RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Roxeanne Hazes: 'André is een geweldige zanger'

Beeld © ANP

Roxeanne Hazes (26) heeft tijdens een interview op Radio2 openhartig gepraat over haar broer André Hazes (25). In gesprek met Frank Evenblij en Erik Dijkstra gaf Roxeanne aan dat ze veel waardering heeft voor hoe André te werk gaat.

"Het is een geweldige zanger"

Tijdens het gesprek werd Roxeanne gevraagd naar de muziek van haar broer. "Hoe vind je zijn muziek? Hij zit wel wat meer in de klassiek Nederlandstalige hoek. "Wat hij doet, in het verlengde van papa eigenlijk, doet hij heel goed. Het is ook een geweldige zanger. Het is niet per se mijn muzieksmaak, maar ik begrijp wel waarom het populair is."

Roxeanne
LEES MEER:
Roxeanne Hazes gaat naam nieuwe single aanpassen

Op de vraag of ze de muziek van André weleens draait, reageert Roxeanne als volgt: "Nee, dat niet. Het zijn geweldige nummers, maar nogmaals, het is mijn smaak niet. Ik ben meer van het alternatieve. Paradiso is mijn poptempel." Wel zou Rox een stukje van de grootste hit van haar broer, Leef, mee kunnen zingen. "Het refrein wel, ja."

Vervolgens wordt Roxeanne gevraagd of ze de televisie uitzet als André in beeld is. "Nee, joh. Natuurlijk niet. Ik heb geen hekel aan hem", antwoordt de zangeres. "Ik denk dat. Ik denk dat wij allebei heel respectvol over elkaar praten. Er is geen reden om dat niet te doen. Verder heb ik er eigenlijk niet zo veel over te vertellen. Wij leiden allebei een heel ander leven. En dat is prima", besluit Roxeanne.

Roxeanne
LEES OOK:
Roxeanne Hazes is helemaal klaar met nepadvertenties