door Kiki in Binnenland  ·  45 Reacties

  • 11
  • 589x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Maar als Trumpo zijn zin krijgt vertrekken ze binnenkort ook weer

3
1 Piet Pijlenboog

De neo nazi’ s van nachthemel weten ook weer wat.

21
2 WijzeDwaas

http://blikopnosjournaal.blogspot.nl/2017/01/de-russen-komen-de-amerikanen-zijn-er-al.html

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/817750330196819968
Maar goed dat we Hillary niet hebben, anders was het bloed allang door de straten gevloeid.

11
3 lieveschat

Bla, bla verhaaltje, ga toch je stoep vegen of wat anders nuttigs doen, in plaats van hier schreeuwen om aandacht.

16
4 ben22

2@ Kijk eens naar de bron!!! Dwaas

9
5 Max

@3 Tuurlijk.

8
6 ben22

@2 wie zijn dat en wat heeft dat met dit artikel in "blikopnosjournaal" te maken?

3
7 Ruud100

Dat is toch mooi als Trump niet veel meer met Europa heeft in de NAVO?
Teruggeven doen we niet.

5
8 No newstoday

@7

Neppers.

8
9 No newstoday
10 Kiki

Ah, de russische trollen komen ook weer even stoken en tweedracht zaaien. Ik zeg maar zo: liever een Amerikaans leger in ons land, dan een stel onbehouwen, dronken russen in m'n achtertuin. De russische propaganda probeert immer om via dit soort viespeukerij in onze gedachten in te breken. Kijk er voor uit, en besef dat landen maakten dat ze wegkwamen onder de russische invloed uit, toen het kon.

16
11 weerman

De Oekrainse trollen kunnen het offtopic reageren maar niet achterwege laten. Demoniseren en offtopic reacties plaatsen zijn ze kampioen in.

10
12 Moheed

* Verwijderd door de redactie *

13 WijzeDwaas

@3

Als reactie op u laatste zin, daar was ik namelijk ook wel enigszins "bang" voor als de uitslag anders was geweest

http://nypost.com/2016/11/02/meet-the-militia-monitoring-voting-sites-for-fraud/
http://www.nytimes.com/2016/11/05/us/a-militia-gets-battle-ready-for-a-gun-grabbing-clinton-presidency.html?_r=0


Ontopic...

Och och Nederland is bezet door de Amerikanen....sorry verder lezen heeft natuurlijk totaal geen zin als men al op die propagandische manier begint aan een artikel wat al meteen aangeeft dat zij niet iets feitelijk willen melden......

5
14 Marc Anthony

Het is wel triest dat Europa dit nodig heeft want het defensie budget van de EU landen is

Verenigd Koninkrijk69.271
Frankrijk67.316
Duitsland48.022
Italië 37.427
Griekenland 13.917
Nederland 12.642
Polen 10.860
En de rest van de landen.
Een kleine 300 miljard per jaar en Rusland slechts 61.000

10
15 mike45

@15
Het vergelijken van de uigaven zegt natuurlijk niet zo veel, omdat bv de salariëring van de RF & GB in geen verhouding tot elkaar staan.
Interessanter is om de absolute aantallen van de staande legers (manschappen, tanks, vliegtuigen, kernwapens, etc) tegen elkaar af te zetten.
Mijn onderbuik zegt dat het plaatje er dan volledig anders gaat uitzien dan in dit tendieuze bericht wordt voorgespiegeld,

/* kots ! Walgelijke Putinpijpers ...

7
16 Herr Wolf

Ja, de koude oorlog gaat over onze ruggen uitgevochten worden.

2
17 Hein2

Grootmachten spelen al decennia lang Risk voor "het echie".
Overal waar de VS militair bezig is geweest laten ze bases achter. Zehebben momenteel rond de 900 militaire bases in omstreeks 130 landen. Geen enkel ander land heeft ook maar de helft van dat aantal buitenlandse militaire steunpunten.
En ik denk niet dat Trump die gaat verminderen.

2
18 PuurHagelslag

Het kwalijke is dat mede door de vele foute keuzes van de Amerikaanse buitenland politiek Europa nu weer tot slachtveld gemaakt dreigt te worden. Hopelijk draait Trump die gekkigheid terug en gaat hij met Poetin in gesprek en onderhandeling. Ik beschouw onze Russische Oosterburen NIET als mijn vijand. Mijn echte vijand is nu al bezig mijn land van binnenuit te koloniseren, maar dat ter zijde.

1
19 watnu

#15

Eens! Het defensiebudget in Europa en Nederland in het bijzonder moet omhoog.

Weg met de tanks, meer boxers (ook met 120mm kanon please), 4 extra fregatten, 5 nieuwe onderzeeërs, extra bevoorradingsschip, nieuwe mijnenvegers/jagersvloot, extra JSF's!

3
20 Gräf und Stift

Ik ben blij met al het Amerikaanse materieel en militairen! Ook nog eens goed voor de economie.

Kom op zeg: "bezetting" en "gebruiken" zijn overdreven krachttermen. Niemand van dit forum die IETS daarvan merkt.

5
21 Gräf und Stift

Als Nederland zijn defensie niet zo te grabbel hadden gegooid, inclusief marechaussee, hadden we Amerika minder nodig gehad. Op zich is dit niet verkeerd. We hebben altijd Amerikanen in NL en Duitsland gehad.

4
22 Zeekomkommer

de amerikanen geven alleen materiaal, jij mag je kinderen dat materiaal laten bedienen.
we moeten ons niet laten opstoken door amerika.

7
23 kelb1977

Wie veiligheid zoekt achter een kanon, heeft iets niet begrepen.

3
24 Defcte burger

Ongelooflijk hoe mensen nog steeds geloven in het Russische dreigingsbeeld, na alles wat we na de 2e wereldoorlog met de Amerikanen hebben meegemaakt. Er is geen oorlogszuchtiger volk dan het Amerikaanse. Hoe lang blijven we nog achter die massamoordenaars aanlopen?

5
25 manpower

En daar hebben we al 71 jaar gemak van, en niet alleen financieel, in tegenstelling tot een Russische bezettingsmacht, betalen de VS wel voor hun soldaten.

@22
Denkt u werkelijk dat het kleine Nederland zelfstandig in staat is om zijn eigen defensie te kunnen organiseren?

Als de Russen het echt zouden willen, zouden ze binnen 2 maanden in Zandvoort kunnen staan, ook als we 1 mln man onder de wapenen zouden hebben, en als ik eerlijk ben zit ik liever onder de NATO vlag dan onder willekeurig elke andere vlag.

2
26 DaStef

@26 voor Nederland zie ik niet zo'n bedreiging want tussen Nederland en Rusland ligt Duitsland. En dat is toch een hele hobbel om te nemen.

4
27 mike45

@27 : Wel eens van vliegtuigen en raketten gehoord...?

3
28 Totuus

@28 Je kunt Nederland wel plat gooien maar dan krijgt Rusland ze net zo hard terug dus dat gaan ze niet doen. De Nederlandse marine schepen zitten helemaal vol met kruisraketten.

Daar bereik je uiteindelijk helemaal niks mee!

2
29 mike45

@12 en jij bent sterk in inhoudsloze blabla reacties plaatsen...

1
30 TedjeR

@27

Ook de militaire macht van de Duitsers is te klein om de Russen tegen te houden.
Afzonderlijk stellen alle Europese landen niet veel meer voor, als collectief echter wel.

@29
Met een oorlog bereik je heden ten dage toch al heel weinig, daarom denk ik dat het allemaal een beetje wapengekletter en ver-plassen blijft. Alleen onafhankelijke staatjes zijn nog een beetje interessant om te bezetten zeker als er nog een beetje grondstoffen zitten, niet de grote collectieven of landen, zoals China, De EU, de VS enz.

1
31 DaStef

@31

Rusland gaat geen massale oorlog starten in de EU want dat is kansloos de NAVO is veel te sterk en de NAVO landen hebben veel meer geld om het vol te houden. Poetin is niet dom maar waar hij op is uit is verdeel en heers in de EU proberen landen tegen elkaar uit te spelen en te destabiliseren. En een proxy oorlog voeren behoort wel tot de mogelijkheden want hij heeft wel steun van de Russische sprekende bevolking daar.

Om nu te voorkomen dat dit gebeurt worden in die landen NAVO militairen van diverse nationaliteiten gestationeerd zodat als daar van die groene Russische sprekende verschijnen. Rusland ook te maken krijgt met Nederlandse, Duitse, Engelse, Franse, Amerikaanse etc. militairen. Dat maakt een burgeroorlog starten in die landen namelijk een stuk gevoeliger als dat daar alleen militaire van het betreffende land zitten.

Verenigd Koninkrijk 69.271
Frankrijk 67.316
Duitsland 48.022
Italië 37.427
Griekenland 13.917
Nederland 12.642
Polen 10.860
En de rest van de landen.
Een kleine 300 miljard per jaar en Rusland slechts 61.000

4
32 mike45

Trump ontketent nog eens een wereldoorlog met een tweet.

1
33 Dalon

Ja want laten we vooral demilitariseren, de beweging van het gebroken geweertje heeft in het verleden zo goed uitgepakt natuurlijk. De Duitsers liepen over ons heen omdat we niet verwachtte dat ze zouden komen. De enige reden dat we de VS nodig hebben om onze veiligheid te garanderen, is omdat we zelf zo naïef zijn geweest te bezuinigen op defensie. Als we een reductie van Amerikaanse militairen en materiaal op het Europese continent willen zullen we dus eerst zelf aan moeten tonen onze eigen broek omhoog te kunnen houden.

Ik ben bepaald geen groot fan van Trump, maar in zijn NAVO standpunt geef ik hem groot gelijk. Wil je dat de rest van de NAVO je bijstaat, moet je eerst ook bewijzen zelf ook bereid te zijn in je eigen defensie te investeren.

2
34 Gewoon een student

@34

Ondanks het feit dat u wel een puntje heeft, de Nederlandse militair is in 1940 met verouderd materieel op pad gestuurd, bovendien werd het verboden om op de Grebbelinie bomen te kappen om schootsvelden te verbeteren, had zelfs een hypermodern leger de Duitsers in mei 1940 niet kunnen stoppen, de Oorlog had hoogstens een paar maanden geduurd, en waarschijnlijk waren alle grote steden achter de waterlinie in de as gelegd.

Het Franse leger had in mei 1940 meer manschappen, meer tanks en meer artillerie, en ook nog eens technisch betere tanks. zelfs zij hebben de Duitsers niet kunnen tegenhouden.

Ga je nog een stukje verder naar augustus 1941, voor dat de Russen de Duitsers heeft kunnen tegenhouden waren ze enkele miljoenen manschappen kwijt, en stonden ze voor de poorten van Moskou.

Hoe had Nederland de Blitzkrieg van de Duitsers kunnen stoppen, met een bevolking van toen 7 mln mensen, men kon toen, ondanks de dreiging 280.000 man onder de wapenen krijgen,

Alleen al de SS-Standarte "Der Führer" die de Grebbelinie aanviel bestond al uit 25.000 man. Overigens liep een groot deel van de Wehrmacht ook met verouderd materiaal rond, en slechts 10% van de gehele Wehrmacht was gemotoriseerd.

Het is gewoon een kwestie van aantallen geweest, en de onwil om Nederlandse steden te offeren, dat ervoor heeft gezorgd dat de oorlog binnen 5 dagen gepiept was

1
35 DaStef

Ik zeg maar zo: liever een raket in de tuin, dan een Rus in de keuken.

1
36 Conclusius

@36

Liever een Rus in een Raket dan een Tuin in mijn Keuken hoor.

3
37 DaStef

Ach ja, blikopnosjournaal.blogspot sputtert weer...

1
38 uahoera

Liever Amerikanen die hier op uitnodiging zitten, dan Russen zonder uitnodiging.

3
39 Xyron

@39

Ze geven in ieder geval meer uit question

1
40 DaStef

Waarom moet dit allemaal gebeuren een paar dagen voordat er een nieuwe president in de VS aantreed? Een politiek outsider, die de belangen van het volk vertegenwoordigd, i.p.v. de gevestigde wereldwijde elite. Wat zijn ze hiermee van plan is de vraag?

2
41 Reactie

@35 Nette historische analyse hoor, respect. Ik bedoelde met mijn post ook niet zozeer dat we Nazi-Duitsland anders wel even gestopt hadden, het ging me meer om het principe. Dat we toen onze defensie ook verwaarloosden omdat er zogenaamd geen dreiging zou zijn, en dat voor we het wisten er opeens Duitsers aan hun parachute boven het land hingen.

1
42 Gewoon een student

@41
Ah, Obama, die een redelijk gewone amerikaan was, gezien zijn komaf, vertegenwoordigt de politieke elite, en een miljardair, die bewezen over lijken gaat en ging, en bij de 0,1% rijksten van de wereld hoort, vertegenwoordigt het gewone volk? Klinkt enorm logisch ........

0
43 Xyron

@43
En dan bedoel ik lijken niet letterlijk, maar figuurlijk, gezien hij heel wat (kleine) bedrijven naar de klote heeft geholpen.

0
44 Xyron

@41 "die de belangen van het volk vertegenwoordigd, i.p.v. de gevestigde wereldwijde elite"

Waarom stelt hij dan allemaal mensen van de gevestigde elite aan? Waarom wilt hij enkel belastingvoordeel voor de rijke elite waar hij zelf bijhoort?

0
45 Bluth

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
Extra maatregelen bij Nationale Herdenking op de Dam dit jaar

Zo ziek, verrot is de huidige samenleving inmiddels. . . Hier zijn de mensen voor gevallen, die wij op deze 4e mei herdenken. . . ...

1 uur geleden geplaatst door LoydMorris

LoydMorris
Amsterdam op 4 mei: minder mensen op de Dam, iedereen gefouilleerd en verbod op vlaggen

@1 Er liep nog nooit iemand met een Nederlandse vlag demonstratief te zwaaien op 4 mei, tijdens de dodenherdenking op de Dam. . . ...

1 uur geleden geplaatst door LoydMorris

eh
Muziekdraadje

@2912 aj, sterkte....

2 uur geleden geplaatst door eh

Sarcoff
Amsterdam op 4 mei: minder mensen op de Dam, iedereen gefouilleerd en verbod op vlaggen

De Nederlandse vlag is dus ook verboden? dus zij vielen blijkbaar niet voor onze vrijheid?...

2 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Eliot Higgins van Bellingcat: ‘Voor dit werk moet je obsessief zijn’

Bellingkat, werd alom gelauwerd, omdat het door westerse overheden gewenst nepnieuws bracht. ...

2 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Strongoli
Muziekdraadje

@2912Lieve Nighthawk, ik wens je veel sterkte bij dit persoonlijke verlies van een geliefd familielid. 😘😢Speciaal nummer:Eric Clap...

3 uur geleden geplaatst door Strongoli

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@61 Psychotische narcisten die overdreven veel aandacht eisen en helaas ook krijgen, word er geen aandacht aan geschonken bloed het snel dood, h...

4 uur geleden geplaatst door Sarcoff

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

#62Ik had iets overgeslagen, religie zou je kunnen zien als een vorm van waanzin.Dan ga ik iets te snel, want er zijn ook mensen die er baat...

5 uur geleden geplaatst door eh

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Gekken met goede bedoelingen, daar moet je volgens mij uit de buurt van blijven.Één van de opvallende veranderingen de laatste tijd is dat...

5 uur geleden geplaatst door eh

Graaier1000
Muziekdraadje

@2912 Nighthawk,Mijn oprechte deelneming 😔https://youtu.be/BKiwbpRvh84?si=h5SzZXTCraZJxhie...

5 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
All Game Of Thrones Nude ScenesLady SnowFrench PornographiePlays With TitsThroatpie GifPorn Gif SquirtPuerta Rican PornBest 69Filme PornografiaPotrnhub.Melhores Sites PornográficoPorn Anna BelleIndian Adult Web Series OnlineHindi 3x MovieIndian Hot Web Series SexA+ For Amazing PussyHot Desi XvideoAny Porn HdAdult Movies InIndian Hot Hindi Sex VideoJanice Griffith Danny Dارب نارUsedridesTeam Skeet XxxSex And Flirt.comVictoria Peach OnlyfansNo Birth Control CreampiesKorean Sex MovieSex Blue Film TeluguNaked Indian WifeIndian Aunty Saree ChangeThin Girl NudeBig Titties At WorkFre 3d PornTeenager365Porn PervmomStripping PornEvovledfightsIndian Latest PornMona AzaeXnxx Hard AnalGroup Sex PornDaddy Porn VideosRandalin PornKinky Porn GifArgentino PornKylie Jenner Leaked NudesBigbuttsapphireXnxx Video CallXmaster Desi AuntyNakeed WomenFati ChutKatrina X VideoXvideo Old MomPorncdShowerboobsPics Of Ava AddamsBbc Sissy CaptionsNew Village PornXxx N TubePorn De FamosoAnnacelestexHot Pourn VideoBig Butt PronCaitlin Bell PornGirlfriend GallerirsGranny PornoCoomer.partyAmateur Porn TeenListcrawler MilwaukeeBackdoor Sluts9Momo Yaoyorozu NakedBraxzrrCid XxxX Video Indian HdBhabhi PirnGianna Dior AnalDesi Nude ChatSlow Porn VideosCute Couple Hot SexFather Daughter SeducePorn PamPorn Ad GifLive StripchatPornos Peliculas GratisDiora Baird PussyJessie Sanders NudeHotxxPorn BangFull Romantic Sex VideoAunty Xxx Video HdEveelaurynn OnlyfansAna No OkuXxx Hd Brother And SisterNozomi TaniharaChina Porn Full MoviePamela Rios Latest PornBollywood UpskirtBlackpussyPage Turner PornStand Up SexSkyrim Porn ComicHardcoregangbang PornEbony SquirtsCatherinebachnudeKoda FilthyHentai ShortsUrban Dictionary FutanariSuhagrat Ki SexyIndian House WifeScissor Position2022 Ka BfMarathi Sex Marathi Sex Marathi Sex Marathi SexRandi SexxLibertic ComViva Local AcompanhatesNude Bodybuilding WomenTelugucouplesexBlow Job Spring BreakAmature Porn AuditionsFollo A Mi HijaFilms Gratuits Pour AdultePorn Gay Siteэротика фильмаFukada Nanaに くべん きPregnantlesbian PornHotwives PornJap Bdsm PornInfluencers.gone.wildDoctor Xnx VideoFree Indiam PornWww Xnxx Hindi VideoGali Golan LeakIndian Sex Hd DownloadCrying Teen PornUnstable Diffusion PornPorngtaTriple PemetrationWeirdest PornsitesBtblrnudeR Kelly Sex Tape PornCuming On My WifeLuxi LunaNude Game Of ThronesGiana Porn StarSex ComicsGamer Gilr PornHarém CuritibaQuadeinhos Eroticos