REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Donald Trump: “Chinese regering stuurt troepen naar grens met Hongkong”

De Chinese regering is troepen naar de grens met Hongkong aan het sturen. Dat heeft de Amerikaanse president Donald Trump dinsdagavond getweet, op basis van verslagen van zijn inlichtingendiensten. 

17 reacties

  • