door Havermout in Binnenland  ·  175 Reacties

  • 40
  • 1638x gelezen
Reageer met een Emoji
2
2
37

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Mja met SP veel moslims allemaal uitkering. Heel lief maar... hoe dat te betalen en zit er een max. aan? Onduidelijk allemaal.

1
151 Arthur2000

Gewoon de duurste basisverzekering(restitutie) eigen risico naar €250.-, voor tandarts verzekering erbij gaat eigen risico naar €225, voor uitgebreid tandarts naar €200.- voor aanvulling plus tandarts naar €150, voor uitgbreid aanvullende naar €100..- en voor resitutie met maximaal aanvullen geen eigen risico. De middelste basis verzekering krijgt dan €350 eigen risico en met elke uitbreiding gaat er dan €30.- minder eigen risico. De goedkoopste basis dan verplicht €500.- eigen risico en geen uitbreiding mogelijk.

0
152 Ziggofan

@131
Juist!
En daarom zijn hier die kosten zo hoog

0
153 Ignatowski

@149 Tegen dovemansoren hier...ze zijn zo druk met het spugen op "links" (wat niks links is vaak maar politiek correct rechts)...dat ze niet door hebben dat ze van rechts snoeihard bij daglicht worden genaaid.

ik vind het inmiddels wel koddig...

3
154 MarkUg

Klopt help regelmatig een oud echtpaar wat niet eens rond kan komen.
Als dank voor jaren werken.

0
155 Eastwood

@154 PVV, SP en PvD zijn de enige linkse partijen

1
156 Ziggofan

@156 Wat betreft de PVV weet ik het niet helemaal zeker...maar heeft zeker links beleid...wat betreft SP en Pvd zeker...en dan nog niet eens extreem.

maar de rest is meer rechts dan links...met wat "linkse" sociaalpraat maar hun kaders zijn uitgesproken rechts...het meer, noord europese Rijnlandse model is vanaf paars vol gas omgegooid naar het angelsaksische..."winners en losers" model.

Pvda, cda, d66, groenlinks...de hele pestbende onder leiding van vvd...allemaal mega rechts, gebruikten toen de woorden "hervormen" en "ombuigen"...allemaal heimelijke praat die de deuren openden voor arbeidsmigratie, lastenverzwaringen voor burgers, tweedeling en ga zo maar door.

maar hier op NK schijnen ze het niet te willen weten...mij best...maar ga dan niet janken dat het land eraan toe is, zoals het is...

0
157 MarkUg

@156 @157 Zoals ik al eerder heb opgemerkt in dit draadje is de PVV voorstander van marktzorg en niet van publieke zorg zoals dat in alle landen ter wereld op de VS, Zwitserland en dus hier is voorzien.

De PVV is eveneens tegenstander van betaalbaar bouwen van sociale huurwoningen.

Daarmee hebben we direkt de grootste kostenklappers voor de gewone man en vrouw (Henk & Ingrid) te pakken op conto van de PVV.

De PVV is niet links maar extreemrechts. Het is de populistische afsplitsing van de VVD.

0
158 Hollander1967

* Verwijderd door de redactie *

159 Dirk2137

@160 En u reageert weer niet op mijn bericht @118 he? Want die dure turken en marokkanen zijn toch echt het gevolg van Rechts arbeidsimmigratiebeleid vanaf de jaren 60 door VVD en christelijk Rechts. Die faciliteerden de werkgevers om in de rif en de atlas de goedkoopste wegwerpwerknemers te ronselen zonder opleiding voor banen die binnenkort zouden verdwijnen. Daarom wilde nederlanders die banen in de mijnen en de lopende band niet. De mijnen werden gesloten door de gasvondst in slochteren en de lopende band werd bezet door robots. Toen die wegwerpwerknemers overbodig werden had de rechtse regering gezinshereniging geregeld en werden de turken en marokkanen massaal in de AOW gedumpt.

Maar dat is natuurlijk allemaal de schuld van links, o dat stoute boze links ook .....

Weltrusten.

0
160 Hollander1967

#160 = @159

0
161 Hollander1967

Het artikel staat vol met niet-verifieerbare opsomming van vermeende problemen. Gaat niet helpen dit soort op drijfzand gebaseerde stukjes. De feitelijke problemen zullen eerst op tafel moeten komen.

1
162 rubbie

Iemand zal de gratis zorgkosten moeten betalen van alle asielzoekers

1
163 Joepie

@17 dat gaat nooit lukken; onze burgers zijn goed gehersenspoeld om niet op SP te stemmen!

0
164 Frangipani

@160 Volgens mij ligt het anders. Gastarbeiders (het woord zegt het al) werden binnengehaald, om tijdelijk werk te verrichten. Daarna zouden ze weer teruggestuurd worden naar hun eigen land. Prima oplossing: Nederlanders waren te beroerd om bepaalde werkzaamheden te verrichten. Daar hebben we tenslotte Berbers voor...

Op een gegeven moment waren ze niet meer nodig, dus de PvdA (lees Joop den Uyl) moest zonodig hun 'sociale' kant laten zien en heeft de gezinshereniging ingevoerd.

https://gerard1945.wordpress.com/2018/01/15/drees-veegde-de-vloer-aan-met-den-uyl-over-de-massa-immigratie/

2
165 Pollens

Links, rechts.. ze willen allemaal hetzelfde: hoge lasten en een volk dat zwijgt. Geen bezit voor de burger ( spaarrente 0, liefst geen cash) wel schulden ( dwingen een huis te kopen want geen keuze, huren heel hoog of onmogelijk lange wachtlijsten) en afleiding in de media met onzin nieuws of discussies zonder oplossingen.

0
166 Frangipani

@165 Nope gezinshereniging was een idee van de christelijke partijen en ingevoerd door christelijke ministers. De regels daarvoor stammen zelf uit de jaren 60. Daarbovenop waren het de werkgevers die al die mensen graag langer wilden houden. Een meerderheid in de kamer onder leiding van de christelijke partijen is daar verantwoordelijk voor. Juist vakbonden en PVDA wilden dit anders.

"Het was immers juist het kabinet-Den Uyl dat in 1973 aankondigde dat definitief paal en perk moest worden gesteld aan de arbeidsmigratie. En binnen deze centrum-linkse regering was het de PvdA die zich het meest kritisch uitliet over het verschijnsel gastarbeid. De PvdA wees ook op de zorgwekkende situatie in de oude volkswijken en de verzwakte positie van de Nederlandse arbeider op de arbeidsmarkt. De confessionele en liberale partijen bleven daarentegen het belang van de ‘internationale arbeidsforens’ benadrukken. Zo verkondigden ze luidkeels hun verontwaardiging over de ‘oprotpremie’ van 500 gulden die het kabinet terugkerende gastarbeiders in het vooruitzicht wilde stellen.

De ‘oprotpremie’ kwam er niet. Maar de buitenlandse werving werd in 1974 drastisch teruggeschroefd. De tijdelijke verblijfsvergunning van arbeidsmigranten van buiten de EEG kon niet meer oneindig worden verlengd. Het moet in deze jaren van economische stagnatie en steeds strenger wordende immigratieregels tot veel Marokkaanse en Turkse migranten zijn doorgedrongen dat ze mogelijk nooit meer naar hun geboorteland zouden terugkeren. Want zeker wanneer ze werkloos raakten en in de WAO terechtkwamen – die door werkgevers veelvuldig als goedkope afvloeiingsregeling werd gebruikt – was terugkeer niet langer een optie: in het land van herkomst hadden ze immers geen financiële rechten opgebouwd"

4
167 Jaap Oudenaerde

@163

Iemand zal ook jouw huur- zorg- en weet ik veel wat voor toeslagen moeten betalen

1
168 krek

We weten nu alweer wat we strraks - de 3e dinsdag in september - te horen krijgen...

1
169 Anonymousje

@165 Zoals #167 al zegt is gezinshereniging en arbeidsimmigratie een Rechtse wens. Dat is ook uitvoerig beschreven, zelfs door het rechtse Elsevier.
https://sargasso.nl/de-schuld-van-de-immigratie/
https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/massa-immigratie-kwam-van-rechts~b0dd8418/

De gastarbeiders werden binnengehaald voor banen die zouden verdwijnen, in de mijnen en aan de lopende band. Je gaat geen baan nemen waarvan je weet dat die verdwijnt. Werkgevers wilden ook geen kosten maken voor omscholing en dus moesten ze de resterende produktielijnen zolang het nodig was, bemannen met wegwerpwerknemers. Daarvoor haalden ze de goedkoopste meest perspectiefloze uit Marokko en Turkije die natuurlijk ook blij waren dat ze daarvan af waren. Toen de mijnen sloten en robots de lopende band overnamen, werden die gastarbeiders massaal sociaal gedumpt.

Lees even mijn historie hier op deze site, daar leg ik het 10x ouzo uit want Rechts wil de schuld en verantwoordelijkheid maar niet op zich nemen.

0
170 Hollander1967

@164
Jammer dat veel mensen dat niet weten

0
171 yanyans

* Verwijderd door de redactie *

172 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

173 E.Meel

Leve de toekomst ...

0
174 Gazelle

* Verwijderd door de redactie *

175 predict

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Biscanna
Politie houdt meerdere mensen aan om steekpartij Ter Apel - NieuwRechts.nl

@4 Hoe zit het dan volgens jouw bruinlinkse gedachtegang? Of heb je alleen dat woordje geleerd bij je inburgering?...

1 minuut geleden geplaatst door Biscanna

Bop
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

@26 Wel grappig dat jij mij dom noemt terwijl jij mij maar als aanhanger van de islam weg blijft zetten ondanks het feit dat ik je inmiddels on...

2 minuten geleden geplaatst door Bop

Hendrianus
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@26"Wij hebben, doordat onze Overheid, regering, politici niet het lef hebben om op te komen voor Nederland, de Nederlanders, hun cultuur, hun...

3 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

ThWil
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

De chemische samenstelling van de partijen is te divers om samen iets bruikbaars op te zetten, ben ik bang. ...

5 minuten geleden geplaatst door ThWil

Reconquista
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@103Waarom moet ik met ze praten? Ik wil niet met ze praten maar ik wil dat ze weggaan. Er heb niks met ze te bespreken en ze zijn niet welkom...

5 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Zie Hier
BBB gebruikt overheid als fruitmachine, geruzie alom en formatie gaat alweer in standje rust - Joop - BNNVARA

@2 Je bedoelt GL/Pvda en Joop waarschijnlijk??...

6 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Hendrianus
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@30 Nee, dat is niet hetzelfde."In de Awgb (Algemene Wet Gelijke Behandeling) zijn enkele uitzonderingen opgenomen voor instellingen op gods...

7 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

sockknitter
Wilders: Geen kabinet als er geen stevig pakket komt op gebied van asiel

https://www.nieuwskoerier.nl/news/983405-wilders-houdt-poot-stijf-geen-kabinet-als-er-geen-stevig-asielpakket-komt-nieuwrechtsnlStaat al in he...

12 minuten geleden geplaatst door sockknitter

ThWil
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

Ga vooral zo door meid. Je geeft de rechter kant alleen maar nog meer steun in hun rug. ...

13 minuten geleden geplaatst door ThWil

NK. App
Gand MarniChalti Bus Me ChudaiLana Rhoades Footjob18teeniePornstars That Look Like CelebritiesR34videiJj Knight PornCuming VideosChubby Girl XnxxHot Porn Sex ComBangla Bangla Blue FilmLena The Plug AnalJapaneslesbianMelissa Rauch BoobsThe Biggest Tities In The WorldDeidre HollandMayer Lil NudeXharnsterSdmf-033Mia Khalifa First Time SexProtogen PornFratpadX Vidio TamilNaruto Nude ScenesBig Cock VideoBehind The Scene Indian PornIncest Movie SceneVer Filmes PornográficosPornos De VirgenDesi Village Xxx ComBest Hd Porn SitesPmates HunterTall Girl HentaiHareem Shah LeakedDotm-004Fuck TonightEvie Leana OnlyfansAdult Video StoreNon Nude ModelingHareem ShahNew Xx Video Full HdSexy Stepmom XxxRus PornolarıXnxx محارمHuge PawgWww Xnxx Vedio ComXnnn IndianMaturevanKkvsh TwerkingXvideos.com A NovinhasAnal In JapanBig Tit FutaNude Women Hot PicsPorn PersianSakimichanSex Neha KakkarPussy Eating Porn VideosBf Real VideoIntage EroticaGloryhole ScretsMadura MamandoSex Hd Video FreePunishment Porn VideosAutmn Falls LesbianBukkake NewsFucking Best FriendSunny Leone Hot Sex ComMarathisexvideoVideos Pornograficos LesbianaAspen OraDesi Porn ThreesomeErotic Ghost StoryHina Khan SexVillage Bath VideoAlexandra Daddario PornhubDesi Porn WebseriesSpamish MilfJade Kush PovMary Jane HentaiAnna Bell PornBest Korean Erotic MoviesSneha PussySunny Leone Sexy ChutExsteam PornLe Tag ParfaitIndianas PornPoornografia GratisAdult TheatersBrazzers Threesome PornBlackporn GhettoGabbie Carter LactatingGothic NymphoSunphornoJerk Off In Public PornCuckold Creampie EatersEuropean PornTamil Aunty Boobs ShowDesi Love Sex VideoFitness Nala PornWwe Ladies NudeDesi Katta PhotoBrooke HaseWww Xvideo MomMilkingxxxLesbian Pron GifDildopornIos Sex GamesCojiendo Por El CulitoTrue NudistsPussy Fuck ComYuno_kimVideo 18xxxSasurji PornAdam And Eve PornDady And Son PornNude Bikini WomenKoreanxnxxOldboy Elizabeth OslenMassage Vidio PornAnime Chick PornRonald Mcdonald PornPorn Petite EbonyShadman HentaisFilme EróticosCiara MorganeHindi SexmuvieLesbian HandjobJ A V T U B EHentai Comics FrMia Kay AnalSara Jay PornolarDefloration Tv ComBlack Male PornSexe En FrancaisHitomi KaDarling NickyPrno VideoMiya Khalifa AgeLuna Star New VideosKpop Deep FajeNude With FriendsSucking Moms TittiesXvideo.pesadaoNikki Glaser NudesJennifer Lawrence Nude ScenesWww Hindi Sexy Story ComXxx Sex Video Download ComChudwana VideoPrincesshazeMariana Torres