door Havermout in Binnenland  ·  49 Reacties

  • 4
  • 937x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Om zoiets te doen moet je wel een heel erg gefrustreerde boosburger zijn.

4
1 Conclusius

Het belletje bleek een trigger...

0
2 CoolMemories

Mijn zoon had ook een keer belletje getrokken. Hij rende toen hard weg. Het was een beetje glad en hij viel op zijn kont. Hij werd meteen gestraft. Maar hij kon er wel om lachen.

1
3 benbenieuwd

Belletje trekken doet hij waarschijnlijk niet meer.

8
4 Positivo

** gebruiker verwijderd **

Wat een gefrustreerde idioot.
Hopelijk wordt hij flink aangepakt.
Dit is gewoon poging tot moord.

5 verwijderd111

@4
Dan heeft het dàt tenminste opgeleverd.

6
6 Jan met de korte achterlul

Wat een verschrikkelijke lamlul die boosburger.
Aanklagen wegens poging tot moord en een paar jaar op water en brood.

11
7 Rinze

De reactie komt wel wat buitenproportioneel over maar we kennen nog niet het verhaal van de buurman. Wat is er aan voorafgegaan. Hoe lang zijn deze belletje trekken treitereien al aan de gang. Hefet de buurman de ouders geinformeerd over het gedrag van de kinderen en hebben de ouders daar wat mee gedaan? Soms is er maar een klein druppeltje nodig om de emmer te laten overlopen. Dus ja, buitenproportioneel maar wat is verdere achtergrond hiervan.

6
8 PFL

12 én 14 jaar maar nog met weinig verstand blijkbaar, doe dat bij je eigen moeder belletje trekken kijken hoe leuk zij dat zal vinden.

7
9 corretje

** gebruiker verwijderd **

@8
Niet belangrijk.
Dit is nooit de manier.

10 verwijderd111

Het verhaal heeft natuurlijk twee kanten. Ik kan me niet voorstellen dat deze reactie het gevolg is van één keer belletje trekken. Temeer omdat 'de buurman in eerste instantie niet leek te reageren'

Los daarvan is de reactie van de man absoluut abject, buitensporig disproportioneel en bovendien misdadig. Bovendien is het een teken van onvermogen dat een volwassen man niet anders weet om te gaan met kinderen.

5
11 Denkvoorjeroept

@9 Blijkbaar heb jij geen kinderen.

8
12 Rinze

@8

Want als er al 6 maanden wordt aangebeld, dan is de reactie van de buurman acceptabel?

Wat zeg je eigenlijk?

10
13 Aufklärung

@9 Gaan we ècht die kant op met onze maatschappij? Mogen kinderen geen kattenkwaad meer uithalen? Kom op zeg. Wees blij dat kinderen überhaupt nog op straat spelen. Een keer voor niets naar de deur lopen is echt niet het einde van de wereld. natuurlijk wordt het vervelend als het maar door blijft gaan. Daar mag je dan (ook als ouders) best wat van zeggen. Maar geef de kinderen een beetje vrijheid om af en toe eens buiten de lijntjes te lopen. Afzetten tegen 'grote mensen' zit nu eenmaal in kinderen ingebakken oo een bepaalde leeftijd. Dat kunnen ze beter doen met belletje trekken of ander kattenkwaad dan met het vernielen van bushokjes en andere zaken als ze wat ouder zijn.

5
14 Denkvoorjeroept

Het gaat verder niet om de achtergrond van het verhaal .
Als je als volwassen vent met je auto moedwillig op kinderen inrijd dan ben je een gestoorde gek en moet je een lange tijd opgesloten worden en daarna het TBR traject im
Die vent is een gevaar voor zijn omgeving.

3
15 Rinze

Gevaarlijke man met zo'n reactie. Je kunt ook gewoon de bel afzetten. Is de lol er snel vanaf.

4
16 Liz

Ken het hele verhaal niet, dus ik weet ook niet hoelang deze meneer al getreiterd werd maar met een auto over iemands been heen rijden gaat wel heel erg ver.

2
17 Caliber

Vorig weekend was er ook zo een D66 raadslid helemaal over de rooie, dat ie met een hamer boel kinderen opjaagde, betreffende wat vuurwerk gedoe.

0
18 Doordenker

Na 1x belletje trekken doe je dit niet. Het echte verhaal komt nog wel naar buiten. Behalve voor de wegkijkers, die...... kijken weer weg.

8
19 withi

wat er ook aan vooraf ging,dat is niet wat hij met mijn zoon had moeten flikken want dan at hij de rest van zn leven door een slangetje

3
20 nujijvrij

@19 Wat een slap geouwehoer.
Er is niemand die wegkijkt.

