U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Binnenland
  • 28
Collega's van de in een speeltuin in Assen door mishandeling omgekomen dove hovenier geloven ‘helemaal niets’ van de verhalen dat de man een meisje misbruikt zou hebben. ...

29 dagen geleden door Febee

REAGEER MET EEN EMOJI
7
8
1
4
12

Zéér triest als dit allemaal waar is.

1 Jan met de korte achterlul    
29 dagen geleden door Jan met de korte achterlul
2
Meld

Allemachtig! Wat een verschrikkelijk verhaal.

2 Violier    
29 dagen geleden door Violier
4
Meld

tja.... en wel gesmoord door een aantal mannen.... als ze m nu vastgehouden hadden totdat de politie kwam...nu is het verleden tijd..hij is dood ... en is er geen weerwoord meer... blijf het een heeeel raar verhaal vinden... eigenlijk een lynchpartij in Nederland tijden veranderen duidelijk.... maar niet ten goede volgens mij....

3 Sempre    
29 dagen geleden door Sempre
3
Meld

@3 Ja, echt een heel diep triest verhaal dit.

4 groenengeel    
29 dagen geleden door groenengeel
1
Meld

Wat een vooroordelen moeten die vijf wel niet hebben gehad. Ongelooflijk. question

5 groenengeel    
29 dagen geleden door groenengeel
4
Meld

En de echte dader loopt dan waarschijnlijk nog lachend rond. :-/

6 foshizzle    
29 dagen geleden door foshizzle
4
Meld

Een grietje van 4 jaar, op snikhete middag in buurtspeeltuintje.Je zou het liefst in je onderbroekje lopen, als je nog geen bikinietje nodig hebt en dat deed ze misschien ook wel...Dan zijn er passanten zoals de tuinman die even werd opgehouden door telefoontje van vriend of hij wat later kon komen dan dat afgesproken was.Man stapt van fiets, pauzeert op het veldje waar nog wat kinderen spelen en maakt een foto of foto's van het geen hij voor zich ziet.Heel normaal schijnen erg veel mensen dit tegenwoordig te vinden.Te pas en te onpas kan sinds de altijd bij de hand hebbende Iphone iedere wildvreemde ONGEVRAAGD door de andere vreemde op de plaat worden vastgelegd.Nog steeds niets vreemds aan de hand??. Maar.. dan komt de vader in beeld, die kennelijk zijn dochter van vier toevertrouwde alleen in op het speelveldje te kunnen achterlaten.Het was toch vlak bij huis zal de gedachte wel zijn geweest.Moeder was het er ook mee eens? Buurvrouw ook?Niet zo slim eigenlijk als je weet hebt van het feit dat in voorbije jaren er een pedofiele man zich ook ophield in het woongebied, uiteindelijk is het meisje pas vier jaar! Je zou het een beetje bin de gaten moeten willen houden, zou je denken?En dan ...Wat gaat er nu dan gebeuren? Iemand, een van de kinderen daar komt op het idee iets in de rondte te bazuinen. Kijk daar een man aan het plassen, de tuinman moest nodig..Oh ik ze een piemel zegt de volgende? Wat nu? Pappa? Buurman? En nog een buurman, en een man met een fiets die onverwachts langs komt maken het feest compleet.Dat is de kinderlokker!Zoiets dergelijks kan ik me voorstellen bij dit dramatische afgelopen tafereel. De afloop is een man verdacht of niet die de dood vond door eigenhandig optreden van buurtvaders die hun niet verwerkte agressie en angst opgelopen uit berichten van jaren terug dat zich in de wijk een kinderlokker ophield. Is nu deze tuinman de daar de dupe van geworden?

7 shym    
29 dagen geleden door shym
15
Meld

@7 ja dat denk ik dus..... hij is de dupe geworden....Iemand die helemaal niets kwaads in het zin had.... is doodgemept.... niets meer en niets minder...Sneue zaak .... bah...

8 Sempre    
29 dagen geleden door Sempre
4
Meld

Hij was daar dus ook nog omdat hij op iemand wachtte.
Dit is een veel kloppende verhaal.

Als je op iemand wacht ga je zeker geen potlootventer uithangen of een kind onzedelijk betasten terwijl je collega er zo kan aankomen.

Ik denk dat de 5 dingen zagen die er niet waren door de vele waarschuwing brieven die de gemeente of politie gestuurd heeft.

