door Diederik82 in Buitenland  ·  95 Reacties

  • 26
  • 1025x gelezen
Reageer met een Emoji
1
5
6
1
5

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

Mensen komen daar om muziek te horen, niet om dat klimaatgezeik aan te horen.
Flikker onderhand eens een keer op met dat gezeik.

51 verwijderd9139144

Extreem linkse klimaat zeikers genoeg op N/K

9
52 Bollieboos

Als die jonge meid in het openbaar wil optreden moet ze ook de consequentie daarvan onder ogen zien. Zo is het nu eenmaal in de maatschappij geregeld dat als je je kop boven het maaiveld uitsteekt, dat er dan altijd mensen zijn die het eraf willen hakken. Dat is niet links, niet rechts maar door de elite zo geregeld. Die houden niet zo van bijdehandjes. Vooral in de politiek is dit zeer herkenbaar, zonder te kijken naar de voorkeur.

7
53 Verwonderd

@51 Zeker ook nooit op een festival geweest?

6
54 User76

@53 Dus de elite heeft die extremistische nationalisten opgedragen om als knokploeg te fungeren. De extremistische nationalistische elite .. en wie zijn de voorgangers van deze boreale elite, juist ja..

7
55 User76

Ligt er aan wat voor festival. Protesten heb ik nog nooit gezien op de festivals waar ik ben geweest en dat zijn er echt vele tientallen.
Maar dan nog, je kan je aan van alles en nog wat ergeren op een festival. Daar heb je alleen jezelf mee. Gewoon niet op letten en lekker met gelijkgestemden feesten

5
56 krek

@55 Je snapt het nog niet helemaal. Het lijkt ingewikkelder dan het is. In den Haag is niemand de baas. Dit zijn de Pinokkio's die gestuurd worden door middel van touwtjes van bovenaf. Zodra een poppetje eigenzinnig word, knippen ze de touwtjes een voor een door. Voorbeelden zijn er ruim voldoende.

4
57 Verwonderd

En voor de zoveelste keer tonen tokkies aan dat rechts extremisme hand in hand gaat met wegkijken van klimaatverandering en geweld niet geschuwd wordt. Laf geteisem.

10
58 Lidpver

@57 Ow ja, de onzichtbare machten, die deze arme jongeren hersenspoelen met nationalistische gevoelens, waardoor ze helemaal doorslaan en denken dat anderen die denken over de zorg om ons leefklimaat het grote kwaad zijn. Wie weet wordt jij wel bedient door touwtjes van bovenaf?

3
59 User76

@56 Pukkelpop is net als Pinkpop, Lowlands, RockWerchter en dergelijke vooral een verzamelplaats waar de kritisch noot wordt geuit door muziek, maar ook door kleding en allerlei alternatieve bezigheden (oud en nieuw) en dus ook podia voor theater, cabaret en ook kritiek op maatschappelijke issues. De kerk gruwt van dit soort open-minded bijeenkomsten. Is niet een van de voorgangers Woodstock?

4
60 User76

Morgen trouwens docu op canvas.be over Woodstock 22:05, de zoveelste waarschijnlijk en zal veel rechtsen en nationalisten, waarschijnlijk een doorn in het oog zijn.

5
61 User76

@12 Beter lezen: “Ook werden zij bekogeld met flessen urine”.

1
62 Mrs. K

Als je tegenstanders van de klimaatgekte in normale discussies en besluitprocessen buitensluit dan wreekt dat zich.

8
63 de gezonde roker

@44 : We hebben nu toch fijn privatisering? De kosten plus de vraag bepalen de prijs.

5
64 Wendel

Eerst zien, dan geloven. De regeringen zeker sinds Bakellende I zijn niet in hun eerste leugen gestikt. Alles is een goed genoeg excuus om nog meer belasting uit ons te peuren en nog meer te willen bepalen hoe wij ons leven inrichten. Het lijkt steeds meer op de DDR en alles dat daaraan bijdraagt, zoals ook die klimaatgekte, en alles dat ons afhankelijker maakt van het systeem en transparanter voor het systeem, maakt ons dus gemakkelijker te sturen, en wel met het belang van een ander als doel, niet het onze.

Ik lees bijvoorbeeld helemaal niets over het willen ophogen van dijken, laat staan de stormvloedkering in Zeeland. Dat is voor mij een teken dat ze het zelf niet geloven.

6
65 Wendel

@51
Volgens mij ben je de laatste tijd niet meer op een festival geweest.
Dat festivals alleen muziek hadden is al lang niet meer.

@63
Ik als roker wordt ook buitengesloten in de discussie over roken, moet ik ook maar geweld gaan gebruiken tegen anti rokers.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Wat mij opvalt is dat als antifa iets flikt dat groot deel wat links is dit veroordeelt maar zodra ultra rechts iets doet dan wordt dit ook nog eens goed gepraat door diverse rechtse mensen.
Is het zo moeilijk om te zeggen dat dit veel te ver gaat?
Altijd maar de bek vol over vvm maar als iemand een andere mening heeft dan gaan ze dreigen.

