door Nerva in Politiek  ·  44 Reacties

  • 9
  • 792x gelezen
Reageer met een Emoji
1
2

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Gelukkig geen hulpverleners gekomen.

0
1 Nerva

Wat een gedonder over 2 planten...... laat die mensen met rust.... Niemand heeft er last van immers! en zij hebben er baat bij....

0
2 Sempre

Ik had in 1974 een hele haag in de tuin van hennep.... om het ff snel af te sluiten..... Wij hadden er verder niets mee..... maar de buurman kwam dan plukken voor studenten Hoge School Tilburg....Hij deelde dat dan uit aan degenen die het wilde hebben..... Dat waren nog eens tijden ! en hier gaat het over 2 planten?????

0
3 Sempre

Gaat de politie nu ook alle jeneverflessen uit huizen verwijderen.. inc. wijnflessen.. bier , whiskey, etc etc??? Want tja..... das ook niet gezond toch????

0
4 Sempre

Ach de politie zijn marionetjes van de macht die doen gewoon wat opgedragen.

0
5 Nerva

@4 Enne peuken, en ja ook vlees uiteraard.

0
6 Doordenker

Wie beschermt ons tegen de politie!

0
7 Nerva
8 Nerva

En dan Rutte de bendeleider schijnheilig op Low Lands van bla bla bla, bah!

0
9 Nerva

Wat een ongelooflijke rotstreek omdat te doen...terwijl zij aangifte doen..... Nederland op zijn smalst weer....2 wietplanten..... waar hebben we het over zeg....

0
10 Sempre

Dan maar een tentje op zolder en uit het zicht.

0
11 Keerzijde

je mag toch 5 planten hebben?

4
12 Jongens van de Witt

Met dank aan Conservatief Repressieve Opstelling van in ieder geval VVD, CDA, CU, SGP ... ongetwijfeld kan daar aan worden toegevoegd, FvD, PVV, GL

0
13 mightimouse

Wtf is dit toch weer man ........
Die arme mensen , ik las dat die man helemaal van streek is na dat zijn medicinale kruiden van hem waren afgepakt.
Wat een triest gedoe ..

Ik zal vanavond eens kijken of ik een adres of mail van die mensen kan vinden , en als ze het willen kan ik wel een flesje olie via via voor ze regelen en een socialclub waar ze daarna zelf kunnen bestellen.
Want dit is toch wel in en triest , dus daar gaan we wat aan doen.

0
14 techcenter

Dan kan er ineens wèl gehandhaafd worden.
De wereld op z'n kop.

0
15 Dieke

2 plantjes, dat worden minstens 20 agenten in 4 overvalwagens. Goed voor het milieu question

0
16 Uitede aka Espede

@14 TOP! +++++++++++++++!

0
17 Sempre

Ach, politieagenten zijn ook maar getrainde en gehersenspoelde lui. Ik zeg altijd maar: "Uniform aan? Dan hersens uit!" Het zijn de waakhonden van de machthebbers, de fop-christenen en de kapitalisten. Deze opdracht was lekker makkelijk; met groot vertoon snel twee planten uit een tuin halen, zonder dat de bewoners daar bij waren. (Tenzij ze door anderen gestolen zijn, dat kan ook nog...)
Ik zou in ieder geval aangifte doen van inbraak en diefstal.

En die mensen hebben duidelijk hulp nodig; rechtsbijstand en precies wat @14 zegt: hij maakte er speciale olie van. Als mensen hem kunnen helpen; geweldig! Het is tijd dat we in dit geval voor elkaar opkomen en de verraders links kunnen laten liggen. Je moet wel ERG gestoord en ziek zijn om twee planten te verlinken. Dat is precies hetzelfde soort schoften wat in de oorlog Joden aangaf, voor 7,50 gulden per Jood. Smeerlappen; en ze kunnen zó maar de aardigste buren van de hoek zijn. Maar intussen...

0
18 weerman

............Twee weken terug verzocht de politie het echtpaar na een anonieme melding om de wietplanten zelf weg te gooien. Als hij dit niet binnen veertien dagen zou doen wilde de politie de planten verwijderen..........

Zo gaat dat in Overijssel de politie staat daar ten dienste van de NSBers.

0
19 WHuls

@17
thnx , ja joh als ik dit weer lees en dan bij die oude mensen ,
ik zit er wel een beetje mee.
Wat ze die oude mensen aan doen om 2 ´ wietplanten ´ wat eigenlijk Cannabis medicinale kruidenplanten zijn in werkelijkheid , zo grof af te nemen , dat komt bij mij echt over als iemand zn medicijn afpakken.
Dat is niet normaal meer , ik ken ze niet maar ik voel hun wanhoop en verdriet die ze sinds vandaag moeten onder lijden.
Dit had nooit mogen gebeuren , en dan die nsb´er die hun heeft verraden die krijgt zn karma ook nog wel een keer .

0
20 techcenter

@12
Het wordt gedoogd, zodra iemand er last van heeft grijpt de politie in en moet je het weghalen, hiervoor krijg je geen proces verbaal maar als je weigert dan lever het wel een proces verbaal op.
Let op, indien je in een huur huis zit kijk goed je huur contract na want er is een gerechtelijke uitspraak geweest dat je bij 1 plant al het huis uit kan gezet worden, de verhuurder stond gewoon in zijn recht om dit te doen.

Gelukkig zijn er bepaalde verenigingen die wietolie met thc leveren en ik ga er van uit dat die mensen door hun wel geholpen worden nu dit zo in het nieuws is geweest.

0
21 NLsandman

@21 Dus wachten op een gestoorde buurman.

0
22 Uitede aka Espede

Het zou ook erg bizar zijn als de politie hier haar geld en mankracht aan verspilt .

1
23 Denisova

@21

"zodra iemand er last van heeft grijpt de politie in"

Niemand kan daar van die twee planten 'last' gehad hebben. Dit is gewoon een smeerlap, een NSB'er die mensen verraadt. En de politie had veel menselijker moeten zijn; over een week of drie die planten komen ophalen, nadat de eigenaar nog snel kon oogsten! Dit is van alle kanten ZO enorm onmenselijk en gevoelloos, de typische rechts-gristelijke moraal. Allesverstikkend en dodend, want "het is de wet!" Nou, de wet moet _naar de geest_ van de wet gevolgd worden, niet via de letter. Dat geeft een onmenselijke maatschappij.
Ik hoop echt dat deze mensen snel geholpen zullen worden. Dan maar via het ondergrondse circuit. En uitkijken voor je buren; die bellen snel de kliklijn als je gordijnen al de verkeerde kleur hebben. Walgelijk!

0
24 weerman

Net even een mailtje gestuurd naar de social club of hun wat kunnen betekenen op mijn kosten. Dus daar hoor ik vanavond of morgen iets van ,
zal wel goed komen denk ik zo.

0
25 techcenter

@25 De naam van die man is bekend de plaats ook waar hij woont.... dus dat zal niet zo moeilijk zijn..... Maar wat heb ik een godsgruwelijke hekel aan lui die anonieme tippen..... Doe dat dan met naam en toenaam..... achterbakse lui zijn dat...Als ik bij de buren een paar wietplanten zou zien staan denk ik: veel plezier er mee...... Dit zijn geen mensen die er een handeltje van hadden..... puur eigen gebruik..... .

0
26 Sempre

Het wordt echt tijd dat het zelf hebben van cannabis legaal gaat worden...... scheelt in de criminele sfeer ook een slok op een borrel.... denk ik!

0
27 Sempre

In de jaren 70 was het legaal..... niemand die er wat van zei!

1
28 Sempre

@28 Ook in de jaren 70 werd cannabis slechts gedoogd, nooit legaal geweest in Nederland
Blij te vernemen dat er mogelijk een uitweg is voor dit echtpaar!

0
29 Koortje

https://nos.nl/artikel/2261940-luxemburg-wil-als-eerste-land-in-europa-wiet-volledig-legaliseren.html zoals hier bv.... In Canada is het er ook al door volgens mij....

0
30 Sempre

@29 nou ik had er wel 30 staan tussen ons en de buren LOL! Dan werd er toen veeeeel meer gedoogd dan dit geneuzel over 2 planten.... bah...

0
31 Sempre

@31 Dat klopt ook, werd toen ook helemaal niet raar bevonden om, waar je ook was, een joint op te steken, net als roken in het openbaar.

0
32 Koortje

@30 In de VS zijn er ook al een aantal staten die het gelegaliseerd hebben.

0
33 JohnZero

@29 :
Het is hier zelfs miljoenen jaren niet illegaal geweest, maar eigenlijk was het hier simpelweg niet.
Het is een beetje per ongeluk illegaal geworden, tegelijk met andere drugs.
https://www.jellinek.nl/vraag-antwoord/wat-is-de-geschiedenis-van-cannabis/

0
34 Jackd

Wat een gezeik om twee plantjes, valt me tegen van de politie dat ze zich hiervoor laten gebruiken, alsof het om een complete wietplantage gaat. Maar er staat niets het echtpaar in de weg om opnieuw een aantal plantjes aan te schaffen.

0
35 Sneeuwbal

@35 jawel staat er iets in de weg. Het weer om buiten planten te hebben. Ik ben ook van mening dat dit spijkers op laag water zoeken is. Maar ja het is zoals het is. Planten mag je hebben maar je mag er verder niets mee doen. Hoe krom kan een wetgeving zijn.
Ik gebruik al sinds jaren iedere dag CBD olie en het werkt bij mij fantastisch.

0
36 **Neuske**

Recreatief wiet gebruiken met mate is ook medicinaal, het verhoogt de levensvreugde, sommige mensen zijn al zonder in hoogste staat van levensvreugde is ook niks mis mee.
De arrogantie om volwassenen op te leggen wat ze wel of niet aan genot-/medicinale middelen tot zich nemen, is gewoon fascisme waar zoveel jonge mensen voor gestorven zijn om dat uit te roeien!

0
37 Nerva

De directe buren van het echtpaar hadden geen last van de planten. Het hele weghalen van 'n paar cannabisplanten is op zich al zwáár overdreven, maar slaat helemáál nergens... op als de melding komt van iemand die niet eens naast deze mensen woont!

0
38 Scorpio

Wat een land is dit toch ook geworden, ik schaam me diep hier voor.

0
39 Pelikaan

Na een anonieme melding. Wat een kinderachtige mensen heb je toch. Ze moeten gewoon Autoflowers nemen. Die blijven klein en vallen ook niet op. Als je dan om de twee weken nieuwe zaadjes laat ontkiemen kan je het hele jaar door oogsten. Die grote struiken vallen gewoon op in een wijk.

0
40 Reconquista

hadden die agenten wel een bevel om zomaar het terrein van die mensen te betreden...
ik zal daar toch eens achteraan gaan als ik meneer was.

0
41 ongelovenloos

Landelijke politiek heeft dit zelf veroorzaakt, politie voert enkel het beleid uit !!

VVD, CDA, CU, SGP ... en vast nog een paar andere conservatief repressieve partijen, die dit achterlijke beleid toejuichen !

0
42 mightimouse

@42
Goh, de politie als gewetenloos instituut, leve de beschaving.

0
43 Nerva

* Verwijderd door de redactie *

44 Geert

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
RobP
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@70 Dat is een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid....

13 minuten geleden geplaatst door RobP

Rooibos
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@64 Nou nou, is een agressie regulatie training niet iets voor jou ??...

30 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Tussenderegels
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@67 ik vermoed dat rooibos bij de thee familie hoort, ofwel pickwick die al eerder verwijdert is hier....

1 uur geleden geplaatst door Tussenderegels

Tussenderegels
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@3 We gaan zien waar de Tsjechen mee komen. Vraag is of dit bij de veiligheidsdienst blijft hangen of dat het openbaar wordt....

1 uur geleden geplaatst door Tussenderegels

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@20 Als je landen niet kan aanspreken op het humanitaire oorlogsrecht dan worden de misdaden nog groter en veelvuldiger gepleegd. Wat betreft 'n...

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Zie Hier
Wanstaltig! AD en Klaver BESMEREN Baudet met Rusland connectie 'Maar geen bewijs'

Is inderdaad wanstaltig Baudet had allang in een gesloten GGZ moeten zitten!...

1 uur geleden geplaatst door Zie Hier

Tussenderegels
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@57 Dat ze je er maar snel van afgooien hier. Wat een smeerlap ben je....

1 uur geleden geplaatst door Tussenderegels

Strongoli
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

@3Het wordt financiëel nòg erger:Statushouders zoveel mogelijk naar hotels, ook zonder goedkeuring gemeenten - https://nos.nl/l/2514610�...

6 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Rond "contacten" met Rusland, maar ook China, zijn altijd al wild-west verhalen geweest. Er zijn echter op het geheel, maar weinigen, die è...

6 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

6 uur geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Www Tamil Sex Movies ComFunny Hindi Sex VideoHot For Teacher PornhubAnime Characters NakedJapanese Milk PornJapanese Old Man Sex MoviesBokep Indonesia 2022Anal HookersArad WinNaughty America Sunny LeoneIndian Full Length SexTickle TitsNubiles ModelsSexo Transسكس محارم بالعربيTushi ComHindi Bp XxxJapanese Lesbian UncensoredJamie Jackson PornstarPorn Sexy StepmomReddit SpankingOlder Younger LesbianZoie Burgher LeakedMallu XxxTelugu Hd Sex Videos ComLesbian Party PornBody Biulder PornFlip Flop FootjobPorn LuxoXvideo PirnoFamily XnxxElegantpornHot Midget NudeOnly Anal Creampies Cumshots CompilationFlesh GordonX Art VideoDelhi Ki Sex VideoSlave PornographyCreampueMotherless TubeVideos Desexo ViolentoXxx The HubVideos Pornos Con NegrasWww Xxx Six VideoScarlet Witch SexSexy Hindi Bf HdLedy Boy SexTelugu Anties Sex VideosMonster CartoonpornNellycanstayPornez DownDeshi Sax VideoInterracial PornoMakoto_maisChaturbate Live CamSex Video Film VideoTara MoonBimbo HentaiTarzansexThe KabadiwalaFinger MilfJapanese Adult MiviesKamilly KamposBrazilian ThreesomeSandwich PornographyGfxnxxFree Video Chat For AdultsYvonne Craig NudePriya RainelleLesbian Sex StorySunny Leone Sexy BfCherie DevillCunt Licking VideosSpringbreak PornAiswarya Rai PornDownload Xhamster Video DownloaderAila DonavonMom Son InceststoriesFutanari SelffuckHindi Sex Village VideoAmai Liu SexDesi Classic PornFree Porn Of CelebritiesCrip Mac SextapeSex KhmerEscort GirHot Hard XxxNicole Scherzinger SexyPriyamani XxxMalayalam Old Actress Sex VideoNude Saree GirlsDiablo 4 HentaiLeaked Photos Of CelebsFrench Porn TubeAlice VisbyEva Lovia LeakedVintagetwinksAlexavip PornHanumeHayley Atwell FeetTelugu Aunty Sex FilmSex CccLivesexcamSocialmediagirlzPornographie DessinPornos De MulheresComo Follan Las MadurasNaked CowgirlWww Xnxx VedoNudist Family MoviesHorny AuntBbcnudeFans PornPorn Web GamesPaige Wwe LeakDesi Nangi VideoSapphicerotReagan Foxx LatestVixxen GoddessTits Andpussyسکس آنجلا وایتGirlsxnxxNude Jada StevensNude StudentIndian Nude Sex VideosPornos MexicanasChubbypawgLinsey DonavanFuch HardIndian Sex Desi AuntySophia Bbc SurpriseWifes Swap PornDaya Knight PornBig Tittes NakedAbg ColmekSmaal Tits PornClose Up CreampiesHindi Aex StoryMissbnasty LeakedXxx Kim KardashianPornosexAirika NudesHd Pron IndianAkadanidaniels18 Year Old Girl XxxDevar Bhabhi Ka SamacharPorndudesMonroe Sweets PornTentacol PornSleeping Stepdaughter Porn