Als dit verhaal klopt dan zijn de 5 man die op hem zaten echt fout en schuldig voor geweldpleging met de dood tot gevolg.

Gelukkig wordt het goed uitgezocht want ook op dit verhaal kun je niet alleen afgaan.

9 TheoTheo    
29 dagen geleden door TheoTheo
3
Meld

@6 Dader?

Men weet nog niets.

@7 Of er sprake was een kinderlokker in eerdere jaren is ook nog geen bewezen feit.

Zulke geruchten gaan vaker rond.

10 Violier    
29 dagen geleden door Violier
1
Meld

@10 Dat is waar.. Er is destijds ook nooit iemand of meerderen als verdachte aangehouden of zo.

11 shym    
29 dagen geleden door shym
2
Meld

Dus een onschuldige man is zomaar doodgeslagen in een speeltuin omdat hij aan het whatsappen en op een collega wachtte.
Dit had iedereen kunnen overkomen .
Die 5 mafkezen moeten levenslang krijgen.
En wat dan nog als de slachtoffer wel iets had gedaan met dat kind , dan bel je gewoon de politie maar je gaat niet eigen rechtertje spelen en iemand doodslaan op straat . Stelletje klootzakken!

12 Erasmus    
29 dagen geleden door Erasmus
5
Meld

* Verwijderd door de redactie *

13 Brolin    
29 dagen geleden door Brolin

@12 Of hij doodgeslagen is weten we niet. Dat leek zo te zijn maar nu de politie de verdachten heeft vrijgelaten lijkt dat wat onwaarschijnlijk. Wat er wel precies is gebeurd is tot nu toe nog onduidelijk.

14 Violier    
29 dagen geleden door Violier
0
Meld

* Verwijderd door de redactie *

15 Undertaker    
29 dagen geleden door Undertaker

Dus de echte, die met rastahaar, loopt daar nog rond. Wat een clusterfuck van deze volwassen hysterische hyena's

16 grv    
29 dagen geleden door grv
12
Meld

De colleagas waren er niet bij, dus ook speculeren.
Een 32 jarige man heeft ook sexuele gevoelens ook als is ie doofstom, makkelijk voor politie om zijn telefoon en internet te bekijken.
Wie weet van colelegas op het werk de sexuele gedachten en voorkeuren?
Niemand toch?
Het blijft speculeren, en verwacht wel een communicatie probleem met een doofstomme.
Als het een pedo is, prima dat ie dood is, als het geen pedo was is het natuurlijk niet goed dat ie dood is.

17 Goldrush    
29 dagen geleden door Goldrush
33
Meld

Vind het echt een zeer triest verhaal, snap niet hoe iemand dit een ander aan kan doen. Wat er ook is gebeurd, dit rechtvaardigt nooit en te nimmer wat hier is gedaan. Maar laten we even afwachten wat er precies is voorgevallen en hoe deze man is overleden. (ver)oordelen kan altijd nog.

18 oculus amet    
29 dagen geleden door oculus amet
4
Meld

Als het wel een pedo is zou ik als politie al die collegas ook doorlichten.

19 Goldrush    
29 dagen geleden door Goldrush
30
Meld

@7 zou zo maar kunnen, hangt van allerlei vergissingen en verkeerde interpretaties aan elkaar vast. bovendien warm weer, drank en korte lontjes. maar dat is weer een aanname van mij, kan misschien niet maar ik denk wel in die richting. toch even het onderzoek afwachten maar...

20 oculus amet    
29 dagen geleden door oculus amet
2
Meld

@19 beetje raar voorstel met uw welnemen. beetje veel raar zelfs

21 oculus amet    
29 dagen geleden door oculus amet
1
Meld

@17 rare gedachtenspinsels houdt u er op na, beetje griezelig zelfs.

22 oculus amet    
29 dagen geleden door oculus amet
3
Meld

@21 het gaat er mij om zie mijn eerdere reactie @17 dat vele collegas een andere collega niet eens goed kennen, men kan wel een beeld van iemand hebben die totaal anders is als de werkelijkheid.
Prima dat collegas het voor hem opnemen, maar zegt niets over de feiten, laat politie maar goed zijn telefoon en internet uitzoeken, als daar niets in relatie met kinderporno word gevonden, dan kunnen we pas vaststellen dat het geen pedo was, eerder niet.

