door Waarheid, gewoon zoals het is in Binnenland  ·  86 Reacties

  • 17
  • 894x gelezen
Reageer met een Emoji
4

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Na al dit gezeur steek ik er maar eentje op

1
51 Gazelle

@50 owww dus je kent mij?
Dat moet wel want anders zou je een aanwrijver zijn en je kunt toch moeilijk een pesthekel aan jezelf hebben...

Toch?

Alhoewel.... de wegmetons mensjes kunnen dat... de deugmenschen die alles van anderen begrijpen en accepteren. behalve als ze kritisch zijn... neee dat mag niet. Dan kun je niet goed doen en deugdelijk zijn...

Ga een ander lastigvallen.

3
52 Aunti

** gebruiker verwijderd **

@52
U kent mij niet en bent kennelijk ook niet op de hoogte waar ik van beticht word op NK.
I.i.g. níet van deugmensch of van voorstander van de "wegmetons"-beweging.

Verbeter de wereld en begin bij uzelf: ga mij niet meer lastigvallen bij dit of andere topics (zoals u al een tijd doet).

53 verwijderd2420

** gebruiker verwijderd **

@51
Een tevreden roker is geen onruststoker (dat is een ontevreden gestopte roker).
Geniet van uw peuk question.

54 verwijderd2420

@40 Ik zat vanmiddag even een peukje te roken en een bakje koffie te drinken op het terras en toen zag ik zo'n zuchtende, oude man gauw zijn lunch opeten.
Ik dacht nog; 'wat een druktemaker..'. question

0
55 Wild Rover

@53 hehe.. eindelijk de aap uit de mouw.
Ik had het "lef" je te vragen om bij vermissings berichten snel te vermelden dat iemand gevonden was..
Om onnodig omhoogstemmen te vermijden.
Daar was je heel erg boos over. Je kon niet altijd online zijn of zoiets.
Terwijl het van mij als tip bedoeld was.

Sinds die tijd "zoek" je de confrontatie.
Prima hoor. Ik heb brede schouders..
Maar ga nou niet doen alsof ik jou zoek.
Zo kinderachtig. Wees nou eens eerlijk naar jezelf toe.. kijk eens in die spiegel waar je het zo graag over hebt.
Kom op. Je kunt het...

6
56 Aunti

** gebruiker verwijderd **

@56
Ik ben klaar met u en uw gezeik.
Bij dit topic en ook bij andere topics.

57 verwijderd2420

@57 fijn. Dank je.

5
58 Aunti

** gebruiker verwijderd **

@55
En: genoten van uw peuk?
Ja?
Mooi.
Een tevreden roker is geen onruststoker!!

59 verwijderd2420

@43 . Dus op een prachtige zomerse dag moet ik van u maar binnen gaan zitten als ik niet in de rook van een verslaafde wil zitten. Zullen we dan ook alle voetgangersgebieden en zo maar weer afschaffen zodat elke zware diesel door het centrum kan rijden. Beetje rook maakt u toch niet uit.

2
60 PFL

@55 ., Ja dat zie je wel meer dat verslaafden zich niets aantrekken van de overlast die ze veroorzaken voor anderen. Een kenmerk van gebrek aan beschaving en dat samen met een verslaving geeft zulk gedrag.

Ik zat vanavond ergens buiten te eten en naast me een man en vrouw en er lag een pakje gifstokjes op tafel. Maar deze man had wel beschaving. Hij stond op en liep even zo'n 10 meter weg van het terras om zijn verslaving gehoor te geven en na zijn sigaret kwma hij weer naast ons zitten. Zo kan het dus ook dat iemand ondanks zijn verslaving toch beschaving heeft.

3
61 PFL

Vandaag weer "genoten" van de rokers in een bekend pretpark:
1) sigaretten gewoon roken waar mensen zetten te eten
2) sigaretten as gewoon afkloppen naast de bank. Daar lag het vol met as en peuken
3) de mevrouw de klaar was met roken tikt even non-chelant de peuk in het bosje achter haar
4) sigaretten worden uitgedrukt boven op de vuilnisbakken. Daar zie je overal brandplekken op zitten

Wat een volk die rokers....

4
62 rubbie

@2 Ik weet niet of je beseft wat je iedere dag inhaleert aan fijnstof en andere rotzooi. Daar zul je van schrikken! Dat beetje sigarettenrook op straat is daar lachwekkend bij.
Dat er in gebouwen etc. niet gerookt mag worden vind ik prima. Maar die miereneukerij m.b.t. roken in de buitenlucht (park, strand etc.) is gewoon belachelijk.
Daar heeft dus niemand last van. Als ik bijv. een sigaret rook voor de Hema, omdat mijn vrouw daar even aan het winkelen is, heeft niemand daar last van.

