door Inter in Politiek  ·  34 Reacties

  • 30
  • 891x gelezen
Reageer met een Emoji
1
21

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Die gasten leven ook niet in een echte wereld, maar in een maakbare : (

2
1 Schildpad

Ach dit is een eerste reactie. Volgende week zijn ze het weer vergeten want dan is er weer een of andere crisis waardoor ze zogenaamd weer moeten bezuinigen. De verkondigingen op prinsjesdag, een kostenvretend event, terwijl de daklozen hiervan een beter leven.hadden kunnen hebben. Het kabinet heeft heel wat op het geweten. Maar het zal ze niks doen, want dit is de zoveelste wake up call dus ja waarom nu wel

0
2 Lets keep it cool

En maar roepen dat het zo goed gaat met de economie en dat iedereen er op vooruitgaat!!

Het zoveelste sprookje!!

We gaat volgend jaar ca. 200 Euro extra betalen voor gas en elektra!
Ook gaan we ca 200 Euro extra betalen voor eigen-risico en zorgpremie!

0
3 Zie Hier

Tja de socialisten hebben tussen 1900 en 1970 de 40-urige werkweek, ADV dagen, ontslagbescherming, doorbetaling bij ziekte, verlofdagen, AOW, ww, een OR, arbo regels en nog veel meer geregeld en nu is de Nederlandse werknemer te duur geworden voor de werkgevers en is de politiek (ook of juist de PvdA) met evenveel voortvarendheid de verworvenheden weer aan het afbreken. De werknemer moet weer arm en gedienstig worden en 168 uur per week voor bijna nop willen werken omdat er armoede en honger heerst in de maatschappij.

2
4 Conradijntje

Wel veroorzaken maar och de gevolgen liggen dan ook niet op hun bordje,
komen fluitend weg met welke ellende ze andere ook opzadelen.
Waarschuwingen wuiven ze lachend en honend weg het zal ze...

0
5 Gratiebarmhart

Lastenverlichting ? Laat me niet lachen!

0
6 Interessant

Afwachten maar met wat voor sprookje de koning voor MOET lezen op de derde dinsdag volgende maand.

0
7 Interessant

@4
Ik ben op de dag van vandaag nog blij dat ik in 2003 op mijn 58e na 40 dienstjaren nog met vervroegd pensioen kon.

0
8 Interessant

En de PvdA glijbaan kwam uit in de moestuin van Klijnsma.

0
9 Doordenker

@9 Je de PvdA doet aan type casting bij de keuze van politici voor de regering of de partijleider: een politicus met een spijkerbroek en slobbertrui om de arbeiders aan te spreken, een moeke om de bejaarden te beroven en een gehandicapte om de gehandicapten van de uitkering af te helpen.
Maar je politiek is dan ook een toneelstuk - drama.

0
10 Conradijntje

Het is anders heel duidelijk hoor, deze mensen moeten gewoon beter "participeren".
Er is weinig fantasie voor nodig waarom de politiek dit woord niet meer durft te gebruiken, het staat synoniem voor de meest bikkelharde en asociale staatssecretaris ooit, Klijnsma.
Voor de VVD is de missie geslaagd, arbeid is weer goedkoop (we hebben weer een arme beroepsbevolking) en de drop offs moeten het maar zien te redden met liefdadigheid.

0
11 Tussenderegels

Is een waardeloze regering die we hebben
Ze zijn doorlopend geschokt.
Maar ze doen er geen pest aan.
En zijn alleen maar bezig met buitenland.
Omdaar maar geld naar toe te sturen.
En al die gelukzoekers en illegalen hier goed thuis te geven.
En de rest kan barsten.
En maar roepen dat zo geweldig in ons land gaat..
De voedselbanken krijgen steeds drukker.
En daklozen worden steeds meer die op straat slapen.
Maar die uit Engeland weer ophangende pootjes terug kwam met der 4 kids moet een huis krijgen meteen.
Hoe achtelijk is dit land geworden.

1
12 annie

Een beetje geschokt reageren voor de bühne, en ondertussen gewoon doorgaan met het uitknijpen van de bevolking!

0
13 Remkraan

* Verwijderd door de redactie *

14 dmpr2

Met dank aan de Vinex-elite.

0
15 Mac Benac

Beschamend is dat Nederlanden de uitgeprocedeerde asielzoekers niet direct terug stuurt naar hun eigen land of anders opsluit. Nee, nu leven ze op de straat om dat we niet de ballen heb om het probleem op te lossen. De ze groep is hoofd schuldige van de kleine criminaliteit. Zowel rechts met veel woorden weinig daden en links een hoop regels maar geen oplossingen.Dus over een paar jaar krijgen we weer een algemeen pardon en hebben de gelukzoekers toch hun zin.

