RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

EOTB-Esmee: 'Mijn moeder wilde niet dat we meededen aan de show'

Beeld © Instagram @sharon_ipema

De Terror Twins uit Ex On The Beach hebben inmiddels behoorlijk hard aan de weg getimmerd, maar als het aan hun moeder had gelegen, hadden ze nooit meegedaan aan het MTV-programma. Dat vertellen Sharon en Esmee Ipema (23) aan het tijdschrift Vrouw.

"Ze wilde gewoon niet dat we onszelf hoerig zouden neerzetten op televisie"

Sharon en Esmee's deelname aan Ex On The Beach bracht veel teweeg. Inmiddels heeft de tweeling twee keer meegedaan aan het MTV-programma, maar ook aan Just Tattoo of Us en hadden ze een eigen realityshow. Hoewel het ze voor de wind lijkt te gaan, was hun moeder in eerste instantie minder enthousiast. "Onze moeder vond het eerst wel erg", legt Esmee uit. 

EOTB-sterren
Lees ook:
EOTB-sterren en Temptation-Deborah bundelen krachten op tv

"Ze wist wat EOTB inhield", gaat Esmee verder. "Ze wilde gewoon niet dat we onszelf hoerig zouden neerzetten op televisie. 'Je kan wel meedoen', zei ze, 'maar ga daar niet met iedereen seks hebben.'" Maar dat weerhield de dames er niet van het er van te nemen in de villa. "Het laatste seizoen is alleen maar erger geworden, haha." 

De tweeling heeft er wel een idee over waarom ze zo ver zijn gegaan. "Je moet toch iets doen om op te vallen. Mijn moeder heeft het nu geaccepteerd. Ze is wel trots op ons", aldus Esmee. Ook blijken ze het best moeilijk te hebben met hoe het programma ze achtervolgt. "Misschien had ik ook bekend kunnen worden zonder seks te hebben op tv. Daardoor zien veel jongens geen toekomst met mij", aldus Esmee. 

EOTB-Harrie
Lees ook:
EOTB-Harrie praat over bedpartners: 'Het zijn er geen tien'

Ook Sharon ziet de negatieve kant van het succes. "Ik heb spijt van het tweede seizoen waaraan we meededen", legt ze uit. "Ik haat mezelf gewoon. Als ik het terugzie, vind ik mezelf er goedkoop uitzien." De twee hebben wel grootse plannen voor de toekomst. "Rijk worden en als Twinnies allerlei leuke dingen doen. Als ik maar niet meer hoef te werken, dat is eigenlijk het doel."