1
63 Christiaan

@18 Dit is echt onzin. Besef je misschien zelf niet maar het is absolute lulkoek.

1
64 Christiaan

@61 Rook tijdens het eten is gewoon vies, rokers roken ook niet tijdens het eten maar erna. Respect jegens anderen is erg belangrijk.

0
65 Tussenderegels

Wat een volk he ? Die whatsappers en smoelenboekers. Verslaafd een een soort genotsmiddel waar ook vaak anderen slachtoffer van worden als die verslaafden zich weer eens niet kunnen inhouden in het verkeer of " gezellig" met hun slimme domme telefoon aan het spelen zijn in restaurant tijdens wat een gezellig etentje zou worden.............. Vergelijk dat nou eens met rokers........... ben je dus minstens even erg bezig............

1
66 Tiidmasine

Nederland in naam van de regering Rutte slaat door in alles.

1
67 Interessant

Roken is niet gezond. Al die koolmonoxide en zware metalen. Als je rookt kun je beter gaan vapen. Daar knap je dan behoorlijk van op.

Wat betreft al die mensen die zo'n "last" hebben van roken. Wat een aanstellerige zeurpieten.

3
68 purelogica

@68 Wat doe je als je vrouw gaat roken?

2
69 Ogod

@69 de brandblusser pakken? Want waar rook is is vuur.

3
70 PFL

Totaal Geen problemen met Rokers. Wat, .. ik rook zelfs mij vlees. Hi
Over 10 jaar is NL helemaal een kut veraders land geworden. Niks mag meer. Geen leven meer.

0
71 Joe

@69 Zeggen dat ze een beetje moet dimmen.

0
72 Reagurius

@72 LOL

2
73 Ogod

@64
Nee hoor, het is écht zo.

1
74 Janzzen

Roken is een vieze bezigheid maar verbieden is een station te ver. Heb vroeger ook gerookt en vond het toen allemaal prima, bijna iedereen rookte toen dus ook niemand er last van. Nu is het anders, door voortschrijdend inzicht zijn we tot de conclusie gekomen dat roken zeer ongezond is, 2 op de 3 rokers krijgen kanker of rokers gerelateerde ziektes zoals COPD of vaatvernauwingen. Dus geen lolletje, wat voor mij belangrijk is dat dat er een generatie niet rokers ontstaat. Degenen die roken en dat willen blijven doen moet je een plekje kunnen geven en zolang anderen er geen last van hebben mooi zo laten. Zijn geen criminelen en geen boeven maar trouwe slaafjes. Maar dat zijn degenen die met vette vreterij en flessen cola de super uitwaggelen ook en dat is ook zeer ongezond. Vroeger zeiden we: Rokers zijn geen onruststokers en dat is ook een beetje waar.

1
75 oculus amet

@71 kom op Joe, overdrijven is ook een vak. Als jij rookt lekker blijven doen, gerookt vlees bederft niet zeg ik altijd maar. En voor de rest is NL nog een prima landje hoor.

1
76 oculus amet

@69 Glijmiddel gebruiken

1
77 RonMVV

** gebruiker verwijderd **

@60
U kunt klagen zo hard u wilt maar;
-heeft u gevraagd aan de rokers of ze wellicht even wilden wachten met roken tot u uw lunch had genuttigd? Of bent u gaan zitten zuchten, binnensmonds uw ongenoegen uitend?

-was het wellicht een rookvrij terras en waren de rokers in overtreding? Dan had u de uitbater om hulp kunnen vragen.

Voor de niet rokers zijn de rokers naar buiten verbannen in weer en wind, altijd geconfronteerd met de vervuiling van verkeer e.d.
Dan moeten niet rokers nu niet gaan klagen als er op een terras waar roken nog is toegestaan wordt gerookt, de niet rokers weigeren om het gesprek met de roker aan te gaan of weigeren hun zwaar bevochten rookvrije plaats bínnen te gebruiken omdat het mooi weer is.

Neen ik rook zelf niet (sinds >5 jaar), noch mijn partner (sinds >5 jaar) maar ben god-zij-dank geen verzuurde niet-roker geworden die de roker zijn of haar peukje niet gunt.
Lekker op een terrasje zitten, bij voorkeur in een verkeersarm gebied, is voor mij geen straf, met of zonder roker in de buurt.

Ergernissen op het terras zijn voor mij verzuurde mensen, die zuchtend en mompelend zich volgieten met drank zonder maat te houden, of mensen die hun kids niet in toom kunnen of willen houden (die ik er wél op aandpreek) of gefixeerd zijn op hun smartphone of klantonvriendelijk personeel (die ik er wél op aanspreek).