8
21 Rinze

@12
En als u kinderen heeft, dan brengt u ze blijkbaar hele andere normen en waarden bij dan dat ik doe.

4
22 beastyboy

@22 Want het is verschrikkelijk dat kinderen belletje trekken en dat hoort niet binnen jou normen en waarden?

4
23 Rare Rakker

@5 zo denk ik ook over dit geval...

Maar ik sluit niet uit dat hieraan een geschiedenis is vooraf gegaan.

1
24 TedjeR

@22 En wat voor normen en waarden heb ik mijn kinderen dan bijgebracht volgens jou ?

5
25 Rinze

12 en 14 en dan belletje trekken is op zijn minst apart, ledigheid des tijds misschien?

4
26 Positivo

@26 U heeft dat vroeger nooit gedaan? Spannend hoor! Aanbellen en dan wegrennen om met je vriendjes te kijken of er open gedaan werd. Soms kwam er zelfs iemand naar buiten! Stel voor dat die je zou zien... je wist maar nooit.

1
27 Denkvoorjeroept

Belletje trekken, dat deed ik ook toen ik jong was, niet op mijn 14e dat zeker, denk dat ik op mijn 12e mijn belletjestrek carierre al gestopt was, maar dat is aan ieder voor zich.
Dat zie je tegenwoordig ook niet meer in mijn buurt dat kinderen dat doen, wees blij dat die jongen dat wel deed ipv voor de coffeeshop staan om iemand wiet voor je te laten kopen.

Enige nadeel van tegenwoordig is dat je ouders niet meer kunt aanspreken op hun kinders gedrag. Als je al iets tegen een jongen van 12 en 14 zegt, staat je straat vol met 50 kinderen die stenen door je ramen gooien.
Meld je dat bij de ouders, dan worden die kwaad op jou, want je mag je met hun opvoeding bemoeien, en ik denk dat de mensen dat bedoelen met het hele verhaal erachter.

Alsnog heeft de man een idiote actie begaan, maar het kan zijn dat hij niet zo is en het een druppel was die de emmer deed overlopen. Alsnog een actie die normaal alleen iemand doet met kortsluiting in zijn hersens.

1
28 etymologie

wij zijn allemaal jong geweest...en kattenkwaad uitgehaald...en belletje trekken hoort daar ook bij!!

1
29 zonnetje

@13 . begrijpend lezen is soms zo moeilijk......
Ik praat nergens deze reactie. Goed, geweld is wat mij betreft nooit de oplossing. Daarom kan ik zo'n reactie ook niet begrijpen. tenzij ..... de treiterij al heel lang plaats vind en normale oplossingen onmogelijk zijn gebleken. Dan nog is dat geen excuus voor geweld maar dan kan ik tenminste begrijpen waarom iemand door het lint is gegaan. Iets proberen te begrijpen wil niet zeggen dat je het ook daarmee goed praat.

0
30 PFL

@29 . Ja dat is zo. Zlefs ik heb me als kinde er schuldig aan gemaakt. Maar .... als mijn vader hoorde dat ik kattekwaad had uitgehaald ( of als een buurmaan kwam vertellen (hoefde niet eens te klagen..) dat ik bij hem bellettje trekken had gedaan dan kreeg ik van mijn vader ( met wie ik een hele goede band heb) wel gigantisch op mijn flikker. En zo leerde je dat wat je deed wel heel erg fout was. Zo kreeg je normen en waarden via je achterste bijgebracht. Als ik op school straf kreeg en ik vertelde dat dan kreeg ik thuis nog een keer straf. En ik ben mijn ouders daar nog altijd dankbaar voor want daar leer je als kind van.

0
31 PFL

* Verwijderd door de redactie *

32 GreyB

Pfff gooi dan een emmer koud water over hem heen ofzo, of spuit hem vol onder met een tuinslang. Zat manieren om het af te leren, helaas loopt het zo af (voor beide partijen) Buurman mag gaan zitten, en jongen mag revalideren. Dit had niet gehoeven...

0
33 Politiekmaaktmeerkapotdanjeliefis

@4 En de man rijdt hopelijk een jaar of wat geen kinderen meer aan.

1
34 jantje van leiden

@ 31...klopt helemaal wat je zegt....ik had het thuis precies het zelfde..haha
maar...onze ouders hebben ook beslist zelf kattenkwaad uitgehaald...!!
kattenkwaad uithalen(in 'n goede zin) als kind dat hoort erbij...leuk of niet..?!
en ach....laten we eerlijk zijn....we kunnen er nu nog om lachen....ik tenminste wel...haha

en verder....ik zie liever 'n kind kattenkwaad uithalen met belletje trekken.....t.o. wat je nu allemaal hoort..nu ben je als 12 jarige bijv al 'n (crimineel..,drugs gebruiker.. etc..)..waar hebben we het over....

1
35 zonnetje

Ben benieuwd wat de mafkees gedaan zou hebben als de jongen gedaan zou hebben wat ik als kleine jongen deed

1
36 jantje van leiden

@32 Typisch een racist.

1
37 etymologie

@37 Waarom moet je blank erbij zeggen als je daar zelf zo tegen bent mij licht getint? Je schijnt toch een bepaalde afwijking te hebben tegen blanken.

0
38 etymologie

Wat een idioterie van die buurman, die man heeft duidelijk een probleem met het reguleren van zijn agressie.

2
39 RoosjeB

mij = bij

0
40 etymologie

Ik was als kind ook gek op belletje trekken en deed het dagelijks tot er een vrouw met een deegroller achter me aan kwam rennen, dat vond ik doodeng. Mensen die kinderen die belletje trekken laten schrikken kan ik goed begrijpen en dat hielp in mijn geval ook, maar mensen die kinderen om zoiets fysiek aanvallen zijn echt gestoord.

0
41 RoosjeB

hebben ze bij mij ook een keer gedaan en toen zeggen ik ben vergeten weg te rennen
Oh zei ik toen ik zal je laten rennen doe de deur van de huiskamer open en komt mij hond naar de voordeur al blaffend (een herder kruising)
de kleuters rennen hard weg en nooit geen last meer van gehad
Mijn hond doet geen vlieg kwaad maar wel veel blaffen op bezoek

0
42 Ikke44

@42 Bij kinderen die veelvuldig belletje trekken is het loslaten van een hond of een emmer water over ze heen gooien erg effectief.

0
43 RoosjeB

Lang geleden, ik kom met mijn oma teruglopen naar huis en ze drukt een deurbel in, ik zeg, [geen sprookje], "oma wat doet U nou" , waarop mijn oma zegt, "let maar op, als er open gedaan word krijg jij de schuld ik niet.
Ik sta met open bek en een boodschappentas in mijn hand van mijn oma naar de deur te kijken.
Je raadt het nooit, mijn oma kreeg gelijke, de mevrouw van de deurbel was heel boos op me hahahahahahahaha.

0
44 Koortje

Kan natuurlijk absoluut niet, daar zijn andere manieren voor. Toch vind ik het ook niet kunnen hoe velen hier vergoeilijkend doen over belletje trek. Het is niets anders dan treiteren, hoe je het ook draait of keert, want dat soort k*tkinderen blijft altijd steeds weer bij dezelfden aanbellen, zeker als ze diegene eenmaal een keer kwaad hebben gekregen, tsjonge wat een lol. Je zult maar een doodzieke, bedlegerige partner hebben die telkens uit het hazeslaapje wordt gehaald, of iets dergelijks.

1
45 Wendel

Vreselijk. Ik kan begrijpen dat als jij door een groepje stelselmatig wordt getreiterd, en je er niet aan kan doen behalve verhuizen....

Kom je uit je werk, net je baan kwijt..... Of je vrouw ligt met een ander en je krijgt net het fototje door.... Of Ajax heeft niet van De Graafschap gewonnen.....

1
46 Merlanni

@41 .
Ik zou zoiets ook moeten doen in verband met mijn gezondheid kan ik bijna niets meer of moet ik alles over mijn heen laten lopen omdat ik toch mij niet kan verweren.

0
47 eigenmening

@44 "...de mevrouw van de deurbel was heel boos op me hahahahahahahaha...."

Waarschijnlijk werd ze nog bozer toen ze zag dat jij de schuld aan jouw oma wilde geven..?!

0
48 CoolMemories

Is dit geen poging tot doodslag??

0
49 wereldburger

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Marrie1
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Waarom worden niet alle Nederlandse politici onderzocht of die foute banden hebben met Rusland ? ...

3 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Nicks R. Van
Beelden: Sarah van Soelen hangt de cowgirl uit

Vreselijk die zoeloelippen. Wat kan een mens zich lelijk maken. ...

7 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

ABRACADABRA
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

inderdaad. die hele asielopvang wordt/is voor heel Nederland onmendelijk geworden, dus stop er mee. m.a.w. asielstop invoeren en wel onmiddellij...

