Ilhan Omar - Blanken veroorzaken meer doden (youtube.com)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Hans Brinker 2.0 in Buitenland  ·  95 Reacties

  • 18
  • 1052x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@49 Nee, hoor. Ik vind dat juist erg meevallen. Vooral andersom is de wereld te klein, zoals ik al opmerkte. Dat zie je toch overal terug? Twitter, tv programma's. Ik zei weinig blanke mensen "flippen" om een grapje of een kritisch woord; andersom wel (al komt dat flippen dat vaak ook van blanke mensen als er wat over "anderen" gezegd wordt).

4
51 Scrow

* Verwijderd door de redactie *

52 onderkin

@40
"White nationalism" is de benaming voor een ver-rechtse politieke stroming, het gaat dus niet over gewoon "nationalisme" van blanken, er is overlap met " white supremacy"

Je hele reactie @38 wijst op dat misverstand van de terminologie, dus is bij verduidelijking van wat ik bedoelde een groot deel van die reactie ( bijv nationalisme heeft niks met kleur te maken ) daarmee beantwoord ( leek mij question ) omdat "white nationalism/white supremacism" wel degelijk een ver-rechtse ideologie is.

13
53 morandi

Omar is een racist, niets meer en niets minder. Zwarte zelfverheerlijking en blankenhaat. Ik vergeet nog: ze is ook een mannenhater, meer bepaald een blanke mannenhater. Haar broer, daar houdt ze dan weer teveel van. lol Belachelijk figuur.

5
54 ZP3.0

@13 Leer fatsoenlijk Nederlands.

2
55 ZP3.0

* Verwijderd door de redactie *

56 Geert

@50 " Ironisch genoeg zijn dat dan ook nog vaak de mensen die zelf continue anderen generaliseren en stigmatiseren. Maar een koekje van eigen deeg lusten ze niet."

En wie generaliseert er? Refereer je daarmee aan mij ofzo? Kun je wat duidelijker zijn?

5
57 AT Jist

@50 Kom op student, ik ben zelf licht getint "dat ik dat er nog bij moet vertellen..zucht" en dan komen dit soort figuren hun haat spuwen over blanke mensen, als je daar begrip voor kan opbrengen dan moet je voor nazi's en extreem rechts ook begrip op kunnen brengen. Gewoon hetzelfde pak en laken toch?

4
58 Vrijbuitertje

@58 Mijn punt is; mensen zijn hypocriet.

De mensen die hier elke dag de meest generaliserende en racistische onzin spuien huilen vervolgens vaak het hardst als ze een koekje van eigen deeg krijgen.

Andersom zou je natuurlijk ook kunnen stellen dat Omar nu hetzelfde doet als waar ze normaal het slachtoffer van is.

15
59 Gewoon een student

@59 Van daar dat ze nu die prachtige kansen heeft gekregen in een welvarend land, in hun eigen landen waar ze vandaan komen is het een en al leed, geweld en een grote corrupte bende "ow, dat is natuurlijk allemaal de schuld van dat enge westen met hun witte mensen" Ik vind het walgelijk deze vertoning "ps ik ben niet blank trouwens"

2
60 Vrijbuitertje

Dankzij de "identity politics' van extremisten als deze Ilhan Omar gaat Trump de verkiezingen volgend jaar glansrijk winnen. Of dachten die Democrats dat Joe 6Pack op dergelijke bullshit zit te wachten soms? Ik zou dan ook willen zeggen; ga vooral zo door woehahahaha!

Paul Joseph Watson: I Love Ilhan Omar

3
61 greenmango

@60 En ik vind het persoonlijk walgelijk dat van mensen met een migratie-achtergrond wordt verwacht dat ze altijd maar eeuwig dankbaar, neerbuigend en kritiekloos moeten zijn, omdat ze al blij moeten zijn dat ze überhaupt met ons mogen samenleven.

18
62 Gewoon een student

@62 Als je haat gaat spuwen tegen inwoners van het land wat jouw alle kansen geeft of heeft gegeven ben je voor mij een ondankbare hond ja.

5
63 Vrijbuitertje

Is zeker lang geleden dat ze in Afrika is geweest of is ze vergeten waarom er zoveel vluchtelingen onderweg zijn in Afrika!

4
64 Zie Hier

Wat een mens.
Ze kan geen behoorlijk betoog houden, de plakt alleen maar wat uitspraken aan elkaar.

4
65 MARCUSAURELIUS

Maar ze heeft wel gelijk. Blanken veroorzaken meer doden.

15
66 samcash

Een ongemakkelijke waarheid.

15
67 Jaap Oudenaerde

Alleen is het niet waar; moordenaars in de vs (want daar heeft ze het over) zijn vaker gekleurd dan blank. Niet dat die kleur mij uitmaakt, maar ze heeft het er zelf over.

5
68 Scrow

@68 Bij de random shootings zijn blanken meer vertegenwoordigd , dat er in totaal meer daders zijn van shootings die gekleurd zijn dat zou kunnen hoewel je daar ook weer verschillen hebt soms heel erg groot tussen Afrikaanse , Latijns Amerikaanse , Oost Aziatische en Zuid Aziatische herkomstgroepen bijvoorbeeld.