23 Goldrush    
29 dagen geleden door Goldrush
20
Meld

* Verwijderd door de redactie *

24 Geert    
29 dagen geleden door Geert

Dat de omgeving het noooooit had verwacht van een dader komt regelmatig voor. Dat maakt de hovenier niet schuldig, Maar dat vrienden en zo hem er niet voor aanzien, bewijst ook zijn onschuld niet.

25 Gekste Henkie    
29 dagen geleden door Gekste Henkie
3
Meld

@13 "...c.q. PVV stemmers..."

Jij begrijpt er niets van! Dit was géén politieke moord (zoals de moord op Fortuyn door linkse media en het linkse reptiel Volkert...!

26 CoolMemories    
29 dagen geleden door CoolMemories
11
Meld

@18 " Wat er ook is gebeurd, dit rechtvaardigt nooit en te nimmer wat hier is gedaan. Maar laten we even afwachten wat er precies is voorgevallen en hoe deze man is overleden. (ver)oordelen kan altijd nog."

Je lult er dom in om, vind je zelf ook niet?

27 Willem Wip    
29 dagen geleden door Willem Wip
11
Meld

* Verwijderd door de redactie *

28 Brolin    
29 dagen geleden door Brolin

@25 De hovenier is noch schuldig noch onschuldig! Hoveniers hebben vaak een frivole hoofse seksuele moraal die ze niet onder tuinbanken of tuinstoelen steken!

29 CoolMemories    
29 dagen geleden door CoolMemories
19
Meld

Dat krijg je ervan als je leek voor eigen rechter gaat spelen...
Je pakt dan met je domme tokkie kop de verkeerde mensen aan op basis v.d. onderbuik die gevuld is met Schultenbrau en kiloknaller barbeque vlees en de goedkoopste roddels uit de buurt afkomstig van paranoide, altijd bange niet al te snuggere mensjes. .
Iedereen hier kan voor zichzelf mensen aanwijzen in z'n eigen leefomgeving die op diezelfde primitieve manier zouden reageren op vermeende misstanden.

Het doet me ook denken aan de debiele onderbuik agressie die destijds ontstond tegen alle Suzuki Swift chauffeurs in Nederland toen Karst T met z'n Suzuki Swift op de Naald inreed in Apeldoorn.

Mensen kunnen beangstigend primitief reageren op misstanden in de samenleving.

30 Chat Baker    
29 dagen geleden door Chat Baker
2
Meld

@26

Als jij denkt dat een politieke partij-aanhanger met moordneigingen alleen maar kiest voor een politieke moord, dan snap jij er duidelijk niets van.

31 Brolin    
29 dagen geleden door Brolin
17
Meld

@29

Dat baseer jij, jou kennende inmiddels, waarschijnlijk alleen op 1 uitzending van Menno Buch

32 Brolin    
29 dagen geleden door Brolin
12
Meld

@12 "....Die 5 mafkezen moeten levenslang krijgen...."

We weten niet wat de aanleiding was, we weten wel dat het meisje nu zeker een trauma heeft.

33 CoolMemories    
29 dagen geleden door CoolMemories
8
Meld

Oh God,...echt weer iets voor Nederland dit,..

Ze hebben een onschuldige man afgemaakt en de daders lopen nog vrij rond ook !

Ik zie het helemaal voor me, 5 kerels die dronken van het bier wel even de ''kinderlokker'' aanpakken maar wat totaal uit de hand loopt,.. Diep triest voor de nabestaanden

34 iedereen heeft recht op mijn mening    
4
Meld

* Verwijderd door de redactie *

35 S.Pinoza    
29 dagen geleden door S.Pinoza

* Verwijderd door de redactie *

36 S.Pinoza    
29 dagen geleden door S.Pinoza

Heeft de politie de 5 verdachten getest op overmatig alcoholgebruik ??
Ik mag voor de rest toch hopen dat de politie de verhalen v.d. buurtbewoners niet al te serieus zal nemen .. ze zullen de verdachten natuurlijk uit de wind houden met de grootste mogelijke uit de duim gezogen onzin..

37 Chat Baker    
29 dagen geleden door Chat Baker
4
Meld

@36

Nee dat was voor necrofilie,
Allang verjaard.

38 Brolin    
29 dagen geleden door Brolin
8
Meld

@37 Vast en zeker hebben ze dat gedaan. Is standaard.


De politie zal alle verhalen checken. Ik heb gehoord dat mijn buurvrouw zegt dat de achterbuurman heeft gezien dat.... nee, dat is niet voldoende. Vandaar de politie getuigen oproept zich te melden.

