door delangemars in Binnenland  ·  82 Reacties

  • 25
  • 1036x gelezen
Reageer met een Emoji
3

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@48
De enige lijn waar de SP zwaar op verloren heeft is immigratie. Een groot deel van de SP ziet in, dat je niet iedereen hier binnen kunt laten en een ander deel wil er voor iedereen zijn. Hierdoor komen ze niet sterk naar buiten. Ik vermoed dat ze met het klimaatgebeuren ook in een spagaat zitten.

1
51 hopefully

@49 en @22 De socialisten zijn neoliberaal geworden toen ze zagen dat het communisme ook niet werkte midden jaren negentig na de val van de muur. Behalve dat zijn de socialisten (internationaal) de arbeider gaan haten, als een gevaar gaan zien voor hun links elitaire feestje. Ze hebben toen nieuwe minderheden gedefinieerd die door hun geholpen moeten worden middels allerlei subsidies en begeleiding: de vrouw, kleurling, moslim en homo/lesbo/transgender. De traditionele minderheden zoals de arbeider, werkeloze, gehandicapte, dakloze, verslaafde behoren niet meer tot de doelgroep van links.

1
52 Conradijntje

Ja, het meest asociale kabinet kan mij hier behoorlijk in vinden echter alle voorgaande kabinetten waren al op hetzelfde spoor. Geen enkel uitgezonderd.

Verdeel en heers. Een principe welke reeds gestoeld is sinds de oprichting van de tweede en eerste kamer. (De tweede voor "het volk", de erste voor "den adel".) In een ver Neerlansch verleden. (1830 of zo.) Alle sociale "gezichten" zijn slechts voor de bühne, pluche plakken is de kunst en een goede bron van inkomsten voor hen welke pluche plakken, zelfs voor ene Baudet of een DENK. (Contradicties houden "het volk" lam en da`s gewenst. Gelijk brood en spelen.)

Coalities zijn uitsluitend............... juist voor de bühne.

Nimmer zal de "slaaf" ontslaaft (ontslaafd) worden, zie wat er plaats grijpt en sinds 1830 plaats gegrepen heeft.
Was men eerst loonslaaf van een industrieel (denk aan bijv. de voormalige textiel industrie) thans is men "slaaf" van bank en voorgespiegelde consumptie industrie.
Angst voor de baan of werkgelegenheid viert hoogtij immers "mijn hypotheek", mijn "uitkering", mijn "toeslagen", mijn werk als (gedwongen) ZZP-er.

Genoeglijk denken sommigen "onafhankelijk" te zijn. Het zijn juist deze welke in complete afhankelijkheid leven. (Een nadenker.)

Uw ISBN nummer is de poort tot feitelijke slavernij, U bent een melkkoe der "staat". Valt U buiten de regels "der staat" dan wacht U eeuwige doem.

Het sociale karakter en gezicht der Nederlandse staat is een farce, getuige velen welke noodgedwongen momenteel op straat dienen te leven. Het o zo menselijk binnenhalen van zogenoemde "vluchtelingen" idem dito. Deze laatsten zijn uiteindelijk, in de toekomende tijd, degene welke de lonen tot een absoluut minimum zullen brengen. (Ook onder voortdurende vrees voor het eigen bestaan aangezien de "uitkeringen" uiteindelijk zullen vervallen, let op mijn woorden.

Sinds 1830 wordt er gebouwd (niet alleen in Nederland) aan een samenleving van "slaven"!!!
Maar goed menig naïef stemmer denkt hier door zijn/haar stem het nog "iets" aan te kunnen veranderen. (Dream on.)

1
53 Bezorgde Europeaan

@50
Ik vind het totaal niet nobel. Zelf ben ik er fel tegen, maar ik zie mensen om mij heen die heel naïef denken, hiermee de wereld te redden. Ze geloven er echt in en kunnen het ook betalen. Er zijn veel mensen met een huis in een gunstige periode. Ze beseffen ook niet, wat het voor een ander kan betekenen.

Andere mensen die ik spreek zijn zich helemaal niet bewust, wat er boven hun hoofd hangt. Ze zijn van goede wil en oppervlakkig gezien voor het redden van het klimaat. Als ik dan vertel hoeveel het gaat kosten en dat het nog niet goed doordacht is, hebben ze er niet bij stilgestaan. Ze geloven ook niet, dat dit echt doorgevoerd gaat worden.

1
54 hopefully

@53 +++ Geheel mijn mening. Sf's als robocop en in minder mate batman geven aan naar wat voor maatschappij we heen gaan. Cooperaties (multinationals in het kwadraat) die de macht hebben en overheden die alleen de uitvoering mogen doen: slaven mogen regelen en politieagentje mogen spelen voor die cooperaties. Na ondertekening van de verdragen TIPP (Amerikaans) en CETA (Canadees) waarin staat dat de belangen van multinationals belangrijker zijn dan de belangen van staten zal het 1e begin gemaakt worden van dergelijke maatschappijen.

1
55 Conradijntje

@54 Dat klinkt al een stuk realistischer/sympathieker dan uw pleidooi voor ongeremde consumptie en kapitalisme van @44 .

Ook uw @48 vind ik te naïef/positief: persoonlijk sta ik sympathiek tegenover de sp maar aangezien zowel het systeem als de politici daarin doorgaans niet deugen is mijn verwachtingspatroon behoorlijk laag.

1
56 Conradijntje

@55 Conradijntje,

ben blij verheugd dat mijn "zinnige onzin" toch een of enige snaar weet te beroeren.
Los van een of enige robocop of batman.

DENK, niet een verwijzing tot de of enige politieke schijnpartij, maar zie de middels eigen onbeïnvloede factoren de "waarheid". Dezelfde "waarheid" welke velen verwarren met "vrijheid" een "vrijheid" welke meer dan subjectief is.

1
57 Bezorgde Europeaan

@53 "Sinds 1830 wordt er gebouwd (niet alleen in Nederland) aan een samenleving van "slaven"!!!"

Klopt. Kunst daarbij is de slaven te laten denken dat ze vrij zijn. Vroeger werden dissidenten in een dictatuur opgesloten. In de moderne maatschappij is dat niet meer nodig: gevangenissen worden afgebroken. De slaven denken dat ze vrij zijn maar de beperkingen zijn niet meer van fysieke aard: zoals u al aangeeft het BSN nummer, de hypotheek, angst ontslagen te worden, overal camera's op straat, internet data waarmee men gecontroleerd wordt, controles op luchthavens ed. Bij de Chinezen hebben ze dit nog duidelijker ingevoerd: iedere burger krijgt een rating systeem dat aangeeft of hij/zij een goed burger is waarin ook het koopgedrag en met wie je omgaat wordt meegenomen.

1
58 Conradijntje

@58 Conradijntje,

hoewel het U misschien mag verbazen dit "rating systeem" bestaat in Nederland al geruime tijd met de fiscus als leidende spin in het web.
Ofwel U bent een "goed" burger, ora et labora, danwel een verdacht burger. Maar dit uitsluitend voor den "kleine" man,
Bent U in hart en nieren een crimineel (met navenante inkomsten) dan beseft men oogluikend welke voordelen U eigenlijk de maatschappij ten goede brengt. (Denk aan de vele misdaden door bank leidende begaan.)

Uw Nederlands BSN nummer is een zelfgekozen "gevangenis", ontsnappen is niet meer mogelijk, well done door "de heersers".
Uw BSN gekoppeld aan Uw huur- of koopcontact, Uw arbeid, Uw telefoon, Uw bankpas, Uw gawali en ga zo maar door.

U bent, middels dit BSN overal en altijd "volgbaar" en laat de eerste eens opstaan welke werkelijk "niets" te verbergen heeft.

Niemand is "vrij", vrijheid is een illusie.

0
59 Bezorgde Europeaan

@56
Ik verwacht er ook niet veel van en snap je helemaal. Niet stemmen vind is helemaal zinloos en zonde van het signaal wat nog uitgezonden kan worden. Wat heb je anders nog?

Ook al komen bepaalde partijen niet aan de macht, ze kunnen toch iets naar voren brengen. PVV heeft toch wel gezorgd voor meer bewustwording, dat alles hier binnen laten niet verstandig is. Verschillende culturen en mensen botsen nu eenmaal eerder en we kunnen niet iedereen hier opvangen. FvD is zo'n beetje de enige, die het klimaatgebeuren kritisch neerzet.

