit verhaal 100% uit de duim gezogen is.
- Er bestaat helemaal niets dat binnen tien minuten veertig graden koorts kan veroorzaken. Koorts door een mazelenvaccin treedt op zijn vroegst pas na een week op; de virussen in het vaccin hebben die tijd nodig om zich voldoende te vermenigvuldigen.
- Autisme is een afwijking in de hersenverbindingen. Deze afwijking is aangeboren en kan zich zeer zeker niet binnen één dag manifesteren.
- En dan zouden nog eens vier kinderen in de directe omgeving van deze persoon exact hetzelfde krijgen? Yeah, right....
Dit sprookjesverhaal is verder nergens te verifiëren, en het is ook slechts op een vijftal van de meest idiote antivaccinatiewebsites terug te vinden.

Robin, je bent en blijft een ernstig geestesziek figuur die alleen maar dwangmatig de leugens, verzinsels en haatpraat van andere randdebielen en fantasten kan nablaten. Hoogste tijd dat de redactie je weer van NK schopt, want je veroorzaakt alleen maar overlast met je domme propagandapraat.

0
99 RichardR

@94 @95 @96 @97 Hallo , De Robin Monologen ....

Ja en ik ben naar bed gegaan met dit draadje nog open zie ik question

0
100 MarcusCole

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

1 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

1 uur geleden geplaatst door duurendaal

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

2 uur geleden geplaatst door duurendaal

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Haha... eigenlijk moeten we het woord bij de daad voegen en emigreren. En dan mogen al die toppers die pro migratie zijn het hier rooien met...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

Dat hoeft niet want ze zijn hier vrijwillig dus niets houd ze tegen om lekker terug te gaan ....

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Graaier1000
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

Dit gaat de verkeerde kant op. Dirk moet zorgen voor voldoende beveiligers in de winkel. Zij zijn opgeleid om op een goede manier in te grijpen....

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@12 Inderdaad. Nu je het zegt. 💡...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
BBB gebruikt overheid als fruitmachine, geruzie alom en formatie gaat alweer in standje rust - Joop - BNNVARA

"BBB blijkt er een aparte omgang met de realiteit op na te houden."Zet Joop en Bnn/drama op de plaats van BBB en dan klopt het .Want daar ...

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Kopzorgen voor provincie Utrecht door overvol elektriciteitsnet: ’Rampzalig nieuws’

Koop allemaal een elektrische auto zeiden ze is goed voor het milieu zeiden ze.Plaats de oude meter terug die op muntjes ging ....

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Joodse Nederlander bekladde partijbureau ChristenUnie

Een joodse Nederlander bestaat niet .Een Nederlandse jood wel....

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Rajput XnxxCumshot NoseMrdewpfakeAnimes HertaiPakistani Actress XxxLatina Xxx ComJapan EscortPorn With ConversationDesi College Porn VideoPorn Famous ActorsCuckold PornoThedivinityofher OnlyfansPictures Of Teenagers NakedTuchy Porn.comSexy Porn WebsiteVideo Porn GratHot Babe TitsRamya Pandian SexPassinate PornBig Black Xxx VideoPorntrex VrLxvideoBlack Tube PornBf Full Sexy VideoPakistani Desi SexEbony Lesbian PornXxx Vid0sMother And Daughter Xxx VideoBig VockWww Boss Sex ComDrink XvideoGirls Sucking VideosNegritas PornosFacial AbusesRetro Lesbian PornMaryjanr AurynX Video Hd IndianSuper ChudaiPorn Mobile GamePornos Amateurs GratuitKatrina Kapoor Ka Sexy VideoNamitha AssAcaciamakayla22Pics Of Mature NudesTara TaintobPorn Video With AuntyAbella Danger BlackEbony Hand JobSex Bf TamilPure18Perison PornBokeb BaratRiley RiegnDesi Wife SharingTaylor PornstarCollege Girl XnxxAustralia Ki Bf9taxi ComXvideos ShemaleMilky Sex VideoPorn AexPriyanka Chopra Sex TapeHumping In The BedSandals PornSukeibeiFind TubesYoung HentiaElizabeth Olsen HotnessSuck Big Tits LesbianBig Black Porn WomenThanglish Sex StoriesLocal Anty SexFutanari GwenPose 69Katrina ChudaiAudrey Bitoni TitsCarmen KinsleyIndia XmxxPorn JaponaiseBella.thorne PornoPornfidelity XxxLeaked Celebritysex TapesGenshine Impact PornMasou Gakuen Hxh.SexiiiAlisa VernerJessa Rhodes BbcShemalecanada TorontoViolet Summers LeakedPlayboy NuddIndian Aunty Big Boobs PornMypornsnap.funMexican OnlyfansмофосSophydivaTamil Aunty SexBlacked Com PornhubThecollegestripper LeaksBengali Porn XxxRomantic Hot Porn MoviesGirls Do Porn VideosFree Sleeping Porn VideosJapanese Porn GamesUgly Chick PornNaked SwmingBlonde Big Tits TeensJaden Newman NakedPorn Rough GayLocal Sex Video ComHot Babes Xxx VideosBlack Widow XnxxPakistani Porn Star NameAunty Dress Removing VideosGym PormSexe AlateurPorn No Tik TokNude Girls VideoEscort Girl SiteFilm Pornographique GratuitsPornografia GratuitaNatalie Portman SexyRosario Dawson SexySucking Long Nipples소라 넷I Know That Girl PornBreastfeeding Sex MoviesSleep Step PornStepmom Son PornoAmee DonovanHard PokiesBuccwild ComHd PoenSexo Gay ViolentoCelebrity Women In The NudeNikyee CruzGood Black PornCalamity R34Full Nude ClubXxx Full Hot VideoXx Video West BengalKylee Nash PornBest Dirty Talking PornstarsBrazzars CheatingNude Truth DareFamosas NuaJogos De.sexoCunninlingusLady Gaga NudesYiga PornIndian Pron Hub