0
16 zilvergoud

Als ik zo de reacties lees, die ik volledig steun................... Wie hebben er dan voor deze regering gestemd, of is dat ook allemaal nep....... Papieren stembiljet is nog makkelijker te belazeren dan elektronica.

1
17 Uitede aka Espede

Het huidige kabinet weg ermee!

1
18 Jan met de korte achterlul

Als er -ook in het verleden al- massaal was gestemd op de SP, hadden we nu veel minder van dit soort ellende gehad. In 2004 wees de alternatieve SP begroting (en door het CPB doorberekende plan) al uit, dat met DIE begroting de koopkracht van de de gewone burgers... er fors op vooruit hád kunnen gaan!

Zie ook dit draadje: https://www.nieuwskoerier.nl/news/519202-wanneer-er-een-reclame-of-campagne-spotje-voor-de-sp-wordt-gemaakt-gaat-dat-in-de-meeste-gevallen-over-een-onderwerp-of-thema

1
19 Scorpio

* Verwijderd door de redactie *

20 H.265

@7 blij dat ik geen koning ben, die die sprookjesverhaaltjes aan het klootjesvolk moet vertellen. helaas zijn er nog velen die er in trappen en nog op die Rutte gaan stemmen ook, de domkoppen

1
21 Roomboterbabbelaar

* Verwijderd door de redactie *

22 dmpr2

Geschokt Zie je meteen weer hoe goed ze op de hoogte zijn van de situatie

1
23 Joepie

"De kabinetten-Rutte maakten zelf een glijbaan die uitkomt op de straat"

Een glijbaan ... in de zin van 1 glijbaan? Inmiddels staat er geloof ik een "pret"park vol met die dingen.

0
24 MetBoerenVerstand

"Het is een kwestie van beschaving dat mensen niet op straat slapen, was hier het vrij algemeen gedeelde uitgangspunt. "

Zodra mensen worden gezien, worden ze weggejaagd, dus dat vindt men nog steeds. En de struiken zijn overal uitgedund, vooral bij bruggen, zodat ze nergens stiekem kunnen gaan liggen pitten. Dus zo wekken ze de indruk, beschaafd te zijn, door mensen nergens toe te staan, te slapen.

1
25 Wendel

Het is een bekend verschijnsel dat juist arme mensen eerder geneigd zijn, anderen te helpen door ze bijvoorbeeld tijdelijk onderdak te verschaffen. Maar zodra je een toeslag of uitkering hebt, van welke aard dan ook, loop je tegenwoordig risico van een terugvorderingsprocedure, jaren ellende en er vervolgens financieel slechter uit komen, het kost altijd een boel geld en stress.

1
26 Wendel

Mja... de grote hamvraag blijft, op welke partij moet je dan stemmen om het tij te keren?

0
27 groenengeel

Ik denk dat ze alleen maar voor de bühne geschokt zijn. Dat dit precies is wat ze willen. We streven immers het model van de US na.

0
28 groenengeel

Rutte en wij willen.. waarom niet 1000 euro laten betalen voor.kentekenplaat naar keuze. Waarom niet meer Appartement en zoals de Belgen bouwen.. waarom niet privatisering van o

0
29 jkteg

ik wil weer eens wat items van mezelf afschrijven over die politieke xxx in Dhaag question
(binnenkort zullen ze zichzelf wel weer terugroepen van vakantie .. want dan wordt alles vergoed)
Waarom ...
Waarom niet 1000 euro laten betalen voor kenteken naar keuze ..zoals de belgen doen.
Waarom niet meer appartementen bouwen zoals de belgen doen en de huisjesmelkers in NL. Hier bouwen ze gigantische woningen met tuinen ... die maar weinig mensen kunnen betalen.
Waarom niet zzp-ers voor opsporen criminelen zoals ze in USA doen. (Veel bodybuilders hebben een uitkering en zitten dag en nacht in sportschool .. tijd dat ze zzp-er worden)
Waarom niet parlementaire enquête naar OM? Nu valt OM weer een huisarts lastig inzake euthanasie zaak omdat ze willen weten hoe de wet in elkaar steekt. Te gek voor woorden. Dat soort bodemprocedures moeten ze die arts niet mee lastig vallen maar moeten ze intern maar uitzoeken.
Als ik ga nadenken question zoals een denktank zou doen question Dan zijn er o zoveel te verbeteren zijn via simpele ingrepen question

0
30 jkteg

Waarom staat de huurtoeslag grens al jaren rond de 710 terwijl de huren gigantisch stijgen ... Tsja, inkoppertje ze willen minder huurtoeslag uitbetalen, daar in Dhaag. Deze waarom past wel bij dit artikel "meer daklozen"
Waarom duurt het zo lang om een wet in te voeren dat je een huis mag pas kopen als je er zelf gaat wonen ..en anders betaal je veel meer overdrachtsbelasting?
Waarin kon men vroeger 7 keer je jaarinkomen lenen voor een hypotheek en had je premie woningen en kon je aflossingsvrij lenen ....en dat kan dus niet meer.
Waarom bestaat NHG korting nog? NHG was interessant als je aflossingsvrij kon lenen. Tegenwoordig moet iedereen 100% aflossen .. dus het risico dat NHG verlies maakt bij een eventuele gedwongen verkoop is weinig... vandaar dat NHG ook zo veel winst maakt, tegenwoordig.
Waarom doen ze moeilijk over hypotheekrenteaftrek in Dhaag? Ik heb 30 jaar geleden een huis gekocht voor, omgerekend, 30.000 euro .. de gemeente heeft de woz waarde waarde verhoogd naar 200.000. Stel dat ik 10% zou betalen over 30.000 = 3000 rente per jaar ...
Mijn huurwaarde forfait is 0.6 % over 200.000 = 1200
Mijn bruto belastingvoordeel is dan nog maar 1800,00 en ik betaal woz belasting over 200.000.
Dus ik koop een huis ..ik knap het op .. en ik moet ieder jaar meer betalen aan de gemeente omdat zij uitgaan van de werkelijke waarde van mijn huis. Dat het opknappen heeft mij tijd en geld heeft gekost .. en zij zijn de lachende derden.
Ik vind het vooral triest voor de jeugd van tegenwoordig. Zij mogen 1000 euro p/maand betalen voor huur en bij koop zouden ze veel minder kwijt zijn per maand ... maar door Rutte mogen banken hun dat geld niet lenen want 7 keer het jaarinkomen mag tegenwoordig niet meer en alles moet afgelost worden en de notariskosten e.d. mogen niet mee gefinancierd worden.

0
31 jkteg

Waarom stopt OM/Overheid een vermogen in schouw zaak Nicky Verstappen? Kilometers schermen en linten ...te gek voor woorden. wij burgers begrijpen dit niet. Genoeg info voor parlementaire enquete om die idioten bij OM op te sporen die niets te doen hebben en voor hun lol dit soort geldverslindende akties op poten te zetten .. iedereen weet het .. hoe meer geld je over de balk gooit bij de overheid .. hoe beter het is voor je carriere. Dit moet een halt worden toegeroepen.

0
32 jkteg

@27
Zelf stem ik SP. Zij stemmen waar ze zeggen voor te staan. Ze zijn voor lage- en middeninkomens. Ook komen ze met oplossingen, maar helaas worden die niet aangenomen. Wel leuk om te zien, dat ze vaak gelijk krijgen. Geld klotst tegen de plinten en stroomt niet door volgens Rutte is iets wat de SP de hele tijd al riep. CDA die niet meer zo blij is met de marktwerking in de zorg etc.

0
33 hopefully

@33 Veel mensen zijn allergisch voor hun eigen geluk. . . . . . . . . .

0
34 Mac Benac

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Graaier1000
Muziekdraadje

The Nolans - I'm In the Mood for Dancinghttps://www.youtube.com/watch?v=XbAM2_6jKY0...

3 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Nicks R. Van
Hiphopper die zich achter vrouwenprotest in Iran schaarde, krijgt doodstraf

In dergelijke landen moet je niet openlijk partij kiezen als je leven je lief is. Dat kan een ieder weten. ...

6 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Bob Sleebaan
Kopzorgen voor provincie Utrecht door overvol elektriciteitsnet: ’Rampzalig nieuws’

Dit is het niveau van onze klimaatminister. Een kind van 5 is nog slimmer:https://www.youtube.com/watch?v=TCVI2YM14Qg...

8 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Hoe Amazon rivalen en medewerkers tot wanhoop drijft

"Bezos werkt met een beoordelingssysteem voor werknemers waarbij hij jaarlijks de 10 procent van zijn personeelsbestand die het slechtste preste...