3
66 NLsandman

Linkse gekkies die jou even gaan vertellen wat je wel en niet mag. Flikker toch op met die klimaat religie en dat doem denken.
Ga voor de neus staan van grote vervuilende multinationals.

9
67 DONKEY R

Tjonge hebben een aantal mensen laten zien dat ze daar voor de muziek e.d. kwamen!!!

En door JOOP.NL worden ze gepromoveerd tot extremist!

De geestelijke achteruitgang van JOOP. NL neemt steeds extremere vormen aan!

7
68 Zie Hier

ja dat is links. Extreem provoceren. Politiek activisme. Dan alleen de reacties vastleggen en het onschuldige slachtoffer verhaal in alle media plempen. Vaak doen ze het ook direct., Huren ze wat figuranten in en zetten wat in scene. De superlatieven worden nog wat aangedikt. Er worden nog jongere onschuldiger ogende meisjes uitgezocht voor de mediagenieke slachtofferrol.

Kindsoldaten zou je ze ook kunnen noemen. Deze meisjes.
https://www.trouw.nl/nieuws/steeds-meer-landen-zetten-kindsoldaten-in~b0b77fee/

6
69 purelogica

@69 Jezus man wat is er mis gegaan in uw jeugd? Ik adviseer alsnog abortus.

8
70 Jaap Oudenaerde

Een discussie aangaan met extreemrechts is een onbegonnen zaak.Ontkennen en bagatelliseren is de tactiek om hun zogenaamde gelijk te halen.

2
71 jantje van leiden

@69 Tja het is wat he, die slimme linkse rakkers, en dat al op jonge leeftijd en die domme extreem rechtsen trappen er direct in en dan gaan zo ook in spreekkoor racistische dingen roepen. De dirigent van dit koor was vast links

2
72 MacGu

@2 "Het volk zijn die klimaatknuffelaars goed zat! "

Je kunt eigenlijk nooit spreken over "het volk" alsof iedereen het met elkaar eens is; dat is nu eenmaal niet zo.
Wel dient men, wederzijds, respect te hebben voor elkaars mening en zijn acties als deze nooit acceptabel.

0
73 Mappie

@6

Het komt u niet zo goed uit als extreemrechts slechte dingen doet?

2
74 WijzeDwaas

* Verwijderd door de redactie *

75 Geert

@70 Ja dat is waar de linkse gedachtengang altijd eindigt beste man. In het afmaken van alles dat is en was en niet voldoet aan de utopie.

Misschien moet u zichzelf afvragen waar u uw grens wilt leggen als u zo ver bent dat u mensen retrospectief wilt aborteren. Dat wil zeggen niet alleen doden maar uitwissen. Geheel en al verwijderen van de geschiedenis.

Weet u zeker dat u die bloeddorst niet alleen in de groep wilt ventileren maar uiteindelijk ook uitoefenen? Wat is de basis die u eigenlijk gebruikt als maatstaf van wat nog kan en wat de ontnuchtering inbrengt en u doet besluiten dat u er geen deel van wilt uitmaken.

Links is verraderlijk. k zou u adviseren voorzichtig te zijn en morele afwegingen zo nu en dan te toetsen aan andere, oudere religies en culturen.

5
76 purelogica

@76 Het is maar een advies heur...

6
77 Jaap Oudenaerde

** gebruiker verwijderd **

@66 : Precies, als ik weet dat er een politieke lading bij een muziekfestival dreigt aan te komen, dan schudden ze het maar. Daar wil ik mijn vrije dag niet aan opofferen.

78 verwijderd9139144

mensen komen voor de muziek en ontspanning niet voor een preek.
verkeerde moment
verkeerde onderwerp
verkeerde doelgroep

Haar vader is joernalist?
wat ik zorgelijk vin, las ik het goed dat de antisemiet kaart werd getrokken?

Dat is lekker dan

3
79 opabert

** gebruiker verwijderd **

Stop de sluierbewolking

80 verwijderd13105194

Het probleem is niet dat het klimaatprobleem ontkend wordt,

het probleem is dat het meestal ondoordachte nutteloze plannen zijn die alleen maar gigantisch veel geld kosten en (bijna) niets opleveren.

0.000-iets verschil - dit is niet eens MEETBAAR.

DAT is wat mensen zat worden.

Ondoordachte onzin.

"er MOETEN windmolens komen" en ondanks dat die dingen zichzelf terugverdienen in 5 maanden slopen we wel vogel, vleermuis en mosselstanden - goed doordacht plan.

