door Febee in Economie  ·  47 Reacties

  • 26
  • 638x gelezen
Reageer met een Emoji
1
16

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Dit is pas het begin....

3
1 ObJener

@1 , ik zie bijna niets meer postiefs veranderen in de maatschappij.

3
2 caso

De vaste lastten rijzen de pan uit.

1
3 Marrie

We zijn op weg naar het systeem zoals ze dat in de US hebben. Veel succes.

2
4 groenengeel

@2 ...waarom zou je zorg willen, waarom zou je beter willen worden in deze zieke maatschappij? Beter dat er een potje vrijkomt voor euthanasie tegen overbevolking.

4
5 iSlam FM!

* Verwijderd door de redactie *

6 Dirk2137

* Verwijderd door de redactie *

7 Dirk2137

@7 Oooh en Brussel is ook een gigantische kostenpost. Daar hoor je helemaal niks meer over. En die kostenpost gaat alleen maar verder exploderen. En zo zijn er nog heel veel meer zaken die allemaal stil gezwegen worden.

3
8 groenengeel

De somberaars vergeten dat het overgrote deel van de Nederlanders geen grote problemen met het betalen van de zorgkosten heeft.
Medicijnen zijn nog nooit zo goedkoop geweest. Je moet natuurlijk wel het eigen risico achter de hand hebben. Als je die buffer hebt is er niets aan de hand. De zorgpremie wordt bij een laag inkomen vergoed door de zorgtoeslag. De toeslag overtreft soms zelfs de premie.

16
9 Myth63

@6
Bizarre prijzen, en je krijgt bij zo,n berekening gewoon het gevoel dat je opgelicht wordt.

2
10 Marrie

Sleep die arrogante kwal van een Hoogervorst van de VVD JA VVD voor het gerecht wegens misbruik van macht . Hij heeft die wet door het parlement gejast schandalig de zorgwet had nooit geprivatiseerd mogen worden , dat heet geen marktwerking maar armoedeschepping . Alles voor zijn rijke vriendjes regelen, maar ja VVD he !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

2
11 on the mountain top

@9 Hebben de minners ook argumenten? Hebben de minners wel eens de prijzen van voorgeschreven medicijnen vergeleken met de prijs van hetzelfde medicijn in de vrije verkoop? De voorgeschreven medicijnen zijn spotgoedkoop. Je hoeft mij niet te geloven, vraag het maar eens een apotheker.
Dat de toeslag de premie vergoedt, valt ook niet te ontkennen. Persoonlijk krijg ik in jaren met een laag inkomen meer vergoed dan de premie.

10
12 Myth63

@9
De toeslag overtreft de premie , pas maar op dat Rutte er geen lucht van krijgt .

1
13 on the mountain top

@12 Hmm... ik krijg niks vergoed. Ik heb je overigens niet gemind.

2
14 groenengeel

Daarom ga ik nooit naar die witte jassen toe in die slachthuizen, je komt er nog zieker uit met een leeggeroofde portemonnee.

3
15 DNEUS14

welkom in onze welvaartstaat alleen voor de rijken die worden gefinancierd door de armen die zich uit de naad werken

1
16 Roomboterbabbelaar

Nee hoor we zijn er allemaal op vooruit gegaan volgens de zittende elite .

1
17 El Matador

@12
Slik jij dan de goedkoopste merkloze medicijnen die je apotheker je voorzet ?

2
18 Marrie

@5 Vijfenzeventig jaar en ouder, alleen nog recht op basiszorg. Probleem opgelost.

9
19 vanBinsbergen

@12 Sssst. Hahaha.Ik zie het als een risicovergoeding voor de extra 500 eigen risico die ik neem question Dat doe ik al bijna 40 jaar, eerst bij een (dure) particuliere verzekering, daarna bij het vrijwillige ziekenfonds (ja dat heeft bestaan) en nu bij de verplichte verzekering. Zouden meer mensen moeten doen. Steeds meer mensen doen dat ook maar veel meer mensen zouden probleemloos hun eigenrisico kunnen verhogen. De meeste mensen hebbende het grootste deel van hun leven geen hoge ziektekosten. We zijn een redelijk gezond land.
Nederland heeft nog steeds één van de beste ziektekostenverzekeringen ter wereld, misschien wel de allerbeste.

10
20 Myth63

@12 Ik slik niets, maar mijn hoogbejaarde moeder, met 3 chronische aandoeningen, krijgt wel de voorgeschreven, goedkoopste, medicijnen. Daar is niets mis mee, ze worden allemaal geproduceerd door de grote merken.

3
21 Myth63

@21
Sommige merkloze medicijnen geven vervelende bijwerkingen.
En daarvoor geven ze dan weer andere medicijnen, zodat de uiteindelijke rekening nog duurder uitvalt, en de patiënt teveel medicijnen moet slikken.

0
22 Marrie

@12

Dan ben jij niet goed verzekerd, sorry. Dat merk je wel als je ziek wordt.

0
23 Artikel39

@6 , mede mogelijk gemaakt door de diagnose behandelings combinatie. (Schippers)
Bizarder kan het niet meer. Oor uitspuiten even duur als middenoor ontsteking operatie.

0
24 caso

@4 "...We zijn op weg naar het systeem zoals ze dat in de US hebben. Veel succes. ..."

Alleen; hier hebben we torenhoge belastingen waarvan de opbrengsten gaan naar linkse hobbies als; globalistische oorlogen in naam van 'democratie, vrijheid en mensenrechten' in verre vreemde lande, massa-immigratie, de altijd blunderende NATO, multinationals, ontwikkelingshulp/sexfeesten en bestrijding van de zelf veroorzaakte proliferatie van de terreur enz. enz........nooit ten bate van de welvaart van de werkende burgers! Zelfs de belastingmeevaller van 2 miljard moest van Rutte naar het bedrijfsleven....!

2
25 CoolMemories

@25 Jij kan het altijd mooi verwoorden, Cool. question

0
26 groenengeel

@6
Dan heeft u vast uw zorgkosten declaratie er op nageslagen om te “kijken” wat dat bezoekje nou eigenlijk gekost heeft. Heel verstandig van u om zo af en toe eens te kijken. Zouden v.é.é.l meer mensen moeten doen. Komen ze er mss ook achter welke #ongein zorg bedragen aan zgn óók zorgkosten, mede opgelegd door de overheid, er door de zorgverlener(s) namens de “cliënt” allemaal gedeclareerd kan worden bij zorgverzekeraar(s). Deze zgn zorgkosten uiteraard vermeld onder administratief verschillende boekhoudkundige (zorg) termen, welke duidelijk of (vaak) onduidelijk zijn voor de klant/patiënt maar boekhoudkundig technisch ten faveure zijn van het verdienmodel van de zorgverzekeraar(s).

0
27 Tante Annie

* Verwijderd door de redactie *

28 tonaki

* Verwijderd door de redactie *

29 Dirk2137

* Verwijderd door de redactie *

30 Dirk2137

@6 en dat word niet vergoed door de verzekering? Ik zelf kom per jaar 6 keer bij een specialist soms 7 keer. Ik weet wel dat mijn eigen risico er in januari doorheen gaat.

Waarvan 4 keer per jaar om een cortisone injectie in beide knieën de komende 7 jaar tot er andere knieën in gaan.

0
31 Zeeuw

@31
"Waarvan 4 keer per jaar om een cortisone injectie in beide knieën de komende 7 jaar tot er andere knieën in gaan."
4x per jaar de komende 7 jaar?
weet u wat cortisone met uw pezen doet?

Voorbeelden
Enkele voorbeelden van nadelen en bijwerkingen die cortisone injecties op lange termijn teweeg kunnen brengen zijn:

dunner worden van pezen (bv. achillespees)
broos kraakbeen
dunne en gevoelige huid
verhoogde bloeddruk
snel blauwe plekken krijgen
osteoporose
cataract
toename lichaamsgewicht
afsterven zenuwen rond plek van injectie

Zelf werd ik behandeld door een specialist ivm een schouderontsteking.
2x injectie gehad in hetzelfde gewricht. Specialist gaf aan dit beter niet meer te herhalen.... waarom zou dat zijn?

0
32 t.rap.er.niet.in

@32 ik heb er uitvoerig met de chirurg over gesproken meerdere malen en die zei dat er zeker nadelen aan zaten maar dat is bij meer dan 4 keer per jaar. Er moet minimaal 3 maanden tussen zitten en die periode bewaakt hij goed zegt hij.

Van de klachten die jij opnoemt heb ik geen last. De specialist zei wel dat er een alternatief was. Een geheel nieuw kniegewricht en over 10 a 15 jaar weer en daarna rolstoel. Dus mag ik het van hem veilig gebruiken van hem tot ik zon 62 jaar ben of het niet meer gaat. Maar MAX 4 keer per jaar want anders zou ik inderdaad bijwerkingen krijgen.

0
33 Zeeuw

@33
ter aanvulling,
enige jaren geleden een ruptuur van het kapsel van mijn sleutelbeen opgelopen.
( zelfde gewricht waar ik eerder problemen mee had )
Behandelend arts gaf aan te beginnen met cortisone.
Toen ik aangaf daar niets voor te voelen en dat zij mijn dossier maar even moest raadplegen, zei ze: OK beter van niet.
Misschien lag het aan de dosering die ik indertijd kreeg, maar persoonlijk zou ik wel 3 x nadenken over herhaling van deze injectie's.
Beterschap gewenst.

0
34 t.rap.er.niet.in

De ziektekostenpremies + eigen risico + zorgtoeslag van de honderdduizenden asielzoekers moeten ook betaald worden. Dan moeten we de financiële problemen van die paar honderd Nederlanders maar op de koop toe nemen. Dan moeten die paar honderd mensen maar hun huis verkopen. Dat weegt niet op tegen die honderdduizenden asielzoekers die we met onze (veel) hogere lasten helpen.

4
35 wiseguy

* Verwijderd door de redactie *

36 Dirk2137

We klagen dat onze eigen gezondheid veel kost.... maar als de heilige koe (de auto) naar de garage moet, betalen we grif een vermogen...

2
37 LoydMorris

@37 Nee, hoor. Ik laat de auto onafhankelijk APK keuren en niet door de Dealer. Alleen het nodige word gemaakt/vernieuwd. Bijvoorbeeld banden vervangen door niet de dure merken te gebruiken. Ik heb een grote hekel aan hoge garage rekeningen.

0
38 Verwonderd

Iemand zal de gratis ziekte kosten moeten betalen van alle asielzoekers

2
39 Joepie

Op mijn dagelijkse wandelingen heb ik 5 routes vanuit mijn woning. Een route gaat dwars door de hoofdstraat van het Elisabeth ziekenhuis in Tilburg. Wat ik daar aan vreemdelingen tegen kom is absurd. Het lijkt op de aankomsthal van Schiphol. Daarbij komt, dat als het ziekenhuis je beet heeft, jouw niet meer los laat, en je volstoppen met medicijnen met bijwerkingen.

2
40 Verwonderd

Dit heeft tal van oorzaken omdat Nederland altijd gekke Henkie wil zijn en altijd maar de knip wil trekken. Dit gaat om vluchtelingen, dit gaat om ontwikkelingshulp, dit gaat om het sponsoren van landen als Griekenland en Italië, etc, etc. We zijn zogenaamd een rijk land maar ondertussen vreten onze zorgbehoevende droog brood.

1
41 RazorBlade

@38 Prima.... Maar dat wordt straks wel anders als er ingewikkelde problemen boven water komen. Dan wordt de auto gedumpt of mag de reguliere dealer aan de gang.

1
42 LoydMorris

@42 Absoluut niet. Het onafhankelijke APK keuringsstation is afhankelijk van de keuringen. Zij zijn beter ingericht op APK keuringen dan menig dealer of beunhaas. Ze zijn niets ontziend en nemen geen risico die bij een controle eruit komt. Dealers janken om een haarscheurtje in de ruitenwisser, een zwetende schokbreker en meten het profiel van de band aan de buitenkant en niet in het midden. Dit en nog andere ervaringen heb ik met dealers.

0
43 Verwonderd

@42 Dan erbij, rijd ik Toyota. Niet stuk te krijgen! question

0
44 Verwonderd

@34 ter aanvulling. Ik zat een half jaar tegen een behandeling met prednison aan maar gelukkig is het daar niet van gekomen. Over 3 weken gaan we kijken of ik aan de prednison moet of niet. Ik hoop het niet want dat is ook geen lekker goedje. Maar dat is voor slecht werkende nieren.

0
45 Zeeuw

** gebruiker verwijderd **

@45 Ik leef helaas al 9 jaar op prednison en inderdaad het is een zwaar medicijn. Jaar na jaar komen er steeds weer nieuwe klachten bij.

46 verwijderd5929219

@46 wat zijn de klachten eigenlijk die er bij komen? Ik ben daar zeer benieuwd naar. Ik weet dat je er oedeem van kan krijgen en heb al een tijdje zeer dikke voeten gehad. 2 keer zo groot als normaal.

0
47 Zeeuw

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
“Echt, er waren daar kannibalen”: Biden beweert dat zijn oom opgegeten werd tijdens WOII

   Nepnieuws, disinformatie, feitelijk onjuist. "Biden Claimed His Uncle Was Eaten by Cannibals. Military Records Say Otherwise...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Sarcoff
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@20 Trump aanhanger, je weet meer dan de rest.Maar als het een Biden aanhanger is, dan hebben de Russen het vast gedaan, met een dodende straa...

5 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

wildersfan
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@93 Okay... Ja, ik was bang dat jij misschien persoonlijk bedreigd wordt door de Nederlandse staat. Maar dat is dus niet het geval.Klopt... ...

12 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
De Rockefeller- en Bill Gates-stichtingen staan ​​op de sponsorlijst van EU-besluitvormers - Dissident.one

@5 Ja, leuk is dat, dat de overheid zulke dingen gewoon voor je uitzoekt. 😁 ...

14 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Hendrianus
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@62 Het maakt in zoverre wat uit dat het motief om zo'n briefje te sturen van alles kan zijn. als een individu dat schrijft. Het kan zelfs zo zi...

14 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Sarcoff
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@92 Ik heb geen idee, alleen als je te gevaarlijk word denk ik, en te veel invloed krijgt.Thierry Baudet bijvoorbeeld als hij te veel stemmen ...

16 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Hendrianus
Ook de EU legt Israëlische kolonisten op de Westoever en in Oost-Jeruzalem nu sancties op

https://www.leidschdagblad.nl/cnt/dmf20240419_50043957?utm_source=google&utm_medium=organic"In een reactie zegt demissionair minister van Bu...

25 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Wedergeboren
De Rockefeller- en Bill Gates-stichtingen staan ​​op de sponsorlijst van EU-besluitvormers - Dissident.one

    "sites onwelgevallige WAARHEDEN schrijven" Proest ... ! ...

25 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Village Wife Sex VideosPorn Hindi Story VideoBlack Porn Three SomeNew Indian X VideoVillage Porn IndianIts Gonna Hurt Gay PornOlivia Rodrigo Sextape70th PornShemalez Porn TubeMarisol Yotta OnlyfansDomino Presley PornFc2-ppv-3120450Badmasti Com HindiDamplops紳士漫畫Amp PornTamil Sex Stories DownloadKarina XxxIndian Bf Video Full HdWww Deshi Xvideo ComMenymenpornFilm X AmateurGay GentaiRicky Johnson PornstarWww.xviseoNaked Truth Or DareAmouranth NudesGag The FagPornsex JapanFist Xxx VideoGoldendollCollege Girl X VideoFelecia DanayVpl CandidNsfw CelebsMegnutt SextapeKiara Advani XnxxOpen Xxx VideoWww Hot Xnxx ComXxx Porn Video In IndianAlison Tyler Latest PornBig Booty White GirlspornSexo EngraçadoPinkpawgProject X Love Potion DisasterMiriam Mcdonald Movies And Tv ShowsWw ComxxBig Ass Sex Video DownloadHentia ManagVideo Porno En FrançaisMelissa Debling BunkrBig Tittied HoesFree Xxxnx PornTruth Or Drink Questions DirtyBf Hd Bf Hd BfHijab BlowjibHot Teenager Gay PornLivenudeNudogrsphyMeilleurs Pornos FrançaisKoarean PornLana Rhoales PornNaked Scarlett JohanssonChristina Pazsitzky NudeTiktok Stars NudeNatashanice PornSexy Film OnlineTamil Aunty Sex Video OnlineVideoporno TriosVitoria Beatriz AnalVeronica Rodriguez-Pawg PantiesNepali Ladki ChudaiPriya Bhabhi ComPorn Videos Hd Mom And SonSex Video LilyKinky Porn VideosTeenage BukakeLily Rose Depp Sex ScenePorn ArtistJapanese Yoga PornPoran Video In HindiRiri.x PornMilking Table CumshotsPornqueens3d Comics PornBambi Woods MoviesPorn HitchhikersLilah Gibney OnlyfansAlana LuvCellabsorbPornography Videos To WatchEscort Babalonسكس بورنBrazzelBbw Sloppy BlowjobsLilianaheartsss OnlyfansXnxx ToubeMrdeepfaakePamelaalexandra OnlyfansXxxxxsexyTamil Fat Aunty SexHot Desi Bhabhi RomanceFrist Time SaxPriest XxxAnime In BondagePorn Lucie WildeSites De Vídeos PornográficosWatch The Hot ChickTamil PronhubSandra BullocknudeGoddess Anna NudeSoldierboyXxx Porn DownloadPorn BlogAnanya Pandey NakedTelugu Aunty AffairAfrican Blow JobsA.i. Generated PornBabtsitter PornNadiaaliMaduras FolladasSuper Kannada Sex VideoTürk SexIndian Hd PoranSunny Leone New HdIndian Bdsm PornPorn Comics Body SwapShoplyfter RedditXxx Booty BigTamil Sex FilmJasmine Jae NakedOld Woman MasturbatingSexy Hard SexHijra ChudaiRasmi XxxPunjabi Sex PunjabiDasi Sax VedioMom Bikini PornRoxi Sinner BbcTruthordare PicsHaleigh Cox PornXhstarSex Video Hd Print TamilMandy Kay TwerkRuley Reid PornPooja Mishra NudeDakota Johnson Sex VideoPornhubadultPremium Bukakke