Photo News/Reuters
Volledig scherm
© Photo News/Reuters

Al meer dan 89.000 handtekeningen om Fifth Avenue aan Trump Tower om te dopen tot President Barack H. Obama Avenue

Het begon als een grap, maar intussen hebben al meer dan 89.000 mensen een online petitie getekend die het deel van Fifth Avenue aan de Trump Tower in New York een nieuwe naam wil geven: President Barack H. Obama Avenue. En het aantal stijgt snel.

23 reacties

  • mister Right

    5 jaar geleden
    Als je een cover-up operatie om een inschattingsfout die doden tot gevolg had, bewapening van Mexicaanse drugs kartels, discriminatie bij de belastingdienst, illegale afluisterpraktijken, een geheime 2de private server voor staatsafspraken die openbaar horen te zijn, miljarden aan belastinggeld geven aan corrupte bankiers terwijl hardwerkende belastingbetalers hun job en woning kwijt raken door diezelfde bankiers,... al geen schandalen wil noemen....
  • mister Right

    5 jaar geleden
    Erwin Kinderen van de ouders scheiden gebeurde ook onder Obama, Bush en Clinton, en dat is in't belang vd kinderen waarvan men eerst wil vaststellen dat dit echt hun ouders zijn. Betere handelsdeals voor je land proberen af te dwingen is allesbehalve een schandaal. En hoe het beter kan hoef ik niet te laten zien, dat doet Trump reeds.
  • Erwin Van Roy

    5 jaar geleden
    Mike Bemelmans toen Obama in 2009 tijdens de bankencrisis aantrad was de staat schuld 11,5 biljoen bij zijn aftreden in januari 2017 was de staatsschuld 19biljoen of 7,5 biljoen meer op 8 jaar. Na 2,5 jaar trump is destaatsschuld 26biljoen ofwel 7 biljoen gestegen op 2,5 jaar en dan zegt u dat Obama de VS aan de afgrond bracht. Sinds 2002 steeg de schuld gemiddeld met 1 biljoen per jaar tot als Trump aan de macht kwam.
  • Erwin Van Roy

    5 jaar geleden
    Ja Rudolf en wat is nu een schandaal daarvan. Kinderen van hun ouders scheiden. Bestaande handelsakkoorden verbreken zonder eerst te praten dat zijn schandalen. Banken geld lenen om een recessie te stoppen is geen schandaal. Zonder dat geld waren er nu miljoenen mensen alles kwijt geweest. Maar als je het beter kunt bewijs het dan.
  • mister Right

    5 jaar geleden
    Schandaalvrij? Operatie Fast & Furious dat duizenden vuurwapens naar Mexicaanse cartels loodste zonder te tracken, het IRS-schandaal waarin enkel conservatieve groepen tot op het bot werden onderzocht, miljarden aan de banken geven die de recessie veroorzaakt hadden, de private server om de open records wet te omzeilen, de leugens rond het Benghazi incident, de ontmoetingen met uber-racist Al Sharpton in het witte huis,....