door Hadito in Overig  ·  41 Reacties

  • 30
  • 838x gelezen
Reageer met een Emoji
2
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

1 the strange death of europe

eindelijk een tegenoffensief .

0
2 ongelovenloos

Tijd voor een app als een Nederlander een probleem met een moslim heeft dan kan ie een berichtje sturen en kunnen alle Nederlanders in de omtrek de situatie "de-escaleren".

38
3 Jaap Oudenaerde

* Verwijderd door de redactie *

4 the strange death of europe

@1
In hun dromen.
In die burka-groepen is ook opgeroepen om geweld te gebruiken tegen burgers als een moslima denkt dat ze gevraagd zal worden om haar sluier af te doen.
Misschien is het ook goed dat de instanties die oprichter en bouwer van die burka-app weer eens onder de loup nemen.
En de beheerders van die app-groepen.

0
5 Marrie

Ben een beetje Burka/moslim/islam moe.....

Wat was het zo'n 30 jaartjes geleden toch heerlijk wonen, hier......

1
6 LoydMorris

* Verwijderd door de redactie *

7 the strange death of europe

@3 ,

Altijd lachen met Jaap....

2
8 Bender Rodriquez

@3 Dikke plus en lelijk links bemin me maar dan weet ik meteen hoeveel gasten ik hier op NK kan uitlachen, heerlijk.

2
9 vis

@8 Met jouw nog harder, linkse rakker.

3
10 vis

* Verwijderd door de redactie *

11 Geert

@3 ,

Hé Jaap, jezelf een plusje geven, kansloos!

2
12 Bender Rodriquez

@10 ,

En ook met een vis kun je lachen...

1
13 Bender Rodriquez

@8
Wedden dat de eerste twee echte letters van Jaaps naam de m en de o zijn?
question

3
14 Jan met de korte achterlul

@14 ,

Midden Oosten?

2
15 Bender Rodriquez

@15
Denk van niet.

2
16 Jan met de korte achterlul

@6
Poeh hé, u bent de moe-kampioen hier. question

2
17 Jan met de korte achterlul

@17 Nou ja ... "moe".. Gewoon.. spuugzat!

1
18 LoydMorris

@18
Tjeee, da’s een nieuwe: spuugzatmoe.
question

2
19 Jan met de korte achterlul

Tja dat recht hebben ze.

0
20 Eastwood

@6 Inderdaad! Toen hadden we dat gezeik en al die ellende met die moslims niet. Het was toen een stuk rustiger in de samenleving. Ik zou graag weer terug gaan naar die tijd.

1
21 Christiaan

Wederom: De islam is erger dan alle motorclubs bij elkaar en dient dus als criminele organisatie behandeld te worden.

2
22 Tiidmasine

Proest!!! gaat uit als een nachtkaars die aangifte.

23
23 TedjeR

@2 3 Wat ????????

7
24 Bollieboos

@3 "Tijd voor een app als een Nederlander een probleem met een moslim heeft dan kan ie een berichtje sturen en kunnen alle Nederlanders in de omtrek de situatie "de-escaleren"."

Mensen als jij zijn dus het probleem hier.Als er een daadwerkelijk probleem is of een gegronde klacht, maar het is tegen Moslims/Islam? Dan maak je het belachelijk.

Maar weet je wat echt belachelijk is? De ideologie die vrouwen verplicht die Burka te dragen. Dat iedereen zich aan die wet moet houden, maar dat een groep "Nieuwe nederlanders" die er sinds een paar decennia zijn vinden dat ze steeds maar weer een uitzondering moeten krijgen en er van alles bijhalen om hun zin door te drammen.

Vraag de kerel van die Burka draagster eens wat hij van Homo's vindt! Vraag die Burka draagster eens wat ze er van vindt. Antwoord zal je niet van haar krijgen, want ze mag waarschijnlijk niet eens met je praten omdat je een man bent. En als ze er achter komt dat je homo bent? Dan ben je helemaal niks meer waard voor haar!

Wil jij dat ieder mens gelijkwaardig behandeld wordt? wat is er dan tegen om die Burka's ook gelijkwaardig te behandelen?

Vraag de familie van die Burkadraagster eens wat ze vinden van dat ieder mens gelijkwaardig is?

Geef eens 1 gegronde reden waarop er een uitzondering gemaakt moet worden voor Burkadraagsters?

0
25 AT Jist

@15 Eerder iets met noord Afrika, denk ik

0
26 tegenzinnig

Iedere dag weer kennis te moeten nemen van de niet aflatende stroom van negatieve berichten over of door de mohammedaan. Wordt het niet snel tijd om die untermenschen definitief uit Europa te schoppen? Wat is de toegevoegde waarde van een mohammedaan voor het in alle opzichten superieure Europa en de rest van de westerse wereld? Helemaal niets toch.

0
27 nostradamus666

Had rechts die moslims maar nooit naar nederland gehaald, he?

7
28 Hollander1967

@6

Klopt toen waren er ook moslims, maar er is tegenwoordig een nieuwe mode om bepaalde groeperingen af te zeiken (zie verleden WWII)

11
29 Bullet108

Eigenlijk is dit nog een van de weinige feministische organisaties, die nog echt iets voor vrouwen en vrouwenrechten doen. En let wel dit is geen "blanke" organisatie en richt haar ook in eerste instantie op vrouwen met een migratieachtergrond.

0
30 Nos Calan Gaeaf (s7p)

* Verwijderd door de redactie *

31 Gr@ndioos

* Verwijderd door de redactie *

32 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

33 Captain Hero

Zo moet je ze aanpakken. Ik hoop dat de zaak niet wordt geseponeerd.

4
34 samcash

@28 Mee eens. Maar de allergrootste politieke fout die ooit is gemaakt was de mogelijkheid tot gezinshereniging en de mogelijkheid tot het verkrijgen van de Nederlandse nationaliteit naast je oorspronkelijke nationaliteit.

0
35 ThWil

@35 Zeker en ook dat was een aktie van rechts waar ze nog steeds links de schuld van geven. Rechts geeft altijd anderen, meestal de slachtoffers, de schuld van hun fouten.

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/massa-immigratie-kwam-van-rechts~b0dd8418/

0
36 Hollander1967

@36 Maar vergeet niet dat naast die gastarbeiders een veel grotere stroom migranten op gang is gekomen. En al die instroom heeft het land in mijn ogen niet veel goeds opgeleverd.

0
37 ThWil

@37 Vluchtelingen vormen10% van de immigranten. We hebben niet zo veel last van vluchtelingen. Wel vind ik dat ze terug moeten als dat binnen 5 jaar kan. Maar veel van die mensen zijn het gevolg van door rechtse multinationals veroorzaakt geweld.

Het grote probleem in nederlan bestaat uit arbeidsimmigranten en hun nakomelingen. 350.000 mensen met marokkaanse roots, 400.000 met turkse en 500.000 oostblokkers. Die laatste groep in de afgelopen 12 jaar waar geen woning extra voor is gebouwd, die niet meebetalen aan zorg en sociale verzekeringen en die.het verdiende geld naar polen of andere oostbloklanden brengen en onttrekken aan de nederlandse economie.

0
38 Hollander1967

@38 Het is allemaal plus, plus. plus aan golven van migranten en vluchtelingenstromen. En vooralsnog zie ik geen uitknop op die stromen. Over aantallen vind ik het lastig over te discussiëren. Want je weet dat na een of twee generaties migranten Nederlands zijn. Moet je natuurlijk niet tegen hen zeggen want dan noemen ze een ander land. Maar hier is een link van CBS uit primo 2016. Schrik niet en dat zijn nog maar de officiële cijfers. https://www.cbs.nl/nl-nl/achtergrond/2016/47/bevolking-naar-migratieachtergrond

0
39 ThWil

@39 U moet vluchtelingenstromen en arbeidsimmigratie nog wel even van elkaar scheiden. 2015 was toevallig het jaar dat de volop in Syrië woedende oorlog een hausse aan Syrische vluchtelingen naar o.a. Nederland bracht. Dat is dus duidelijk een groep oorlogsgerelateerde vluchtelingen die ca. 50.000 groot was en dat is ook de enige grote ‘golf’ van terechte vluchtelingen geweest.

Uit uw link blijkt overduidelijk dat de groep vluchtelingen een klein deel vormt van de immigranten en ook onder de allochtonen met een niet westerse achtergrond. De groepen Marokkanen en Turken zijn 10x zo groot, zoals ik al schreef.

0
40 Hollander1967

@40 Op zich gaat het mij niet direct met welk achterliggend doel ze hier komen. Ze komen gewoon naar hier. En dat gaat golf op golf. Dat legt een zware druk op de oorspronkelijke samenleving. Daarbij zie je zeker bij niet-westerse migranten/vluchtelingen dat zij meer een eigen, van de nederlandse samenleving parallelle samenleving opzetten. Alleen aan de randen van die samenlevingen heb je enige uitwisseling. Geen goede ontwikkeling vind ik. Daarbij zit er niet ergens een stopknop op die migratie- en vluchtelingenstromen. Zo zie je dat turken weer naar Nederland vluchten want daar zit een, voor hen niet gewenste figuur. En zo blijft het maar doorgaan. Een zeer verkeerde ontwikkeling. Je moet als samenleving ook een keer op adem zien te komen. Niet westerse landen met name de rijkere doen amper wat aan het onderbrengen van niet westerse vluchtelingen. Het wordt tijd dat die eens actie ondernemen. Tenslotte zijn het toch mensen met een overeenkomende (islamitische)cultuur.
Btw. Kijk nog even naar de cijfers van het CBS uit 2016. Volgens mij zijn die een stuk hoger dan die jij geeft. En dan word je na 1 of 2 generaties als nederlander beschouwd. Voorts zijn het officiële cijfers. En je weet dat er heel wat ongeregistreerden hier hun geluk uitproberen.

0
41 ThWil

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

   Ga je met de trein Geert? ...

1 minuut geleden geplaatst door Wedergeboren

Reconquista
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@99Ik weet niet of je het door hebt maar ze pruimen onze cultuur nu al niet. We zijn toch racisten en de standbeelden van onze voorouders moet...

2 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@98 Sorry hoor maar jij was toch echt degene die mij aansprak op @60.En op @92 begon jij weer jij weer te zeuren "alweer niet goed gelezen" te...

7 minuten geleden geplaatst door Bop

sockknitter
Hermes groeit in alle markten

Waarom wordt er Hermes geschreven en niet Hermès?Hermes is namelijk een pakketdienst....

10 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

"Dat zijn historische Prinsenvlaggen, die misbruikt werden door de NSB." En dat nsb-verleden wetende, die als PVV en PVV-aanhangers tó...

13 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

wildersfan
Vanavond op tv: Drugsmilieu teistert Zuidwijk

@10 En wat nog meer? Windmolens, EU, etc ......

13 minuten geleden geplaatst door wildersfan

sockknitter
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@6 @7Wat is er volgens jou verboden of niet meer toegestaan?...

15 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Bob Sleebaan
Vanavond op tv: Drugsmilieu teistert Zuidwijk

@9Migratie?...

15 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

wildersfan
Vanavond op tv: Drugsmilieu teistert Zuidwijk

@8. Waar is al dat geld dan heen gegaan?...

16 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Wedergeboren
Statushouders ook in de wachtrij

@20 Je begint het te snappen. ...

16 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Saree Sex Video DownloadMarathi Hot SceneVintage Incest PornI See You PorncomicsVanessa PornPornos OrgíasIndian Teen Couple SexBlack Romantic PornGf CummingResident Evil 4 Remake HentaiMeltymochiJapanes PornHinako MoriHindi Village PornSpencernicksMia Khalifa 2023Hindisexyvideo ComTaboopornosJoi TeaseNoodlemagazinwVanna White BudeGlory Hole XvideosSex In Telugu Auntyşahın K PornosuIce Spice BootyRaw Gay Black PornAddison Rae TitiesLilo And Stitch Nani PornFully Naked GirlsYoung Saggy TittiesKerala Porn StarsMom Hand Job SonOnlydans LeaksVane BohorquezThreesome CompilationDesi Sex Mms NewBig Oiled TitsSexe Hard GratuitXxx Sexy ComAunty Kannada Sex VideoAzul Hermosa Porn VideoButterflyyybitchhhHumiliating AnalInfluencers Gones WildMegnutt02 NudeCalliadesignerBlonde CuckoldBengali Teen Porn VideoLesbian Latina MilfSexiest Latina PornstarsBhabhi SeXxx Video OpanChudai Maza ComGhost HentaiBhabhi Ki ChaddiHousewifewantedFirst CumswallowTranyoneTiktok NudrPorno Pra MulheresPorn Anime VidPorn Videos For WomenPorn At UniversityXnxx Hindi ChudaiPelículas De PornográficasAlena CrawfordTwerck PornMia CollinsDubai PornPublic Lesbian SexUnwanted CumshotHorney HousewivesIndiangfvideosTamil Xxx Video HdBudha Budhi SexChubby Teen NudeBest Ebony BjErome.cMayseeds NudeXvideowsX VeidoFirst Time Sexy FilmPirn Hub ComCumshots On NylonsRule34.pahaelMakenzie MossRealityjunkiesChloe NudePaige OnlyfansFuck Hd ComMelody0725Tiny Penis PornAshley.alban BjAi PormAna De Armas Blow JobEpic Porn TubeHarley Jade AnalBest Bj VideosBlue Movie ComNewsroom PornAnal SexteenTeenage Pornography MoviesBrown Skin PornNaomi SawannDifferent Types Of Sex PositionsMiya George HotBombshell Barista PornExrteme PornMolly EskamPerfecttits PicsLesbian Squirt SexMature StrippingKlenot KristiMary Jane PornDeaxuamaLesbian Xxx VidioHot SezFilipina NudeIshowspeed Dick FlashAbigaile JohonsonRubbing Her ClitElizabeth Birkley NudeMichelle OtterKannada Sex PictureEbony Sex CamEmily BlacksexLink GaypornJennifer Love Hewitt TitsBest Of Xnxx ComXnxx Video Hindi HdXxxarabJav JapanesepornTeenage Woman NakedMaturtube PornTelegram PorniciFast Time Saxy VideoBritt Blair Gets All Her Holes Filled By 4 CocksKeralavillagesexAsian ChatrubateJemontremasextapNxxx Video HdXxx SophiaReal Porn MmsMom Xxxii VideoHorney StepmomHorny Bank ComIndian Live Hot SexJapan Massage SexsGhotto PornMan Knotted Dog