U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Overig
  • 10
Als je als alleenstaande een modaal inkomen hebt, is het op veel plekken in Nederland haast onmogelijk om een huis te kopen. Vaak zijn dat starters en die maken nóg minder kans vanwege de strengere hypotheekregels. ,,De minister moet steviger ingrijpen”, vindt directeur Hans van der Plo ...

6 maanden geleden door AD

REAGEER MET EEN EMOJI
1
9
3
1

Zolang als je prinsen hebt met meer dan honderd huizen die de prijzen bepalen, zal het nooit wat worden met de huizenmarkt.
Ontneem eerst eens de mogelijkheid dat er huisjesmelkers bestaan.

1 TonAlias    
6 maanden geleden door TonAlias
4
Meld

@1 Je kan in plaats van een pensioen te nemen bij bijvoorbeeld het ABP ook een paar huisjes hebben als pensioen opbouw. De grootste huisjes melkers zijn de woningbouwverenigingen en pensioenfondsen.

2 groenengeel    
6 maanden geleden door groenengeel
8
Meld

Gisteren, max questionuitse eiffel, nog geen ton..
Leuk vrijstaand huis

3 Cremabatida    
6 maanden geleden door Cremabatida
2
Meld

75.000 nieuwe huizen per jaar....waar moeten die allemaal komen, in dit al zo volle landje?

4 rEmco44    
6 maanden geleden door rEmco44
2
Meld

* Verwijderd door de redactie *

5 Geert    
6 maanden geleden door Geert

@4 , Waar de grond het duurst is, ook verdienmodel.

6 caso    
6 maanden geleden door caso
0
Meld

Ze willen 50 miljard bij gaan lenen.
Deze regering gedraagt zich als de bakker die uit jouw naam het geld leent om het aan jou te kunnen geven, zodat je zijn broden kan kopen.

7 in holland    
6 maanden geleden door in holland
1
Meld

Mens pleur toch op met je 100.000 huizen. Wil je van Nederland één grote stad maken ofzo? Al die huizenbouw zal alleen maar ten koste gaan van het toch al afnemende groen in ons land. Zorg maar eens voor minder import gelukzoekers !

8 Interessant    
6 maanden geleden door Interessant
4
Meld

HEHE, Eindelijk donderen ze de grenzen dicht.

9 DNEUS14    
6 maanden geleden door DNEUS14
3
Meld

Er is volgens mij maar 1 manier om de prijzen echt flink naar beneden te krijgen. En dat is de mogelijkheid van een hypotheek op 2 inkomens af te kunnen sluiten op te heffen en dus weer terug naar een hypotheek op 1 inkomen. Want sinds dat het op 2 inkomens mag, zijn de prijzen gigantisch gestegen.

10 Rare Rakker    
6 maanden geleden door Rare Rakker
6
Meld

@10
De prijzen zullen niet dalen.
Vergeet niet dat in wezen er maar weinig echt duurder wordt.
Je moet er alleen steeds meer, minder waard geworden, euro's voor neertellen.
10% gejat bij de inwisseling van de gulden en 17 jaar inflatie van 2% is 44% waardevermindering.
Je besteedbaar inkomen wordt steeds meer uitgehold.
Maar zolang mensen niet door hebben dat de EU en de ECB de grootse dieven zijn. trappen velen in dat duurder worden verhaaltje.

11 in holland    
6 maanden geleden door in holland
7
Meld

@11 “Vergeet niet dat in wezen er maar weinig echt duurder wordt.”

Haha dus jij denkt dat het puur en alleen door inflatie en de euro komt dat een tussenwoning in Amsterdam tegenwoordig 1,5 miljoen kan kosten?

12 Rare Rakker    
6 maanden geleden door Rare Rakker
1
Meld

* Verwijderd door de redactie *

13 Geert    
6 maanden geleden door Geert

@13 Dat is wel een oplossing. De prijzen zijn echt fors gestegen op het moment dat besloten werd dat je ook wen hypotheek op 2 inkomens mocht nemen. Men kon toen ineens veel meer lenen dus konden de prijzen ook flink omhoog.

14 Rare Rakker    
6 maanden geleden door Rare Rakker
2
Meld

* Verwijderd door de redactie *

15 Geert    
6 maanden geleden door Geert

@15 Natuurlijk is het wel een oplossing. Als je nog maar op 1 inkomen een hypotheek kan afsluiten, kan je veel minder lenen. De huizenprijzen zullen dan wel moeten dalen omdat de verkoper anders nooit zijn huis kan verkopen omdat de kopers niet zoveel kunnen lenen.

En als je met enig historisch besef hier naar kijkt dan kan je onmogelijk zeggen dat er geen gigantische prijsstijging heeft plaatsgevonden gelijk nadat men met 2 inkomens een hypotheek mocht afsluiten.

16 Rare Rakker    
6 maanden geleden door Rare Rakker
1
Meld

@9
O, ja? Waar lees je dat? In het artikel lees ik daar niks over

17 Interessant    
6 maanden geleden door Interessant
1
Meld

* Verwijderd door de redactie *

18 Geert    
6 maanden geleden door Geert

100.000 huizen. Oké een gegeven.

Stel dit worden allemaal "tiny houses" van zeg 30 vierkante meter per stuk, (kippenhokken) strak tegen elkaar geplaatst.
Dan heeft men aan "bouw vierkante meters" 3 miljoen vierkante meter nodig. Bij dit laatste niet gedacht aan toegangswegen, parkeerruimte (met laadpalen), plaatsje voor de afvalscheiding, "nuts gebouwen ofwel algemeen nut gebouwen" of klein tuintje om drie tomaten, of zo, te kweken waardoor de veelvoud aan benodigde ruimte duidelijk mag worden.

Alternatief: in "de hoogte" bouwen. Gestapelde bouw van "kippenhokken" een soort van (voormalig) Oost Duitse "Plattenbau" uiteindelijk leidende tot het verschijnsel "flat-neurose" waarbij tevens de verloedering op voorhand reeds ligt te wachten. Maar goed hoeveel van deze kippenhokken kun je in één complex kwijt? Zeg 500. Dan zul je zo`n 200 van deze reuze complexen dienen te bouwen. Waar????

Het duurzaam leven op vakantiepark of camping toestaan, maar dan de keuze geven: duurzaam leven op een vakantiepark / camping maar niet ook nog eens een (eigen)huis aanhouden ! ???

Wanneer begrijpt Nederland nu eindelijk eens dat het werkelijk "vol" is, de rek is er (zelfs in vierkante meters) uit. Geen plaats meer, ofwel zo men ooit "bruinig" brulde: vol=vol.
Of gaan we over tot een "totalitair" systeem waarbij een ieder welke meer dan 10 vierkante meter persoonlijke leefruimte heeft verplicht gesteld wordt de "overgebleven ruimte" (onvrijwillig) te delen met medebewoners? Alleen de slaapkamer privé, de keuken, badkamer, toilet en woonkamer als een soort van gemeenschapsruimte? Ofwel een soort van super sociale studentenhuizen?

100.000 woningen welke door de nieuwe regels van milieu belasting veelal niet gerealiseerd kunnen en mogen worden. (Er zijn zelfs al nieuwbouwprojecten stilgelegd vanwege deze nieuwe regels.)

Waar een wil is is een weg. Ik denk dat de wil er wel is echter de weg, zelfs met het modernste navigatiesysteem, niet vindbaar.
(Zo sprak deze oude doemdenker.)

19 Bezorgde Europeaan    
6 maanden geleden door Bezorgde Europeaan
3
Meld

@14
De lage rente en aflossingsvrije hypotheek hebben ook een flinke duit in het zakje gedaan.

20 hopefully    
6 maanden geleden door hopefully
0
Meld

@18 Natuurlijk is er nu ook de mogelijkheid om het met 1 inkomen te doen. Maar doordat er veel stellen zijn die het op 2 inkomens doen, kunnen die meer bieden en stijgen de prijzen fors. Als niemand meer op 2 inkomens een hypotheek mag afsluiten, dan moeten de prijzen dalen want mensen kunnen minder lenen en dus minder betalen. Hou je de prijs van jouw huis dan nog steeds hoog, dan kan bijna niemand het meer betalen en verkoop je het niet.

21 Rare Rakker    
6 maanden geleden door Rare Rakker
0
Meld

@20 Ja dat klopt. Maar goed aflossingshypotheek mag niet meer. Maar de lage rente daar zitten we nog wel even mee denk ik.

22 Rare Rakker    
6 maanden geleden door Rare Rakker
0
Meld

* Verwijderd door de redactie *

23 Geert    
6 maanden geleden door Geert

@22 aflossingsvrije hypotheek bedoel ik natuurlijk

24 Rare Rakker    
6 maanden geleden door Rare Rakker
0
Meld

@22
Niet meer, maar heeft wel bijgedragen.

25 hopefully    
6 maanden geleden door hopefully
0
Meld

@23 Ja omdat men nog steeds op 2 inkomens een hypotheek kan afsluiten. Als dat niet meer kan en mag, zal het bedrag wat een stel kan lenen ongeveer 2/3 zijn van wat ze nu kunnen lenen. Dan kunnen ze de huidige prijzen dus bijna niet meer betalen. Het is dus wel een oplossing.

26 Rare Rakker    
6 maanden geleden door Rare Rakker
0
Meld

@19
Wat ook nog bij zou kunnen dragen is de belasting schrappen als je samen een huis deelt. Alle beetjes helpen.

27 hopefully    
6 maanden geleden door hopefully
0
Meld

* Verwijderd door de redactie *

28 Geert    
6 maanden geleden door Geert

@26 ,

huidige eigenaar gaat echt niet met verlies verkopen.
Leuk verzonnen maar gaat hem echt niet worden in de praktijk.

29 jodelatedieho    
6 maanden geleden door jodelatedieho
0
Meld

@29 Ze zullen wel moeten als mensen veel minder kunnen lenen. Anders raken ze hun huis nooit kwijt. Want als het toch de bedoeling is dat de huizenprijzen naar beneden moeten, dan zullen sowieso sommige mensen hun huis met verlies moeten verkopen.

30 Rare Rakker    
6 maanden geleden door Rare Rakker
2
Meld

@30 ,

gaat dus niet gebeuren, je zou wel gek zijn om met verlies te verkopen.
Zoals ik al zei, leuk verzonnen maar gaat hem niet worden.

31 jodelatedieho    
6 maanden geleden door jodelatedieho
2
Meld

@31 Is tijdens de laatste crisis toch ook gebeurd? Hoe vaak kwam het we niet in het nieuws dat er steeds meer huizen onder water stonden en steeds meer mensen na verkoop met een rest schuld bleven zitten? Dat kwam ook omdat de huizenprijzen toen aan het dalen waren.

32 Rare Rakker    
6 maanden geleden door Rare Rakker
1
Meld

@30 Dat voelt als een recept om de huizenmarkt nog verder op slot te zetten dan nu al.

Het lijkt me veel effectiever om de mogelijkheden te vergroten om financiering te krijgen op basis van een tijdelijk contract.

33 Smiling    
6 maanden geleden door Smiling
0
Meld

@33 Dat is een mogelijkheid om het lenen wat makkelijker te maken, maar dit artikel gaat er over dat alleenstaanden bijna geen huis kunnen komen omdat de prijzen hoger liggen dan wat je met 1 inkomen kan en mag lenen.

34 Rare Rakker    
6 maanden geleden door Rare Rakker
1
Meld

@32 ,

je verkoopt alleen met verlies als je niet anders kan, zoals het niet langer kunnen aflossen van een hypotheek.
Nogmaals, je idee snijdt geen hout.

35 jodelatedieho    
6 maanden geleden door jodelatedieho
1
Meld

@34 Nota bene de tweede zin van het artikel rept al over strenge hypotheekregels.

36 Smiling    
6 maanden geleden door Smiling
0
Meld

@35 Ik heb mensen in mijn omgeving gehad die hun huis met verlies verkocht hebben omdat ze daarna een groter huis ook tegen een lagere prijs konden kopen. Mensen zullen altijd wel blijven verhuizen, in het begin wellicht even wat minder maar op den duur gaat het toch wel gebeuren.

Dit artikel gaat er over dat de prijzen te hoog zijn voor alleenstaanden. Als we daar iets aan willen doen, is er echt maar 1 oplossing en dat is dat de prijzen moeten dalen.

37 Rare Rakker    
6 maanden geleden door Rare Rakker
0
Meld

@36 Het speelt wel een beetje een rol, maar zoals het al beschreven is: slechts 6% van alle huizen is betaalbaar voor een alleenstaande met een modaal inkomen.

38 Rare Rakker    
6 maanden geleden door Rare Rakker
0
Meld

@37 ,

"is er echt maar 1 oplossing en dat is dat de prijzen moeten dalen"

Of het aanbod verhogen.
Hoe dan ook, jouw idee gaat het niet worden.

39 jodelatedieho    
6 maanden geleden door jodelatedieho
1
Meld

@38 Het is mijns inziens de kern van het artikel en bovendien wat ik om me heen zie gebeuren - mensen die een maandelijkse huur in de vrije sector betalen maar geen hypotheek kunnen krijgen omdat ze geen vaste aanstelling hebben.

40 Smiling    
6 maanden geleden door Smiling
0
Meld

Van de overheid hoef je niks meer te verwachten. Het omvolken is in opdracht van een handjevol globale miljardairs gaande. Nl moet een reservaat worden van de rijken die bediend worden door allochtoonse arbeidersklasse. Jongeren kunnen het beste gaan emigreren. Ouderen kunnen.inmiddels ook nergens meer heen. 55+ woningen zijn (hier in rtm) opperdepop dus die mogen wachten.op de dood en worden een.handje geholpen.door devversoepelde euthenasie wet. 'Het leven is verrukkelijk' de kansen voor een doorsneeburger gemarginaliseerd.

41 Lets keep it cool    
6 maanden geleden door Lets keep it cool
6
Meld

@40 Daar probeert de politiek nu iets aan te doen met de WAB. Ontslagvergoeding bij einde tijdelijk contract, hogere WW lasten voor werkgever bij tijdelijk contract en versoepeling ontslagrecht.

42 Rare Rakker    
6 maanden geleden door Rare Rakker
0
Meld

@42 @37 Dat is symptoombestrijding. Er is maar één oplossing en dat is als de sodemieter veel en veel meer huizen bouwen. Dan dalen de prijzen vanzelf volgens de simpele regel van vraag en aanbod. Dat is dan jammer voor de huisjesmelkers en mensen die boven hun stand wonen maar daar hoeven we geen medelijden mee te hebben. Toch?

43 de gezonde roker    
6 maanden geleden door de gezonde roker
3
Meld

@22

Mag nog wel, je hebt alleen geen recht op renteaftrek van de belasting.

44 cas    
6 maanden geleden door cas
0
Meld

@42 Het zijn de banken die achterlopen.

45 Smiling    
6 maanden geleden door Smiling
0
Meld

@44 I stand corrected

46 Rare Rakker    
6 maanden geleden door Rare Rakker
0
Meld

@43 Waar zouden die allemaal gebouwd moeten worden? Zolang er zoveel mensen enkel in de radstand willen wonen, is daar niet echt een mogelijkheid voor

47 Rare Rakker    
6 maanden geleden door Rare Rakker
0
Meld

@45 Nou wordt er wat aangedaan zodat men waarschijnlijk wat sneller een vast contact gaat geven en dan is het nog niet goed? question

48 Rare Rakker    
6 maanden geleden door Rare Rakker
0
Meld

Hans van der Ploeg, zelf een VVD-er die deze regering mee in het zadel heeft geholpen. Als de vos de passie preekt, boer pas op je kippen.

Het maakt hem niet uit wat deze regering met de burger doet, als zijn inkomen maar niet in gevaar komt. Dus beste regering doe even wat aan de woningmarkt want die zit op slot en nu staat mijn inkomen op de tocht.

49 samcash    
6 maanden geleden door samcash
6
Meld

De makelaars moeten de hand in eigen boezem steken, zij hebben de prijzen opgedreven.

50 ilse1    
6 maanden geleden door ilse1
1
Meld

* Verwijderd door de redactie *

51 Geert    
6 maanden geleden door Geert

* Verwijderd door de redactie *

52 Geert    
6 maanden geleden door Geert

@52 Verdiep je even in de WAB.....

53 Rare Rakker    
6 maanden geleden door Rare Rakker
0
Meld

* Verwijderd door de redactie *

54 Geert    
6 maanden geleden door Geert

@54 Heb ik al gedaan, onderdeel van mijn werk. Een paar punten uit de WAB staan in @42 De politiek wil echt proberen meer vaste contracten te krijgen.

55 Rare Rakker    
6 maanden geleden door Rare Rakker
0
Meld

@47 Zelfs in de Randstad is ruimte genoeg. Pak er maar een luchtfoto bij of rij een keer van Amsterdam naar Purmerend of Volendam en kijk ondertussen af en toe links en rechts: alleen maar gras.

56 de gezonde roker    
6 maanden geleden door de gezonde roker
1
Meld

@45 Ook de banken zijn een symptoom. Er zijn gewoon te weinig woningen waardoor de prijzen de pan uit rijzen, oftewel de simpele wet van vraag en aanbod.

57 de gezonde roker    
6 maanden geleden door de gezonde roker
2
Meld

@48 Eerlijk gezegd heb ik bij dit soort maatregelen een sterk 'eerst zien, dan geloven'-gevoel. De politiek wil het wel, maar nu de werkgevers nog. De vorige aanpassing met betrekking tot tijdelijke contracten hielp in elk geval niet.

58 Smiling    
6 maanden geleden door Smiling
0
Meld

Pleur die Flevopolder eens even heel snel vol. Ruimte zat daar nog. En bouw dan op een leuke manier, niet zoals Almere of Lelystad is gebouwd. Daar zou ik nog niet dood gevonden willen worden

59 krek    
6 maanden geleden door krek
0
Meld

@57 De complete huizenmarkt zou onder de loep genomen moeten worden, van sociale huur tot koop. Er is geen enkele doorstroming. Wij wonen met ons tweeën in een huis waar je met drie kinderen ook ruim kunt leven. Maar kleiner gaan wonen betekent - zowel bij koop als bij huur - ook heel veel meer betalen.

@59 Moet ik toch weer even Almere verdedigen question. Er zijn - zoals in elke grote stad - meer en minder aantrekkelijke delen. Er wordt behoorlijk geëxperimenteerd met woningbouw. Natuurlijk helpt het wel als je van moderne architectuur houdt. Wie denkt dat alles er uit moet zien als 150 jaar geleden heeft er weinig te zoeken.

60 Smiling    
6 maanden geleden door Smiling
1
Meld

@60 Je wilt niet weten hoeveel mensen er scheef wonen in een sociale huurwoning.

61 de gezonde roker    
6 maanden geleden door de gezonde roker
4
Meld

@41
De overheid moet juist ook niets doen.
Dan is het een kwestie van tijd tot de bubbel klapt en de huizen weer betaalbaar worden.

Een verstandig mens koopt dus nu even niets meer. Of je moet met een restschuld willen blijven zitten....

62 Realisme graag!    
6 maanden geleden door Realisme graag!
1
Meld

@61 Daar heb ik ook wel een vermoeden van, hoor, maar ik houd het graag bij voorbeelden uit de eerste hand - mijn eigen.

63 Smiling    
6 maanden geleden door Smiling
0
Meld

@63 Ik woon ook veel te groot na mijn scheiding en verhuur wat kamers waar ik prima van kan leven. Anders stond ik ook op straat.

64 de gezonde roker    
6 maanden geleden door de gezonde roker
0
Meld

* Verwijderd door de redactie *

65 Geert    
6 maanden geleden door Geert

** gebruiker verwijderd **

@60 Precies, ik woonde in Rotterdam in een rijtjeswoning.
Kinderen de deur uit en inmiddels was ik alleen.
De woningstichting gevraagd voor een kleiner huis.
Resultaat van een rijtjeswoning met 650 euro huur kon ik naar een 3 kamerflat ,3 hoog zonder lift in een oude wijk huur 700 euro.
Ben dus blijven zitten toen.

66 gebruiker verwijderd    
6 maanden geleden door gebruiker verwijderd

@8 , ja. www.tristatecity.nl

67 caso    
6 maanden geleden door caso
0
Meld

@57
Met een vleugje manipulatie. Huren enorm duur maken en middeninkomens zo de koopmarkt opjagen. Te weinig bijbouwen. Niet geheel een spontane vrije markt van vraag en aanbod. Rente laag zetten etc. Wonen is een primaire levensbehoefte.

68 hopefully    
6 maanden geleden door hopefully
0
Meld

@61
Die zogenaamde scheefhuurders zijn vaak middeninkomens. Ze verdienen net te veel voor de sociale huur en te weinig voor de vrije sector. Vallen vaak tussen het wal en schip. Deze scheefhuurders zijn al stevig aangepakt door Rutte/Blok. Zogenaamd om de onderkant van huizen te voorzien. In de praktijk zijn deze huizen jarenlang massaal op de koopmarkt gedumpt. Tevens is er een verhuurdersheffing verzonnen, die niet in het woongebeuren is gestopt. Corporaties hebben hierdoor ook nauwelijks iets bijgebouwd.

69 hopefully    
6 maanden geleden door hopefully
0
Meld

@61

Je weet niet hoeveel mensen er scheef wonen in een sociale koopwoning.

70 garriet    
6 maanden geleden door garriet
0
Meld

Voor werkende originele Nederlanders zijn die huizen niet te betalen.
Luie, liegende, oplichtende, buitenlandse parasieten daarentegen worden in een mum van tijd aan een passende woning met alles erop en eraan geholpen.
Waarom eigenlijk???

71 Jan met de korte achterlul    
6 maanden geleden door Jan met de korte achterlul
2
Meld

@4 Dat interesseert ze niets. Huizen bouwen brengt meer op dan landbouw, veeteelt en bossen. En komend jaar gaat de regering zich van de goede kant laten zien vanwege de verkiezingen van de 2e kamer die eraan komen. Daarna gaat het vel weer over de oren. D66 staat er niet goed voor, dus moeten ze extra hun best doen met schijnheiligheid.

72 Verwonderd    
6 maanden geleden door Verwonderd
0
Meld

Geweldig idee, doen ! Dan kunnen we het volgend jaar lezen dat er een andere groep is die geen huis kan kopen en kan de politiek daar weer iets voor verzinnen.

73 Winterpret    
6 maanden geleden door Winterpret
0
Meld

Er moeten inderdaad 100.000 huizen bij in Nederland. Maar een klote rechter van Groen links heeft dat getorpedeerd.


Er mag van die rechter alleen gebouwd worden als er geen beton word gemaakt en er niet gegraven word
Door het stikstof probleem stort heel de bouwsector in. Alle lopende plannen gaan door maar nieuwe vergunningen gaan alleen door als er 0,0% stikstof vrijkomt. En dan mag je zelfs geen spa in de grond steken of beton maken of storten of wegen maken.

De economie gaat naar de donder in Nederland

74 Zeeuw    
6 maanden geleden door Zeeuw
0
Meld

Kom met een prijzenstop.

75 Reagurius    
6 maanden geleden door Reagurius
0
Meld

Woning corporaties pesten met heffingen (VVD beleid). Massa`s mensen hier naar toe halen die een woning nodig hebben en voorrang krijgen. Privatisering woningcorporaties het sociale element verdwijnt omdat woningen business is en er winst gemaakt moet worden. En dus veel sociale huurwoningen woningen verkocht worden.
Dit is allemaal heel bewust gedaan door VVD beleid vooral.
Nu loopt iedereen te klagen en te roepen wat erg.
Rutte gaat nu wat doen voor de bühne en zijn imago en iedereen stinkt er weer in.
Een overheid die geen goede regie voert en weer met wat miljoenen gaat schuiven en doneren er verandert dus niet veel .

76 visvogel    
6 maanden geleden door visvogel
0
Meld

* Verwijderd door de redactie *

77 Beta    
6 maanden geleden door Beta

@76 Inderdaad, de vvd heeft een bloedhekel aan sociale woningen.

78 Myth63    
6 maanden geleden door Myth63
0
Meld

Veel sociale huurwoningen zijn verkocht aan huisjesmelkers, buitenlandse investeerders. Dat is een zeer kwalijke zaak, starters betalen de hoofdprijs wat ze nauwelijks kunnen opbrengen.
Zowel de koop als huur woningen zijn weer een opgeblazen markt geworden, voor velen nauwelijks op te brengen.

79 ilse1    
6 maanden geleden door ilse1
0
Meld

Ik zie het probleem niet

80 Cremabatida    
6 maanden geleden door Cremabatida
2
Meld

@61 Die mensen kunnen de hoge lasten van een vrrhuizing niet betalen. Die mensen hebben daar dus geen schuld aan. Ze zijn het slachtoffer van decennia liberaal wanbeleid op de woonmarkt.

Er zijn 2 circuits waar het rotte kapitaal in omgaat in de wereld: wapenhandel en de vastgoedmaffia.

81 Hollander1967    
6 maanden geleden door Hollander1967
3
Meld

Door massale toestroom van asieleisers en oostblokwerkzoekers zijn alle beschikbare huizen opgevuld.
Maar Nederlanders hebben hier zelf voor gekozen door te stemmen voor neo liberaal beleid ,EU en open grenzen.

82 Erasmus    
6 maanden geleden door Erasmus
3
Meld

Kwestie van vraag en aanbod...
Er zijn eigenlijk te weinig huizen ( of te veel mensen).

83 Gandalf    
6 maanden geleden door Gandalf
0
Meld

@83
Met een flinke saus van manipulatie erover. Lage rente en huren expres onmogelijk en zeer onaantrekkelijk maken. Te weinig bijbouwen etc.

84 hopefully    
6 maanden geleden door hopefully
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Baudet heeft 100% gelijk over het EU complot
Afgelopen dinsdagavond 18 februari 2020 vond...

21 uur geleden door CSTVReal

Extreemrechtse aanslag in Duitsland: 10 doden
In Hanau in Duitsland heeft de extreemrechtse...

18 uur geleden door Schildpad

ANTI-VACCINEERDERS VALLEN ROUWENDE OUDERS LAS...
Ouders van overleden kinderen worden op ‘Face...

17 uur geleden door Wilmama

Vrouw (31) aangehouden omdat zij een busje pe...
Vannacht hebben we na een verkeerscontrole op...

7 uur geleden door Goldrush

‘Rechts sentiment nooit echt weggeweest...
Duitsland is opgeschrikt door een bloedige aa...

11 uur geleden door Telegraaf


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Positivo
Duitsland heeft een groeiend rechts-extremist...
Helemaal geen rechts extremistisch probleem, ...

1 minuut geleden door Positivo

Hendrianus
Actie tegen haat in Palestijnse schoolboeken...
@15" Okay, daar ga ik in mee, ook al is het...

10 minuten geleden door Hendrianus

grv
Energienota hoger door warmtepomp en laadpaal...
Dit is wat iedereen al wist en wat de slinkse...

12 minuten geleden door grv

Positivo
Energienota hoger door warmtepomp en laadpaal...
Ja, zo de wind waait waait het jasje, en als ...

12 minuten geleden door Positivo

Hendrianus
Actie tegen haat in Palestijnse schoolboeken...
@15Tempelberg,https://www.cidi.nl/tempelb...

13 minuten geleden door Hendrianus

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig