Straf voor man die buurmeisje seksueel misbruikte in Musselkanaal valt lager uit dan geëist

De rechtbank heeft vandaag de 31-jarige Dennis van der S. uit Musselkanaal veroordeeld tot een celstraf van 15 maanden, waarvan zes voorwaardelijk, voor het seksueel misbruiken van een driejarig meisje in 2017.

Strafeis

Het openbaar ministerie had eerder een celstraf van drie jaar geëist waarvan één voorwaardelijk. Hij stond terecht voor het seksueel misbruiken van zijn destijds driejarig buurmeisje. Op het moment dat het zedenmisdrijf plaatsvond was hij bij hem thuis in Musselkanaal aan het oppassen op het meisje en zijn eigen zoon. Nadat de moeder het meisje ophaalde vertelde zij thuis tot in details wat er was gebeurd. De moeder deed hierop aangifte en heeft het meisje in het ziekenhuis laten onderzoeken. Tijdens dat onderzoek werd er sperma aangetroffen van Dennis van der S. bij het geslachtsdeel van het meisje. Volgens de rechtbank is er echter onvoldoende bewijs dat Dennis van der S. met zijn geslachtsdeel of vingers is binnen gedrongen bij het meisje waardoor de straf lager uit valt.

Seksueel misbruik

Het meisje vertelde haar moeder dat ze de “slurf” had gezien van Dennis van der S. Dit gebeurde terwijl de twee samen op de bank zaten. Ook deed ze haar moeder een beweging voor die hij zou hebben gemaakt waarna er vervolgens melk uit was gekomen. Volgens het meisje was hij met zijn “slurf” en met zijn vingers bij haar geslachtsdeel geweest. Hoewel de rechtbank de verklaring van de moeder en haar partner over hetgeen het meisje heeft verteld betrouwbaar noemt is er toch onvoldoende bewijs voor binnen dringen van het lichaam. De spermacellen werden aan de buitenkant gevonden en zijn daar volgens de rechtbank mogelijk terecht gekomen terwijl Dennis van der S. zichzelf aftrok in bijzijn van het meisje. De verklaring van Dennis van der S. zelf dat deze er terecht zouden zijn gekomen bij het verschonen van het meisje noemt de rechtbank niet aannemelijk. Volgens de verdachte had hij die ochtend seks gehad met zijn vriendin en had hij zich daarna niet gedoucht en ook niet zijn handen gewassen. Hierdoor waren volgens hem de spermacellen bij de schaamstreek van het buurmeisje belandt.

Mishandeling

Naast het seksueel misbruik acht de rechtbank Dennis van der S. ook schuldig voor het mishandelen van zijn vriendin. Hij verklaarde zelf dat er sprake was van zelfverdediging toen zijn vriendin hem sloeg met een paraplu. De vriendin erkent dat zij dit gedaan heeft, maar pas nadat hij haar zou hebben geslagen. Ze zou hem daarmee op zijn benen hebben geraakt. De ruzie vond in februari van dit jaar plaats. De vriendin van Dennis van der S. liep de trap af naar beneden waar hij met hun gezamenlijke dochter op zijn arm stond. Van onder aan de trap zou hij hebben geschreeuwd tegen zijn vriendin dat zij zijn Playstation kapot zou hebben gemaakt. De vriendin reageerde ontkennend maar Dennis van der S. bleef schreeuwen dat dit wel zo was. Met hun dochter nog op zijn arm is hij vervolgens de trap opgelopen waarna hij zijn vriendin een klap tegen haar hoofd heeft gegeven. De vrouw raakte hierbij gewond aan haar oor.

Straf

Omdat er volgens de rechtbank geen sprake is van binnen dringen van het lichaam van het driejarige meisje valt de sraf lager uit dan geëist. Dennis van der S. krijgt een celstraf opgelegd van 15 maanden waarvan zes voorwaardelijk. Daarnaast moet hij een schadevergoeding betalen van 2500 euro. Naast de celstraf heeft hij ook een proeftijd opgelegd gekregen van drie jaar en mag hij niet in de buurt komen van de straat waar het meisje woont. Ook zal hij zich moeten laten behandelen.

Lees ook: Drie jaar geëist tegen Dennis van der S. voor seksueel misbruik driejarig buurmeisje

11 gedachten over “Straf voor man die buurmeisje seksueel misbruikte in Musselkanaal valt lager uit dan geëist

  • augustus 27, 2019 om 06:35
    Permalink

    Als rechter welke zo n belachelijk lage straf durft uit te spreken
    Dan laat je je toch direct ombouwen en nooit meer in de spiegel kijken
    SCHANDE

    Over die zieke geest als dader heb ik me al een keer uitgesproken
    Aub geef me een cel samen met dat uitschot

    Beantwoorden
    • augustus 27, 2019 om 10:22
      Permalink

      Ongelooflijk ja. Nooit meer vrijlaten dit soort mensen als je het mij vraagt. Hoe kan die straf zo laag zijn????

      Beantwoorden
  • augustus 27, 2019 om 17:34
    Permalink

    Je krijgt voor pinautomaten opblazen 3x zo meer straf. Rechter is vast zo’n huppelkut die gelooft in de goedheid van de mens. Gestoord dit.

    Beantwoorden
    • augustus 28, 2019 om 11:34
      Permalink

      Bizar ja. Dat je voor pinautomaten opblazen meer straf krijgt dan voor het levenslang verminken van iemand op mentaal vlak.

      Beantwoorden
  • augustus 29, 2019 om 11:49
    Permalink

    Deze viezerik moet worden losgelaten op een openbare plek. Datum en plek!!!

    Beantwoorden
  • augustus 31, 2019 om 04:40
    Permalink

    Vind het best frappant dat alle straffen de laatste jaren verhoogd zjjn, maar de straffen voor dit soort zieke psychopaten lijken hetzelfde gebleven te zijn, of zelfs lager..

    Beantwoorden
    • september 3, 2019 om 23:08
      Permalink

      Dat komt omdat daar de zieke geesten zijn die kinder pedofilie meer uitvoert achter gesloten dan men zou denken. Ze zijn het al gewend zich aan kindjes op te geilen, daarom doen ze er ook niets mee.

      Beantwoorden
  • augustus 31, 2019 om 13:56
    Permalink

    Weetje waarom dit soort smeerlappen altijd een lage straf krijgen

    Omdat de hoge pieffies allemaal kindermisbruikers en pedofiele zijn .

    Beantwoorden
  • september 2, 2019 om 23:22
    Permalink

    Levenslang en al zijn spul eraf halen zulke pedo’s zijn een gevaar voor zijn buurtgenoten maar daar zijn er meer van van zulkse pedo’s personen in zijn buurt

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.