21 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

Strongoli
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Hij heeft inmiddels aan Bosma z'n excuses aangeboden en zal dit publiekelijk ook nog gaan doen.Bosma: Baudet heeft spijt van uitspraken tegen ...

25 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Briefje van Jan - aan Khalid Kasem - Buttkicken.nl

Natuurlijk stinkt dit zaakje. Geen overtuigend bewijs betekent niet, dat er "niets" gebeurd is, ze hebben alleen, het bewijs voor dat laatste, n...

29 minuten geleden geplaatst door Strongoli

welofniet
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

Eens komt de dag dat men zegt VOL is VOL....

31 minuten geleden geplaatst door welofniet

welofniet
Kamervoorzitter Bosma roept Baudet op matje vanwege bedreigen Klaver na debat

Klaver en ook Paternotte kunnen wel het bloed onder je nagels vandaan halen, probeer dan nog maar eens aardig te blijven tegen die 2 sadisten....

33 minuten geleden geplaatst door welofniet

maarten1234
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

"die buitenlanders hebben we straks nog hard nodig vanwege de pensioengolf en het tekort aan vakmensen en ander personeel om onze samenleving dr...

37 minuten geleden geplaatst door maarten1234

maarten1234
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

tja, dan vraag ik mij af waarom er een hek om de moestuintjes van een bepaal AZC staat met daarbij teksten in de trant van 'eigendom van...' in ...

42 minuten geleden geplaatst door maarten1234

NK. App
Eliza Ibarra CheerleaderAnime Stepsister PornDrunk Real PornInfluencer NakedBikimi PornFacedownassup PornDownloader From XhamsterZzz Xx XHentai29Viral Xx Video3dsex AnimeLesbians Dey HumpingSextape CelebriteesCatching GolddiggersYoga Pantes PornPark SexNaughty America Xxx Hd VideoBrooke PaigeAmateur Wife BlowPornos SexysKendra HamesBeat Blow Job EverSepongLatex SexPris AngelDaysi Taylor PornBest Big Boobs PornSex On StairsPornstar 4kAntarvasan ComBig Boobs AlrrtJapanese Gay SexPorn Movies.comXnxx Indian Web SeriesKareena Kapoor Ke Sexy VideoPorn Ice SpiceOnlyfans De Karely RuizVoyeur H OuseFilms Pornos TransexuelsHindi Xxx Movie HdKorean Adult Movie FullRocketplayPunjabi Chudai VideoKhloe Karter Onlyfans LeakAyarna AdinFemboy Bbc PornWww Japanese PornEva De Vil JoiSword Art Online SexualSex With Sister HindiXvideos Interracial3dcomics PornPorn Sex XxxxChatsexFirst Time LesbiansWhat Are Back ShotsSissy MemesDiivesHuge Penis PicturesPuffytittiesFree Sex GamesFilmes De Sexo PornorJjjjjTsukasa Aoi UncensoredBumble Bee PornLena The Plug With BbcCumming TitsXnxxxxxcHorny NakedSexy Bf BollywoodLesbians Porn In ShowerSisyer Xxx4k Porn PicsAdultporn GamesDresd PornJezabel VessilNaked FaimlyPakistani Actress NudeSexy Video Full Hd QualityFingering A GirlfriendCojiendo NenasBig Black PeniceAsian Fucked UncensoredPorn AllPinay PormXnxx Brazzer YogaVideos Pornos InterracialLena The Plug Jason LuvSexy Indian Teen PornWife First DpVictoria Cakes FacesittingMissax.vomFatalmodeljauElissavictoria NudeJujunaughtSearch XxxXmxx TamilShikiyoku InfinitePorn PokimanePornô Com BonecasWorkout PornDrake NakedKarva Chauth SexSexmomInterracial Comics PornSite Sexe AmateurFollando.gordasDoitforstateAnushka Shetty SexX Video Desi ComXxx Hot XCum TributesMom Snd Son XxxJapaneseporn GamesXxx Video Sanni LionPornpics.commBiggest Tits Of PornSkinny TeenanalXxxx50Sexy Aubrey PlazaGina Carano NudaCumming On HandsJoanniefit NudeSex Sex Sexy FilmNaked Bouncing BreastsBelladonna AnalOmegle Big Boobs成人小说Fatal.odelChyna Chase NakedNinakhlvWww Home Sex ComMxpornBrazzers DesiMallu Actress XvideosXxx Hairy PornDiaper PunishedBlow Job Scene MoviePorn North CarolinaDaftsecPam Grier NudeXrxceegxrlxTeen Girl PussyYoung Women FuckingJav With Eng-subGrannyinpantyhoseSabrina NicholAnorexic NudePorn GameeTerb Ca