door Havermout in Binnenland  ·  39 Reacties

  • 18
  • 673x gelezen
Reageer met een Emoji
2
1
5
6

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Verschrikkelijk! En het kan inderdaad iedereen overkomen.

Zelf zit ik op dit moment ook in een lastig parket. Heb een winkelpand (bestemming omgezet in wonen) gekocht om iets groter te gaan wonen. Gemeente dus akkoord.
Maar die pl..... banken. Dáár zit het probleem. Die doen zó moeilijk met een hypotheek te verstrekken. (Zeuren over dat het een winkelpand is, VVE heeft geen MJOP, etc.).
Ik heb inmiddels zo'n 25 documenten moeten aanleveren voor de aankoop en nog is het niet genoeg en komen er elke keer weer aanvullende eisen bij...
Het is niet te geloven. Mijn huidige woning is al verkocht. Daar moet ik 15 oktober uit zijn. Dus ik heb nog even om het rond te maken. maar mijn hypotheek kan zo maar weer afgewezen worden en dan is er géén tijd meer om wéér een nieuwe bank te zoeken.
Huren? Kun je vergeten. In mijn woonplaats in de vrije sector zijn er 5 tot 8 huurwoningen beschikbaar. En die zijn qua ruimte véél minder dan waar ik nu woon. Dus ik schiet er dan helemaal niets mee op. Een stapje hoger? Dan betaal je 1500+ euro per maand. En is het nog niets beter dan mijn huidige woning.

Het is een rare tijd. Ik ondervind het zelf. Heb een goede baan in het onderwijs en ben een trouwe belasting- en hypotheekbetaler maar ik kan over 7 weken ook zomaar dakloos worden als ik géén hypotheek krijg. Dus zelfs de middenklasse waar ik toe behoor loopt groot gevaar! En dat op veel gebieden: zorg, wonen, koopkracht en belastingdruk.

Ik snap niet dat juist veel mensen uit de middenklasse stemmen op partijen zoals VVD, CDA, D66, PVDA en Groenlinks. Deze partijen hebben ertoe bijgedragen dat de situatie zo ernstig is. En mensen: ik denk dat het nog vele malen erger gaat worden. En dat gaat niet lang meer duren.

0
1 govaart

Het gaat, volgens zeggen !, ontzettend goed met NL. !

Huizenmarkt wordt alleen maar een grotere zeepbel. Te weinig kan worden gebouwd.
En ... wordt er gebouwd, ja ja, u raadt het al: nog steeds voorrang voor de gelukszoekers.

Heerlijke regering hebben we gekozen.

1
2 Kuifje en Bobbie 2

Gewoon alles kapotbezuinigd. De zorgstaat is de zorgenstaat geworden met dank aan de zakkenvullende privatisering, en niet te vergeten de "noodzakelijke" bezuinigingen. Maar gelukkig gaat het ons nu voor de wind, en is er géén armoede volgens Rutte!!

0
3 Robbedoes

Maar illegalen krijgen wel onderdak in Amsterdam en toen ik op facebook aan Sylavana S vroeg wat ze wilde doen voor de daklozen kreeg ik geen antwoord erop. Niks dus! Dat is dus links beleid in Amsterdam.

7
4 vis

Ik heb eerlijk gezegd nooit gezien dat het goed ging in Nederland. Alleen de media roept dat het goed gaat. En als er ergens veel verdiend wordt, dan waren er bijna altijd criminele activiteiten in het spel.

0
5 groenengeel

De aantallen van èchte daklozen worden inmiddels aangevuld, met al dat criminele tuig, wat het land niet uitgezet kan worden.
Zó krijg je wel een vertekend beeld.

2
6 Dieke

@5 Exact!! Velen vergeten de tijd dat de PVDA regeerde.... Toen den Uyl hier zat te blaten was er ook veel armoede.

4
7 LoydMorris

Ziet u ze nog staan in burgerkleding op de heidag?later op de avond bij Jinek had men het er uitgebreid over..geen woord over beleid en gevolgen zoals hierboven beschreven. Nu moeten we wachten tot kerst als ze zich graag fotograferen als ze eten opscheppen in een daklozenopvang om vervolgens tevreden naar huis af te reizen voor een echte maaltijd met het gezin.

1
8 Voorzittershamer

@1 ik voel met u mee. Er zijn in Frankrijk andere manieren om een huis te financieren zonder Hypotheek en die zouden prima zijn voor mensen als met een vaste baan. Maar dat bestaat dan weer niet in Nederland. We gaan door het huidige beleid echt naar de knoppen. Ons BNP is een van de hoogste ter wereld maar onze koopkracht staat ver achter de meeste andere landen. Ons land is TE VOL En de belastingdruk veel te hoog.

1
9 PFL

De economie heeft nog nooit zo goed gedraaid! Wat weer een leugenaar die Rutte. En dan nu maar 50 miljard Euro weg smijten. Gauw weg dit Kabinet. Heeft er nu wel lang genoeg gezeten en ons geld verkwist.

2
10 Nicks R. Van

0
11 netcat

** gebruiker verwijderd **

@1 Welke gemeente is dat?

12 verwijderd84130

@12 In Vlaardingen

0
13 govaart

** gebruiker verwijderd **

@13 Ken het, heb lang in Rotterdam gewoond.
Dure woningen en lange wachtlijsten.

14 verwijderd84130

En beste mensen .... Welke partijen zijn wel voorstander van het bouwen van sociale huurwoningen, de enige woningen waarop prijsbeleid kan worden gevoerd ? Partijen die niet hebben meegewerkt aan sociale afbraak die leidt tot deze rampen.

Gaan we nou ineens allemaal toch SP of PvdD stemmen ?

0
15 Hollander1967

Maar een somalische landverhuisster moet gelijk een huis in, terwijl er meer nederlandse kinderen op straat wonen. Er kan veel meer bewoond worden. gebouwen die nu voor de belasting leeg gehouden worden kunnen worden verbouwd tot appartementen bijvoorbeeld.

1
16 Merlinswit

@7

Denk jij nu werkelijk dat men binnen 4 jaar een flinke ommezwaai kunnen maken van eeuwenlang dezelfde mentaliteit: houdt jij ze dom dan houd ik ze dom.

Daarbij komt dat er veel voorzieningen zijn ingevoerd door o.a. socialistische activiteiten.

Ik zie de laatste jaren dat de staatsschuld stijgt, sociale voorzieningen en arbeidsrechten worden afgebroken en de eeuwenlange mentalitiet wordt gestimuleerd door veel uit te delen vanuit de staatskas, alleen niet voor de bevolking, die moet steeds meer inleveren.

2
17 garriet

Met dank aan het linkse corrupte kabinet Rutte en + alle links stemmers. Eerst komen moslims asielzoekers migranten Turken en Marokkanen aan de buurt daarmee te onderdak hebben waar Nederlandse burgers door links stemmers maar wachten moeten. Dit zeg ik als rechts stemmers.

4
18 Gunther

@13 Ter overbrugging zou je misschien op een camping een stacaravan kunnen huren. Daardoor krijg je iets meer rust om alles te regelen.

1
19 Cody

@16 Het is wel het rechtse verhaaltje weer. De vluchtelingen vormen niet het grootste probleem bij de huisvesting. Er zijn hooguit 100.000 vluchtelingen binnengekomen in de laatste 10 jaar. Maar wat denkt u van al die door rechts zo gewenste goedkope oostblokkers. In de laatste 12 jaar zijn er gestaag 500.000 oostblokkers in nederland komen wonen terwijl er daarvoor ook al woningsnood was.

Er zijn nauwelijks woningen gebouwd voor al die kansrijke arbeidsimmigranten die ook de PVV zo bejubelt of de Green Card kandidaten van het FvD.

Het vluchtelingenverdringprobleem bestaat niet. Het wordt puur door rechtse partijen en rechtse ideologen verzonnen om hun eigen falende arbeidsimmigratiebeleid op af te schuiven.

Ik woon tussen 3 roemenen, 2 bulgaren, een poolse, een nederlandse en een surinaams gezin. Daar zit geen enkele vluchteling tussen.

Je laat je misleiden want ruimschoots voor de vluchtelingencrisis was er al lang woningnood. Die is sinds 2002 onhandelbaar geworden. Dat komt door de arbeidsimmigratie en falend rechts woonmarktbeleid. Niet door die handvol vluchtelingen.

3
20 Hollander1967

@18 Rutte is toch echt rechts. Links wil betaalbare huizen bouwen. Geen enkele rechtse partij wil dat.

4
21 Hollander1967

* Verwijderd door de redactie *

22 Geert

@22 Als je extreemrechts staat is alles links. Maar beoordeeld vanuit het midden is Rutte erg rechts.

En u gaat toch niet beweren dat FvD en PVV de arbeidsimmigratie willen stoppen ? Dat is duidelijk de voornaamste oorzaak van de verdringing en die willen ze echt niet stoppen. Daarom richten ze de spotlight op vluchtelingen en houden de arbeidsimmigranten buiten beeld. En u laat zich gewoon misleiden.

3
23 Hollander1967

* Verwijderd door de redactie *

24 Geert

@24 Ah dus de arbeidsimmigranten bezetten nederlandse woonruimte maar de asielzoekers hebben die niet. En daarom bezetten asielzoekers nederlandse woningen.

Weltrusten.

4
25 Hollander1967

Liberalisatie maakt meer kapot dan je lief is!

0
26 dummydum

* Verwijderd door de redactie *

27 Yisrael 2.0

@27 Zeker niet voor iemand die uit de portemonnee van oma leeft!

0
28 dummydum

* Verwijderd door de redactie *

29 Yisrael 2.0

@29 dus ik heb gelijk gehad, je leeft niet van oma's geld en bent een grote fantast, want waarom is @28 anders dikke onzin.
Je hebt zelf dit verhaal de wereld in geholpen.

0
30 kortanante

@7 Natuurlijk, armoede is van alledag. Maar in de jaren dat Den Uyl minister-president was ging het toch wel 'n beetje anders. Toendertijd werd niet alles kapotbezuinigd zoals nu gebeurd is. Destijds betaalde je gewoon de betaalbare ziekenfondspremie, en kreeg je, jong of oud alle zorg die je nodig had, en was er ook bijna voor alles een vangnet en een pensioen waar je recht op had. En natuurlijk, ook toen waren mensen de klos, maar dat is absoluut niet te vergelijken met wat er nu aan de hand is.

Ondanks de waarschuwingen voor de gevolgen van privatisering is dit zakkenvullende systeem erdoorgestampt. En kijk eens wat er nu over is. De kloof tussen rijk en arm is alleen maar gegroeid, en de politiek heeft bij mijn weten nog nooit zover van de burger gestaan dan nu

0
31 Robbedoes

* Verwijderd door de redactie *

32 Yisrael 2.0

@20 jij snapt blijkbaar niet het verschil tussen een klaploopster die subiet geholpen wordt aan een woning en iemand die keihard werkt en in een zelfde omstandigheid zit maar een blanke huid heeft, jaren in de ellende mag doorbrengen.
Overigens vraag ik me af of die polen gebruik maken van sociale huurwoningen die ze door een rechter zijn toegewezen. Helaas ontgaat de nuance je en denk je dat aardbeien en appelen hetzelfde zijn omdat het beide onder fruit valt.

1
33 Merlinswit

@33 Ik woon in Den Haag. In een voormalig sociale huurwoningencomplex dat is verkocht nadat Rechts de wooncooperaties privatiseerde.

Den Haag heeft van de 4 grootste steden de minste sociale huur, 46% tegen +60% inde andere grote steden. Dat komt omdat er al sinds ik me kan herinneren rechtse colleges met de VVD besturen. Nu is alles opgekocht door huisjesmelkers die achterlijke prijzen vragen, € 600,- voor een door tweeen gedeelde kamer van een voormalige sociale huurwoning.

En bouwen? Dat wil de VVD niet want dan worden de woningen minder waard, he? In 2001 was de wachtlijst al 7 jaar en toen waren er nauwelijks vluchtelingen. Maar ja joh, geef de zwarten maar de schuld en ontken gewoon het rechtse wanbeleid. De meesten doorzien het inmiddels wel. Door eigen ervaring. Dit 'liberalisme' is plutocratie en heeft niks met vrijheid te maken. Helemaal niks.

1
34 Hollander1967

* Verwijderd door de redactie *

35 Geert

@32 Ja, je bent nu wel heel zielig, moet je nu echt werken voor je geld?

1
36 dummydum

* Verwijderd door de redactie *

37 Yisrael 2.0

@37 Je kan weer niet anders als op de man spelen, je bent en blijft een zielig figuur!

1
38 dummydum

* Verwijderd door de redactie *

39 Yisrael 2.0

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@61 Psychotische narcisten die overdreven veel aandacht eisen en helaas ook krijgen, word er geen aandacht aan geschonken bloed het snel dood, h...

17 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

#62Ik had iets overgeslagen, religie zou je kunnen zien als een vorm van waanzin.Dan ga ik iets te snel, want er zijn ook mensen die er baat...

1 uur geleden geplaatst door eh

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Gekken met goede bedoelingen, daar moet je volgens mij uit de buurt van blijven.Één van de opvallende veranderingen de laatste tijd is dat...

1 uur geleden geplaatst door eh

Graaier1000
Muziekdraadje

@2912 Nighthawk,Mijn oprechte deelneming 😔https://youtu.be/BKiwbpRvh84?si=h5SzZXTCraZJxhie...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@60 Narcisten dus. Zou best kunnen....

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Volgens mij zijn woke/deugmensen alleen begaan met het lot van zichzelf, en willen ze continu de aandacht op zichzelf richten en daarmee de aand...

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Graaier1000
Muziekdraadje

Tommy Boyd & Boyce Hart - I Wonder What She's Doing Tonighthttps://youtu.be/lFT0Xd_Eec0?si=bEqwfiBd21NLgE56...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
'Rutte wil wil deel soevereiniteit opgeven voor EU-kapitaalmarkt'

Wat ook goed zou zijn is dat Rutte een toontje lager gaat zingen. Hij is alweer bijna een jaar over zijn graf heen aan het regeren. De laatste v...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

DikkeTor
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@51 Het woord Woke komt van Sylvana XD https://www.youtube.com/watch?v=m2zZMg7SNWA&pp=ygUTd29rZSBkZWJhdGUgU3lsdmFuYQ%3D%3D...

1 uur geleden geplaatst door DikkeTor

wildersfan
Poetin

Ik denk dat Rutte zich vergist in wie Poetin is....

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Hot Sexy Naked WomenPorn AvitarListcawler TsEscort BabalonPorn Hd MoviesPornamateurXxvideos.com BrasilDesenhos SexuaisTeagan Presley PornXxx Bp LiveWorlds Biggest VaginasScrambled PornVer Videos Pornos XSexing XxVideos Pornos Con MadurasSifie MarieNice Big TitdFirst Time DesiIsexyFilms X BeurettesEs PornhubTamil Xxx Videos HdGracie Bon XxxKolkata Ka BfSavannah XxxMia Khalifa HidjabAsian Porn Analคลิ๊ปโป๊ฟรีPoron SexLilydreamboobsMoms Boyfriend PornSex Chinese FilmFree Maturr PornXpornonlyPlaybou PlusShameless SvetlanaMassage Hand JobHot Sex StoryXxx Vide9Nudity PornStephanie Beatriz FeetYua Mikami NudeFuckingpussyPorn Indian Sex HdNude CircusGoddess VersonaJabba The Hutt PornHazel MoorSleep Teen PornBabepeidaChatelniXnxxfull HdBlode MilfThaipornLzdm498ddh-181Midwest EmmaJapanese Sex Video Mom SonDesi Bhabi XhamsterSexy Bf SexUnder Table XxxHomemade Wife SwappingClassy4uuuuJacquie Et MichelleRealifecam.topStriling CooperPussy Rubbing Together18 Po RnPhotosacompanhatesBlacks SexingKxobby PornLong Length Porn VideosVideos Porn TorbeSweety FoxJennifer White BbcPonr Sex VideoSexo XxxxBrazzer Com Brazzer ComHot Sex In BusHannahowo Porn VideosSax Video Full HdLana Rhoades UnleashedSexy Fat GirlNorth Indian Blue FilmSexiest Movie PornSophie FoxieeEbony New Porn StarsPornocomJogos Porno GayBbc With BbwAnime VaginalEmmanuelle NoireBete Ne Ki Maa Ki ChudaiFantasyfeederEormeDaihza MorganWww Sexi Video ComIndian Nude In PublicMilana FoxLoveherboobsSite Plan Cul GratuitPorn RoughVaginal VoreSania Mirza Ka Sex VideoFree Use Daughter PornZara Wolf NudeAnimated Sexy PornAva DievineKamsutra BfSxe XDp VidsJamelizzzz LeakAmouranth FeetWww Xporn ComDesi Sex VideosPorn No MercadoPorn Emma WattsonSilk Smitha PronSolazoalNursing HandjobNo Limit PornPorno.hdXxx MomsWife Gets A BbcLady Sex BoyAtomic Hearts PornEva Mendesporn3d Caetoon PornJav Porn VideosPorn WallpaprHot Female NudesTamil KamaHot Kiss SexTelugu Sex Video Sex초코밀크 신상 일베Brutal XWhore PornLena The Plug FacialWhereisyourwifeRapesectionBengali Saree SexHot Lesbiqn PornThe Boondocks PornElf Sex FarmKajal Porn VideosPorn Video Bollywood ActressKaitlyn Krems NudesStacie Starr PornstarPinky The PornstarBest 3d Hentais