Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Konijn in brand gestoken in Apeldoorn: politie woedend

‘Ontzettend kwaad’ is de politie in Apeldoorn. Agenten hebben afgelopen nacht een konijn moeten blussen dat in brand was gestoken. Het arme dier was zo zwaargewond, dat ze het hebben moeten laten inslapen. De politie is nu op zoek naar mensen die weten wie de eigenaar van het konijn is. 

  1. Reacties op kabinetsformatie: ‘Ik ben niet links of rechts, ik ben ervoor dat politici ons land gaan leiden’
    28

    Reacties op kabinets­for­ma­tie: ‘Ik ben niet links of rechts, ik ben ervoor dat politici ons land gaan leiden’

    ‘Elke dag wanneer ik de politiek volg, voel ik het zand tussen mijn vingers glippen. Het maakt me angstig dat we zo machteloos staan. En dat politici op elkaar reageren, de een nog hatelijker dan de ander’ en ‘We staan niet ver af van een verloren poging om een rechtse regering te vormen’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.
  2. Camerabeelden tonen ‘ontvoering’ in amateurvoetbal: supporters kapen mascotte uit kantine van grote rivaal
    Met video

    Camerabeel­den tonen ‘ontvoering’ in amateur­voet­bal: supporters kapen mascotte uit kantine van grote rivaal

    Een ludieke actie in het amateurvoetbal houdt de gemoederen flink bezig onder de rook van Den Haag. In aanloop naar de Westlandse derby tussen tweedeklassers SC Monster en Verburch hebben supporters van eerstgenoemde club een levensgrote pop van Verburch ‘gekidnapt’. Op beelden is te zien hoe vijf mannen in overall met de clubkleuren de vijandige kantine betreden en de pop ontvoeren.
    Poeldijk, Monster