door Inter in Overig  ·  642 Reacties

  • 12
  • 1884x gelezen
Reageer met een Emoji
1
37
3
4

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@592
Het zou ook nog kunnen zijn "de 15-jarige Bruno O." etc.

2
601 Strongoli

@598 . Sterke reactie. Goed onderbouwt ook.

Minderjarigen komen niet in de krant mits het een dusdanig ernstig vergrijp betreft als bijv een moord.
Volwassenen die een ernstig vergrijp plegen , moord in dit geval, komen in de krant.

Vertelt u de leugen in dit verhaal even.

11
602 mo

@601
Kan zijn, dat hij de naam van de vader draagt. Die begint inderdaad met O.
Misschien kon Plasman hem daarom niet vinden in de politie-gegevens... question

2
603 Dieke

@602 ; leugen : Volwassenen die een ernstig vergrijp plegen , moord in dit geval, komen in de krant.

3
604 no mail today

Ja in een huis inbreken en met peperduur isolatie materiaal spelen is niet goed te praten dame en het is geen overtrokken reactie van de politie. Ik hoop dat ze die honderden euro's zo geen duizenden euro's schadevergoeding betaald hebben en dat hij zijn straf heeft uitgezeten voor inbraak.

Tegenwoordig word er vaak gezegd: Ja kinderen doen dit soort dingen omdat ze grenzen aan het verkennen zijn. Net zoals de zoontjes Roelvink die met een (nep) wapen een juwelier beroofden. Ja dat is om grenzen te verkennen. Nee dat is een zwaar gebrek aan de opvoeding. Een te vrije opvoeding gehad.

En in het geval van Femke Halsema. Een gewapende overval op een lege woonboot die ze open gebroken hebben en waar alleen afval lag. De feiten zijn: Gewapende overval met vuurwapen en inbraak. Ik gok op 8 jaar celstraf. Gelukkig was de boot niet bewoond.

En nee je kan niet van 50 meter afstand zien of het een nepwapen is of niet. De politie kan het ook niet zien zeggen ze van 1 meter afstand. En ze zijn bedrieglijk echt. Merk en serienummer klopt. Ik heb er zelf een thuis en niet van echt te onderscheiden zolang je hem niet zelf vast hebt.

6
605 Zeeuw

@602 Thijs. H ; Dino S; , Redouan T. etc etc etc . Voorbeelden te over.
U lult maar wat zonder de regelgeving te kennen.

3
606 no mail today

@604 Dat u nog antwoord geeft op zo'n domme vraag.

3
607 de gulden plasser

@606 . Je noemt allemaal volwassen die een zwaar misdrijf hebben gepleegd en daarmee in de krant zijn gekomen. Het bevestigt dus exact wat ik zeg.

12
608 mo

Persbericht OM:
----------
Wegens de regel dat anonimiteit gewaarborgd moet blijven bij rechtspraak voor minderjarigen en dat onmogelijk is geworden door de actie van de politie en de telegraaf, gaan we niet tot vervolging over.
---------

Dit lijkt me bepaald een plausibele afloop.

7
609 Gekste Henkie

Ach Amsterdam wordt gestraft met Halsema als Burgemeesteres. Zo krijgt ieder zijn deel.

5
610 PFL
611 no mail today

Wat een gezeik. Als dat jong een misdrijf heeft gepleegd dan moet hij hiervoor gestraft worden, ook al denkt zijn moedertje er anders over.
En dat het gelekt is dat dit jong de zoon van de burgemeester is, kan ook heel goed uit zijn hoek komen, of van zijn vriendjes.

4
612 Niet wit niet zwart

@612
"Binnen kringen van politie en Openbaar Ministerie is groot ongenoegen omdat de aanhouding al weken ’onder de pet’ wordt gehouden. De officiële reden is dat het onderzoek in alle rust moet plaatsvinden. Veel politiemensen vrezen echter dat het incident in de doofpot gaat."

Er is dus wel degelijk informatie vanuit politie gekomen, zegt de telegraaf zelf.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/28948938/halsema-pijnlijk-getroffen

1
613 Gekste Henkie

@613 dat zie je mij ook nergens ontkennen, en anders moet je het me maar laten zien.
Maar het lijkt mij sterk dat de zoon van Halsema en zijn vriendjes dit zelf stilhouden. Dit is toch stoer voor deze leeftijd omdat te delen met andere vrienden en klasgenoten

0
614 Niet wit niet zwart

Dat jongmens loopt rond met een verboden wapen, waarmee je iemand toch angst aanjagen wilt alsof het een echt wapen is. Er is sprake van 2 weggeworpen messen. Jeugdige crimineeltjes zijn in Amsterdam geen zaak om lacherig over te doen. Ze zijn in staat veel leed aan te richten. En kleine criminelen worden er snel grote.
Politie en OM maken er werk van; het was dus geen zaak van kattekwaad, een uurtje vasthouden tussen kale muren en hand over het hart: wegwezen en nooit meer doen.


Maar het betreft de zoon van een linkse politica. Dus wordt meteen het zielig-zieliger-zieligst scenario van stal gehaald. Je gelooft je ogen niet als je het leest, maar daar is hij weer: de dader is slachtoffer van duistere samenzweerders die hun aanvallen richten op mams.
Tsjonge, zelfs een opperregente zoals Halsema is zielig-zieliger-zieligst en daarmee haar zoon.
Straffeloos zijn, omdat je onbetwist de zieligste bent: het verongelijkte linkse privilege.

Voor al die progressieve verslaggevers en columnisten die de vergrijpen uit hun puberjaren nu ineens breed uitmeten, om zo de daden van de minderjarige H. te Amsterdam te vergoelijken: mijn kinderen zijn op die leeftijd nooit met de politie in aanraking geweest. Omdat hun werd bijgebracht dat je je niet vergrijpt aan de spullen van een ander. Want je wilt ook niet dat iemand jouw verzameling singletjes, casetterecorder of fonkelnieuwe radio met versterkers kapotmaakt of jat.
Ik voor mij heb als kind niet gestolen. hoogstens eens een extra omweg genomen langs de weg waar een beeld van een meisje woonde, hoewel ik thuis werd verwacht.
Mijn ouders maakten hun kinderen duidelijk dat ze hen te allen tijde doorzagen en ik zou me doodgeschaamd hebben, als de winkelier op de hoek me in de kraag had gegrepen en meegesleept naar het ouderlijk huis.

Misschien zit precies daar het probleem. Burgemeester Halsema heeft haar kinderen allicht opgevoed met krakersromantiek en met het eerste beginsel van de links: alles-wat-van-jou-is-is-ook-van-mij. Alles-wat-van-mij-is-daar-blijf-je-met-je-poten-van-af.

Voor alle linkse verslaggevers en columnisten: misdaad in Amsterdam nu is onvergelijkbaar harder dan Amsterdamse misdaad in het verleden.

2
615 stanley.staatsman

@615
++++++
Prima verwoord.
Zo ben ik óók opgegroeid hetgeen niet betekent dat je nóóit iets fout mag doen als kind/puber zijnde. Maar criminele dingen, nee nóóit gedaan.

2
616 Dieke

Ik heb mijn kinderen altijd ingeprent: ga je over de schreef, ga je buiten de wetten om, dan ben IK de persoon die je naar de politie brengt. Gelukkig is geen van mijn kinderen ooit in aanraking met de politie geweest. Uren en uren oeverloze discussies gehad met hen. Uitgelegd over het hoe en waarom. Hen de vraag gesteld: oke je zou dat lollig vinden om te doen. Hoe zou jij dat vinden als het bij je opa/oma/ouders zou gebeuren?

0
617 gaulette

Nee? ... hij wordt bestraft omdat hij een verboden wapen bezit, en er ook nog eens mee over straat loopt !

Echter, OMDAT zijn moeder burgemeester is wordt hij daarvoor in Haarlem behandelt, en komt daarmee mogelijk weg met een lagere straf !! ... dit omdat zij moeder (en raad) in Amsterdam de rechtsgelijkheid ondermijnt door enkel in Amsterdam Hogere straffen voor Wapenbezit in te stellen...

Echter, omdat de jongen 15jr is zullen wij (terecht) nooit weten wat voor een straf hij krijgt...

0
618 mightimouse

@610 orakelde jij ook zoiets niet over Rotterdam en Arnhem? En nog steeds die vlag, menig Oekraïner schaamt zich ervoor.

4
619 Gut

@618 Weet je nog om welk wapen het ging?

7
620 Gut

@620 een Alarmpistool, een wapen uit de 3e categorie van de wapenwet, op bezit zonder vergunning staat een maximum straf van 9 maanden.

Je kan het wel bagatelliseren, dat het 'maar' een klappertjes pistool voor volwassenen is (en daar zou ik ook nog zo maar in mee gaan) echter, de WET is de WET, en daar heeft iedereen zich dus aan te houden, en dient iedereen bij overtreding gelijk bestraft te worden !!

Waarbij nog wel vermeld dient te worden dat Amsterdam net beleid heeft ingevoerd waarbij wapen bezit STRENGER bestraft zal gaan worden, geen idee wat dat dan in houdt, maar zeg 10% zwaarder betekend dus zo'n 10mnd gevangenis straf voor het ongeoorloofd bezit van een alarmpistool.

0
621 mightimouse

** gebruiker verwijderd **

Onzin argument dat die jongen vanwege zijn moeder gestraft zou worden hij heeft zichzelf en de politie in gevaar gebracht door met een nep wapen zijn veiligheid en de carrière van een politie agent op het spel te zetten , het kind van Halsema zou niet de eerste zijn die door een agent wordt doodgeschoten omdat die dacht door een echt wapen bedreigt te worden en zodoende voor zijn eigen veiligheid de vermeende crimineel neer te schieten met dodelijke afloop tot gevolg .
Stelt u zich de consternatie eens voor in Nederland "politie schiet zoon Amsterdamse burgemeester dood" , de wereld is te klein en de agent de rest van zijn leven een wrak , daarom is het goed dat hier een voorbeeld gesteld wordt met die jongen hier zit in de knop een vreselijk drama voor iedereen .
Laat daarom duidelijk zijn dat "nepwapens" net zo gevaarlijk zijn als echte wapens !!

622 verwijderd682241

@621 juist. Wet is wet helemaal met je eens, dus een aantal gekkies hier worden binnenkort van hun bed geligd? Er lopen een behoorlijk aantal verdwaasden hier op NK rond die zich op meerdere vlakken aan alles en nog wat schuldig hebben gemaakt. Maar voor de dubbele moraalridders zal dit wel weer niet waar zijn. Kutdvolk.

5
623 Gut

"Als mijn broertje thuis werd gebracht door een politieauto, zou hij de komende jaren niet meer van dat criminelenstempel afkomen - aangezien we in een piepklein dorp wonen waar iedereen ons kent."

Ik zie dat anders. Juist de sociale wetenschap en controle is een extra motivatie voor die jongen om het nooit meer te doen.

Ik ben ook rond mijn 15e een keer van het politiebureau gehaald door mijn moeder na het zoveelste winkeldiefstalletje waarbij ik geen enkel risico zag. Totdat ik gepakt werd en daarna nooit meer.

Mijn zoon is ook rond zijn 15e een keer gesnapt nadat hij en zijn vriendjes een video van hun stationsvandalisme (fietsen van de trap af gooien) op YouTube hadden gezet. Politie aan de deur: Is dit uw zoon op deze video? Dat was ook de laatste keer.

Ik vind het niet vreemd dat jeugd de grenzen opzoekt. En word je gepakt dan is dat een goede les.

1
624 de gezonde roker

@582 Met de tweede zin die je oppert zou ik dik tevreden zijn.
Schandalig dat dit nog niet is gebeurd!

0
625 shym

Halsema reageert niet slim en ik ben geen fan van haar gedachtegoed, maar wat een gezeik in de media over haar zoon. Zij is NIET haar zoon en je kan haar niet aankijken op iets wat haar zoon doet. Tenzij ze hem zo opgevoed heeft, maar ik denk dat 99% van de mensen wel begrijpt dat ze dat niet zo doet. Zal wat worden als iedereen dat gaat doen. Terug in de middeleeuwen..

2
626 view2006

@621

Het beleid van Amsterdam zegt niets: wet is wet.
Rest is apekool.

1
627 COVA

@262 toch ben ik bang van wel, wat u nu aan geeft.
Burgermeester doen precies het zelfde bij de burgers.

Want als dochter of zoon lief het een strak plan vinden om drugs binnen te halen en het wordt ontdekt.

Kan ook moeder of vader hoe dan ook het huis uit ook al heeft moeder of vader hier niets mee te maken.

Ik vindt het helemaal geweldig, dat heet karma.

2
628 Walter

Weet wel dat ik vroeger na moest blijven op school,kwam je thuis en dan kreeg je er nog een paar flinke rossen overheen omdat je je misdragen had,je liet het wel uit je hoofd om ooit nog een stap verkeerd te zetten,nu moet over alles gepraat en gediscussieerd worden,en is men niet meer van zo is t en zo gaat t.

3
629 Hannie1

@629 Burgemeesters sluiten tegenwoordig bij het vinden van het minste of geringste wapentuig rondom een pand direct het pand. Gaat Femke nu ook haar eigen woning sluiten?
Of is een dergelijke maategel alleen bedoeld om de plebs extra te pesten en dus niet bedoeld voor de bovenonsgestelde elite?

2
630 schuco

@629 . Je moest nablijven op school en kreeg dan thuis een paar klappen? Bizar

11
631 mo

We weten dat het bij moslims zo niet gaat, daarom wordt het tuig.

3
632 Walter

@632 . Wie is we?

9
633 mo

* Verwijderd door de redactie *

634 Manja

* Verwijderd door de redactie *

635 Pxf7+

@631 Ja nu in 2019 klinkt dat bizar,maar ging gewoon zo,en het was je meteen duidelijk,volwassenen bepaalden de grens,en jij hield je daaraan.
En dat werkte,kinderen hebben volwassenen nodig om de grenzen te bepalen.
Nu belanden we in oeverloos gelul,en als kinderen iets weten tegenwoordig is het je op je eigen woorden vastpinnen,omdat de ouders ook uit het ""we moeten er over praten""tijdperk komen.Ging nooit met mijn kinderen in discussie,en bij waarom?????? werd het altijd afgedaan met''omdat ik het zeg""
Wij hebben als ouders nooit geslagen,een blik en een paar grote ogen was genoeg,en als ik zie hoe ze nu zijn,heeft dat niet verkeerd uitgepakt.

3
636 Hannie1

@636 . Grenzen bepalen doe je zonder meppen. Met meppen ga je zelf een grens over. Maar misschien begreep ik je verkeerd want nu schrijf je dat je zelf je kinderen ook niet slaat/sloeg.

6
637 mo

@603
O? Vader Onbekend?

1
638 Arthur2000

@347 Haar verhaal naar de agenten zelf is dat er niets naar buiten gebracht mocht worden. Daarnaast is ze nu eenmaal burgemeester en dat wil zeggen dat zij en haar gezin nu eenmaal een voorbeeldfunctie hebben. Daarom had zij zelf anders moeten handelen.

1
639 Merlinswit

@619 Rotterdam en Arnhem zijn niet vergelijkbaar, daar zijn Marokkaanse burgemeesters waarvan 1 het niet eens zo slecht doet. In Amsterdam zit gewoon een waardeloze Burgemeesteres.
En ik schaam me regelmatig voor Nederland. Dat recht heeft iedereen.

1
640 PFL

@634 Ik had het niet beter kunnen zeggen dan wat pxf7 al heeft gedaan, dus sluit ik me aan bij 635.
En wat is dat toch 'btw' dat ''eng rechts'' te pas en te onpas gebruiken, ik zie meer van je vrienden dat doen. griezelig rechts/eng rechts, moet dat indruk maken?....werkt mij eerder op mijn lachspieren. Op mij komt dat over als onmacht en gebrek aan woorden.
@635 Bedankt.

4
641 Fleudemeu

* Verwijderd door de redactie *

642 Pxf7+

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

Na gedane zaken keerde de drone bestuurder huiswaarts om zijn kinderen voor het slapen gaan een verhaaltje te vertellen. ...

3 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

LoydMorris
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@18 Om te beginnen, dat hij naar de EU gaat. . . Daar deze crisis voor gaat leggen, praten met politici uit andere landen die met exact dezelf...

5 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Bop
Opschaling van passende zorg voor vluchtelingen

@7 Nee hoor, volgens Strongoli hebben asielzoekers overal schuld aan, dus ook aan de mazelen en kinkhoest. 🤦‍♀️...

8 minuten geleden geplaatst door Bop

Nicks R. Van
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@1 Wat bedoel je? Dit is niet te begrijpen. 😮...

8 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Bop
Dit is de bloedmooie 18-jarige dochter van BN'er Wendy van Hout

@4 Hier, kijk nou nog es. 🔎...

