door Eksteroog in Buitenland  ·  85 Reacties

  • 5
  • 644x gelezen
Reageer met een Emoji
2
1
1
3
8

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

51 Yisrael 2.0

Slechte ouders. Dat ze hun kinderen meenamen naar bezet oorlogsgebied.

8
52 Jaap Oudenaerde

* Verwijderd door de redactie *

53 Yisrael 2.0

@51 Hoe triest ook, Erdogan is democratisch gekozen. Whatever, jullie blijven bananenrepoblieken. Daarom woon je toch in Nederland?

4
54 Jopie Osdorp

@53 Ja hoor het is bezet gebied. Burgers daarnaartoe verhuizen is een misdaad. Het opzettelijk in gevaar brengen van gewone mensen. Menselijke schilden in de volksmond.

10
55 Jaap Oudenaerde

* Verwijderd door de redactie *

56 ashampoo

* Verwijderd door de redactie *

57 Yisrael 2.0

* Verwijderd door de redactie *

58 Yisrael 2.0

** gebruiker verwijderd **

@16 Kan je dat bewijzen, dat God wel bestaat? Of slaak je maar onbewezen kreten?

59 verwijderd84130

@58 Uiteraard is het een misdaad. Dat ze in bezet gebied wonen is helaas ook een misdaad. Schuld van hun regering en van hun ouders. Ik kan daar niks aan veranderen joh.

Beetje hetzelfde als een demonstrerende Palestijn die omkomt bij dat veiligheidshek. Ook zijn eigen schuld. Net als dit..

8
60 Jaap Oudenaerde

* Verwijderd door de redactie *

61 Yisrael 2.0

@61 Noem eens 3 landen die het niet als bezet gebied zien.

9
62 Jaap Oudenaerde

* Verwijderd door de redactie *

63 Yisrael 2.0

@45

Ga eens kijken in Jeruzalem hoe orthodoxe joden de boel over nemen.
Seculiere joden zijn alleen maar goed om het leger te bemensen.

6
64 WijzeDwaas

@63 Ja zo werkt het wel. Rechten Palestijnen erkent internationaal. Israëlische rechten in dat gebied niet erkent internationaal. Zo werkt dat met verschillen.

7
65 Jaap Oudenaerde

@43
Waarom heeft de ene Israëlische burger meer rechten dan de ander?

@58
" Een kind vermoorden is een misdaad in de normale niet-geradicaliseerde wereld."

Dat ben ik volkomen met je eens.

Quote IDF (2009):
"A total of 295 Palestinian non-combatants died during the operation - 89 of them under the age of 16, and 49 of them women, the army added. "

Er zijn andere bronnen die het hebben over 350 kinderen maar ach, ieder kind is er 1 teveel, toch? Er is echter niemand veroordeeld voor die dode kinderen.

3
66 Lidpver

* Verwijderd door de redactie *

67 Yisrael 2.0

* Verwijderd door de redactie *

68 Yisrael 2.0

@68
Is er überhaupt kritiek op de Israëlische regering mogelijk waar jij toe bereid bent over na te denken voordat je in de verdediging schiet? Het lijkt me sterk dat jij iemand kent die (vrijwillig) in Gaza woont.

- Renato Martino
- Baruch Kimmerling
- Laila al-Ghandour
In mei 2018 nog werden er journalisten en verpleegkundigen doodgeschoten. Allen hebben het slechter getroffen dan andere burgers in Israël.

Maar goed, vertel me wat voor kritiek jij niet weg zou wuiven als doden voor jou niet ter zake doen.

Die 'Arabische propaganda' is afkomstig van het IDF en ik praat niemand na, de doden spreken voor zichzelf en een regering die zoveel doden niet weet te voorkomen is geen knip voor de neus waard. Integendeel: je leger op burgers laten schieten is barbaars.

Breaking The Silence: Israëlische soldaten die het onrecht niet meer willen ondersteunen.

Zoek het verder maar (niet) uit Yisrael en hou het conflict in stand.

3
69 Lidpver

Nausicaa Marbe sloopt bizarre berichtgeving NOS over Palestijnse bomaanslag waarbij Israëlisch meisje omkomt
'Er werken op die redactie kennelijk mensen die nieuws censureren en verbloemen ten gunste van Palestijnse terroristen'

Bij een Palestijnse bomaanslag in de Joodse nederzetting Dolev op de Westelijke Jordaanoever kwam vrijdag een 17-jarig Israëlisch meisje om het leven. Haar vader en broer raakten zwaargewond. Telegraaf-columniste en schrijfster Nausicaa Marbe verbaast zich over hoe de NOS bericht over de aanslag.

https://tpo.nl/2019/08/23/nausicaa-marbe-sloopt-bizarre-berichtgeving-nos-over-palestijnse-bomaanslag-waarbij-israelisch-meisje-omkomt/

2
70 Moskowfiets

* Verwijderd door de redactie *

71 Yisrael 2.0

@60 Gedurende de 19 jaar dat Samaria en Judea, inclusief Jeruzalem door Jordanië was bezet en Gaza door Egypte, sprak niemand over een Palestijnse staat, noch de Arabische wereld, noch de Verenigde Naties. Niemand vroeg aan Jordanië en Egypte de gebieden aan de ‘Palestijnen’ over te dragen. Niemand had toentertijd ooit van een Palestijns volk gehoord. Dat bestond gewoonweg niet!

Israël is niet tegen een Palestijnse staat ten strijde getrokken en bezet dus ook geen Palestijns land. Israël veroverde de gebieden Samaria, Judea en Gaza, niet op de Palestijnen maar op Jordanië en Egypte. Jeruzalem was nooit de hoofdstad van een andere staat dan Israël en al helemaal niet van een staat die nooit heeft bestaan.

2
72 Moskowfiets

@60 ,,er bestaat niet zoiets als een Palestijns volk.Er heeft in de hele geschiedenis nooit een Palestijns volk bestaan. Er is een entiteit gecreeerd, die helemaal niet bestond. Er bestaat geen Palestijnse taal, geen Palestijnse cultuur en er is nooit sprake geweest van een land dat bestuurd werd door Palestijnen. Wat men heden ten dage het Palestijnse volk noemt is niets anders dan een verzameling Arabieren uit verschillende Arabische landen. Ze spreken net als de 300 miljoen andere Arabieren dezelfde taal en prevelen allemaal vijf keer per dag: “Allahu akbar”- Allah is groter dan de God van Israël. Zij noemden zich nooit ‘Palestijnen’. Er is niets dat hen doet verschillen van de Arabische bevolking in bijvoorbeeld Jordanië, Egypte, Irak of een ander Arabisch land”.

3
73 Moskowfiets

@1
Het is genoeg geweest met Israëlische staatsburgers in bezet gebied. Bij kop en kont pakken en uit bezet gebied lazeren.

6
74 Hendrianus

@73
Talloze volkeren zijn er in de loop der geschiedenis ontstaan. Zo ook het Palestijnse volk dat erkend wordt door Israël.

6
75 Hendrianus

@73
" Er is niets dat hen doet verschillen van de Arabische bevolking in bijvoorbeeld Jordanië, Egypte, Irak of een ander Arabisch land”."

Absurde redenering. Alsof er geen culturele verschillen in Europa zijn want het zijn allemaal Europeanen. Wat het Palestijnse volk bind is o.a. de strijd tegen het Joodse zionisme.

7
76 Hendrianus

Als ouders een keuze hebben vind ik het onverantwoord t.o.v. hun kinderen om in militair bezet gebied te gaan wonen. Even afgezien van het feit dat Israëlische staatsburgers sowieso niet in bezet gebied mogen wonen.

7
77 Hendrianus

@73 Mooi verhaal spring en vertel het tegen het beton!

6
78 Jaap Oudenaerde

Ze hadden daar ook niets te zoeken. Niet slim om naar een bezet gebied te gaan en ook nog doen alsof je daar alle rechten hebt.

1
79 niet-alles-geloven

@78

Hier nog een het blijft wel een beetje hangen lijkt het .


Het was direct na de oorlog dat de vluchtelingenzwendel zich ontwikkelde tot een internationale operatie. Zodra de rampenhulporganisatie van de Verenigde Naties begon met het uitdelen van voedsel, onderdak, kleding en medische hulp aan de ‘vluchtelingen’ kwamen massa’s behoeftige Arabieren naar de kampen uit alle Arabische landen. De organisatie had geen mogelijkheid tot identificatie; de nieuwkomers tekenden dus eenvoudigweg het register als vluchtelingen en ontvingen gratis hulp.

Reeds in december 1948 rapporteerde Sir Rafael Cilento, de directeur van de hulporganisatie, dat 750.000 ’vluchtelingen’ werden geholpen. Rond juli 1949 bedroeg dat aantal al een miljoen. Het internationale Comite van het Rode Kruis nam ook deel aan die bezigheden. Het drong aan op erkenning van elke behoeftige Arabier in Palestina als een vluchteling. Zo kwamen er nog eens 100.000 bij op de lijst. Zo bestaan er dus nu, in de derde generatie, als gevolg van alle vervalsingen, een grote vage massa Arabieren, vermeld op officiële lijsten van de VN als Arabische vluchtelingen, beschreven als “slachtoffers van Israëlische agressie” vragend om hun recht op terukeer. Het vertrek van de ‘vluchtelingen’ ligt geheel op de schouders van de Arabische landen

0
80 Moskowfiets

@77 Voor u ook nogmaals


De term ‘het Palestijnse volk’ duikt voor het eerst op in 1964. Een bedenksel van terreurbaas Jasser Arafat om de verschillende terreurbewegingen onder deze gemeenschappelijke noemer te verenigen. “The Jews took no one’s land” zei Joseph Farah, een Amerikaan van Arabische afkomst en Midden-Oosten deskundige, op 25 april 2002 in een interview voor Arutz-7 radio:

,,er bestaat niet zoiets als een Palestijns volk.Er heeft in de hele geschiedenis nooit een Palestijns volk bestaan. Er is een entiteit gecreeerd, die helemaal niet bestond. Er bestaat geen Palestijnse taal, geen Palestijnse cultuur en er is nooit sprake geweest van een land dat bestuurd werd door Palestijnen. Wat men heden ten dage het Palestijnse volk noemt is niets anders dan een verzameling Arabieren uit verschillende Arabische landen. Ze spreken net als de 300 miljoen andere Arabieren dezelfde taal en prevelen allemaal vijf keer per dag: “Allahu akbar”- Allah is groter dan de God van Israël. Zij noemden zich nooit ‘Palestijnen’. Er is niets dat hen doet verschillen van de Arabische bevolking in bijvoorbeeld Jordanië, Egypte, Irak of een ander Arabisch land”.

0
81 Moskowfiets

@81
Na welk jaar kan er volgens u geen volk meer ontstaan? Zie verder @75 en @76

6
82 Hendrianus

@81

Zit er, afgezien van de taal, verschil tussen Nederlanders, Engelse, Fransen en Duitsers?

6
83 Hendrianus

@36 En van de Filistijnen kunnen ze niet afstammen. Het gezegde 'naar de Filistijnen' is namelijk ontstaan, omdat de hele bevolkingsgroep met de hulp van JHWH verdwenen is.

0
84 Vilseledd

* Verwijderd door de redactie *

85 Eksteroog

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ongelovenloos
Vaccinatiefile bij De Tref - De Orkaan

Dit zijn geen corona vaccinaties .deze vaccins zijn wel helemaal getest over een periode van een aantal jaren in plaats van 3 maanden dus deze...

zojuist geplaatst door ongelovenloos

Hendrianus
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

Tijd dat het COA onder PVV bewind komt. Dan zijn deze problemen in no-time opgelost. Errdmans als interim manager kan ook, is ook een begaafde p...

zojuist geplaatst door Hendrianus

Tussenderegels
Andere partijen niet blij met tweet Wilders, maar het zal hem 'worst zijn'

@28 Hij is bezig met de huisvesting van degenen die hier binnen zijn gekomen, niet met de instroom. ...

2 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

ongelovenloos
Nazaten ‘tot koelie gemaakten’ willen excuses van koning Willem-Alexander: ‘Hoog tijd voor erkenning’

@5Jij bent niet op de hoogte dat de uitvinder van de slavenhandel en zwarte was ?Dat de stam waar Akwasi vanaf komt zich schuldig heeft gema...

3 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

wildersfan
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@8 Dit artikel van Rob staat overigens nog niet in de krant van vandaag. Het verschijnt morgen pas. We hebben echt geluk met deze internet optie...

8 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Kan je als christen op de PVV stemmen?

Een stem op de PVV heeft meer kans op het behouden van hun geloof .Of ze willen zich vrijwillig laten bekeren tot de islam voordat ze aangepak...

9 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

wildersfan
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@8 Ja, en heb je weleens Wierd Duk daarover geluisterd? Wierd Duk heeft daar veel over te vertellen. Hij is historicus en weet dus ook veel van ...

9 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

Het is een gebed zonder eind om alles wat maar binnenkomt op te vangen en van woningen etc te voorzien terwijl ze tig veilige landen hebben door...

11 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Strongoli
Kan je als christen op de PVV stemmen?

Er zijn ook boeren die niet op de BBB, maar op de PVV stemmen, met zoals katholieken en ander soort gelovigen. So what?Daarom slaat zo'n poll ...

12 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Snorrie
Vaccinatiefile bij De Tref - De Orkaan

@5Ja, dat ze veilig zijn is ondertussen wel bewezen.Die paar sprookjes, verzonnen door nep doctoren, veranderen daar niets aan.Miljarden g...

13 minuten geleden geplaatst door Snorrie

NK. App
Nurse FuckAriella Ferrera Porn VideosMia Khalifa Hot KissGandamitchMz Natural 3someFat PornostarsName That PornvideoTops Hentaisسکس الکسیز تگزاسAunty Boobs PhotosCollege Sex Video DownloadDaty EscortRachel Nichols Jimmy ButlerMtg PornographyVideos Di SexoEmilia Clarke BikiniLiseli PornoKirsten Stweart NudeMhmitskittyKatrina Kaif Chudai VideoTakizawa RolaBeg To Stop PornMissax سكس مترجمKorean PronIndian Girls Peeing VideosPorn BizzarAmateur Homemade Sex TapeNuded TitsXvideo Hindi SexyBig ButtbbwWetpussygameBig Tits MoviesMarina Sirtis NudeDonna W. ScottPor O Gay GratisDestiny DaneCherie DevileMabel Gravity Falls PornSexe AdultHeavu RMulher PornoSloppy Blow JobWww Sex FilmKendrapeach NudeBlack Threesome PornHolly Michaels GifSlaves ScatGujrati NudeSani Leon Ki HdHotmilfsfuck JadeHugeboobiesAngela Wite VideosKenedy KresslerNsfw MangasBayonetta PornHardcore Xxx ComWwe Girls XnxxPornstars Of The 1970sPruvate SocietySexo Em QuadNude WigeFuckingbabesXvideogangbangHelen Mirre. NudeTight Wet PusseySleep BlowjobBdsmcomFingering WomanAmy Acker NudeBackroom Casting CiuchNafessa Williams NudeMisty R34Mature Mom XxxTeen Girl NudeKim Kardashian VaginaKianna Dior Porn VideosPorn ChootFaith OrdwayAunty And Boy SexBrazzers Friends MomSexviddeoTop Free PornBondage OrgasamClose Up PornographyMonster Musume PornSwollowAmandablakenudeRam Rahim XxxAuhneesh_nicoleLindsey Pelas LeaksBengaluru Aunty SexBest Hindi PornBreast Pressing VideoTight Teen PussySophia Burns Charlie FordeLesbien Anime PornRubmap ChNsfw SnapGrany Porn AnalFilmes Pornográficos JaponêsGambar KontolAbella Danger Fucked At Bus StopBig Cougar TittiesGiantess FanBlacl Anal PornTiktok PornocularSubli ArchChoose Sex By NuvibesSexo Mujeres CaballosAsmr WanPrestine Edge PornVore Animation PornBeurete PornGarota De Programa BrasilJessica Chastain NudesXxx KhunDasisexvideoGanbang BlackMadhuri Dixit Xxx VideoVagina Kissing VideoHot Mom Porn DownloadNicolefucksWww. Pornhub.comBlacktube CpmAnime Hent AiXvideos Pornos BrasileiraFilme Pornô Com As NovinhaVrpornvideosPussy SexKatrina Jade XxxNude Thai GirlsPorn TetonasFatwomansexLena The Plug Jason Luv PornHit BdsmBig BootythreesomeWorld Of PornsSexo Amador Com TravestisPornos 20FrekinsJustahornywife'sI DiansexBlowbangingBitchboyAurat Ki SexHollywood Picture XxxHomemade GilfJaypovLesbian Porn ArabPunhetas Vídeos