door De Arier in Buitenland  ·  31 Reacties

  • 4
  • 472x gelezen
Reageer met een Emoji
6
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Leo Lucassen, iemand die maar weinig open staat voor kritiek op zijn denkbeelden. Nauwelijks reageert als er gefundeerde kritiek op zijn standpunten is zoals dat migranten (per definitie) een verrijking is. Door deze onoprechte en dus onwetenschappelijke houding draagt hij bij aan het klimaat dat hij zegt te bestrijden.

11
1 Vaartuig

* Verwijderd door de redactie *

2 Chat Baker

kijk aan, een hoogleraar met grote oogkleppen op

13
3 Roomboterbabbelaar

Deze hoogleraar lijkt wel een wegkijker.

11
4 Marrie

@2

Eens. Hoewel hij wel een punt heeft dat we niet te ver moeten doorslaan. Maar als hij anderen de maat neemt wil ik ook zien dat hij zelf leert van kritiek op zijn verrijkingsstelling en andere zaken. Het is een feit dat de bijstand steeds meer een regeling is voor kansloze niet-Westerse migranten. Dat en de vanzelfsprekendheden waarmee We-Are-Here-types denken recht te hebben op van alles en nog wat zorgt voor een afbrokkelende solidariteit. Bovendien mag het tempo waarin niet-Westerse migranten binnenkomen best wel eens wat kritischer bekeken worden.

8
5 Vaartuig

Leo Lucassen is hoogleraar Migratiegeschiedenis aan de Universiteit Leiden. Sinds enige jaren is hij ook wetenschappelijk directeur van het Internationaal Instituut voor Sociale Geschiedenis in Amsterdam, alwaar hij een enerverend twitteraccount bijhoudt. Aanvankelijk waren zijn collega’s nog enthousiast: leuk voor de zichtbaarheid van het instituut! Maar that escalated quickly. Lucassen is met zijn omstreden tweets regelmatig het middelpunt van heftige discussies, waarin hij uitgesproken pro-immigratie-standpunten vertolkt.

Zo maakt Lucassen in zijn vele tweets regelmatig vergelijkingen tussen joden aan de vooravond van de Holocaust en moslims in het huidige Europa. Voor een historicus zijn zulke vergelijkingen nogal gewaagd, vooral omdat elke onderbouwscholier met een matige interesse in geschiedenis kan aanwijzen waar deze vergelijkingen mank gaan.

8
6 Cremabatida

Useful idiot

9
7 Cremabatida

Kijk maar eens in de grote steden, er word gewoon een langzame genocide op de West Europeanen gepleegd.
En ze moeten het nog zelf middels torenhoge belastingen en werken tot de dood intreed nog betalen ook.

11
8 Positivo
9 iSlam FM!

-
Onbegrijpelijk dat zo iemand hoogleraar is aan een universiteit. Iemand die zo slecht tegen kritiek kan, die al jarenlang zulke fundamentele denkfouten maakt zou toch op een gegeven moment door de universitaire mand moeten vallen. Deze man is een universitaire uitwas; een universitair gedrocht. Helaas leent de universiteit door allerlei interne machtspelletjes en machtspelletjes binnen het departement zich uitstekend voor dit soort vooral linkse uitwassen.
-
Uiteraard is het proberen goedpraten en onder het tapijt vegen van een een vernietigende enorme instroom van vreemdelingen in Nederland voor veel mensen overduidelijk propaganda. Mensen voelen de wrange gevolgen van deze instroom van vreemdelingen immers aan den lijve. De man knaagt hiermee aan zijn eigen stoelpoten. Hopelijk zal het niet meer lang duren met dit soort universitaire uitwassen. Met wetenschap heeft dit namelijk niets te maken.
/-
-

6
10 MrCally1

@1 , @3 , @4 , @6 , @7

Ad hominem.

8
11 WTR

De reacties lezende vallen mij de relatief hoge steunlikes voor Lucassen op. Begrijp ik ze? Nee. Tot nu toe heeft Lucassen op geen enkel punt gelijk gekregen, sterker, zijn beweringen snijden geen hout. Slecht voor NL, slecht voor de landen waar ze vandaan komen

4
12 Lerac

Wezenloze idioten, vaak nog met allerlei inteeltmatige gebreken, hangen dit krankzinnige idee - wat ze niet zelf hebben bedacht, want dat kinnen ze niet - aan.

Lui die dit uitdragen zijn met alle middelen te bestrijden, want potentieel gevaarlijk. Het zijn stuurloze gekken, die dronken zijn van de nazipropaganda En die zeer onberekenbaar zijn, mochten ze wapens in handen krijgen.

8
13 Biesbush

@8
Waaruit blijkt die 'genocide' dan? Volgens mij worden West-Europeanen niet op zo'n grote schaal vermoord.

7
14 WTR

@11 . Kun je ook een inhoudelijke reactie geven? Dit voegt niks toe.

5
15 Lerac

"Bij de vluchtelingencrisis in 2015 werd dit complotidee vermengd met een antisemitisch stereotype, nu met Soros, de machtige Jood, die achter de schermen (al of niet met Merkel) moslims naar Europa haalt om de christelijke cultuur om zeep te helpen. Terroristen als Breivik trekken daaruit deze conclusie: die apocalyptische ontwikkeling moet gestopt."
Breivik: 2011

1
16 RobP

"Eurabië-mythe
Deze complottheorie, met wortels in het nazidenken, gaat terug op de ‘Eurabië’-mythe waarin moslims, planmatig, door immigratie en een hoge vruchtbaarheid het continent overnemen."
In de jaren 30 van de vorige eeuw?

2
17 RobP

@13
Kan jij wat duidelijker zijn , ben je het met Lucassen eens ?

3
18 Marrie

lucassen is ongeveer de slechtst denkbare criticaster van deze theorie, iemand die tegen wil en dank vasthoudt aan het credo dat immigranten zonder enige screening toegelaten moeten worden is op zijn minst verdacht

5
19 Cremabatida

Omvolking => neo-nazi => nazi => SS

4
20 krek

* Verwijderd door de redactie *

21 grv

Het is heel eenvoudig om aan dit soort oeverloze discussies een halt toe te roepen. Het is heel eenvoudig om de (negatieve) gevolgen van de migratie tegen te gaan. Sluit de grenzen, maak een einde aan de mensensmokkel en maak werk van een stringent uitzettingsbeleid. Lucassen gaat voorbij aan het feit dat de immigratie alsmaar blijft doorgaan; als het nu niet tot problemen leidt dan zal dat zeker in de (nabije) toekomst het geval zijn. Daar zit niemand op te wachten, ook Lucassen niet. "Europa is voor de Europeanen" (Dalai Lama).

5
22 Ghurka

* Verwijderd door de redactie *

23 johnnyisterugvanweggeweest

* Verwijderd door de redactie *

24 johnnyisterugvanweggeweest

* Verwijderd door de redactie *

25 Geert

Iedereen die echt gelooft in de complottheorie van het zgn omvolken mankeert echt iets of is niet verder gekomen geestelijk dan de lagere school, de middenbouw. Het is niets anders dan een gecreëerde leugen voor rechtsextremisten om iedereen die hen niet aanstaat uit de weg te ruimen.

4
26 reality

@23 tegen zoveel domheid kan niemand op question U heet niet toevallig van Doorn van achteren ?

5
27 Cremabatida

@26 het is inderdaad een indicatie van een geestelijke handicap.

3
28 Denisova

"Met als hoofdargument dat het ‘toch gewoon zo is’ dat de demografische samenstelling van Europese steden sterk is veranderd en islamisering een feit is."
Je kunt natuurlijk opzoeken wat de samenstelling van de bevolking in de grote steden is.
Bijvoorbeeld: https://allecijfers.nl/gemeente/amsterdam/
46,6% autochtoon.

3
29 RobP

@26 Of het gepland is of gewoon een resultaat, 46,6% autochtoon in Amsterdam. 49,1% autochtoon in Rotterdam. 46.3% autochtoon in Den Haag.

2
30 RobP

@5 Het is ook nogal simplistisch (maar het levert in discussies natuurlijk wel vuurwerk op) om alle migranten van alle herkomstlanden en achtergronden op één grote hoop te gooien. Vrijwel niemand is compleet tegen migratie, vrijwel niemand ontkent dat sommige migranten een verrijking kunnen zijn voor het ontvangende land. Maar een grootschalige instroom van migranten met een compleet andere culturele achtergrond en heel weinig economisch en sociaal potentieel kan voor geen enkel land goed zijn.

1
31 Civ

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@4 M'n megafoon ligt bij de reparateur 😑...

7 minuten geleden geplaatst door Querido not

Mac Benac
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 Nou, leg het hem uit zou ik zeggen....

18 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@2 Op 4 mei - dodenherdenking - ga je niet demonstreren. Dan ben je stil.Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen....

20 minuten geleden geplaatst door Querido not

Hendrianus
Duitsland hervat hulp aan UNRWA • Media Israël: 'besluit aanval Rafah genomen'

@2 Als je wegens verraad achter een brommer wil eindigen is dat een goed idee. Verzet tegen Hamas zal er hier en daar best zijn maar niet met t...

21 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Mac Benac
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Je voelt aan je water dat deze formatie met de haven in zicht gaat stranden. De PVV is een veel te onbetrouwbare en onvoorspelbare partij....

34 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

ongelovenloos
Eritrese kinderverkrachter niet uitgezet wegens mentale zorgen - NieuwRechts.nl

Zo zal dat hier ook gaan. daar aan kan je zien dat er dubbele agenda's zijn. Alle landen binnen de EU stellen zich hetzelfde op voor de asiele...

36 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Mac Benac
Verscherpt politietoezicht bij de 4 mei-herdenkingen in Den Haag

Je houdt je hart vast met een extreemrechtse Kamervoorzitter die in actie komt tijdens dodenherdenking. Je weet het nooit met dat soort lieden....

37 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Graaier1000
Muziekdraadje

Peter Alexander - Das Tu Ich Alles Aus Liebehttps://youtu.be/0XTPrSijsZo?si=c2hvqBnp8KJ_KEAb...

37 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Mac Benac
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Wat een enorme LUL is die bruinrechtse Kamervoorzitter Martin Bosma....

39 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

NK. App
Monica Bellucci NipplesBall Suck PornSwimming NaledBlsck People PornInthecrakJav Por NJenny Agutter NudeAlly Lotti NakedQoenoPorn Katie KoxKiwvr-556Azi Acosta NudeBusty Ema NudeReddit OrgyIs That Dick Good Yes King VideoMuslims In PornPornos EmbarazadasHindmovieImhollydayHeccymar XxxCalvin Banks PornStripchat FreeSexy Video Blue MovieRatchet PornPetfectgirlsWww Xxx Video CmBangladeshi Porn StarXxx Romantic Porn VideoSunny Leone XxnnCute Sister XxxAdian Mom PornNaked IdianWomen Who Like AnalBarepuntingMargaret Whitton NudeMilk Drink SexIndian Video Call MmsKelsi Monroe BangbrosColleen Haskell MoviesMeg From Family Guy PornRumantik PornMummified BondageHot Teeni PornChizuru ChanEmily RudBengali Choda GolpoThick Curvy PornKorean Girls PornInsertion PornSuck BoobsAlyssa AryceIn The Pocket Rachael Cavallijanie BladeIndian Village Girls SexVillage Sex Videos In TeluguDesi Aunty Nude BathLana Rhoades Swallowingسكس خواهر وبرادرFellatio GifKkvsh Onlyfans LeakedJezzabel VessirPornos En MinifaldasSexmazaIncredibles SexAlessandra MillerManisha Koirala PornTeen Titans PornSunpiornoDirty TinaEnfadaríaSleep Walker PornMegan Fox NsfwSex Xxx VidioHouse Owner XnxxAurora WintersAnnie ArborYoutube Sex AuntyWifegangbangsFamily Guy Porn MegCristof KaleNipple FetishPanochitas Pornosلايف سكسMylf Riley NixonShiori TsukdaAkanksha Puri XxxMilf SunbathingAlessandra Torresani NudeFree Hentai GamesDesenhos PornsBrianna DymondHolly Madison NuSex ModalIdeapocketNaked Men PenisJennifer Tilly PornRock PornIskra Lawrence NudeBur Ka PhotoKerala Saree Sex VideosGia Derza PoopBengalixvideoOhio PornSunny Sunny Leone Ki BfPornhub Lana RhoadesCammonsterCarfight PornBianca Blu PornInfluncers GonewildFemdompov.meVedio BokepSabrina NocholeHot Sexxx GifDeepthraot VideoDioria Baird NudeMom Xnxx SleepRiley Read NudeMobile PorMi Ha DoanFreepornographicKim Kardasham Xxxسسكس خليجيWomen's Hairy VaginasMugenpornMilf MuffPprno AmadorLesli Mann NudeMilf Lesbian SquirtsSexyred McEbony Nude MatureHot Nurse PornhubJuvr-162Mia Khalifa PronvideoBunny LoveheartKorean Teen XxxAmerican Teen Porn VideosMia MalkoveXxx TabooDreammovis ComAplicativo De PornoXnxx TufosSomnophilia PornXxx ChotiThe Simpsons R34Mia Khalifa Hot SceneCock ComPeekshowsTokyo Night StyleDerriczDownload Free Porn Free1337x . To