VVD: "U bent KNETTERGEK dat u nog werkt" (geenstijl.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Wokkel in Binnenland  ·  43 Reacties

  • 6
  • 883x gelezen
Reageer met een Emoji
7

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

We zijn de witte aapjes geworden.

0
1 caso

Tja GS houdt er van om de boel op scherp te zetten er zijn ook getalsmatig enorm veel witte Nederlanders die toeslagen ontvangen van de overheid.

16
2 21st Century Guy

Huh? Is de VVD niet juist degene die het verschil tussen uitkering en minimumloon aankaart?
Of is dat gewoon te moeilijk te bevatten voor de idioten? question

7
3 Wild Rover

" de Eritreese toeslage buurman'". Da's een grap zeker. Truus en Mien zijn met geen stok de deur uit te rammen voor hun 18 uur part time baantje zonder de bso toeslag, kinderbijsla en huurtoeslag. Want Truus en Mien willen wel kunnen shoppen met hun vriendinnen van hun zuurverdiende part time centjes he question

16
4 BlackNinja

@4 U bent goed op de hoogte zo te lezen!

2
5 Doordenker

GeenStijl vergeet dat Claire de vergelijking heeft gemaakt tussen minimumloners die geen gebruik maken van toeslagen en bijstandsgerechtigden die maximaal gebruik maken van alle toeslagen. Die zitten qua inkomen blijkbaar dicht bij elkaar ja. Maar ook minimumloners hebben recht op toeslagen. Sowieso huurtoeslag en zorgtoeslag.

7
6 Diederik82

* Verwijderd door de redactie *

7 Rooie Roggers

@3 De eeuwige, doorgetatoeëerde witte toeslagbuurman met het pak shag, krat bier en André Hazes keihard. Werken ho maar. Wél een grote bek over buitenlanders. Er zijn er tienduizenden van.

15
8 Biesbush

@8 >> @2

7
9 Biesbush

@5 ik ben als 2 keer modaalverdiener zeer zeker op de hoogte dat de grootste zeikerds gratis geld vangen en toch maar blijven doordrijnen hoe " gepakt" ze toch worden. Sneuneuzen.

15
10 BlackNinja

@6 Ik ben het er wel mee eens dat er een aanzienlijk verschil moet zijn tussen uitkering ( + toeslagen ) en minimumloon.
Een van de manieren om dat te bewerkstelligen is dat een deel van de woningvoorraad een dusdanige lage huur heeft dat ook met een uitkering men voldoende overhoudt om van te leven.

4
11 21st Century Guy

@8 Dat is jouw mening.
En de eeuwige nieuwkomer Jamal heeft dus vrij spel. question

3
12 Wild Rover

@8 Zeer generaliserende reactie, absolute aanname wat u doet.

3
13 Vrijbuitertje

@10 O ja? Want ik heb met mijn verdienmodel nooit te maken met bijstandsvolk. question

3
14 Wild Rover

@8 Dat is een beetje een stereotype , er zijn ook aardig wat goed opgeleide en ontwikkelde mensen die hun leven lang niet gewerkt hebben.

6
15 21st Century Guy

@15 Hoho, dat past niet in de wereld van de progressieflinksen. question

2
16 Wild Rover

@14 jij handelt in paarden. Een beetje paard is even duur als een Audi A8 volgens mij. Dus bijstandsvolk zal jij niet snel als klant krijgen.

3
17 Diederik82

@17 Precies. question

2
18 Wild Rover

@17 @18 Of ze moeten flink wat zwart geld hebben. question

8
19 21st Century Guy

@19 Nee. Dat mag niet. question

2
20 Wild Rover

@17 Qua ( maximum) snelheid kom je er met een paard bekaaid van af , eigenlijk een soort miskoop. question

6
21 21st Century Guy

@2 , meerderheid bijstandtrekkers is niet-westers allochtoon. Bron: CBS.
En aangezien deze groep zelf een kleine minderheid vertegenwoordigt in Nederland kun je nagaan hoe enorm oververtegenwoordigd ze zijn in de uitkeringen.
Maar goed, jij houdt er bljjkbaar graag een kudde Afrikaantjes op na waar we levenslang voor krom moeten liggen. Links eigen.

2
22 Spraypaint

@22 kom eens kijken in een gemiddelde volkswijk, oud noord in Tilburg bijvoorbeeld.

7
23 Gut

@22 Jij lult weer uit je nek zoals wel vaker voorkomt bij ultra rechtse types, de bijstand is maar van de vele uitkeringen in Nederland en de zorgtoeslag
huurtoeslag, kinderopvangtoeslag en kindgebonden budget bijvoorbeeld daar profiteren vele miljoenen mensen in Nederland van zowel het werkende deel als het niet werkende deel.