Maar u ziet alleen de makke van de roker, door u denigrerend genoemd "verslaafde".
Fijne maandag, met of zonder roker in uw buurt.

78 verwijderd2420

@78 . "Verslaafde" is niets anders dan een eufemisme voor een junkie.
Ik vind het prima dat iemand rookt (hoe meer hoe beter) zolang men er niemand anders mee lasting valt en dat is nou juist wat de meeste rokers wel doen.
Een rookvrije ruimte had niet eens afgedwongen hoeven worden als rokers zelf het fatsoen hadden gehad om anderen niet met hun verslaving op te zadelen en ze hun smerige uitlaatgassen te laten inademen.
En verzuurd? Kom nou, u kent mij niet, ik ga vrolijk en optimistisch door het leven hoor. Maar dat wil niet zeggen dat ik geen mening meer mag hebben of uiten.

4
79 PFL

@79 Laat dikke mensen maar het goede voorbeeld geven en stoppen met eten in het openbaar. Vergeet de accijns op alcohol niet te vertienvoudigen en voortaan nog maar 2 drankjes in het café zodat mensen geen last meer hebben van dronken dwazen. Veefokkerijen zijn erg slecht voor de volksgezondheid met name kinderen in de buurt ontwikkelen longproblemen, aanpakken dus met accijnzen en repressie!

Benzine en diesel auto's per kilometer laten betalen voor de milieuschade.

Zoiets?

4
80 Smite Gait

** gebruiker verwijderd **

@79
U komt mij over v.w.b. "roken" als zwaar verzuurd; een mening hebben staat u vrij, uw mening opdringen niet net als het veroordelen van de medemens omdat hij/zij rookt.

U verwijt rokers niet de dialoog aan te (zijn ge)gaan maar u gaat zelf de dialoog ook niet aan.

Het verleden is geweest de toekomst ligt voor ons.
De toekomst is van ons allemaal, niet alleen van niet rokers die rokers als criminelen/verslaafden/(of zoals u in uw laatste reactie) junks bestempelen.

Ga verdorie eens in gesprek en u zult in heel veel gevallen verbaasd zijn hoe welwillend rokers kunnen zijn als zij enigszins normaal worden bejegend.

En besef terdege nu zijn het de rokers, de mensen die drinken en/of met overgewicht en/of die een auto rijden op fossiele brandstof en/of een koopwoning hebben met een energielabel

81 verwijderd2420

@69 Dat is een goede vraag. Zo moet je dat soort zaken bekijken. Ik zou haar vragen om er mee te stoppen. Maar als ze dat niet zou willen dan zou ik haar laten roken. Alleen niet binnenshuis.

0
82 purelogica

@4 voor mij hebben auto's geen nut behalve dat ze voor mij erg dodelijk zijn.

1
83 meneer van het nieuws

@80 . Wat dike mensen doen maakt mij niet uit want daar hebben anderen geen last van. Zolang ze maar niet teveel farten in het openbaar want dan heb ik er wel last van.
En dit draadje gaat over roken niet over eten.
En waarom zou je accijns vertienvoudigen. Ik ben juist voor afschaffing van accijnzen. Ik vind het prima als verslaafden meer gaan roken. Hoe meer des te beter maar doe het wel zo dat anderen er geen last van ondervinden, thuis bijvoorbeeld.

Ik weet niet wat u tegen veefokkerijen heeft, waarom zou je die moeten belasten?

En Autorijders betalen al per kilometer middels de accijnzen op de brandstof die ze kopen.

EN ook die accijnzen mogen wat mij betreft afgeschaft worden.

1
84 PFL

@81 . Ik veroordeel helemaal niemand. Van mij mogen ze net zoveel roken als ze willen. Alleen val anderen er niet mee lastig. Doe het lekker thuis.

1
85 PFL

@83
Maar je wil wel dat de winkels waar jij komt bevoorraad worden, neem ik aan? En dat jouw tandarts zich naar zijn praktijk kan begeven? En dat je elektricien bij je langs kan komen?

0
86 WTR

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
rebo
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

Ik heb door mijn werk veel met Chinezen te maken. En mijn indruk is dat het nog wel zal schikken met de discriminatie van die groep in vergelijk...

4 minuten geleden geplaatst door rebo

Immanuel
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

Is trouwens niets nieuws hoor, was begin vorige eeuw ook al zo:Een hoge ambtenaar van het ministerie van Justitie, Simons, klaagde in 1929 ove...

4 minuten geleden geplaatst door Immanuel

FrisseBries
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@56Nee hoor. Dat is slechts jouw populistische constatering, want in werkelijk is dat niet zo....

4 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

RobP
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@55 Het ligt er maar net aan tov wat, blanke mannen vormen bv geen meerderheid tov de rest....

6 minuten geleden geplaatst door RobP

LoydMorris
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@55 Er zijn inderdaad regelmatig blanke mannen in de minderheid. . . . Wat dacht je van een bv. van een monteur uit Friesland die aan het w...

8 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

icnivad
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@55 Hier in Amsterdam zeker wel!...

8 minuten geleden geplaatst door icnivad

RobP
MASSA-APATHIE

Dat was nog eens een verspilling van tijd....

10 minuten geleden geplaatst door RobP

FrisseBries
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@51 en @53Zijn blanke mannen een minderheid dan? Want daar gaat het over in dit onderzoek. Begrijpend lezen....

14 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

RobP
China geeft ERNSTIGE waarschuwing af aan VS en NAVO

Gaap.... 😴...

19 minuten geleden geplaatst door RobP

Immanuel
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@4 "Overigens heb ik echt nog nooit iemand problemen horen hebben met Aziatische mensen."Lol... jullie stompzinnigrechtszwatelendevreemdel...

21 minuten geleden geplaatst door Immanuel

NK. App
Futura PornPantie CreampiesGothic Lesbians PornIndian Xxx VidoeCartoon Network HentaisProntrexAmateure Free PornPorn HoemadeJessic Nigri NudeVideos Pono De FamosasHindi OornTsubasa AkimotoSingapore NudeReddit GilfTastyblacksmcomFriday AddsGillian Anderson Hot张娜英Hindi Sex WifeTwisty PornMilf CummedXxx In InglishKarma RxNina North PornPunjabisexstoriesHot Kissing Video HdMs Puiyi NudesSexy Sunny LeonDillion Harper BlowPolish Porn StarsPorn Mature FrenchMobile Porm GamesBrie Larson NakedSex Video Hd Download FreeThe Submission Of Emma MarxAlina Li Sex VideoLife Is Strange PronPornô De TravestisFake Agent PornIndian Adult Porn VideosDikganesNew SuhagratHd Fuck DownloadBigbrossDesisexWww Com In Xxx VideoGeelbooruRelaxchilePamela Sex VideoNadya Nabakova PornOlder Naked Women PicturesRosie Huntington Whiteley NudeSex Sex Tamil SexImages For Naked WomenLes Bdsm PornHollywood Hot Movies Watch OnlineEnglish Bp SexBf Japan VideoSexy Miya KalifaTeen Age Sex IndianPirate Bay. OrgKumpulan Bokep IndoNevvy CakesCollege Sex Video Full HdPorn Pamela RiosNeonpornVidoz8Rough PornJojo Singer NudeSex TouchAgedcuntsJaexgaloreHindi Blue Film HindiMalayalam B Grade MoviesLokel Sex VideoDesi Sexy Sex VideoNice Girl FuckAsia Mom And Son PornTwitter Jerk OffGay Por'Porn AtualizadoBonnie Locket PornPregnant Indian Teen Sex GalleriesSexy Video Sexy Video Sexy Video Sexy Video Sexy VideoFull Hd Porn VideosPorn Video DownloderLinda Cardillini NudeAdriana Checick419144 HentaiSweet_baby_yummyBig Tits TubePron Video MassageTomboysexSani Liyoni Porn VideosReddit CumslutPorn DeepthroatDesenhos De Sexo GaysAvatar Hen TaiDorismarStevie ShaeSex Video In PartySexey BfWww Xxx In ComKolkata Local SexGroup Sex XvideosVika LitaKaty Cuoco NakedJapanise FemdomSlutbbwPornhub LegsNude Photo GalleryCompilation CummingCatolina SweetsLesbian Animation PornXxx Video Hindi AuntyVandeven HeatherBeautiful Xxx VideosDp Meaning SlangBrazzers Hot Friends MomAisha Tyler SexyGranny Dp PornR/biggerthanyouthoughtPornografia BrutalSkylarxraee NudeNick Jonas NudesIndian Latest Xxx VideosSexy Video Big TitsLick My KakezBangla Porn SexyAndrea Botez PornVideospor NosLesbo SeducingVideo Chat AdultosSpank ThisDeepthroating PicsJapan Sex Video FilmXxx Video Download VideoNude Celebrities For FreeBlack Asslicking LesbiansPorn Ashlyn GereFreeuse Porn ComicsEurope EscortVideos Prno EspañolSexy XnxnPorn Videos Download 4kSexvietsubStep Dad Seduces Step DaughterSaeko Matsushita UncensoredHentai Porn GameXvideoa.c9m