4
69 21st Century Guy

* Verwijderd door de redactie *

70 Geert

@63 Dan zijn er heel veel ondankbare honden in Amerika want er zijn mensen die Afrikanen haten , Europeanen haten , Latijns Amerikanen haten , Joden haten , Indiërs haten , autochtone Amerikanen haten etc, etc.

6
71 21st Century Guy

@70 E. Meel ?

5
72 21st Century Guy

@69 Kan best, maar die Omar heeft het puur over “white people”. Dus ik waag dat te betwijfelen; relatief gezien is er niet eens twijfel. Verder denk ik niet zo in huidskleur, zoals deze “dame”.

3
73 Scrow

@73 Dat is in reactie op de interviewer die het heeft over "de islamitische dreiging" in Amerika en zij antwoordt daarop dat de dreiging van blanke "lone wolves" groter is.

6
74 21st Century Guy

* Verwijderd door de redactie *

75 Geert

@74 Nou, ze begint zelf ineens over "white people cause more deaths"... ik vind het nogal racistisch en waag het statement dus ook wel te betwijfelen. Zeker relatief gezien klopt er geen zak van. Maar goed, maar dit is dan ook iemand die vooral in huidskleur denkt heb ik het idee. Ik snap wel wat jij bedoelt overigens question

2
76 Scrow

@73 Ze had ook kunnen zeggen "European origin people" maar dat is hetzelfde als "white people".

4
77 21st Century Guy

* Verwijderd door de redactie *

78 Hans Brinker 2.0

@62 Maar blanken moeten zich wel eindeloos schuldig voelen voor zaken waar ze niet bij betrokken waren/zijn.

8
79 solidsteel

Ilhan lult maar wat. Als het maar tegen blanken is past het in haar straatje. Of het waar is interesseert haar niet ...

3
80 Schildpad

White lives matter! *Omar en de rest van de extreem linkse adepten roepen PAF terwijl ze me vol haat aankijken.

3
81 ZP3.0

@67 En als de vrouw blank is en ze praat zo over zwarte mensen?

1
82 Vrijbuitertje

Soms denk ik wel eens of deze ´ acties ´ van de Democraten , of beter gezegd ´ waanzin ´ een teken zijn dat er binnenkort een tijdperk zal eindigen.
Vooral de opzichtigheid, alsof het ze niks meer interesseert wat de bevolking van hun waanzin vind , alsof er toch een nieuw tijdperk aan komt , een tijdperk van vrede en rust hopelijk , zolang de democraten niet in die tijd zijn want die willen natuurlijk het tegenovergestelde , oorlog en onrust.

2
83 techcenter

Blijft toch knap dat zij mag zeggen waarvan Trump onterecht beschuldigd wordt.

7
84 solidsteel

* Verwijderd door de redactie *

85 Dirk2137

* Verwijderd door de redactie *

86 Dirk2137

Jeetje... ik moet maar weer in de zon gaan liggen want anders wordt ik steeds blanker... en dan wordt ik ook een blanke witte vrouw en een racist en vallen er misschien wel doden doordat ik blanker wordt.. miet ik niet willen.. op naar de zonnebank dus!

3
87 Ruud100

* Verwijderd door de redactie *

88 onderkin

Die Ilhan Omar en die andere drie "Squad" mutsen zijn wel een zegen voor Trump. Dat gaat hem veel stemmen opleveren.

0
89 PeKa

Links is toch allang verloren voor Nederland?

GroenLinks, ondanks de naam (en dat de PSP en de CPN er mede aan ten grondslag liggen) heeft die partij werkelijk niets met links te maken.
Maar ik zou me wel kunnen voorstellen dat iemand als Ilhan Omar (en consorten). zich bij die partij thuis zou kunnen voelen.

En wat die 'sociaaldemocratie' van de PvdA nog moet voorstellen, daar kan ik me geen enkele voorstelling (meer) bij maken.

Misschien dat de SP nog een vonkje van de linkse 'spirit' in zich draagt?

0
90 tegenzinnig

Zodra mensen iets slechts nodig hebben om welk idee van goed dan ook te kunnen cultiveren,beginnen ze altijd zelf te sucken,en veel te veel mensen hebben 'slechte' mensen nodig om de ''goeie'' daartegenover te kunnen zetten,zie je bijna overal waar die moralistische poep in een cultuur opduikt.En de mensen die dat doen delen zichzelf vrijwel altijd in bij die bepaalde ''goede soort''.

Onafhankelijkheid,van de externe dualiteit voor de rechtvaardiging van de handeling ,is de sleutel tot beeindiging alle ellende.

2
91 billib

Censuur op NK...Smileys uitgeschakeld?!

0
92 netcat

* Verwijderd door de redactie *

93 onderkin

@93 Inderdaad, jammer dat NK daar ook al in meegaat...

0
94 netcat

Gut een allah meisje die wat uitprutteld

0
95 Cremabatida

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@61 Psychotische narcisten die overdreven veel aandacht eisen en helaas ook krijgen, word er geen aandacht aan geschonken bloed het snel dood, h...

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

#62Ik had iets overgeslagen, religie zou je kunnen zien als een vorm van waanzin.Dan ga ik iets te snel, want er zijn ook mensen die er baat...

1 uur geleden geplaatst door eh

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Gekken met goede bedoelingen, daar moet je volgens mij uit de buurt van blijven.Één van de opvallende veranderingen de laatste tijd is dat...

2 uur geleden geplaatst door eh

Graaier1000
Muziekdraadje

@2912 Nighthawk,Mijn oprechte deelneming 😔https://youtu.be/BKiwbpRvh84?si=h5SzZXTCraZJxhie...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@60 Narcisten dus. Zou best kunnen....

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Volgens mij zijn woke/deugmensen alleen begaan met het lot van zichzelf, en willen ze continu de aandacht op zichzelf richten en daarmee de aand...

2 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Graaier1000
Muziekdraadje

Tommy Boyd & Boyce Hart - I Wonder What She's Doing Tonighthttps://youtu.be/lFT0Xd_Eec0?si=bEqwfiBd21NLgE56...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
'Rutte wil wil deel soevereiniteit opgeven voor EU-kapitaalmarkt'

Wat ook goed zou zijn is dat Rutte een toontje lager gaat zingen. Hij is alweer bijna een jaar over zijn graf heen aan het regeren. De laatste v...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

DikkeTor
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@51 Het woord Woke komt van Sylvana XD https://www.youtube.com/watch?v=m2zZMg7SNWA&pp=ygUTd29rZSBkZWJhdGUgU3lsdmFuYQ%3D%3D...

2 uur geleden geplaatst door DikkeTor

wildersfan
Poetin

Ik denk dat Rutte zich vergist in wie Poetin is....

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
X Videos VixenTamil Sex Movie HotButt Plug In Public PornRedheads NudeXnxx Hd PronXxx Marwadi SexSsbbw TumblrBlonde Hair PusyCute Lesbian SexDominicana CingandoManga PornográficoCartoon PorngamesKelly DevoneErotic CreampieGabbie Carter IafdHard Sex CompilationNude Chickd3d Sex Villa 2Nip SlipPerfectgirlfriendDesi Local Xxx VideoShilpa Sex VideoNympho PornXxx Hot Hd HindiTubes GaloreAvatar The Last Airbemder PornPorn BudKerala Porn StarNew Desi Xxx VideoHiroin Ki SexNew Horror Sex VideoGame Of The Thrones NudeJosephine Jackson Sasha RoseHot Nipple KissJav ComixSkye Blue TwitterSofie MarieMonster GirlhentaiKissing Boob'sSara Jay ThreesomeSanta Porn MoviesFuck TonightThroatpie CompilationBrother Fuckes Sister PornEbony Squrting PornSites De Porn GayCelebrity Nude FemalesAnushka Shetty Hot VideoHd New Porn MoviesTeacher Sex StoriesParejahubCoq Nu Frفيلم سكسChut MarneDesi Sasur Bahu Sex VideoMovie Porn InterracialHomegrown VidsDanny Blue PornZoe Sadana NudeBig Man NipsCzech Streets VideosKefla P O R NAmber HalibelQuadrinho Eroticos FamiliaFree X Rate MoviesThicc Girl PornJade FanbusReddit PFc2-ppv-3305189Sunny Xxx Sex VideoWww Xxxi Video ComHaley Reed CreampieDiosacanales DesnudaListcralersNew Indian Xxx VideoHindi Home PornCloth Removing GameXxx Sex Alia BhattMommy And Daughter NakedSumosear.chPornographic Movies FullNude HentiSelag RainSex Movies In KannadaWorld No 1 PornBollywood Nude HdPornô OrientalBrittanya Razavi LeakedMalayalam Xxx Hd VideosUncutmaza.comGal Gadot Nude SceneJwww.Xnxx Hd Free DownloadViolet Myers Fart ScenePtemium BukkakePornstar GalleryTamil Actor Sex VideoIndian Sexy Hot XxxCartoon Animation PornIncestflix.Nude Celeb OicsKaitlyn Krems NudePornomía KhalifaJilliqn JansonWife Dp PornSssniper Wolf NudeStep Son XxxXx Video PanuMaya BensingerDesi Maal Sex VideoGori ChootFingering And SquirtingTricky Spa PornHd Porn MovieCouples Massage PornLesbian HanimeTara MoonMan Sex PhotoWww Desi Aunty Sex ComMonalisa Bhojpuri Xxx1080p Full Hd Porn VideoNikki BenzpornXxx Girl AndBig Boops Images3gpking HindiHarry Potter XxxMallu Sex DownloadSex MamaJapanese Step SexNetvideogirls VideosHentei MangaGay Black Porn TeensPornhub RockerMandy Rose SexDevi NudePlanetsuzy HdThai Xxx MovieBit Tits HdFreeomovieXxx New Hd HindiHuge Tits And Ass Gets FuckedTelegram PornorHot Group Sex VideoBleeding FuckIndian Anal Sex ClipsToroporno性爱视频Mulheres Peladas VioHuge Tit In PublicWw Marathi Sex Video