8
24 21st Century Guy

@23 , join de ochtendfile en kijk om u heen: allemaal blanke mensen. question

4
25 Spraypaint

@21 Op de eerste meters wint er helemaal noppes van een paard. question

1
26 Wild Rover

@24 , het gaat hier in deze om de niet werkende Afrikaanse toeslagenbuurman, die niks anders doet dan zijn handjes ophouden. Niet om hard werkende mensen die toeslagen ontvangen van hun eigen betaalde belastinggeld (sigaar uit eigen doos).

2
27 Spraypaint

@26 En daarna moet hij haver en water krijgen.....

2
28 21st Century Guy

Daarom minimumloon omhoog. Komop VVD, je kan het! Genoeg steun te vinden daarvoor kan ik me voorstellen. In ieder geval meer steun dan voor het verlagen van uitkeringen

2
29 ThierryBaedet

@28 En een auto zuipt gas.
Dat ligt maar net aan de afstand.
Ik ben absoluut geen jockey maar ik heb Ferrari's en Mustangs eruit gesprint. question

0
30 Wild Rover

@29 Ik denk niet dat ze daar voor zijn , kapitalisme betekent de kosten zo laag mogelijk houden dat geldt dus ook voor personeel.

2
31 21st Century Guy

@29 Houd je linkse dromen voor jezelf a.u.b. question

1
32 Wild Rover

Je bent gek dat je werkt, niet alleen omdat het slechts iets meer oplevert dan een uitkering maar omdat je geen tijd hebt bij problemen ze zelf op te lossen je moet immers werken en dus een jurist nodig hebt die je omdat je werkt deze zelf mag bekostigen, o ja... en dus moet je oppas voor je kind(eren) regelen en zelf betalen, wel zelf halen en brengen, dus autootje moet dan erbij met daarbijhorende wegenbelasting verzekeringen en brandstof en kosten voor garage, o ja zelf eten bereiden heb je geen fut als je thuis komt dus gauw een vette hap erin, kost wat geld en gezondheid maar ja je leeft maar en keer en wat korter maar wel fijn dat je op deze manier belasting opbrengt om je buurman de kans te geven elke dag lekker te kunnen gaan vissen of met zijn talrijke koters te kunnen gaan spelen, geeft je vast een goed sociaal gevoel en dat is ook belangrijk nietwaar.

0
33 doxbar

Het grote belastingfalen in Nederland.

Wij hebben een flink bedrijf.
Wil je werknemers extra belonen, dan slaat hen de schrik om het lijf. Want het kan een ellende van 2 jaar of langer betekenen in verband met toeslagen die ze verliezen. Hoe die grabbelton uitpakt , valt nooit van tevoren te voorspellen. Vooral niet vanwege de fouten die de Belastingdienst maakt en niet toegeeft. Of wel toegeeft, maar er niets aan doet.

Een werkgever die zijn werknemer 1000 euro meer netto wil doen overhouden, is in Nederland snel 6000 euro bruto kwijt. Dat is geen overdrijving. Twintig jaar geleden zou de politiek de zogeheten wig beslist bestrijden. Dure eden werden gezworen. De wig is groter dan ooit.

Vooral sinds de jongste jaren zijn de netto-lonen voor werknemers verborgen onderuit gehaald, doordat de regeringen Rutte voortdurend stiekem knoeien met de heffingskortingen. Een uitvinding van Dijsselbloem en Wiebes. Energiebelasting, BTW-verhoging, lokale lastenstijging en ziektekostenpremies, zowel inkomensafhankelijk en inkomensonafhankelijk, doen de rest van de schade.
De euro is de genadeklap voor het pensioen. Pensioenakkoord? Nu alweer achterhaald door de rentedaling. De tweede pijler is dood. Werknemers moeten binnenkort 100 euro inleggen om minder terug te krijgen. D Premies dreigen door het dak te gaan. Daarvoor mogen ze de voorzienige heren achter de euro en de ECB bedanken.

Dat brengt op de zogenaamde inkomstenbelasting in box3. de lage rente kost alle huishoudens honderden euro's per jaar aan inkomen uit besparingen. Veel mensen willen niet meer sparen dan tot de grens van het heffingsvrij vermogen in box3. Wie boven het heffingsvrij vermogen komt, krijgt een woeker- en strafheffing over onhaalbaar rendement. Volgens de Commissie van Dijkhuizen in 2013 waren alle belastingplichtigen in box3 in 2013 gemiddeld al 15% van de koopkracht van hun vermogen kwijtgeraakt door box3. Gemiddeld. Dus niet die de enkeling die verliezen geleden had op riskante zaken. Nee, iedereen met elkaar.
Op 14 juni j.l. durfde de Hoge Raad het eindelijk aan , na jaren treuzelen, om Financiën en de Belastingdienst te veroordelen: zij schenden de mensenrechten van de burger. De Hoge Raad stelde beide delinquenten echter eerst lafjes in staat weer op het rechte pad te komen. De minister en staatssecretaris alsmede de Fiscus leggen het vonnis doodleuk naast zich neer. De mensenrechtenschending, het heffen van belasting die niet verschuldigd is.
Nederland heeft zoveel kritiek op Polen en Hongarije. Nou de Regering en Staten Generaal schenden de mensenrechten voor een waarde van miljarden per jaar aan inbreuk op eigendom. Zij geven geen zier om internationale verdragsverplichtingen.

Tegelijk doen de politici de burger een volgende grote schade aan: de verplichting hun huis van het gas te halen. De klimaatmaatregelen die onevenredig zwaar op werknemers drukken, gaan per huishouden 30.000 tot 50.000 kosten. Voor inferieure,technieken.Er zijngrote tekorten aan technici en installateurs , etc. . de prijzen gaan nog stijgen. Via de belastingen gaan onze werknemers, en U , meebetalen voor degenen die het niet kunnen of willen betalen. Migranten, asielzoekers. Maar ook voor het groobedrijf.
Heeft U dat geld nog liggen?

De verzwaring van het elektriciteitsnet gaat uitlopen op een planologische en technische catastrofe. Die rekening krijgt de burger ook.

Totaalbeeld: regering, departementen, 2e en 1e kamer en de politieke partijen zijn onbekwaam tot regeren en het stuur over zaken volkomen kwijt. Ze zijn veroordeelde delinquenten en te kwader trouw. We moeten zo snel mogelijk van deze netwerken van inerte regenten af.

0
34 duurendaal

Er zijn meerdere kosten voor kinderen, vooral m.b.t. opvang, die werkenden wel kunnen claimen en niet-werkenden niet, van de belastingdienst. Verder wordt hier niet gesproken over het feit, dat bij mensen in de bijstand de gehele belastingteruggave wordt ingehouden op de netto uitkering, maandelijks. Dat betekent voor een alleenstaande 250 minder netto bij hetzelfde bruto.

Als iemand in de bijstand ziektekosten of andere bijzondere kosten claimt bij de belastingdienst, trekt de bijstand evengoed het hele bedrag af van het netto als zijnde "voorliggende voorziening". Als men recht heeft op vergoeding of terugbetaling van wat dan ook, inclusief geld dat de bijstand aan de persoon te weinig heeft uitgekeerd, wordt dat van het netto van die maand afgetrokken als "voorliggende voorziening".

Het is totale kletskoek dat de bijstand luilekkerland is. Ik daag iedereen uit: "Als je daar zo zeker van bent, wat let je, doe het gewoon!"

0
35 Wendel

Propaganda. De VVD dat zoals het nu gaat, wel best.

0
36 groenengeel

Propaganda. De VVD vindt dat zoals het nu gaat, wel best.

0
37 groenengeel

@25 sta iedere ochtend in de file. Eerlijk gezegd zie ik alle kleuren van de regenboog in de andere auto's. Waar ik echter niet blij van wordt zijn bouwvakkers busjes, vaak gevuld tattood witte mannen aan het shaggie en red bull blikjes. Kijk voor de gijn eens bij allerlei afritten van de snelweg. Veel weggegooid blik on het hoge gras.

4
38 Gut

@38 Voor getattooëerde paardenboeren moet je oppassen. question

0
39 Wild Rover

Lol en die uit Salland helemaal..

3
40 Gut

* Verwijderd door de redactie *

41 Geert

@8 Amsterdam Noord zit vol met die aso-Tokkies

Commentaar op de buitenlander maar zelf nog nooit een dag gewerkt,..

3
42 iedereen heeft recht op mijn mening

Men over vraagt op alle fronten.
had door mantelzorg te maken met thuiszorg,
een overspannen zooitje van mensen aan de deur die onzeker waren over hun tijd 10 minuten die ze wel kregen hun opleiding die niet veel meer waard is.

zo zie je in elke beroeps groep dat het over vragen mega gevolgen heeft.
tijd en mensen te kort en de opleidingen maar op schroeven.

0
43 Gratiebarmhart

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Column | En toen verdween ook supermarkt De Bruijn uit Nootdorp

Klopt wel. Nederland verandert onder invloed van de macht van de grote bedrijven. De vraag is moeten we die grote bedrijven wel willen hebben. M...

39 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

Het hele EU systeem ondermijnt de democratie. Als een staat democratisch wil zijn dan moet je uit de EU. De EU gaat tegen het principe van democ...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
ZZP-docent per uur bijna twee keer zo duur

Dat lossen ze niet 123 op. En mensen die een hoog tarief gewend zijn terug zetten naar een laag tarief gaat met zoveel agressie gepaard. We ...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

Bob Sleebaan
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@35 Ongeveer 1 op 30 miljoen mannen heeft een kleine huidplooi van minder dan 3 centimeter in plaats van een penis....

2 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@33 wat als je niets hebt zitten tussen je benen?...

2 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

rebo
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@31 ""Waarom zou je met bv een X je paspoort niet meer kunnen gebruiken waar het voor bedoeld is? ""Dat zeg ik ook niet dat het niet kan. ...

2 uur geleden geplaatst door rebo

van Keulen
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Het is eigenlijk heel simpel:Met wat je tussen je benen hebt zitten dat bepaalt je geslacht en niks anders....

3 uur geleden geplaatst door van Keulen

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Je voelt je aangesproken he? "Tieft toch op" Bahahahahah XD...

4 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ow nog beter, Jullie trotsheid he? Kijk wat er hier mee gaat gebeuren voor de natuur **werkt gas demonstrerend de het graf in** Bahahahaha XD...

4 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ow en wat persoonlijke aanvallen of persoonlijk maken :D Heej jij rijdt toch een auto omdat je de milieu wil verzien? Bahahahah XD...

4 uur geleden geplaatst door DikkeTor

NK. App
Little CaprJapaneseporn SubErrotic MassagePornboysSkipthegames OmahaNepali PuttiTelugu Best Porn SitesPorn Hub VintageMz Natural BlowjobTonya TateP O R N HubXhamster SesiSexophoneBbc SwallowingSucking Puffy NipplesXfree Video PornSanbooruAdult Film DatabaseTransexua PornMature BlowjobsJon E DepthMakoshake PornBeastfeeding PornPornos AmericainSomali Nudes300 Movie Sex SceneNew Brazzer VideosHotwife TextsHandjob VediosSnapchat Nude GirlaPorn HmvDesi Naked GirlsMandingo PornstarSexy Movie Hd FilmLesbian Porn With TeacherBest Pornhub MovieHindi Cinema VideoXxxx Hindi ComNipple Slip VideosXxx Village BhabhiCuckold ExBdhentaiJepangbokepSex Cam DirectNaked AiPorn NudeIndica Flower LeakNoodle.magazineHentais Full HdSardar XxxPornhub Mirror SiteBrazzer Xnxx DownloadCelebrity Icloud LeaksRapeing Mom PornAna De Armas NakesLesbian Sex TapeRuie 34Cubanas XxxMom PormChut Ki Chudai Ki KahaniMulan Vuitton XxxVideo Male MasterbationAunty Sex VAvn SexFit Bryce Adams PornFree BrazzresPawg ThreesomeBoudi Panu VideoNadiya SexDesi Bhabhi Porn Sex VideoBrazzers Threesome PornFamily Strokes Full Length VideosFree Porn Video DYvonne De Carlo NudeGenderfluxMasi SexUindi PornKristina Allen NudeDownload Video From PornhubEporner.cvomDamplips.comeBurchplaceRiley Reid AssStraight BlowjobCute Bhabi SexBettie Page PornCream Pie MissionaryUp Skirt In PublicXhamster Sex PornGirl Taking BathSexsceneBent Over CameltoeScatting PornPornô CategoriasMovies With Nude SencesMikeilajPorn CasaSex With Sister XvideoFamilias IncestuosasKaley Cuco NudeMobile PornmovieShemals XSpancbangNina MacedezHindi Sex StoryLive Porn IndonesianHentai 2readManga18fx.Hd Porn VidaThong On PornLeah Gotti NakedSex During Period VideoBihar BeegPorn Star VietnamLavendersnowePorn Oil Massage JapaneseTabooflixNaocobtoSexgames For Adults4k+pornoMadi LaineAngela White XxXznnTelugu ModelDelicious Gets StretchedHeartandaceWww Xxx Vedio InNude MemesGayfuckpornoPetitegirlnudeAunty Sex Full MoviePorn Movies In EnglishBangladesh 3x BfSissy BoypornSquuirting PornHq Porner.comHentai Hard UncensoredFarmgirllacy NudePornfidelyLesbians On RedtubeX Marathi VideoDesi Yoga SexFull Chudai Sexy VideoVideos De SexoduroTarjan X VideoAsian FicsPamela Sue Martin NudeNepali XhamsterRandi Ki Chudai Ki KahaniHot Sexylesbians