0
60 hopefully

@41

De SP is nog steeds communistisch in haar eigen partijstructuur.
En dat zegt alles over de partij.
De SP( = gelijk aan FNV, men wisselt kopstukken uit) is er niet voor de burger.
De SP groeit als het slecht gaat en bevordert werkloosheid door bedrijven stuk proberen te staken waar enkele leden anders beletten te werken die dat dat willen .
Dat levert leden en stemmers op.
de SP is voor staatsbedrijven terwijl bewezen is dat de staat geen bedrijven kan leiden ( hier en in linkse landen die door staatsbedrijven failliet zijn gegaan en gaan ) .
Leg je ziel en zaligheid nooit bij de staat .
Huizen niet als handelswaar?
52% van Nederland heeft een huis. Waarvan voor velen verkoop een bron of aanvulling op een klein pensioen is.
Wil je dat waar mensen gewoon voor betaald hebben afschaffen ?
De SP is geliefd bij hen die niks hebben en dus niks kunnen verliezen maar niet bij hen die iets hebben opgebouwd .

5
61 Goodnews badnews

* Verwijderd door de redactie *

62 Dirk2137

* Verwijderd door de redactie *

63 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

64 Dirk2137

@59 Nederland is inderdaad een BV met een ministerie van financiën en een belastingdienst - de rest is bijzaak. De werknemers/burgers zijn middelen, wegwerp artikelen om het BNP voor de BV te genereren. De overheid staat zeker niet ten dienste van diezelfde burger. En in de ogen van de overheid kun je beter een seriemoordenaar zijn dan iemand die onvoldoende belasting betaalt.
Tot dergelijk inzichten kom je al snel als je de geschiedenis van Nederland en haar regenten in relatie tot de bevolking vanaf de gouden eeuw beschouwt.

1
65 Conradijntje

Ik ben dik tevreden. Geen papiertje, wel avondstudie. Hard werken, bewust leven, niet boven de stand en ziehier, vervroegd met pensioen en, zoals het in de volksmond heet: 'ik ben binnen'.

De politiek doet het niet, je moet het zelf doen en daar krijg je in dit geweldige land alle ruimte voor, maar klagen schijnt nogal populair te zijn...

2
66 Pollens

* Verwijderd door de redactie *

67 Dirk2137

* Verwijderd door de redactie *

68 Dirk2137

* Verwijderd door de redactie *

69 Captain Hero

Ik blijf gewoon schoppen..., ook tegen die heulers hier...

Het is niet meer links tegen rechts..., dat laten ze u denken...
Het zijn samenzweerders..., spannen samen...
Tegenwoordig zijn het de globalisten tegen nationalisten...

Neem geen blad voor mijn mond..., kom maar op...

Fuck de globalisten..., Fuck de EU...

0
70 Tjeesus...,

@8 : Er is nooit onderzoek gedaan naar allerlei verhalen rondom kiezersbedrog, zoals bijvoorbeeld met een hangslot afgesloten stembussen die ondoorzichtig zijn en waar duidelijk al wat inzit, dat een pak vooringevulde stemmen lijkt te zijn. PVV-stemmen die voor het tellen op een andere stapel worden gelegd, die worden weggegooid, stemburo's waar veel PVV wordt gestemd worden selectief gesloten sinds het referendum over Oekraine.

0
71 Wendel

Wordt tijd dat we de gele hesjes aantrekken...
En zodra we zwart gekleed zien..., een schop onder de hol geven...

0
72 Tjeesus...,

@61
Te links en te rechts hebben hun fouten. Beiden moeten niet doorschieten. Handel in huizen als er woningnood is vind ik niet gepast. Enorme waardestijging vind ik niet echt iets waar mensen voor betaald hebben, dat betalen de starters op de woonmarkt.

Wat ik ook krom vind is, dat winst halen op een huis moet kunnen,, maar verlies lijden niet. In slechte tijden wordt een verlies nauwelijks geaccepteerd, maar met truckjes wordt de woonmarkt opgekrikt (lage rente, twee inkomens op een hypotheek, aflossingsvrije hypotheek etc.). Mensen in de huursector moeten hierdoor meegaan in hoge huren t.b.v. de aantrekkelijkheid van de koopmarkt.

Ik ben met je eens, dat spaargeld niet afgepakt mag worden en een afgelost huis niet blijvend belast mag worden (het is een keer klaar met steeds weer over iets betalen). Iets waar de VVD (rechts) wel voor is. Erfbelasting vind ik ook niet mogen.

Middeninkomens onmogelijk maken om ergens te huren vind ik geen lekker rechts beleid. Dus als je werkt moet het weer afgepakt worden (gek genoeg vind de SP dit juist niet kunnen). Net als de ooit voorgesteld inkomensafhankelijke ziektekosten. Bij deze plannen betaalde vooral het midden.

Ik snap je beeld van links bestuurde bedrijven wat niet werkte. Daar viel vast wat te verbeteren, maar dat betekent niet, dat marktwerking overal het antwoord is.

0
73 hopefully

@70 Klopt het links-rechts verhaal is om het gepeupel bezig te houden met elkaar in plaats van de echte elite. Merkel stuurde haar uitnodiging tegen het hele Midden Oosten en Afrika ook maar in opdracht. Geef het volk brood en spelen en het is tevreden.

0
74 Conradijntje

@73 "Erfbelasting vind ik ook niet mogen"

De PvdA motiveerde haar wens tot 100% erfbelasting altijd met dat rijke kinderen geen voordelen in het leven mogen hebben tov arme kinderen. Ik denk dat ze eerder bedoelen dat de PvdA niet van burgers houdt die het zelfstandig kunnen redden zonder het linkse subsidie circus van de overheid.

0
75 Conradijntje

@73 "Ik ben met je eens, dat spaargeld niet afgepakt mag worden en een afgelost huis niet blijvend belast mag worden (het is een keer klaar met steeds weer over iets betalen). Iets waar de VVD (rechts) wel voor is."

De overheid haalt geld waar geld te halen is - nergens in het leven mag een burger ergens een voordeel hebben. Mensen die 30 jaar lang 500-600 Euro per maand hypotheek aflossing betaald hebben en dan klaar zijn met aflossen houden dus 500-600 Euro per maand over en dit geld wil de overheid hebben. Daarom zal het afbetaalde huis langzaam richting box 3 gaan. Daarbij gaan ze eraan voorbij dat die mensen doorgaans gepensioneerd zijn en moeten leven van een klein pensioen dat niet geïndexeerd wordt.

0
76 Conradijntje

@73 "ik snap je beeld van links bestuurde bedrijven wat niet werkte."

Een goed voorbeeld: afvalbedrijf AEB dat in een commerciële markt moet opereren, wat van de gemeente Amsterdam is en wat nu failliet is. Tientallen jaren niet investeren en het ambtelijke sfeertje wat niet werkt in een commerciële markt, lak aan de veiligheid dat ze zelf wel dachten op te lossen etc. Vier van de zes ovens staan stil omdat ze onveilig zijn.

0
77 Conradijntje

@76
Ik vind dat ook echt niet kunnen.

0
78 hopefully

@17
Je bent een vuile vieze racist van het ergste soort. Extreem rechtse partijen waar jij bij hoort zijn hier streng verboden. De PVV en FvD zijn partijen die voor jou veel te mild zijn.
Je bent duidelijk een echte griezel, en dan nog wel een heel domme griezel ook, die doet alsof hij veel geld bezit maar leeft van een uitkering.

0
79 Niet wit niet zwart

@79
Ach jochie, denk je me te kunnen wegpesten met valse beschuldigingen?

1
80 Realisme graag!

@80
Helaas kan dat hier niet sukkeltje. Hier op NK doe je dan ook stoer. Zo stoer zou je in mijn bijzijn moeten doen, dan heb je echt een probleem loser. Jij bent zo’n racistische toetsenbord held die in het dagelijkse leven een grote lafaard is.

0
81 Niet wit niet zwart

@8 Het mag dan zijn dat de groep steenrijke, rijke, zeer welvarenden en/of flink verdienende Nederlanders niet ál te groot is (± 20 á 23% van de burgers), maar... ze stemmen wél vrijwel allemaal eensgezind en hondstrouw op de VVD!

Al de andere kiezers 'versplinteren' hun stemmen over zo'n 15 (inmiddels misschien 16) verschillende partijen. Dáárdoor wordt de VVD telkens weer de grootste partij!
Het is de hoogste tijd dat de overige kiezers hun stemmen gaan uitbrengen op twee, hooguit drie partijen, anders komt er nooit 'n eind aan de overheersing van de VVD...

0
82 Scorpio

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

15 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

33 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

34 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

35 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

2 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

2 uur geleden geplaatst door duurendaal

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

2 uur geleden geplaatst door duurendaal

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Haha... eigenlijk moeten we het woord bij de daad voegen en emigreren. En dan mogen al die toppers die pro migratie zijn het hier rooien met...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

Dat hoeft niet want ze zijn hier vrijwillig dus niets houd ze tegen om lekker terug te gaan ....

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Graaier1000
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

Dit gaat de verkeerde kant op. Dirk moet zorgen voor voldoende beveiligers in de winkel. Zij zijn opgeleid om op een goede manier in te grijpen....

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Japanese Pron VideoAva Addams Secretary/xhmsterCuckqueanLeabian SexSucking DLesbian Rape PornMeghan Ory NudeJerkingoffinpublicTrisha Nude BathHot Tamil Boob PressPorn Star IndiaAsian Porn VideoBeeg..comXvvideos ComXcideisFamily PorncomicsChinese Bf HdPawng PornMeggyeggo OnlyfansCandicetsBig Titts MaturesBlow Job ViseosXxxx AntyDesi Mom And Son XvideoTamil Sex Mms NewPorn Forced To SquirtChaîne PornographieGiantess Spank BangAva Addams Porn PicsBhabhi Hot Romance VideoIndian Dad NudePornô BrazzersFutnaria PornMujeres EroticasChartiy CrawfordHumping Lesbian PornMom Son Taboo PornNaked StepdaughterFatty Lesbian PornMegaparsonalsPixxxMovies With EroticaRiho FujimoraHorse FuckingShōjo TsubakiLadybug In HindiSex Video BengoliVenessa ButtVintage Porn Full MovieShahvaniBokep JilbabCojiendo A La AbuelaRachelglvnAmerican Indian Sex Video뒷 치기Kira ClarkVivid VivkaMacy's HiringManee ThaiCarter CruseNun PornvideosPussy Cat XxxWife Swap CreampiesGdp Porn VideosPorn Real HookersFemaleescortsRedtube IsLatest SexyDesi Jangal Me MangalPure CfnmInterracialpass PornPorn.hub.comSex Video Tamil CollegeShakeela X VideoJapanese Porn Tubes漫画 HXxxcom IndiaAlexa Grace XnxxDesi XxxcJavporn OnlineDragon Ball ZsexNightysexHarem PartySweet Fuck VideoSapphireee PornPhoenix Marie ThreesomeAsiáticos XxxTiffany Mynx PornReal Prison PornVideo Sexe Amat FrancaisOne Punch Man HentaisMaharashtra SexConnie PornMom And Son Sex MovieTattopornTeen Fuck VideoWww Sex Video KannadaRafe XxxMia Melano VideosTaxi Cab PornChezk OrgyThushy PornXvideos HdSunny Leone Solo Sex VideosDiapered CuckoldF95zonerXviedosIndian Kamasutra VideosFoot Licking PornKamasutra Tale Of LoveRomi Rain BbcPorn CxxSelf FistingProfessional PornosLebanese PornographyMean BitchesLife Is Strange PornHeadscissors KoGay Porn HairUnscensored Anime PornMonica Bellicci NudePrincess Misty PornPornografia Xxx Español3dporn GifAv 网址Overwatch Ashe PornMmsbee ComXnxx Vedio IndianCasting Couch FullGroup SexstoriesOvertime Megan Leaked VideoGroped On The BusCelebrity Leaked VideoAnime Porn FamilyNude StunningEscort Sexe NetWalmart NudeSavita Bhabi ComTamil Gay XvideosName That PronMallu Sexy BoobsKittywifeAdara MichaelsCardi B ButtholeBddie HubSexo XvideosHot Indian Aunty SexLisa Ann XxSmart Fuck