Schokkende bekentenis: VS ziet graag conflict tussen Europa en Rusland (time2wakeup.me)


Op 3 maart 2015 was er een bijeenkomst van Stratfor in Chicago. Stratfor is de geopolitieke denktank van de VS. De club die onder andere nadenkt over hoe de dominante positie die de VS heeft verworven, gehandhaafd kan worden in de wereld. In de persconferentie van de CEO van Stratfor, George Friedman, wordt daar een schokkende onthulling/ bekentenis gedaan. Hij geeft aan dat de VS geen samenwerking wil zien tussen Europa en Rusland omdat zij dit in hun geopolitieke voordeel zien. ...

door Kraven in Buitenland  ·  150 Reacties

  • 0
  • 1707x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@98 nee hoor, trump was tegen de oorlog in irak, hillary voor en heeft actief dezelfde leugens over wapons of massdestruction lopen verspreiden..dus...nergens draaikonten te zien behalve iemand die zich in allerlei vreemde bochten probeert te manouvreren (aka user 76)

2
101 StoopidMonki

@97 Wat is hier warmongering about? Leg zelf eens uit? Ipv linken naar een nietszeggend filmpje?

5
102 User76

@91 . Een echt zwaktebod. Wie schreef dat hij naar Rusland zou willen verhuizen? EEN voorbeeld maar. De "openheid" van de Westerse democratieen? Geloof je dat nu zelf? Zij zijn alleen open voor zover dat mogelijk is en het hun uitkomt? Waar is de openheid over MH17, over Libie, over steun IS, over hulp aan Saudi-Arabie, over hun hulp aan Ukraine etc etc ? We komen, hoe "open"men ook is, nooit de volle waarheid te weten.
Ik ben genezen van een dergelijke openheid, o.a. na het zien van een documentaire over Aaron Schwarz. Lang geleden op TV gezien. Hoe een vuil spel, leugens, intimidatie, bedreigingen e.d. (van de Amerikaanse overheid in dit geval) een man tot zelfmoord bracht.

1
103 N.Nescio

@102 hoe is zeggen dat je desnoods een aanval op amerika gaat uitlokken zodat ze voor altijd een grootmacht blijven geen warmongering? hoe is reageren op een cyberaanval (terwjl ze vlak daarvoor de russen beschuldigden van de hack in haar priveserver) door het te zien als een militaire aanval op amerika en zo te zullen reageren, geen warmongering? kijk je de clips wel of geloof je hillarys woorden niet?

met andere woorden als een nederlands hackertje iets in amerika hacked vind jij het logisch als wji worden gebombardeerd en ineens oorlog hebben? of is dat alleen eerlijk als een rus dat doet omdat ze daar graag oorlog mee wil?

ben benieuwd naar je uitleg

2
104 StoopidMonki

Precies, maar op de een of andere manier willen velen (met name ook politici) dit niet zien. Vanwaar die grote afhankelijkheid en gedwee volgen van de Amerikanen. En dat al anderhalve eeuw lang.

4
105 N.Nescio

@101 Dat is wat jij beweert zonder bronnen. Jullie beweren dat Hillary oorlogszuchtig is en niet goed bij haar hoofd. Datzelfde kan ik beweren over jullie geliefde Trump, die ook nogal wat onzin verkondigt, het is maar wat je gelooft.

6
106 User76

@106 Ze zijn beiden niet in orde. Trump is zeker niet ideaal voor de VS, maar voor de wereldvrede is Clinton funest. Ze loopt nu al serieus met oorlog tegen Rusland te dreigen vanwege nog niet bewezen feiten dat het Kremlin achter vele hacks zou zitten. Voor de camera is het schone schijn, maar daarachter is Clinton pure evil en gaat ze over lijken.

3
107 FooCxu

@104

Een aanval vanuit een ander land, met het doel het land te destabiliseren, is geen aanval? Mag je daar geen weerwoord op geven, want we weten dat Rusland er achter zat?

Dat Nederlands hackertje is daarbij een lachertje, of deze zou in dienst zijn van de AIVD?
Poetin heeft al de oorlog verklaard aan het Westen, gezien zijn acties van de afgelopen 10 jaar. Ga je dat soms ontkennen?

9
108 User76

clickbait en hoaxsite https://sites.google.com/site/dehoaxwijzer/valse-nieuwssites maar aangezien het hier net zoals op Nujij een complottensite aan het worden is ga ik maar weer meer aandelen aluminum kopen.

7
109 Nu ff niet

@91

Je lijkt zowat op Bush jr, als je niet met ons bent, ben je tegen ons, wat een simpele ziel was dat!

Wat dacht men van overal democratie brengen en enkel ellende achterlaten en van die ellende een ander de schuld geven.

Wanneer de VS waarden zo hoog zijn, handel daar dan ook naar, aangezien dat niet wordt gedaan, mag daar van mij kritiek op gegeven worden.

Wanneer bepaalde acties uit winstbejag wordt gedaan, moet men niet gek opkijken dat een keer de deksel op de neus valt.

Nog simpeler, van actie komt reactie, in welke vorm dan ook, daar hebben zelfs die neocon denktanken rekening mee gehouden door de zelf de lusten te nemen en de lasten op de burgers af te wentelen.

Daar ageer ik tegen, meer niet!

0
110 garriet

@103 Ik "geloof" meer in de openheid van de Nederlandse regering dan die van Rusland. Daar gaat het toch om?

Wie is "Aaron Schwarz"? En waarom kom je hiermee? Ik ken ook mensen die zelfmoord hebben gepleegd, en dit was echt niet door de NL staat afgedwongen, maar eerder samenloop van omstandigheden (toeval - wordt door complotters meestal niet geaccepteerd (er zit altijd een luchtje aan)).

5
111 User76

@108 dus wat jij denkt en zegt is waarheid zonder links of bewijs en mijn links zijn geen waarheid terwijl hillary het zelf zegt?

wat een mooie naiefe wereld leef jij in!

3
112 StoopidMonki

** gebruiker verwijderd **

Goh.....schokkend zeg.....

Wereldleiders hebben er nu eenmaal belang bij als het ene volk, het andere volk uitmoordt.

In het klein gebeurt dit al, kijk maar in uw omgeving....we gunnen elkaar het licht in de ogen niet....

Niets nieuws onder de zon.....

113 Kattekop666

@110 "Je lijkt zowat op Bush jr, als je niet met ons bent, ben je tegen ons, wat een simpele ziel was dat!"

Ik heb het over openheid, wat ik weldegelijk kan onderbouwen en dan kom je met one-liners, doordat een iemand iets gezegd heeft. Beseffen jullie wel, dat telkens jullie vraag naar een sterke leider, aangeeft uit welke cultuur jullie komen? Dat waar jullie behoefte aan hebben (moslims) is een dictatuur. Hetzelfde als wat rechts-extremisten denken over zichzelf ...

7
114 User76

@112 Welke links/waarheid?

5
115 User76

Nog totaal geen uitleg ontvangen van onze Russische trollen. Het merendeel is dan ook gebaseerd op fantasie .. Of complotten, die ze meestal niet weten te onderbouwen.

9
116 User76

** gebruiker verwijderd **

Trump of Clinton....

Geef America terug aan de oorspronkelijke bewoners!

De Native Americans

Dan zou Trump zich in ieder geval aan zijn woord houden:

'Give America back to the Americans'

117 Kattekop666

@113 Zij die geloven hebben nou eenmaal een streepje voor op de ongelovigen. Dat is wat zij stellig geloven en hierdoor denkt men al in ongelijkheden..

5
118 User76

Nexit. Stem op de PVV!!!!

5
119 wegmetrutteensamsom

Alles omwille van de wapenindustrie waar miljarden in omgaan en vele banen mee worden gecreeerd...!!

0
120 Topperz

@120 Dat is toch goed? Er waren toch te weinig banen in Nederland, waardoor iedereen aan de kant stond?

7
121 User76

@117 Uh en wat bezaten deze nomaden? Hebben zij dit land wel eerlijk veroverd? Hoe zit dat met de Inca's en Azteken etc. Dat waren zeker dezelfde lieverdjes, waar jullie nu nog achteraan zouden rennen?

7
122 User76

@114

Een sterke leider, nee dank je, er zijn al genoeg psychopaten die andermans leven verknoeien voor hun macht en/of winstbejag.

Als het aan mij ligt gaan al die oorlogsmenners vooraan in de frontlinie staan, ga ik toekijken hoe deze lafaards snel wegrennen.

Daarbij komt mijn vaderland is niet het koningshuis en meer van dat, mijn vaderland zijn het beperkt aantal mensen waar ik om geef, meer niet.

Een sterke leider heb ik niet nodig, ben zelf sterk genoeg!

0
123 garriet

Crazy crazy world. Gunnen elkaar het licht in de ogen niet!

0
124 Lets keep it cool

@109 : yo...bestel mij ook wat als je wilt;

parbleu...staat toch echt duidelijk : complotten...en 't wordt gegeten als zoete koek...

Kga ook de complotbuisness in; gratis geld jonguh!

3
125 A+++energiebewust

"Daarbij komt mijn vaderland is niet het koningshuis en meer van dat, mijn vaderland zijn het beperkt aantal mensen waar ik om geef, meer niet."

Dat geldt voor de meeste mensen. Toch zijn er algemeen geldende regels, die ook voor iedereen geldt. Zoals gij mag niet doden. Je bent onderdeel van deze maatschappij of je dat nu wilt of niet, deal with it!

3
126 User76

@126 Voor deze bedenkingen had ik geen sterke leider nodig ..

3
127 User76

@121 User76

Jij wilt banen in de oorlogsindustrie.......
Geestelijk gezonde mensen willen banen in het onderwijs, gezondheidszorg, natuurbehoud, wetenschappelijk onderzoek, landbouw, enzovoort......

2
128 Uit Den Haag

@126

Dankje voor je voorspelbaarheid, je hebt de juiste zin eruit gepakt, beter had je het niet kunnen doen.

De mazzel User76

4
129 garriet

Het lijkt wel of de meerderheid van de Nederlanders niets tegen Rusland of Poetin heeft, alleen onze regering loopt nog steeds achter de Amerikanen aan, de zogenaamde volksvertegenwoordigers die de stem van het volk moeten uitdragen. Gezien de recente gebeurtenissen in Syrië is het wel duidelijk wie de Amerikanen steunen, precies de groep die in Europa aan het infiltreren is,dus hopenlijk is dat voor iedereen duidelijk.

3
130 Iesu

Helaas moeten we constateren dat dit 100% het geval is. De Amerikanen verlangen naar de tijd toen Europa en Rusland in puin lagen. Ze konden Marshall hulp aan iedereen aanbieden tegen zeer hoge rentes. Sommigen dachten dat dit kosteloos zou zijn maar dat is dus niet het geval. Ik dacht dat we onlangs de laatste afbetaling aan de Amerikanen hebben overgemaakt. Beter laat dan nooit. Iedereen weet inmiddels de beroemde uitspraak van Roosevelt, "war is good".

4
131 TitaMagic

@128
"Jij wilt banen in de oorlogsindustrie......."

Uh, Russische troll die alleen maar leugens publiceert?

Wat ik me wel eens afvraag, zijn Russische trollen, nou echt zo dom, IQ van beneden 100?

6
132 User76

@129 Kun je ook nog enige diepgang in je reactie plaatsen, die mis ik een "beetje".

3
133 User76

@28Lias
Dank voor de link naar de video.
Deze docu toont ook aan waarom Rutte in opdracht van de EU niets doet met de uitslag van het Oekraïne-referendum. De EU is de marionet van de VS.
Europa is verouderd, verdeeld en mag van de kaart geveegd. Europa de speelbal van de VS is straks het strijdtoneel waar de grootmachten hun geschil zullen uitvechten.

2
134 Argus

@ 28 dank voor de video
Wellicht een goed idee om deze video massaal op facebook te zetten.

1
135 Argus

@132 User76

Hartelijk dank voor jouw geweldige bijdrage aan deze discussie!
Zo'n geweldige diepgang!
Zo prachtig geformuleerd!

Ik ben weer diep onder de indruk van jouw parels van wijsheden!
Ik begrijp nu helemaal, waarom jij fan van de VS bent!

5
136 Uit Den Haag

Off topic: Nieuwskoerier dank voor jullie initiatief om de opzet van Nu.jij hier in verbeterde vorm voort te zetten. Anders dan bij Nu.nl zie ik hier veel meer diversiteit aan nieuwsartikelen en een meer ongecensureerde mogelijkheid tot reageren. Deze vrijheid van meningsuiting resulteert in een goede mogelijkheid tot discussie en verrijking van de algemene kennis.

Amerika hanteert altijd al de politiek van verdeel en heers. Nog nooit is een internationaal conflict uitgevochten op de bodem van de Verenigde Staten, dit danken zij aan de door hun gevoerde politiek.

1
137 Argus

Zie mijn hele leven al walgelijke beelden op journaal van: VS in oorlog met ...
Tig tallen films zijn er ook nog van uitgebracht...

Maar tja, dat zijn volgens velen de goeden....

1
138 Tjeesus...,

@134 Argus

Dit filmpje geeft inderdaad goed weer, waarom de onderste steen bij de MH17 nooit boven komt!
En waarom Rutte staal staat te liegen over het respecteren van de uitslag van het Oekraïne-referendum!

2
139 Uit Den Haag

Wat is het probleem heeft men geen idee hoe dat werkt wereldpolitiek ? En dacht men dat rusland dat ook niet doet of zelfs de eu.... En dat referendum van de oekraine had je anders verwacht ? Denk er maar eens aan als je straks gaat stemmen hoe dat zit. Sorry en dan doorregeren ik dacht het niet. Nog eens duizend uit mijn beurs dan ik naar de bijstand als die al dan nog bestaat....

0
140 Gotcha63

In 2008 heeft Putin aangegeven geen probleem te hebben met het aansluiten van polen en de Baltische staten bij de NAVO, hij had wel problemen met Oekraine omdat dat hun thuisbasis is voor de vloot en er wonen heel veel russen en wat doet men? Een opstand steunen van uit de EU en de VS in Oekraine zodat ze zich gaan aansluiten bij de EU en de NAVO, de beelden van van baal en van hofstadt vergeten in Oerkraine? Dat is gewoon je reinste provocatie.
Waarom plaatst de VS een raket schild in polen en Roemenie? Zogenaamd om ons te beschermen tegen Iran? Putin heeft aangegeven met maatregelen te komen als dat raket schild wordt geplaatst.
Wij krijgen alleen maar te horen dat er een troepen opbouw is aan de grens met polen en dat wij militairen moeten sturen maar er wordt ons niet vertelt dat het komt door de provocaties van de VS met hun raket schild.
Moet Rusland alles maar accepteren?

Gisteren bombardeerde de VS Syrische regerings troepen, 80 doden, waarom gebeurt dat nu net tijdens een wapen stilstand?

1
141 NLsandman

Beter zou zijn als Rusland, Europa en de VS zouden samenwerken in de strijd tegen de islamitische jihad. Jihadisten maken er geen geheim van dat ze strijden voor een wereldwijd kalifaat. De bevolkingsgroei in Afrika en in het Midden Oosten is schrikbarend. Nog meer ongeschoolde, geindictrineerde jonge mannen......

0
142 Soare

@136 Ik probeer nog iets bij te dragen, kan ik van jullie pro-Rusland reageerders niet zeggen..

5
143 User76

@134
Duidelijk blijkt uit de link, welke belangen hier spelen.
Rutte is niet te vertrouwen, dat blijkt ook wel uit z'n beroemde "telefoongesprek" met "vriendje" Erdogan.
Ook was Kerry "op de thee", bij deze dictator. Paar dagen later werden de Koerden gebombardeerd en in de rug aangevallen.
Er worden inderdaad op hoog niveau, "vieze spelletjes gespeeld".
Amerika doet zich voor als de "vriend" van het Europa, maar de werkelijkheid is helaas anders.

2
144 Dieke

@134 Graag gedaan Argus.

0
145 Lias

@141 "de beelden van van baal en van hofstadt vergeten in Oerkraine?"

Breekt bij jou ook het angstzweet uit bij het horen van die namen? Nachtmerries, vanwege deze "helden" uit het Westen, niet dat ze in het Westen bekend zijn .. laat staan in Oekraine, maar ja je moet toch iets te bleren hebben.

Misschien moet je eens uitzoeken, wie nog meer de demonstraties in Kiev hebben bezocht? Wie weet kun je niet meer slapen, na deze kennis te hebben opgedaan.

6
146 User76

@37 Internet is waarschijnlijk uit de lucht gevallen in de Oekraine
mike45 niet meer gereageerd.! Zijn zeker de Russen die dat gedaan hebben

1
147 Bollieboos

@85 Tja Nescio. Wellicht weet jij niet wat een sociaal leven is, dit gezien de tijdstippen en aantallen posts van jou, maar sommigen onder ons hebben zo'n sociaal leven. Maar vertel: Ik begin nu nieuwsgierig te worden waar het beter toeven is voor jou. Europa is kut, de VS is 1 groot criminelen nest, in Afrika is iedereen getint. Blijft er nog iets over? Of ben je niet zo van de eerlijke antwoorden, mocht eens tegen je gebruikt worden, toch?

4
148 Gut

Misschien in het land van Gut ????? wat ik betwijfel..

1
149 Bollieboos

@149 Gut is een geboren en getogen Tukker, met West Friese ouders. Heeft echter op de hele globe geleefd en gewerkt, is prima bevallen. Is wat anders dan het riool, toch Boze Bol?

3
150 Gut

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
RobP
Blamage voor Rutte en Ollongren: "Het Oekraïense F-16-trainingsprogramma is mislukt", zeggen de Fransen - Dissident.one

@72 Een voorstel van de Oekraïne waar Poetin zich de reet mee afveeg....

3 minuten geleden geplaatst door RobP

Biscanna
D66-minister pakt vliegtuig naar Luxemburg ondanks klimaatambities - NieuwRechts.nl

@8 Het feit dat je bijna elke reactie van jezelf moet verbeteren zegt genoeg. Dat krijg je als je schuimbekend en geobsedeerd van de heer Wilde...

4 minuten geleden geplaatst door Biscanna

RobP
Blamage voor Rutte en Ollongren: "Het Oekraïense F-16-trainingsprogramma is mislukt", zeggen de Fransen - Dissident.one

@71 "Biden wilde in dec2021"En daar ga je al de mist in....

6 minuten geleden geplaatst door RobP

Wedergeboren
D66-minister pakt vliegtuig naar Luxemburg ondanks klimaatambities - NieuwRechts.nl

@10 "Mensen op een taalfoutje proberen pakken is zeer kleinzielig en getuigt van een zeer benepen gedachten patroon." Zie je eigen 5....

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Sarcoff
D66-minister pakt vliegtuig naar Luxemburg ondanks klimaatambities - NieuwRechts.nl

@9 Beste Prik, stop je lagere schoolmeester gedrag, het is niet kwaad bedoeld, maar gewoon opbouwende kritiek, dit om te voorkomen dat je jezelf...

8 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Wedergeboren
D66-minister pakt vliegtuig naar Luxemburg ondanks klimaatambities - NieuwRechts.nl

@5 "op taalfouten wijst, wat alleen onaangename persoonlijkheden doen" En wat deed jij dan net? Maar liefst 18 minuten na mijn verbeteri...

20 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
D66-minister pakt vliegtuig naar Luxemburg ondanks klimaatambities - NieuwRechts.nl

7 is voor @5. Die niet ziet dat er al 17 minuten eerder dan zijn gezeik een verbetereing van mij staat. Tja, dan zet je jezelf voo...

24 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
D66-minister pakt vliegtuig naar Luxemburg ondanks klimaatambities - NieuwRechts.nl

@3 "Dan zet je jezelf voor lul." Niet lezen, zoals jij doet. Dan zet je jezelf voor lul. Zie 4. ...

27 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Sarcoff
Donny Roelvink over bekering: ‘Ik hoop dat dit gerespecteerd wordt’

Veel geluk met je 72 eeuwige maagden als je de marteldood sterft.SUKKEL. ...

28 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Zie Hier
De valse retoriek van Geert Wilders - Chris Klomp

Kop is verkeerd moet zijn: Valse retoriek van Timmerfrans word door Wilders omgebogen!...

37 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

NK. App
Slim Girl XvideoNew Desi Girl SexPorn April FlowersDownload XxnxTast PornPron JapaniseGrupos De Telegram PornPornography In MexicoBaristajazx LeakPakistani FuddiSexys PornChatavenue AdultJasmineteaa Onlyfans LeakedJapanese Step Mom PornHoodpornVideos InsestosXhampster LiveFutanari X FemaleRyan Conner CreampieDfgdfgPhoebe Cates Paradise NudeNacked Sexy MenDesi ChootNastya_nass_vipNepali Sex HdSiblings NakedBig Boobs Indian MilfMaid Porn IndianFree Dad PornBest Vpn RedditFaploQuadrinho PornografiaTrippie Bri SexBrazıl PornMangas PornographieGordibuenas PornosSexy NickedDannydxxxAmber AlennaBlack Sex HdSexemodel 95Topporno SitePorn Latina Big BootyBlack Women PussyKirra Del RioYoung Selfie NudeGay Porn In HdDever Bhabi SexYorpornWaifuumia PornTopless MassageNene YositakaAsian Girlfriend NudeVictoria June MassageRoulette Chat TexteOs Melhores Vídeos PornosNomes De Atriz PornosI Love Xxx3d Porn Games FreePornographique Français GratuitGame Of WhoresYoukoso Sukebe Elf No MoriSex Video Full Hd Full HdJadescorner8086Mia SobolovHey Google Free PornSexsi Video XxxKaycee884Airplane XnxxTiny Tits NudeWww 3gpkingIndian Full Blue FilmAunty Back NudeNastiest PornstarsPorn3dTelugu Lesbian SexAva Adams CheatingXxxn BhabiSex Audio BengaliContos EriticosH HamsterLeah Remini NudeChodar GolpoMalutrevejo OnlyfansXxx Sex Bus VideoBangbros MiaAlex Star PornVidéo Sexe VoyeurComptes Snap NudeBig TityfuckSexy Bunny CostumeTelugu All Sex VideosStep Mom Blackmail PornXxx Com GymGlory Hole CreampiesBrilliantlydivineGoth_eggOmnifansBbwassholeFuced Up PornAdam Dimarco NudeGroup CummingOnlypornXxx666Xxx MassagingAlyssia Vera GloryholeTickle TitsIvy Valentine Bed FightFull Sex Video Hindi MaiBrazil AsslickingKissa SjnsLesbianas TeniendosexoSexmexxxx VideosXxxindiaGal Gadot HotWww Desi Fuck ComOnlyfans LeskedBody_lyricLexie BellePornenemaNude Wives BeachPorn Website FreeIran AnalsexXxx Sex Video Full MovieIvana Baquero SexSlip CcGonewild Reddit9xbuddy/Nicole Aniston XnxxLucy Sunflower PornGlory Hole BjHoney Gold XxxJules Ari LeakedLady FuckingWife First Time SharedHazel May NudeBest Porn Scene EverAlexis Texas BideosTchatche NrjXnxx Girl To GirlBf Gf Porn VideoVr Porn CompPhotoaxompanhantesNanga PhotoTakes The Condom Off PornAnal HindiDad And Daughter Secret SexAirikacal Only Fans LeakAsian Porn LesbainFmottrn