door Inter in Politiek  ·  90 Reacties

  • 37
  • 960x gelezen
Reageer met een Emoji
3
4
1
1
4

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@49 Het woord "leugenaar" is geen scheldwoord. Tijd voor een opfrissende inburgeringscursus? Want je kennis van de Nederlandse taal is steeds belabberder aan het worden.

2
51 Bluth

@49 En ga eens in op de inhoud leugenaar.

1
52 no mail today

Loesje vraagt zich, samen met man bijt hond, nu af:

Met hoeveel verkeerde benen kun je uit 1 bed stappen?

question

0
53 Gekste Henkie

@49 U kunt niet tellen. U snapt statistieken niet. U liegt. Kennelijk geen degelijk NL-scholing en/of opvoeding gehad.

1
54 no mail today

@50 Die stuurt ze weg om sokken te stoppen question

4
55 lisaaatjuh

* Verwijderd door de redactie *

56 Beta

@47
Je vergeet trouwens bij die Surinamers en Antillianen om nog een andere groep te benoemen. Namelijk de Chinese maffia. Die haalde Doortje er dan ook nog altijd bij onder het mom van "ja maar hullie doen het ook."

2
57 rebo

@53
"Met hoeveel verkeerde benen kun je uit 1 bed stappen?"

Dat hangt er een klein beetje vanaf. Als man zijnde de met 3 verkeerde benen en als vrouw zijnde met twee verkeerde benen. Zo ben ik laatst met mijn middelste ofwel met mijn derde been uit bed gestapt. En dat is niet leuk hoor dat kan ik je wel vertellen. Ik zakte er gelijk doorheen en schoof languit over de vloer heen. En aangezien ik hoogpolig ruwharig tapijt heb lag gelijk mijn hele bek open geschaafd. Afijn je begrijpt nu toch zeker zelf ook wel dat het mijn humeur op dat moment niet ten goede kwam.

1
58 rebo

@58
Het zou niet best zijn als je derde been het langste was, dan werd het een slepende kwestie question

0
59 Gekste Henkie

@59
Dat hangt er dan weer een klein beetje vanaf wat de reden voor al dat slepen is. Als het dan enkel maar is omdat je van die hele ultrakorte beentjes hebt, dan wordt het allemaal wel heel erg bedenkelijk inderdaad. question

1
60 rebo

Je moet D66 en Groen links zien als een partij. De 2 namen zijn er gekomen om linkse en rechtse tevreden te stellen. Maar uiteindelijk hebben ze EEN beleid. Nederland naar de kloten helpen.

2
61 Verwonderd

Tja als je als politie alleen blanken te grazen mag nemen, moeten ze niet raar kijken als ze dit soort toestanden krijgen.

3
62 vis

* Verwijderd door de redactie *

63 E.Meel

@63
Ik weet zelf niks van de Chinese maffia af eerlijk gezegd. Maar Doortje indertijd wel want ze haalde dat namelijk ook altijd erbij. En ik zie namelijk altijd opvallende veel overeenkomsten tussen u reacties en die van Doortje indertijd hier op NK. Zoals onder meer dat Nederland al 5 eeuwen een immigrantenland is. Maar dan niet erbij vertellen dat het in die 5 eeuwen overwegend immigranten zijn geweest uit de ons omringende landen met min of meer onze eigen cultuur. Dus niet zoals de laatste 50 jaar die massale instroom van mensen met een niet-westerse cultuur, en een voor weinig Nederlanders verstaanbare taal.

0
64 rebo

@29 Hier het onderzoek van Economist:

https://safecities.economist.com/wp-content/uploads/2019/08/Aug-5-ENG-NEC-Safe-Cities-2019-270x210-19-screen.pdf

IK blijf er bij dat de criminaliteitscijfers niet betrouwbaar zijn! Het artikel van de Groene Amsterdammer (link onder) gaat over een onderzoek dat Investico heeft gedaan over de landelijke criminaliteitscijfers en hoe er mee wordt gerommeld, dus niet alleen de cijfers van Amsterdam. Maar het geeft een aardig inkijkje hoe er met cijfers en met de categorie waarin delicten vallen wordt gerommeld!

Smileys scoren, platlullen en downgraden
Woninginbraak wordt ‘vernieling’, diefstal heet ‘baldadigheid’, straatroof gaat de boeken in als ‘zakkenrollerij’. Grootschalig onderzoek laat zien hoe de politie criminaliteitscijfers kunstmatig laag houdt. ‘Creatief boekhouden noemt men dat. Goochelen met cijfers in jouw voordeel.’

De criminaliteit in Nederland daalde in de afgelopen vijftien jaar fors. Tenminste, dat is wat de jaarlijkse misdaadcijfers laten zien. Maar uit onderzoek dat Investico de afgelopen maanden deed, blijkt dat die cijfers niet kloppen – door toedoen van de politie zelf. Agenten bekennen aan ons dat ze regelmatig, gedwongen door capaciteitsgebrek of orders van hun chef, strafbare feiten buiten de boeken houden. Ze ontmoedigen het doen van aangifte, gebrekkige systemen dwingen ze tot ‘creatief boekhouden’ bij de registratie van misdrijven en, het meest schrikbarend: cijfers worden op talrijke manieren gemanipuleerd. In plaats van burgers te helpen, zeggen sommigen te werken ‘voor de carrière van de chef’, alles om mooie cijfers bij de leiding te laten zien.

Bron: https://www.groene.nl/artikel/smileys-scoren-platlullen-en-downgraden

1
65 Nieuwsgierig

Die meel toch, haha, wat een zielig portret...

1
66 drommelsch

@65 Aanvulling: Link naar het Investico artikel/onderzoek met meer informatie.

https://www.platform-investico.nl/dossiers/misdaad-in-nederland/

1
67 Nieuwsgierig

@65 Handhaving is een vies woord bij het neoliberalisme omdat het geld kost en slecht is voor de handel. De handhavingstaken bij de overheid zijn daarom tijdens de privatiseringsronde 25 jaar geleden gedeeltelijk weggesaneerd. Grensbewaking, controles op drugs, voedsel en warenwet, drukvaten wet, controles binnen de chemische industrie, binnen de landbouw sector: allemaal weggesaneerd, geprivatiseerd of aan de sector zelf overgelaten.
Ook de politie is er alleen nog maar om een soort van CBS van de misdaad te zijn zodat de politiek zich weer op de borst kan kloppen hoe goed ze het doen. En zoals u zelf aangeeft wordt daarbij gespeeld met definities om de misdaad op papier te laten dalen. Ondertussen doet de burger geen aangifte meer want zinloos en daalt de misdaad daarom op papier en iedereen (politiek) blij.

0
68 Conradijntje

De NOS schreef afgelopen woensdag:

"Amsterdam legt drugscriminelen amper strobreed in de weg, zeggen onderzoekers"

Bron: https://nos.nl/artikel/2299312-amsterdam-legt-drugscriminelen-amper-strobreed-in-de-weg-zeggen-onderzoekers.html

De falende strijd tegen ondermijnende criminaliteit in Amsterdam is mede het gevolg van chaos en gebrek aan leiderschap bij de belangrijke dienst Openbare Orde en Veiligheid van de gemeente, schrijft De Telegraaf.

Dat stellen bronnen binnen de dienst, de politie en de gemeente naar aanleiding van het uitgelekte rapport De achterkant van Amsterdam van Pieter Tops en Jan Tromp, dat de krant woensdag onthulde.

Bron: https://www.telegraaf.nl/nieuws/990930815/spil-in-amsterdamse-drugsstrijd-is-chaos

Het onderzoek genaamd "De achterkant van Amsterdam:

http://content1a.omroep.nl/urishieldv2/l27m4ed8af6642feeaae005d68da8d000000.3459c6d3c3a87cc26c33f14e899c83f2/nos/docs/280819_ondermijning.pdf

0
69 Nieuwsgierig

* Verwijderd door de redactie *

70 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

71 Captain Hero
72 Mariska3

@72 Ze noteren ze helemaal niet denk ik, want formeel bestaan ze niet.

Is niet nieuwe hoor, zo'n vijftien jaar geleden weigerden ze in Rotterdam de aangifte van een tante van me op te nemen. Ze werd min of meer met mijn nichtje naar buiten gewerkt.

4
73 MARCUSAURELIUS

* Verwijderd door de redactie *

74 Dirk2137

Tsja, (ultra)links beleid in combinatie met (ultra)links gedachtegoed is een melanoom binnen een leefbare samenleving oftewel (ultra)zachte heelmeesters........

1
75 nostradamus666

@75 je vergeet de bezuiniging op de politei van uit Den Haag te benoemen.. daar ligt de hoofdoorzaak. En Den Haag is sinds jaar en dag rechts beleid.

5
76 TedjeR

@76 je bedoelt rechts lullen, links vullen, een beetje de tegenhanger van de grachtengordel.

0
77 Merlinswit

Criminoloog: GroenLinks en D66 ondermijnen veiligheidsbeleid Amsterdam al jaren

- Deze twee uiterst onbetrouwbare politieke partijen zijn als de dood voor de gruwelijke wraak van de nu enorm machtige groep criminelen (erger dan de maffia) als ze een beleid zouden gaan voeren van repressie en opruiming van deze criminelen.
- De politie heeft het er maar druk mee en kan nog slechts de onderlinge criminele lijken ruimen. Aan de werkelijke taak en het werkelijke werk om de criminelen op te ruimen "komt men niet toe".
- Met andere woorden, de betreffende partijen en de politie geven de criminelen vrij spel en een vrijbrief en worden hiervoor stilzwijgend beloond met een "levensverzekering" door de criminelen.

1
78 Wil je niet weten

Nu er een schaap over de dam is volgen andere, laffere schaapjes, blatend dat het een lieve lust is. Na jarenlang niet slechts gedogen maar zelfs bejubelen van drugshandel én gebruik in 'hogere' (kuch) kringen is nu dan toch het Hek Van de Dam.
Maar oi we, wanneer 'Henk & Ingrid' dat eens zouden hebben beweerd...

0
79 Citrusvrucht

@8 Als je gevangenissen sluit, zoals deze coalitie deed, daalt automatisch het aantal gevangenen.
Je orakelt er weer vermakelijk op los Meelzak!

0
80 Sense

Laten we de waarheid nu eens onder ogen zien:

Don Marco Narco Rutte is een drugsbaron.
Donna Femke Coca Halsema is zijn luitenant in Amsterdam.
Don Ferdinand Gold Glasses Grapperhaus is net teruggekeerd uit Thailand, vanwaar hij een dealer mee naar huis wilde nemen uit het gevang.
Nederlandse drugsmoorden vinden plaats in Amsterdam, Spanje, Midden-America en Marokko.

Nederland is een narcostaat.

Het nieuwste gezaghebbende plan: een Nederlandse FBI vormen van rechercheurs.
Rechercheurs en politie-agenten, daar heeft Nederland een nijpend gebrek aan, sinds Don Marco Narco de politie kreupel sloeg met een grote hervorming. Meteen aan het begin van zijn bewind. Bepaald niet toevallig.

Een normaal land kondigt aan 1000 nieuwe rechercheurs te gaan opleiden. Don Marco Narco haalt ze van andere zaken af. Als ze er zijn.

ING moest 775 miljoen boete betalen , omdat het geld had witgewassen. DNB, OM en de politiek zijn onverbiddelijk. Andere banken krijgen eveneens barse bevelen .
Burgers moeten hun contante geld en vrijheden gedag zeggen, vanwege de zogenaamde strijd tegen crimineel en zwart geld. Dat Nederland overigens via brievenbusfirma's en gunstige belastingverdragen met andere belastingparadijzen actief werft en doorsluist.

Ondertussen gaat alleen al in Amsterdam 10 mrd euro om aan crimineel geld in het hawala-banken-systeem.
Niemand die de hawala-bankiers vanuit DNB , OM, FIOD of politiek een strobreed in de weg legt.
Bankvergunning? Ben je gek. Notarissen, fiscalisten, advocaten, makelaar gedijen in dikke schillen rond de geldstromen. Een vertakking wordt helemaal niet genoemd: die naar de politieke partijen . De handel is tenslotte nergens veiliger dan in het centrum van de macht.
Het zijn echt niet alleen Drugs 66 en Heroine Links die zich gestort hebben op de industrie.
Datzelfde geldt voor de Partij van de Ecstacy, Crystal Drugs Acquisition en Veel Vrije Drugshandel.

Hoe noemt Thierry Baudet de Haagse penoze ook weer: o ja, de kartelpartijen.

0
81 stanley.staatsman

Rutger Groot Wassink op staande voet ontslaan en wel heel snel. Die man maakt meer kapot dan je lief is!

0
82 PeKa
83 PeKa

Een burgemeester die openlijk verklaart de burka wet niet te handhaven, dat is toch een teken aan de wand?
Of ben ik nou zo "geniaal" dat ik alleen dat begrijp?????

0
84 skapoe

@84 Ja.

0
85 PeKa

* Verwijderd door de redactie *

86 rode pieter

@23 Onderzoek van At5 ?

0
87 Bollieboos

"De falende strijd tegen ondermijnende criminaliteit ..."

Dat gedoe dat criminaliteit ondermijning van de rechtsstaat is, verdient onze aandacht. Het is weer zo'n woord, ondermijning, waar je jaren overheen leest dat de overheid daar aandacht aan schenkt en cursussen over geeft. Zo'n nietszeggend woord waarbij wij pas veel later ontdekken welke rechten ons dat nu weer heeft gekost. Met name op het terrein van privacy, oftewel vrijheid, keer op keer.

0
88 Wendel

Je moet overheden beschouwen als vak-idioten met tunnelvisie die in een bubbel leven waarin hun prioriteiten, die uitsluitend dienen om hun macht over ons te vergroten en steeds fijnmaziger te maken, op alles voorrang krijgen, vanzelfsprekend. Dat is niet omdat ze bewust denken: "Ik wil meer macht" maar omdat ze denken dat ze als bestuurder alles in de hand moeten hebben, tot op de laatste punt en komma.

0
89 Wendel

De elilte daarentegen wil WEL totale macht tot in de haarvaten van ons leven in handen van hun goedbetaalde sloofjes, die van nabij meemaken hoe er over ze zal worden gepraat en hoe ze zullen worden kapotgemaakt zodra ze niet meer in de pas willen lopen omdat hun rudimentaire gewetentje zich laat horen.

0
90 Wendel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Mac Benac
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

@24 Nou, ik niet. GroenLinks doet goede dingen voor mensen met een kleine portemonnee. Bruinrechts doet niets goed voor mensen....

3 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Mac Benac
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

@24 Nou, ik niet. GroenLinks doet goede dingen voor mensen met een kleine portemonnee. Bruinrechts doet niets goed voor niemand....

4 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Immanuel
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@7 Verdedigen doe je op je eigen grondgebied, Ali;niet door je buurland binnen te vallen en de bevolking te verkrachten en te vermoorden.Wat...

17 minuten geleden geplaatst door Immanuel

Immanuel
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@3 Ligt eraan wat je bedoelt met "wie begon".Feit is gewoon dat de genocidale oorlogsmisdadigers van genocidepoetin een autonoom land binn...

19 minuten geleden geplaatst door Immanuel

elsemiek
Offtopic

@2681 Persoonlijker en kwetsender dan dàt, kun je mensen niet raken. "Dat is precies waar die gesjeesde. treiteraars op kicken , een hobby ma...

28 minuten geleden geplaatst door elsemiek

Bleke Betty
Stoomtrein in Efteling stopt met stomen om klimaatdoel te halen

Leuk, een minner op de feiten. ...

28 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

elsemiek
Offtopic

https://giphy.com/gifs/malibu-rum-malibu-pineapple-l0K4lO4ehLGUzqH84Zo ik zit 😀...

37 minuten geleden geplaatst door elsemiek

VBOH
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@88 Ja graag gedaan. Met een beetje inzet van beide kanten komen we mogelijk ets dichter bij elkaar. Alleen ik laat Wilders zijn poot stijf ho...

43 minuten geleden geplaatst door VBOH

Vageali6888
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@12Stel je een Rus voor met een verrekijker op z'n uitkijktoren , die zag sinds 1991 de zwaarbewapende knokploeg van VS/Navo 1500 kilometer ...

43 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

NK. App
Tiny ClitSaree Me XxxRetired PornstarsToughlove PornChanel Camryn CreampieChatrurbateTiny4k.cimSexo NojentosNaked Asian TeenagerAmmi Ki ChudaiHotwifereoFunsizedkate OnlyfansSex Naked MovieWww Xvideo Com Sunny LeoneMovie Star PornosNaked LebianCelebkihadCarmen Sandiego PornPornhub PremHentaii StreamNobara R34Friends Mom HentaiGollian Anderson NudeLauren German NudrAbella Danger PicsFirst Time SaxVrkm-1079Cass HollandBrazzer Com HindiPornstar FunderDate A Live HentHighschool Dxd AkenoIndian Massage Parlor MmsKhmer PornKrissy Lynn MassageTeamskeet.Lana Rhoades BfAlura Jenson FemdomRobyn Hilton NudeSexxxy TitsWonderwomannudeMeanwolfMassage PornographieTamilauntysBeegsDadscrushOppabetPorn Video Full Hd DesiBizaar PornXxx En 3dMadhuri Dixit NavelHot Lesbian SquirtSuper DeepthroarLetddoeitCat Licking PussyEbonydildoえろdougaPorhhubAunty Ki SpellingPokemon Lillie PornSleepcreampieWooden PornAlice SwiftyAbagail Spenser NudeLinabinababyBlonde Milf TitsKaylani Lei CreampieR AsiansgonewildSankakucomplwxالصور القضيبSexo Gay Amador BrasileiroMegan SalanisHayley Atwell LeakedEroticaxxCorinna Kopf Onlyfans LeakPkf StudiosHd Porn Videos TamilJav RankingXxxfree WatchLog In Porn HubRajasthanisexPenthouse Pets In ParadisePorn Black LesbainsFree Japanese PornsitesSydney Paige And Sandy LoveX Videos EbonyPornographic Games On SteamWww.coqnu.comLatina Gostosa PornHamsteretJewelz BlueMota XxxSex Video Sunny Leone Full HdFuck With MaidBen 10 HentaisCum FiestaNude Brooklyn DeckerHollywood XposedCute Mom PornJapanese Brother And Sister PornAnimated Anal PornPiratebay OrfSexchat321ZromeIndian Old Man Gay SexVideo Marathi SexHavan BluNubilespornXnxxx IndanJavlandLeah Gotti Sexy VideoManipuri Kasubi VideoIndian SchoolsexTiktok Nudes CompKenzie Reeves PussyMyfreecam.comLatina 3someXvideos Blacked ComX L Porn5 Some PornSunnyleone PornvideosRachel Starr New PornAxhamsterMary Elizabeth Winstead HotJapanese Sister Sex VideoActar XxxWillow Ryder FeetFree Adult StoriesFull Porn VidroCos色情Porno GratuiNeedle BoyWww Thumbzilla ComSara Jay YoungerPing Pong Show ThailandBig Boobs Titfuckエロ 動画Google ChasmaSex Game AppScarlett Johansson Nude ScenesAnastasia Lux CreampieInterracial Hard Core PornDesi Romance Xxx VideoStella Cox GangbangBlackteenspussyDic PicPornstripVladis LavaSexy DawnloadPorn Video For Indian