AFP
Volledig scherm
© AFP

Zes agenten gewond bij huiszoeking Philadelphia, schutter opgepakt

UPDATEDe politie van Philadelphia heeft na een urenlange belegering een man gearresteerd die zes agenten heeft verwond toen hij hen onder vuur nam tijdens een huiszoeking van de narcoticabrigade. 

7 reacties

  • wim Goossens

    5 jaar geleden
    @ Gaston FOUBERT : een vraagje, kan jij mij verklaren dat jij het logisch vindt dat iemand oorlogswapens in huis heeft en dat de beleidsmakers niets zouden mogen ondernemen om het leven van anderen te beschermen ???
  • Marie Vanakker

    5 jaar geleden
    @Gaston FOUBERT het feit dat hij zelfs niet langs het illegale circuit moest gaan om een oorlogswapen te krijgen zegt genoeg over de wapenwetten in de V.S . Het heeft dus alles te maken met een wapenwet , anders kon hij ervoor al opgepakt worden voor verboden wapen bezit . En het zou een heel pak interessanter zijn geweest moest hij die zes agenten met een schaar te lijf zijn gegaan . Ik weet dat als je rechts bent je alles moet volgen wat rechts is zonder nadenken . Maar zeg nu eens eerlijk .
  • Gaston Foubert

    5 jaar geleden
    Dit heeft niets met een of andere wapenwet te maken, wie een wapen wil kan er zonderproblemen aan geraken. Het heeft niets met het wapen te maken maar met de persoon die het hanteert. Wil men doden kan het ook met een mes en zoals nu in mijn buurt met een schaar.
  • Philippe De Swert

    5 jaar geleden
    Veel geroep over de Amerikaanse wapenwetten, maar iedereen vergeet blijkbaar dat deze persoon een crimineel is die volgens die wetten geen wapens mag bezitten. Juist zoals onze drugscriminelen hier (hoewel handgranaten tegenwoordig populairder zijn...)
  • Eduard Janssens

    5 jaar geleden
    Leve de vrije wapen wet !!!