door Hadito in Politiek  ·  34 Reacties

  • 16
  • 430x gelezen
Reageer met een Emoji
3
2

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Forza Italia !!! en ik hoop het van harte. Salvini de verlosser

4
1 Roomboterbabbelaar

'Keuze voor Europese Unie is hervormen of opheffen'

"Volgens de hoogste Nederlander bij de Europese Commissie, Frans Timmermans, gaat het over hervormen of opheffen. Het lijstje is bekend: migratie, akkoorden met Afrikaanse landen over opvang van vluchtelingen en afspraken over terugkeer van mensen die geen recht hebben op asiel. Hij wil ook meer afspraken over solidariteit "zodat voorkomen wordt dat we landen als Griekenland en Italië in hun sop gaar laten koken."

https://nos.nl/artikel/2249837-keuze-voor-europese-unie-is-hervormen-of-opheffen.html

3
2 Ruud100

@1 Hahahahahahha, Salvini een hervormer? Niets meer en minder dan een populist ala Baudet. Verlosser hahahahaha. Misschien kunt u het nieuws eens volgen om wijzer te worden in plaats van deze fakenews site.

17
3 reality

laat maar vallen die eu

3
4 semperpenis

solidariteit? timmerfransje voert weer een achterhoedegevechtje

5
5 semperpenis

Als de plannetjes van Salvini maar betaald worden door de EU, want belasting verlaging, vroeg pensioen, minimum inkomen voor iedere Italiaan. kost wel een paar centjes en als je dat niet hebt hoe ga je het dan verwezenlijken.
De grootverdieners in Italië betalen net zo min belasting als bv. de Grieken en voor de rest is het land vergeven van corruptie/maffia die op vele terreinen de touwtjes nog stevig in handen hebben.

8
6 Roy-050

Opheffen die EU, terug naar de jaren 30. Toen was geluk nog heel gewoon. Nexit, kijk maar eens hoe voordelig dat al uitpakt in de UK. We leveren allemaal gewoon een paar honderd euro in per maand en het vakantiegeld haha. Wat langer doorwerken is helemaal niets mis mee.

13
7 reality

* Verwijderd door de redactie *

8 Geert

@6 Ik heb gelezen dat meneer Salvini al aan het terugkrabbelen is van zijn plannen om de macht alleen te grijpen. De oppositie krijgt in de gaten wat een rat het is en hoe hij uitsluitend geïnteresseerd is in macht.

13
9 reality

Oke, de 2e dwarsligger voor de EU. Engeland vertrekt, en Italie nu aan zet.
Mooi vooruitzicht. Ze zijn al met een eigen munt bezig, dit naast de euro gaat bestaan.


"Als Italië uit de eurozone vertrekt zal dat niet tot Italië beperkt blijven. Meer lidstaten kunnen of willen niet voldoen aan de strakke begrotingsregels van het Stabiliteitspact. Een groep landen, die qua concurrentiekracht en verantwoord begrotingsbeleid vergelijkbaar zijn, zal overblijven. De vertrekkende lidstaten krijgen weer een eigen munt, kunnen devalueren en (desgewenst m.b.v. het IMF) orde op zaken stellen."

3
10 Liz

@10 die naast de euro..

2
11 Liz

@7 "Nexit, kijk maar eens hoe voordelig dat al uitpakt in de UK. We leveren allemaal gewoon een paar honderd euro in"

***

Euro? Wat is dat? Guldensquestion Gaat helemaal goed komen.

3
12 Liz

@9
Geef eens een linkje waar je dat gelezen hebt.

1
13 pica pao

@13 Zelf maar even zoeken, het stond het weekend of bij NU.nl, Nos, of in een van de Nederlandse kranten.

6
14 reality

@14 bangmakerij dus

2
15 semperpenis

@10 , @12
Ach u leeft nog in de tijd van de gulden. Maakt u zich nu maar geen illusies, die komt echt niet meer terug. Ten eerste zou het ons een kapitaal kosten en in de tweede plaats wil de meerderheid niet terug naar verschillende valuta's. Het is een illusie bovendien om te denken dat het in de tijd van de gulden beter was.
Een aantal van die zuidelijke landen hadden we helemaal niet bij de euro moeten hebben, w.o. Italie. Die hebben de zaak met de begroting in die tijd gewoon besodemieterd. Laat Italie maar overgaan op de lire., die kunnen ze dan gelijk devalueren, alsof daar geen nadelen aan zijn verbonden. De meeste landen binnen de EU zullen blijven en ook de euro houden. Ze beseffen heel goed dat je het als zelfstandig land niet alleen meer redt in de globaliserende wereld en al helemaal niet met een president als Trump.

5
16 reality

Duidelijk antwoord, je kan geen link geven, je liegt dus.

3
17 pica pao

liever geen vakantiegeld dan te moeten leven onder die bedorven zooi in brussel

2
18 semperpenis

@16 "Ze beseffen heel goed dat je het als zelfstandig land niet alleen meer redt in de globaliserende wereld en al helemaal niet met een president als Trump."

***

Natuurlijk gaan wij het redden als zelfstandig land. Met alleen een handelsovereenkomst tussen de landen en verder niets, komen wij de dagen wel door.
Misschien bevalt jou de toekomstige president van de EU wel niet. Wat dan? Maar hopen dat het niet zover komt en de boel al is opgedoekt tegen die tijd.

2
19 Liz

@19 Hahahahaha, de wens is de vader van de gedachte. U wilt dus terug naar de jaren dertig net als Baudet, o nee die wilde nog verder terug. U hebt schijnbaar geen flauw benul waarom de EU is opgericht. Dat ging iets verder dan alleen maar economie. Zeker komt u de dagen wel door als klein Nederland dat afhankelijk is van handel. Bent u nu zo naif of begrijpt u niet in welke tijd u leeft? Ik neem aan dat u ook weer gaat stoken dan op kolen of hout?
Er is geen president van de EU, en die komt er ook niet. Sorry te moeten opmerken dat u aantoont geen flauw benul te hebben waar u over spreekt. Ik wens u dan ook verder een fijne dag met het advies om u eens iets in te lezen.

10
20 reality

@9 , @13 , @14 , @15 , @17
https://nos.nl/artikel/2297744-salvini-vreest-imagoschade-wilde-stekker-niet-uit-stopcontact-trekken.html
voor de ongelovige die zelf nimmer enig bewijs leveren voor hun onzin, maar van anderen eisen dat alles wordt bewezen.

0
21 Roy-050

* Verwijderd door de redactie *

22 Willem Wip
23 reality

Wanneer staat er bij ons is een Salvini op..., Thierry en Wilders hebben we dat betreft ook weinig aan... Eentje met kennis en een recht voor zijn raap mentaliteit...

1
24 Tjeesus...,

@23
Jij want je wist niet eens van het bestaan van deze link af.

1
25 pica pao

@25 Vandaar dat ik u er op wees. Jammer he als je je verlies moet erkennen. Beetje zielig om dan hier nog een keer iets te roepen. Misschien de volgende meer beter in een hoekje gaan zitten sippen dan op de persoon te spelen.

3
26 reality

@6 Ik denk dat het ECB daar wel een handje bij kan helpen. Want ons spaargeld ligt daar weg te rotten. De rente die wij niet meer krijgen, gaat het ECB wel dubbel en dwars incasseren.

1
27 Verwonderd

@26
6 uur tijd verschil voordat iemand je met een linkje uit de stront hielp.
En dan nog trots op je borst kloppen ,,,ga je schamen

2
28 pica pao

@26 Mijn God, u bent echt een droeftoeter he. Waar denkt u dat ik mijn reactie op gebaseerd had? Uit mijn duim haha. Ik neem aan dat u nooit iets vergeet? Nee natuurlijk niet, u bent vast onfeilbaar. Misschien iets iets aan `zelfreflectie gaan doen? Ik kan u wel een paar goede cursussen aanbevelen.

1
29 reality

@24 De idioten aan de rechterkant denken nog steeds dat de verandering van rechts moet komen. Rechts stond aan de basis van deze kapitaalunie met de Rondetafel van Industrielen en de banken voorop. Je moet toch wel heel erg dom zijn om te denken dat Rechtse politiek een verbetering zal brengen in deze EU van het grootkapitaal waarin de burger wordt uitgekleed en uitgebuit. De domheid aan de rechterkant is zieltogend.

De enige problemen die deze unie ondervond was het linkse verzet tegen de Europese Grondwet in 2005 waar alle rechtse partijen voorstander van waren en de linkse regering in Griekenland die de troep moest opruimen van haar rechtse voorgangers en waar rechtse partijen met de PVV voorop, de burgers de schuld van gaven.

Verandering komt van links, daarom heet het ook progressief. Rechts is conservatief en wil het geld en de macht bij dezelfde elite houden. Om de onvrede af te leiden creeeren ze een 'migratieprobleem' en ondertussen sluizen ze het geld naar het grootkapitaal door het uitkleden van publieke voorzieningen en het onbetaalbaar maken van primaire levensbehoeften zoals zorg, woonruimte etc. en geven daarvan dan die vlichtelingen de schuld.

Die problemen bestonden allemaal massaal vóór de komst van de migranten en het zorgstelsel is in 2006 duurder gemaakt en de woningen al vanaf 1995. Je moet toch wel heel dom zijn om dat dan aan de vlichtelingenstroom toe te laten schrijven als (extreem)rechtse kiezer.

De enige kans op verandering komt door Links te stemmen en de enige echte critici van deze kapitaalunie meer macht te geven. Want verandering en verbetering voor de burger is nog nooit van Rechts gekomen maar altijd van Links. Ik daag je uit om mijn ongelijk te bewijzen.

0
30 Hollander1967

@29 Zit je nu tegen jezelf te kletsen?question Moet niet gekker wordenquestion

0
31 Liz

@30

Bij ons werd vroeger de PvdA met de paplepel ingegoten..., dat was toen nog een partij voor de arbeiders... Tot de kopjes thee en dergelijke...
Ben totaal niet tegen mensen uit vreemde landen..., integendeel..., alleen vindt het zo langzamerhand wel genoeg...

Rechts en links is ook onzin..., het beleid word door beide gevoerd..., zijn globalisten...
Dus ben er wel zo'n beetje klaar mee...

Links is alles voor de mensen uit den vreemden met hun NGO's en blank staat inmiddels hetzelfde als extreemrechts..., nazi..., homofoob en weet ik veel hoe ze het allemaal benoemen...
Alle tradities moeten wijken... Totaal doorgeslagen...

Rechts is voor de groot-bedrijven en multinationals en trekken je helemaal leeg t.b.v van de EU en goedkope arbeidskrachten...
Terwijl ze met het "oude" VS overal in de wereld herrie hebben lopen schoppen...

Roep niet steeds voor niks: ze spannen samen...
M.a.w. mijn partij bestaat niet..., ben tegen de massale instroom..., zwaar tegen de EU en globalisme...

Salvini..., Thierry komen dus nog enigszins in de buurt...
Dus wanneer staat er is in mijn ogen de goede man/vrouw op...
De EEG vond ik het best...

U noemt mij rechts..., maar zo voel ik dat dus niet...

0
32 Tjeesus...,

@30

Links en rechts zijn achterhaald: het is nu globalisme versus nationalisme...

0
33 Tjeesus...,

@32 Globalisme betekent voor sommige mensen iets anders dan voor anderen. Linkse ideologen zijn geen voorstanders van het huidige globalisme maar noemen zich 'andersglobalisten'. Het huidige globalisme is een concept van kapitaal en ancieme regime. Daar heeft Links de pest aan.

Rechts creeert vluchtelingenstromen en arbeidsimmigratie en geeft daar Links de schuld van. Ook Baudet is voorstander van arbeidsimmigratie en andere rechtse ideeen om de macht bij het volk weg te houden. U wordt er niet beter van om achter odioten als Baudet en Salvini aan te lopen puur omdat ze zich tegen de gevestigde orde 'lijken' te keren. Ze steunen alle slechte economische maatregelen en zijn evidente machtswellustige narcisten.

0
34 Hollander1967

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Column | En toen verdween ook supermarkt De Bruijn uit Nootdorp

Klopt wel. Nederland verandert onder invloed van de macht van de grote bedrijven. De vraag is moeten we die grote bedrijven wel willen hebben. M...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

Het hele EU systeem ondermijnt de democratie. Als een staat democratisch wil zijn dan moet je uit de EU. De EU gaat tegen het principe van democ...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
ZZP-docent per uur bijna twee keer zo duur

Dat lossen ze niet 123 op. En mensen die een hoog tarief gewend zijn terug zetten naar een laag tarief gaat met zoveel agressie gepaard. We ...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

Bob Sleebaan
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@35 Ongeveer 1 op 30 miljoen mannen heeft een kleine huidplooi van minder dan 3 centimeter in plaats van een penis....

2 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@33 wat als je niets hebt zitten tussen je benen?...

2 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

rebo
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@31 ""Waarom zou je met bv een X je paspoort niet meer kunnen gebruiken waar het voor bedoeld is? ""Dat zeg ik ook niet dat het niet kan. ...

3 uur geleden geplaatst door rebo

van Keulen
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Het is eigenlijk heel simpel:Met wat je tussen je benen hebt zitten dat bepaalt je geslacht en niks anders....

3 uur geleden geplaatst door van Keulen

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Je voelt je aangesproken he? "Tieft toch op" Bahahahahah XD...

5 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ow nog beter, Jullie trotsheid he? Kijk wat er hier mee gaat gebeuren voor de natuur **werkt gas demonstrerend de het graf in** Bahahahaha XD...

5 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ow en wat persoonlijke aanvallen of persoonlijk maken :D Heej jij rijdt toch een auto omdat je de milieu wil verzien? Bahahahah XD...

5 uur geleden geplaatst door DikkeTor

NK. App
Horny WifeBig Chut VideoTime Stop Porn VideosAnalshemaleThreesoWeight Gain Progression PornDildo In VaginaWifeyswirldLebanese PornographyXviedoesAsian Massive BoobsSnapchat Teenager NudesIndian Aunty Sex FilmXxxy Hd VideoFirst Night Sex Video TamilTs Sonu PornHypno TitsGirlsdoporn E283Jenna J RossBillie Ellish NakedCamel Tor PornSexually BrokenAishwarya Rai Porn VideoSani Sani LeonFarrag Abraham PornAgentredgorlX Granny TubeKarishma Sharma SexDesibaba ComKolkata Housewife SexFree Mobaile Porn VideoSccoby Doo PornMirren Mack NudeBeatriz Corbett NudeSexvvideosPorn MalishOwen Grey PornstarTwistys BabesFafal ModelSex Video Hd MalayalamBangla Local Porn VideoMom Pegging SonMom Son JerkingSexartpornXxx Dot ComBangla Bf NotunIndian Softcore MoviesJenifer Lawrence NudeBruyal PornTeens Anal HardcoreOnlyfans IndoPorn SitFaciale AbuseBlackedxxxSherek PornBlue Video Full HdPics Of Sexy TitsGay Sex Movie DownloadPeed PornFree Use EroticIndonesiapornoGents Gents BfSona Xxx VideoNaked Nude YogaGangbanged BbwXhmaster Sex ComBhojpuri Naked DanceCum Inside MeHd PorbNina Agdal Leaked SextapeAishwarya Rai Nangi PhotoAngela White YoungBig Natutal Tits PornPornographic MangasVideo Xxx IndonesiaPorn Star FuckCisplay NudeBest New Porn SitesMadisyn Shipman NudeLatin BoyzPlot PornNazaaraLilith Cavaliere Onlyfans LeakedNude In KoreaSex Oil MassageOpen Sex PornJapani Xx MovieEsxort PornFreinds Mom XxxBlack Mommas XxxHiperdex AdultCoqnu .comSister BrazzersKelsey Kane FreeonesKissing PuzzyXxx Rashi KhannaSuckingmilfPornxxx SleepingBaddie Hub.Gay Chat AveneueFilm Français Pornographique GratuitTiktok SexuelleTekuhoSister And Brother Saxy VideoBlue Pill Men PornMuito HebtaiJane MollyXxx Com Full HdMalay PornOld Time PornographyMikasa Cosplay PornPonderosa Sun ClubYoung Mom XxxBeggar SexJesse Switch Onlyfans LeakedChanel PrestonOnline Sex Chat With GirlsDesioutdoorsexJapan Strapon LesbianBrandi Braids VideosLily Lou GangbangPorn Anal Cream PieAtrizespornosHentai Sem CemsuraNude VintagBrooklyn Chase AnalMalamaal MovieSon Fuck MomNina HartleyMissbnasty EromeDesimomfuckHypnotized NudeTorrentkittyNude Snapchat AccountsJadeteen OnlyfansAsian Nude WomenS IffiesRoja Nude PicsAdil Blue FilmJapanese Hot Blue FilmReal Life CamsDownload Free Porn HdBest Anal Porn StarsPornstars OnlyfansKaitlyn KatsarosGayhairy PornLoppuny PornXxx Tube VideosBeeg Sex Video Hd413762 Hentai