Overigens hebben veel mensen gezien wat er gebeurd is.

Nee, de verdachten zullen niet uit de wind gehouden worden. Geen idee waarom je denkt waarom dit zou zijn trouwens.

39 Violier    
29 dagen geleden door Violier
1
Meld

''Hij kan alleen appen op zijn telefoon en misschien dachten mensen bij die speeltuin daarom dat hij foto‘s stond te maken. Het is heel erg onwaarschijnlijk dat hij iets te maken heeft gehad met kindermisbruik.”

Dronken mensen met weinig intellect aan de buurtbarbecue en buurthysterie hebben gezorgd voor de dood van deze onschuldige/gehandicapte man

40 iedereen heeft recht op mijn mening    
2
Meld

Oké dus kort samengevat:

Eerst toen er nog niets bekend was over het voorval sprak iedereen schande van de mishandeling/moord en kregen allochtonen gelijk de schuld. Daarna, toen de pedofilie geruchten boven water kwamen, werden de 5 (blanke) mishandelaars/moordenaars plots tot helden verheven. En nu, nu de zaak weer van een andere kant belicht wordt spreekt iedereen weer opnieuw schande van de mishandeling/moord.

Make up your goddamn mind people! Of zeg gewoon niets en wacht rustig de feiten af.

41 Gewoon een student    
29 dagen geleden door Gewoon een student
18
Meld

@41 Dat maken we zelf wel uit.

42 Reagurius    
29 dagen geleden door Reagurius
14
Meld

@38 "...dat was voor necrofilie,
Allang verjaard...."

Niks verjaard!! -ik zag jou vorige week nog het mortuarium binnen glippen!

43 CoolMemories    
29 dagen geleden door CoolMemories
8
Meld

* Verwijderd door de redactie *

44 S.Pinoza    
29 dagen geleden door S.Pinoza

@41 Prutser, je leert het nooit.

45 Willem Wip    
29 dagen geleden door Willem Wip
19
Meld

".. nadat hij te grazen was genomen door vijf mannen.."
iets verder
".. zou iedereen moeten wachten op de feiten voor er.."

Zou fijn zijn als het parool dat 2e ook zou doen.

Helemaal als ze ondertussen zelf een tijdlijn schetsen die veel milder is.
https://www.parool.nl/nederland/geen-aanwijzing-voor-mishandeling-vijf-mannen-uit-assen-in-vrijheid-gesteld~be9a7b19/

46 Jackd    
28 dagen geleden door Jackd
1
Meld

@29
Ja je kunt rustig stellen dat de gemiddelde hovenier regelmatig de bloempjes buiten zet question

47 Gekste Henkie    
28 dagen geleden door Gekste Henkie
5
Meld

@40 ; Dus omdat zijn collega's hem niet herkennen als pedofiel en omdat hij gehandicapt was, is hij bij voorbaat al onschuldig?

Gehandicapten plegen nooit misdaden?
Gehandicapten hebben geen seksuele gevoelens?
Pedofielen zijn herkenbaar voor hun directe omgeving?

Je wilt werkelijk niet weten hoeveel mensen door hun familie verstoten zijn nadat zij misbruik hebben geopenbaard om de simpele reden dat die familie niet wil geloven dat hun familielid daartoe in staat is. "Mijn man/broer/zwager/zoon/schoonzoon doet zoiets niet."

48 Mariska3    
28 dagen geleden door Mariska3
14
Meld

@48 ''Bianca Dexter uit Assen vertelt aan De Telegraaf dat haar ex zaterdag een afspraak had met Martin. „Hij was naar hem onderweg en met hem aan het appen. Mijn ex was druk, dus vroeg hem even te wachten. Dus ging hij in een speeltuin op een bankje zitten wachten.” De ex van Bianca wil niet reageren op deze lezing.

Volgens Bianca was Martin niet in staat om te communiceren. „Hij is doof en kan amper praten.” Zij is ervan overtuigd dat Martin helemaal niet kan hebben gedaan, waarvan hij wordt beticht.''

49 iedereen heeft recht op mijn mening    
2
Meld

@49 ; Ja en? Als we een profielschets aannemen als bewijs van onschuld hebben we geen daders meer.