11 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@16 Hij doet overduidelijk niet wat jij wil. Maar wát wil jij dan?...

15 minuten geleden geplaatst door Bop

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

"Ook staat Nederland op het punt een defensieverdrag met Israël te sluiten, als basis voor verdere verdieping van de militaire samenwerking. He...

17 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Malinois
Dit is de bloedmooie 18-jarige dochter van BN'er Wendy van Hout

Ik zie geen tattoos bij die dochter....

18 minuten geleden geplaatst door Malinois

sockknitter
Opschaling van passende zorg voor vluchtelingen

@5Over welke ziektes heb je het?Mazelen en kinkhoest komen niet van de vluchtelingen maar door de antivaxxers....

22 minuten geleden geplaatst door sockknitter

LoydMorris
Dit is de bloedmooie 18-jarige dochter van BN'er Wendy van Hout

Sjeesus. . . . wat een afschuwelijke tatoeages. . . ...

27 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

NK. App
3d Mom HentaiPorncomics 3dMuse8 ComicsAmateur RealpornSexy TwerkingAsian Porn DownloadLazy PornCelebrity MudeChloe Sunderland NudeLatex Gloves PornStrong PornCheerleader UpskirtVideos Pornos NalgonasBaap Aur Beti Ki ChudaiHot Boobs Romance VideoMasturbation By GirlsLatest Porn Videos In HdPorna IzStep Mom Vacation PornSister Porn SleepingAbsolu PorCoco NadyRedhead DoggystyleCharmi HotHindi Sex Stories With PicsSex Free DownloadDani Daniel VideosAssamese Bhabi SexVanessa Del RioLexi Bardot PornTs SefuctionNue AmateurPanocha PeludaIsland Boys Only FansXxxnx Porn TubePorn TwearkingXxx Video 4Shaking Boobs GifPretty Nake WomenDesi Bhabi NakedSissy Hypo PornArib XxxBlonde DeepthroatInd XnxMia Khalifa Birthday DatePlanetsuzy Mind ControlLacey JaneBrother Sister Fight PornHentai Breast ExpansionHo Lee Fuk Facial AbuseGuy Eats CreampieTanflixRocettubee69 Sex StyleNude Dance PartyCelebrity Leaks TapesAllanime SiteIsla Moon NudesAlice In Wonderland PornhubCeleberaties NakedReal Telugu Sex VideosBelle Knox FacialabuseActrices DesnudasBangladesh Pon VideoNegro Porn MoviesX.hamstetGehettotubeCaetoon Porn PicsXxx Video JordiViral Leaked MmsWww Xnxx Sexy Video ComHot Homemade SexHindi College SexXx Videos TamilHindi Boobs SexTiub8Prolapsed Anal PornPorn HadMikaylahau NudeJapanese Hardcore PornLadyboy NudeHindi ChudachudiBangladeshi AdultWorld Hard Sex VideosFat Boy SexSonya KalfaTit HangPrivate Socierty PornPornos Caseiros BrasileirosKerlasexJessica RexHd Porn AnimationAttack On Titan XxxHard PussyMarco Polo Sex VideoDonkeydicksBest Celebrity Sex TapesNaked DancersAsian Public PornTiktok Porn StartsOlder Hot Naked WomenJav Mom PornLeah Gotti XxxIndian Kannada XxxHd.compornHd Porn TubeThey Are Huge PornOlivia GraceMature Pawg PornKareena Sex VideoBahu Sex VideoJapanese Full Movie PornHd Creampie VideosCapri Cavanni CreampieModels XxxDanboroStepmom Pirnسكس مصريةPrincess18_ Porn VideosBesexStrip Tease TeensPornocom VelhosIncredibles PornBlonda PornKelly Lebrok NudeSex Tamil Hd VideoMost Popular Xxx Hd VideoBeegingMilf Share BedAbigail Morris LesbianJulia RobbieBrazzers Indian MomForce To XxxCaitlin Stasey PornHoney SelectRead PornographyNude Joanna CassidyHoukago InitiationVouyer.webStory Wife SharingXporn VideosStrip ChetLesbian Strap OnLove XnxNyc Asian EscortsMallu Aunty First NightLolana MompovAlexis AddamsFast Night SaxIndia Summer Onlyfans