"iedereen moet elektrisch rijden" - niet nadenken dat ons hele elektriciteitsnet het niet aankan als half nederland thuiskomt en gaat staan opladen, EN, dat hierdoor de vraag naar energie gigantisch stijgt. En half nederland kan het nu al niet betalen en zeker niet na al de huidige plannen.


Gooi al het geld, energie en tijd nu eens puur in ontwikkeling ipv pleisters op de wond.

4
81 RvanR

Die klimaatactivisten zullen mensen wel weer willen bekeren tot het veganisme ja dan krijg je van waar bemoeien jullie je mee.
Ik blijft ook gewoon vlees eten en ik denk 95% met mij.

3
82 qubix

@81 Helemaal juist! De klimaatgekte is voor mij de grootste reden om op FvD te gaan stemmen, de reguliere partijen komen met een schijnoplossing en volgen volgens mij een andere agenda dan het klimaat.

Dat de aarde opwarmt wordt algemeen erkend, alleen de discussie is of de modellen kloppen, invloed van de mens zo groot is als beweerd wordt en of je je geld niet beter kunt steken in het omgaan met deze veranderingen.
Mensen zijn niet gek en snappen toch wel dat van het gas af, stimuleren elektrisch rijden en subsidie op pelletkachels niet de oplossing zijn voor enig probleem. Zeker niet als elders in de wereld de deur van het geisoleerde huis wagenwijd open staat.

2
83 tr_b

Het democratisch gehalte van domrechtse mongols; ben je het ergens niet mee eens, moet de ander zijn bek houwe/oprotte, of er wordt met dood en geweld gedreigd en met pis gesmeten.

6
84 Biesbush

@5 Andersdenkenden moeten een feest niet proberen te vergallen voor normale realistische mensen. Ik heb genoeg van die jongeren die zich hebben laten opzwepen door hun ultra linkse onderwijzers en en hun politiek correcte leugens.

3
85 niet-alles-geloven

Festivals zijn geen terrein voor drammers. NIet voor geloofsdrammers, iet voor klimaatdrammers vboor geen enkele drammer.

neemt niet weg dat je drammers gewoon weg hoort te sturen. En niet te belagen met wat dan ook.

2
86 xtremy

@5

Ondanks dat geweld nooit de oplossing is, hoeven andersdenkenden natuurlijk ook niet altijd en overal hun mening op gaan lopen dwingen.

1
87 RvanR

@78
Kijk dat is toch beter dan er heen te gaan en met flessen met pis te gooien.

@86
Pukkelpop is een vierdaags festival en wordt sinds 1985 door de Humanistische Jongeren van Leopoldsburg georganiseerd. Het groeide uit van een klein lokaal muziekgebeuren tot een alternatief openluchtfestival. Inmiddels behoort Pukkelpop tot de absolute top van de Europese muziekevenementen.

Verbondenheid met het publiek staat al meer dan 30 jaar centraal.

0
88 NLsandman

Misschien zijn de mensen het gedram van die gebruikte minderjarigen wel eens zat.
Je komt daar voor de muziek en niet om gepreek van klimaat aan te horen.

3
89 WHuls

‘Clap for Climate’ question

0
90 tegenzinnig

Het moment waarop je ontdekt dat je uitgekotst wordt. Het gezanik gaat maar door en mag natuurlijk niets in de weg gestaan worden .. Tot mensen het zat zijn, en dan komt men erachter dat mensen gewoon mensen zijn .. En niet de ideologische projectie die de activisten erop nahouden.

1
91 sparta

@77
Slikken Japie, dat kan je 1.92 m onzin wel aan.
Doe nog eens grappig, je wordt alle hoeken ingeslagen man, misschien toch maar op donderdag iets anders verzinnen dan je kop beurs te laten slaan.

0
92 Mesjokke

@92 U zit duidelijk niet bij een sportclub.

4
93 Jaap Oudenaerde

@66 "Wat mij opvalt is dat als antifa iets flikt dat groot deel wat links is dit veroordeelt maar zodra ultra rechts iets doet dan wordt dit ook nog eens goed gepraat door diverse rechtse mensen."

Volgens mij draai je de zaken om. Klimaatmeisje wordt uitgescholden en de linkse wereld is in rep en roer. Wilders moet 24/7 worden beveiligd en wordt voor een uitgesproken mening - na 500 aangiftes door islam-links - voor de rechter gesleept.

0
94 de gezonde roker

@94
U zegt het verkeerd..........."na 500 voorbedrukte aangiftes".........

0
95 WHuls

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
sockknitter
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@24Het probleem ligt dus bij de landen, waar de vluchtelingen het eerst de EU binnenkomen. Maar die laten ze lekker doorreizen naar noord-we...

2 minuten geleden geplaatst door sockknitter

LoydMorris
Dubai koopt Nederlandse vliegende auto's: '80 miljoen dollar!'