Jij stelt in @40 al dat hij onschuldig is: >Dronken mensen met weinig intellect aan de buurtbarbecue en buurthysterie hebben gezorgd voor de dood van deze onschuldige/gehandicapte man<

Vertel eens waarom kinderen gaan gillen en huilen om een man die stil op een bankje zit te wachten? Doofheid zie je niet aan iemand. Waar komt het verhaal dan vandaan dat hij aan dat meisje heeft gezeten? Hoe zit dat met een onderbroek die op de grond ligt? Waarom mept die leuke vrolijke jongeman die vader?

Maar nee hoor.. Hij is gehandicapt dus onschuldig.

Pffff... laten we eerst het onderzoek maar eens afwachten.

50 Mariska3    
28 dagen geleden door Mariska3
19
Meld

"Een collega van de hovenier kan zich niets voorstellen bij het wilde gespeculeer dat rond gaat op sociale media. “Wij vinden het heel onwaarschijnlijk. We lezen alle speculaties in de pers, maar we herkennen ons totaal niet in het geschetste profiel. Wij kennen hem allemaal heel persoonlijk en hebben nooit iets gemerkt van dit soort verhalen. Martin was een eerlijke, goedlachse en hardwerkende jongen,” aldus een directe collega van Martin, die liever anoniem wil blijven. "

Tsja, een beetje naieve reactie op zich. Als je met je poten niet van kinderen af kunt blijven, dan weet je met een beetje hersens wel dat je daar niet mee te koop moet lopen. Meestal krijg je dit soort reacties.

Binnen kerken krijg je ook "dat hadden we nooit verwacht" reacties als er weer eens een predikant door de mand valt. Dus dergelijke reacties moet je ook niet TE serieus nemen. Houdt overigens niet in dat het verhaal dat rond gaat over dat het om misbruik ging niet een verzinsel kan zijn overigens. Mensen hebben wel vaker de neiging om er dergelijke dingen bij te halen en te snel in te vullen als er een andere reden ten grondslag ligt aan wat er gebeurd is.

Men maakt vaak wel een verhaal waarin men zelf er het beste mee uit de bus komt. Wellicht was er ruzie om een andere reden, en maakte men er later misbruik van om een beter verhaal te hebben.

Als het inderdaad niet waar is dat het om misbruik ging, dan is dit een heel trieste situatie. En dan hoop ik dat de daders heel lang de bak in gaan.

Als het wel om misbruik ging, tsja. Ik heb weinig empathie voor volwassenen die kinderen misbruiken. Dan heb ik zoiets van opgeruimd staat netjes.

51 AT Jist    
28 dagen geleden door AT Jist
13
Meld

Het officiele verhaal luidt dat de vader van het kind de man betrapte .
De vader kreeg onenigheid met de dader die er vandoor wilde gaan .
De vijf hebben hem vastgehouden wachtend op de politie.
De man is niet mishandeld dus maar eens afwachten waar hij aan overleden is .

Familie en bekenden beroepen zich er altijd op dat daders zo leuk , lief en aardig zijn en ook zo goed voor de hond( behalve die van Holleeder) .
En ook doven en slecht communicerenden hebben sexuele gevoelens en ook daar komt afwijkend gedrag voor.

52 Goodnews badnews    
28 dagen geleden door Goodnews badnews
13
Meld

Ga als volwassen man als je durft eens op 'n bankje zitten in 'n speeltuin met spelende jonge kindertjes.
Doe dit in 'n volksbuurt waar ze je niet kennen op 'n zaterdagmiddag.
Je zal onmiddellijk met 'n scheef oog worden aangekeken door eventueel in de buurt aanwezig zijnde volwassenen.
Als er dan nog bier in die van nature al wantrouwende mensen zit kan de vlam zo in de pan slaan..
Alles wat verkeerd geínterpreteerd kan worden zal verkeer worden geinterpreteerd.
Als je dan je smartphone in de hand hebt om te appen met 'n bekende wordt dit door de meute geínterptreteerd als druk bezig zijn met foto's maken."
Hoe dommer de mensen in je buurt , hoe vijandelijker men zal overreageren op je aanwezigheid..helemaal als de onderbuik is gevuld met bier.

53 Chat Baker    
28 dagen geleden door Chat Baker
2
Meld

@52 Dat officiéle verhaal is niet de controleren omdat het slachtoffer dood is.

54 Chat Baker    
28 dagen geleden door Chat Baker
2
Meld

@53
Er is zoveel mogelijk, ik verzon deze ook al:

iemand anders probeerde het kind te misbruiken, overledene komt er later bij en probeert kind te helpen door broekje weer op te trekken. En indd, wat wordt er dan gedacht door mensen die DAT als 1e van het gebeuren zien, de conclusie ligt klaar en eigenlijk snap ik dat dan ook nog.

Maar goed, ik verzin dit, geen idee wat er echt is voorgevallen.
Je moet vooral niet te snel oordelen, dit kan nog heel raar in elkaar steken.

55 Gekste Henkie    
28 dagen geleden door Gekste Henkie
1
Meld

@44 Je mag het desbetreffende draadje best teruglezen hoor.

56 Gewoon een student    
28 dagen geleden door Gewoon een student
8
Meld

@45 Wat leer ik nooit? Dat de hypocrisie van domrechts op dit forum geen grenzen kent?

57 Gewoon een student    
28 dagen geleden door Gewoon een student
12
Meld

@50 Vertel eens waarom kinderen gaan gillen en huilen om een man die stil op een bankje zit te wachten?

Ik kan over mij zelf vertellen dat ik als kind geschreeuwd heb om een man die de straat over rende richting mij . Ik schreeuwde omdat ik bang was .
Dus kinderen schreeuwen terecht of onterecht omdat ze bang zijn .
Hoe vaak zullen kinderen niet gewaarschuwd zijn voor enge mannen , en dan zit er op eens een vreemde enge man op een bank bij een speelplek .
Ja wat doe je dan als kind zijnde ......

58 Olivia    
28 dagen geleden door Olivia
3
Meld

@57 zo zie je maar.... een mens is nooit uitgeleerd question

59 TedjeR    
28 dagen geleden door TedjeR
3
Meld

@50 Het slachtoffer was blijkbaar lang en doofstom. Een lange man die (waarschijnlijk) debiele geluiden maakt op een speeltuin. Dat kan voor kleine kinderen natuurlijk best angstaanjagend zijn.

60 Gewoon een student    
28 dagen geleden door Gewoon een student
7
Meld

@52 De "dader" was ook blijkbaar doofstom, dus kon zich NIET verweren. Dit is gewoon een partijtje ASO volk wat bezig is geweest.

61 Desphex    
28 dagen geleden door Desphex
2
Meld

Dat kind had vele vaders blijkbaar, de modus operandi lijkt mij ook geschikt voor een overvaller

62 Cremabatida    
28 dagen geleden door Cremabatida
0
Meld

@61 Alles wat afwijkt van de normaal versterkt de agressie ...dus je zit al op 't verkeerde moment op de verkeerde plaatst en dan blijk je ook nog eens niet te willen praten .

63 Chat Baker    
28 dagen geleden door Chat Baker
0
Meld

@61
En niet te vergeten dat er s'morgens al gewaarschuwd was voor een kinderlokker ( kinderen waarschijnlijk ook ) ,en dan zit er op eens een vreemde man daar bij dat speeltuintje . Wat een ramp dit alles .

64 Olivia    
28 dagen geleden door Olivia
0
Meld

Anoniem, he? Is het ook waar, dit hele verhaal?

65 Wendel    
28 dagen geleden door Wendel
0
Meld

Of is het de bedoeling die buurtvaders voor gek te zetten en ons allemaal plaatsvervangend te beschamen? Het klinkt bijna te "mooi" voor dat doel om waar te zijn. En dat dus anoniem. Niet te achterhalen, niemand op het matje te roepen als het 1 lange dramatische leugen blijkt te zijn.

Overheden beroepen zich ook altijd graag op iemands privacy zodat we niet weten hoe we iets moeten beoordelen als we meer info willen.

66 Wendel    
28 dagen geleden door Wendel
1
Meld

@54 :
Aan een lichaam is meestal de doodoorzaak af te leiden.

Sterk vereenvoudigd:
Bont en blauw: mishandeld
Eén punt van trauma aan het hoofd: val tegen stoeprand.

Er zijn ook subtiele details, waar 5 mannen nooit rekenen mee kunnen houden.

Daarbij zullen er meer getuigen zijn en zullen er redelijk wat telefoons afgeluisterd worden.

67 Jackd    
28 dagen geleden door Jackd
2
Meld

Persoonlijk kende ik hem niet maar heb enkele collega's die hem wel kenden. Niemand gelooft dat hij aan kinderen zat. Was hij niet de persoon voor. Ik ben bang dat er louter verliezers en slachtoffers zijn.

68 Captain Hero    
28 dagen geleden door Captain Hero
1
Meld

Dat ze het niet willen geloven wil niet zeggen dat het daarom niet waar zou kunnen zijn.

Een schizofreen is nooit alleen.

69 PFL    
28 dagen geleden door PFL
9
Meld

Als de man niks heeft gedaan alle 5 daders levenslang opsluiten.

70 Jaap Oudenaerde    
28 dagen geleden door Jaap Oudenaerde
9
Meld

@67 U is niet bekend dat de politie mishandeling al heeft uitgesloten ?

71 no mail today    
28 dagen geleden door no mail today
2
Meld

@17
Wat kom jij met een dom verhaal die kant nog wal raakt. Krijg gewoon medelij hoe jij over iets denkt, echt te sneu voor woorden!

72 Niet wit niet zwart    
28 dagen geleden door Niet wit niet zwart
1
Meld

@71 er is nog geen autopsie rapport

73 Cremabatida    
28 dagen geleden door Cremabatida
1
Meld

@57 'Gewoon een student'

In @41 maak je de denkfout (die ik trouwens wel vaker zie) dat dat in al die gevallen die je opnoemt steeds dezelfde reageerders zijn.

Ik heb nieuws voor je -> dat is niet zo.

Bovendien mogen mensen van mening veranderen, toch ?

74 Berpke de Poes    
28 dagen geleden door Berpke de Poes
2
Meld

Zoals mijn moeder er "helemaal niets" van geloofde toen ze hoorde dat ik gay ben question

Soms zitten mensen ernaast, tjah.

75 Yisrael 2.0    
28 dagen geleden door Yisrael 2.0
6
Meld

@71 :
Niet uitgesloten, ze hebben geen aanwijzingen, dat is een belangrijk verschil.
Verder zou je even kunnen kijken waarop wie ik reageer.

En in 46 gaf ik deze link al, dus ja ik weet wat de huidige stand van zaken is.
https://www.parool.nl/nederland/geen-aanwijzing-voor-mishandeling-vijf-mannen-uit-assen-in-vrijheid-gesteld~be9a7b19/

76 Jackd    
28 dagen geleden door Jackd
0
Meld

@41 Als het niet zo'n drama was, was het om te brullen, die reacties van dom ultrarechtse reageerders. Werkelijk, u heeft het fraai samengevat.

@74 Zeker mogen mensen van mening veranderen, echter als de ''mening'' eerst is gebaseerd op het schofferen van hele volksstammen en vervolgens op 1 persoon, dan komt dat enigszins infantiel over en kan men beter zwijgen tot er meer duidelijkheid is.

77 E.Meel    
28 dagen geleden door E.Meel
15
Meld

* Verwijderd door de redactie *

78 Autochtoon    
28 dagen geleden door Autochtoon

* Verwijderd door de redactie *

79 Alt-Wrong    
28 dagen geleden door Alt-Wrong

Nou, als foto's maakt van een naakte kleuter.... Ook al ben je doofstom..... Je bent dan voor stom als je denkt dat je ermee weg kan komen voor dit vader-leger.

80 Rolmops    
28 dagen geleden door Rolmops
5
Meld

@80 is dat zo?
Die beweging komt namelijk van een nieuw twitter account zag ik gister.

81 Eastwood    
28 dagen geleden door Eastwood
3
Meld

@58 "Vertel eens waarom kinderen gaan gillen en huilen om een man die stil op een bankje zit te wachten?"

Omdat de man lijkt op iemand waar het kind bang voor?

Omdat het een doofstomme man is die rare geluidjes maakte?

Omdat iemand anders het kind heeft bang gemaakt voor de man?

Wie zegt DAT het kind huilde on en bang was van DIE man?

En ik kan nog wel meer bedenken.

82 AT Jist    
28 dagen geleden door AT Jist
2
Meld

@7 : ken ook gevallen waarbij begin puberende meisjes leraren beschuldigen van verplicht toekijkend te moeten douchen

83 maarten1234    
28 dagen geleden door maarten1234
0
Meld

@79 gezellig hè?

84 PFL    
28 dagen geleden door PFL
0
Meld

Het zou zomaar kunnen dat er een paar de held wilden spelen. Mensen lijken elkaar steeds verder op te fokken door elkaar de maat te nemen.

