RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Kjeld Nuis en Patricia Paay in nieuwe Ranking the Stars

Beeld © Amy van Leiden

Nog even en dan wordt het populaire programma Ranking the Stars nieuw leven ingeblazen. Nadat BNNVARA besloot om de stekker uit het programma te trekken, komt het terug op RTL 5. Behalve dat het programma na een nieuwe zender verhuist, zullen er ook enkele nieuwe namen plaatsnemen in het programma. Paul de Leeuw onthult aan RTL Boulevard vast een tipje van de sluier.

"Ik verheug mezelf er enorm op dat we het weer mogen maken"

Paul vertelt in RTL Boulevard: "Ik verheug mezelf er enorm op dat we het weer mogen maken. Ik dacht dat het bij BNNVARA zou blijven, maar we mogen er toch weer acht maken. We hebben ontzettend leuke namen; Kjeld Nuis en Steven Brunswijk, de talentvolle Emma Wortelboer, Patricia Paay, Anny Schilder, Roy Donders en Inge de Bruijn."

Op de vraag waarom sommige mensen liever niet mee willen doen aan het programma vertelt hij: "Geen gevoel voor humor. Nee hoor, het is gewoon een spel wat je speelt. Ik moet wel zeggen de afgelopen twee jaar ging het iets te grimmig aan toe. Als je het spel leuk vindt, doe je mee. En vind je het niks doe je niet mee. Ik vind het wel erg leuk om weer de host te zijn voor alweer het zestiende seizoen." 

Patty
Lees ook:
Patty Brard zegt nee tegen Ranking The Stars

Paul de Leeuw vertelde ook dat hij andere namen nog even voor zichzelf wil houden om de spanning op te bouwen voor 4 september, als het nieuwe seizoen begint. Ranking the Stars zal vanaf dit jaar te zien zijn op RTL 5.