Mooi zinloos speeltje voor mensen die niet meer weten wat ze met hun centen moeten doen. . . ...

2 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

LoydMorris
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@25 Maar Bop. . . . Jij ziet toch ook wel dat het niet goed gaan op deze wijze. . . Wat zou jouw oplossing voor dit asielprobleem zijn? ...

4 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

MARCUSAURELIUS
Dit is de bloedmooie 18-jarige dochter van BN'er Wendy van Hout

Ze ziet er redelijk aardig uit.(hoe ze er werkelijk uitziet weet je pas als ze uit bed komt. :D }Maar bloedmooi is voor mij toch wel heel ...

7 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Weetal
Nederland investeert miljarden in chipsector rond Eindhoven

Waarom Eindhoven?Is het de schuld van andere stedendat er geen ASML is?...

10 minuten geleden geplaatst door Weetal

MARCUSAURELIUS
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@23Wel heel veel meer cellen voor dat tuig....

10 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Bop
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@24 Wat een hoop bullshit bijelkaar zeg....

12 minuten geleden geplaatst door Bop

Strongoli
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@23Dat zou hij doen, maar daar is nog niets van terechtgekomen. Alle staatssecretarissen op dezs post hebben het allemaal laten liggen. Wèl m...

16 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Benzardi
GeenStijl: ING Beethovenstraat 020 alweer gerenoveerd

Het word tijd dat dit soort shit snoerhard word aangepakt....

28 minuten geleden geplaatst door Benzardi

LoydMorris
Dit is de bloedmooie 18-jarige dochter van BN'er Wendy van Hout

@4 Nou, het is anders geen lingerie-hemdje wat onder haar nek zit. . . ...

28 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

NK. App
Rainia BellHuge BoobsvideoPorn HuibBrazzerfree VideoRipper PornJess And Mike MillerIdian Free PornEroamsrFree Porn Videos XnnxShahvani ComXnxx ChetingChut Main LandIndian Gf Nude PhotosKamwali Bai XxxPattaya Porn18 PoranTrybang ComVamp PornOnlyfans.coomXvideo Hd SexyAmber Ajami NudeReshma Nude PicsMonsterofcockLegit Vietnamese Rmt Giving Into Asian Monster Cock 8th AppointmentXxx Videos XnxxPrison Rape PornDickgagX Xxx MomRed Bone XxxMeet In ChatVideos Eroticos AmadoresBumny De La CruzItsdanidayBbbbbbJav AdultMarathi Porn SiteOragasmLesbian Trib BlackLesbians Sit On FaceExvideos ComHdvintage PornEnglishhentai Manga90s PornMorena Baccarin HotXxx Sexy Hot HdKiner Sex VideoSex On The Beach PornCowgirl Pose PornPorn Videos In JdSex Fast NightLesbian Sex DownloadMini Diva FacePron GameGonewildausioAmateur Transsexual PornCory Case PornPorn Indian CuteShame Full MovieXxx Rap Sex VideoEden Ivy PissSexy Women Naked PicturesAsa Butterfield NudeBengali Adult SexXxx Desi Indian PornNaughty MachinamaBree Olson VideosJija Sali Ka Sex VideoDesi Bhabi SleepingTitfuck TeensJessica Barden NudeXx ChudaiSilk Saree AuntyAnna Sex VideoTorture PornographyForced Porn Black6annôceFolie Pornهنتاي منرجمLatina Selfie NudeMasturbatinginpublicBigbootylatinassGobin CaveSunnyleone FuckHot Girls MasterbatingNudez De FamosasXxx 60Priyanka Chopra NudesFree Anime PornographyAva Addams PornographyStudent Sexy Video HdTube69Nikki Daniel PornIndian Sex Download FreeLesbian P O RRule34 GifsSwallow PornFriends HotwifeXnxx Teen VideosZoya Rathore HotMen Fucking Women VideosWife PussyMirari PornKeokistarFun Bailey BrooksThefappeningbligXnxx CknFsiblogsIsela VegaPeyton Meyer Sex TapeHd Sex Video TamilSxsi BfMustarbationMistidawnSpak BrothersSchool Bus XvideoJapanese Latest SexHardcore RapingPorn GrratisLovely Mimi NakedGood Xxx VideoMadhuri Dixit Ki Sexy VideoRazaiNathley CherieHannah Witton NudeLittletins OnlyfansFilm Pornographique FranceNaked Lady Oldجوني سينسWww Telugu PornSneaking Cheating PornX Vudeos ComBig Booty Ebony ThreesomeMadura BuenotaGay Porn DoctorHamster On BananaNude JapenesPublic Sex VideoJmac Xxx VideosSex With Model VideoSex Movie In IndianNatalia Mendez PornFree Porhub VideosChizuru IwasakiH Q D E S E X OJopornHot Xx ComWww PoronoGravour IdolBaba Ka SexMia Malikova