De 73-jarige Jan van Raalte heeft wietplanten in de tuin staan om zijn vrouw te helpen.
Volledig scherm
De 73-jarige Jan van Raalte heeft wietplanten in de tuin staan om zijn vrouw te helpen. © Frans Paalman

Opluchting bij Jan (73) uit Hasselt: politie verwijdert twee wietplanten nog niet

videoDe hele zaterdag zit Jan van Raalte (73) te wachten tot de politie twee wietplanten op komt halen. Er komen geen agenten en dus heeft hij de planten om zijn zieke vrouw te helpen nog. Bart Hissink van het Verbond voor Opheffing van het Cannabisverbod (VOC) was in huis aanwezig om hem te steunen.

  1. SV Urk overtuigt weer eens, Sparta Nijkerk stelt teleur, KHC verslaat Alcides en Unicum blijft in het spoor van Hierden
    PREMIUM

    SV Urk overtuigt weer eens, Sparta Nijkerk stelt teleur, KHC verslaat Alcides en Unicum blijft in het spoor van Hierden

    Sparta Nijkerk had uitstekende zaken kunnen doen en zelfs op gelijke hoogte met SC Genemuiden kunnen komen, ware het niet dat er met 3-1 werd verloren bij Rijnvogels. DVS’33 en Staphorst beleefden eveneens een teleurstellende middag in de derde divisie A, terwijl SV Urk juist een zeer comfortabele zege wist te boeken. In de tweede klasse H blijft de strijd tussen Hierden en Unicum onverminderd spannend. Ook d’Olde Veste’54 en KHC blijven in hun competitie keurig meedoen om de titel.
  2. Wijhe’92 houdt stand, WSV geeft op valreep zege uit handen, Rohda Raalte en Berkum in evenwicht

    Wijhe’92 houdt stand, WSV geeft op valreep zege uit handen, Rohda Raalte en Berkum in evenwicht

    Rohda Raalte beleeft een goed seizoen in de vierde divisie D. De ploeg van trainer Laurens Knippenborg haalde negentien punten uit de eerste negen wedstrijden en kon bij een overwinning op Berkum op twee punten van de koploper komen, maar de ontmoeting eindigde in 1-1. WSV gaf op de valreep een zege uit handen. HHC schreef eerder op de dag voor het eerst sinds 16 september drie punten bij, SV Urk beleefde daarentegen een middag om snel te vergeten. Wijhe’92 sloot de speeldag af met nipte winst tegen Heeten.