10 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

LoydMorris
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

@7 Ik help je het hopen. . . echter, ik heb toch echt niet de illusie dat iedereen, die de afgelopen decennia vanuit het Midden Oosten en N...

11 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Bop
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@23 Serieus, je begrijpt de vraag "Wat heeft kritiek op een regering met jodenhaat te maken" niet? Je lult net zo dom als de meesten hier. Ga d...

12 minuten geleden geplaatst door Bop

Strongoli
Ruim derde meer asielzoekers naar Nederland in eerste kwartaal dan jaar eerder

Dit soort "onderzoeken" zijn al lang niet meer relevant te noemen...

23 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@63 " Je blijft maar zeiken hè. . . ." Misschien moet jij eens inhoudelijk reageren, ipv anderen af te zeiken. Daar bego...

25 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Strongoli
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

Heeft geen zin om figuren die antisemitisme aanhangen, verplicht naar dat soort musea te sturen omdat ze altijd zullen ontkennen, dat die pogrom...

25 minuten geleden geplaatst door Strongoli

LoydMorris
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@64 Ik citeer jou: gemeld 🤣...

27 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

NK. App
Close Up Pussy FuckAnime Nipple SuckingEbony Head PornNurumasage PornXxx Sexy VTammuduSpank F/fWwe Female Wrestlers NakedHot PusseyTantrica Full MovieIncestmom PornWife Shared At PartyMangadewasa한국 야동Tara HollidayMallu Devika SexTelugu Hard Sex VideosSklya NovaFamosos NuasBrittney Griner NudePorn Of Teacher And StudentSunny Leone VideoTamil Aunty SexingGlory Hole Swallow CompWa NonceAnushka Hot NavelSkylar Mae LeaksBess Breast DickdrainersNaked LisbianDirtytalkpornNsfw AsmrXhamster Tanker1812Alina BelleKamasutra XnxChowder PornOld Porn VideosBestshemaleErthotsPawg TubeSharing Bed XnxxOn Holiday PornSexo CasseroSoft Porn MoviesCeleberty NippleEliza Ibarra CompilationWyyddleBrandi Love Movies And Tv ShowsTelugu Aunty Secret Sex VideosFirst Time Porn IndianMms Scandal SexFingerbanging PornPornor BrasileiraDaisy Taylor XxxBf Bengali Bf Bengali BfDp Creampie CompilationDeflorationpornSofia Bevarly NakedSouth Africa XxxIporn VideoBengoli XxMew SlutAll Free Porn SitesAlyx Star BlackFilm X AsiatiqueCeleb NakedYoroichi PornHot Mom PornhubBlack Group PornTs BigcockReddit Album BabesMrsmilphord OnlyfansMiley Cyrus Sext TapeDesi Maal Sex VideoNo Face GirlYezzclipsChinese Po R NCumming In Mouth GifKehedXxx Indian Aunty SexBrazzers Julie CashSwinger PornoBollywood Actress Nude LeakedXnxx VodesKhalsa College Amritsar ResultKajal Hd Sex VideosLicky CrushAngella White XxxPornkiMaa Ko Choda BetaYes Xxx VideoMilky Peru PornKhaleesi NakedMother Sucks SonBvoissaCelebridades PeladasMilffox ComHot Web Series On Disney+ HotstarKinnar Ke Sath SexShemale FacesittingCumming In Her FaceAmber Heard PussyManhwa HenteiFingaring PornKylie Jenner X VideoXxx Free Indian PornDesi Dress Change VideoEploited MomsKali Roses AgeJapanese Bbc UncensoredPorn IndainMeth PornographyStep Sister Shower PornFitness NudesHot First Night VideosGirls Opening ClothesVirgin DefloweredAsian Webcam PornPornbiblePaige Elkington NudeXnxx Lana RhodesMia Malkova SurgeryJulia Boin CreampieFemale Athletes In PornMisty Rae NudeNickiibabyMadison Lecroy NudeArly JoverBig Long NipplesHot PronAnal Asian First TimeFilme Pornográfico De JaponesaPorn Video JapCartoon Xnxz18 Plus MoviesSexy Video 3gpSayxxxTeen Titans Go XxxHistorias De SexooYoun Latina PornIleana D Cruz XxxFauji Sex VideoBangla Teen SexThat Pussy Is LuxuriousSexy Nude BlondiesSexvideos LoveOnly Fans LesksSexo PornoanalGoodporn.Bete Ne Maa Ki Chudai KiReal Brother And Sister Porn