85 Ketter    
28 dagen geleden door Ketter
1
Meld

@48 Dus omdat de daders beweren dat het slachtoffer aan kinderen zat is de slachtoffer een pedo. Ik hecht op dit moment meer waarde aan de mening van de onafhankelijke collega's, familie en kennissen dan aan de waarde van de daders. Deze hebben er immers belang bij om een lage straf te krijgen.
Door u is het slachtoffer blijkbaar al aangeklaagd en schuldig bevonden, alleen maar op basis van de uitspraken van de daders en mogelijk hun familie.

86 Johnboy    
28 dagen geleden door Johnboy
2
Meld

NOS nu "De vijf mannen die zaterdag in Assen werden opgepakt na het overlijden van een man in een speeltuin worden verdacht van betrokkenheid bij zijn dood.

Gisteren werd het vijftal vrijgelaten, omdat uit politieonderzoek niet was gebleken dat ze de overleden man hadden mishandeld. Wel zei de politie dat ze verdachten bleven in de zaak. Het was alleen niet meteen duidelijk waarvan ze werden verdacht.

Het gaat om vier mannen uit Assen en een uit Kampen. Ze zijn tussen de 27 en 54 jaar.

De verdachten zijn op vrije voeten, maar moeten wel beschikbaar blijven voor vragen, zei teamchef politie Noord-Drenthe Maarten Groenhof gisteren:"

87 AT Jist    
28 dagen geleden door AT Jist
0
Meld

@86 : Een stukje in een krant over het verhaal van één anonieme collega die zegt namens meerdere collega's te spreken is net zo waardeloos als het verhaal van de verdachten.

Eerst maar eens wat onderzoek afwachten.

88 Jackd    
28 dagen geleden door Jackd
1
Meld

@77 Val toch dood met elke keer overal maar rechts bij te betrekken. Wat lul je toch voor onzin ouwe gek. Het is al erg genoeg wat er is gebeurd en dat domme gejank van jou helpt niet. Aandachtsorgel,

89 Captain Hero    
27 dagen geleden door Captain Hero
1
Meld

@82
Uw reactie bij @58 sluit beter aan bij @50 .

90 Olivia    
27 dagen geleden door Olivia
1
Meld

@79 "“Een schizofreen is nooit alleen.”Zo heb jij nog een beetje aanspraak.""

Op de man / ad hominem / persoonlijke aanval
Zwaktebod
Niet inhoudelijk
Off topic

91 no mail today    
27 dagen geleden door no mail today
0
Meld

@40 ; Die onschuldige/gehandicapte man bleek toch niet zo onschuldig ondanks zijn handicap en het lovende verhaaltje van de ex van zijn collega..

92 Mariska3    
26 dagen geleden door Mariska3
4
Meld

@92 Waar zijn de bewijzen van wat die gedaan zou hebben en hoe die is gestorven?

Dat is wat iedereen wil weten,.. Of zijn we echt een 3e wereldland geworden?

93 iedereen heeft recht op mijn mening    
1
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
OT 13
Gezellig oftopic ouwehoeren

1 dag geleden door Inter

Amsterdam gaat in gesprek met organisaties di...
Organisaties die subsidie ontvangen van de ge...

21 uur geleden door Inter

Trump wil subsidie intrekken van universiteit...
De regering Trump dreigt de subsidie te schra...

21 uur geleden door Crezee

Met pensioen, ik ben 70, maar kan niet rondko...
De meesten van ons doen het rond hun 65e: de...

17 uur geleden door Waarheid, gewoon zoals het is

Één grijs ras creëren zal...
Een gangbaar argument voor diversiteit en het...

1 dag geleden door korrieporrie


ADVERTENTIE


Laatste reacties
tegenzinnig
Utrechtse wijk Oog in Al wil eerste rookvrije...
En gebeurt het in steden waar het 'nieuw link...

2 minuten geleden door tegenzinnig

jantje van leiden
VVD ziet niets in lagere maximumsnelheid, CU ...
@4 Het is de laatste zin dat juist is....

2 minuten geleden door jantje van leiden

Conradijntje
Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken: De...
@3 De wereld wordt bestuurd door bankiers uit...

3 minuten geleden door Conradijntje

eoghanfeehily
Afgelopen vijf jaar zijn de warmste ooit, 'op...
@12Als ze die ijsbrekers eens weglaten miss...

3 minuten geleden door eoghanfeehily

ZP3.0
Trump regering heeft bewijs dat er collusion ...
Proem4President. Ome Joe is going down. Zijn ...

3 minuten geleden door ZP3.0

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig