Turkije islamiseert razendsnel: 23-jarige verpleegster aangevallen omdat ze een korte broek droeg

Geen categoriesep 17 2016, 18:00
Welkom in het nieuwe Turkije van sultan Recep Tayyip Erdogan, waar vrouwen in korte broeken niet langer veilig zijn.
De situatie in Turkije wordt steeds erger. Dan heb ik het niet alleen over de massa-arrestaties van journalisten, academici, en docenten, maar ook over de steeds verder gaande islamisering van dat land. Onlangs werd een 23-jarige verpleegster namelijk aangevallen toen ze in een bus zat. De reden? Ze had het gore lef om een korte broek te dragen.
https://twitter.com/abdbozkurt/status/777045521575866368
Welkom in het 'Nieuwe Turkije' van Erdogan, waar verwesterde, moderne vrouwen niet langer veilig over straat kunnen. En dat allemaal doordat de scheidslijn tussen staat en moskee steeds vager wordt -- ongetwijfeld met het uiteindelijke doel om die scheidslijn helemaal te doen verdwijnen.
Onthoud dit als de zotten van DENK weer roepen dat Nederlandse belastingbetaler anders maar imams moeten betalen of dat Erdogan-fans in Nederland zogenaamd 'slecht behandeld' worden. Als dit soort types het voor het zeggen krijgen in dit land zullen we dit soort dingen ook in Nederland zien: op straat, in bussen en in de metro.
Is er dan helemaal geen goed nieuws? Jawel, uit de media-aandacht voor deze situatie blijkt natuurlijk dat er nog steeds heel veel Turken zijn die dit niet over hun kant laten gaan. Er is dus nog altijd hoop voor dit mooie, maar op dit moment bijzonder getroubleeerde, land.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten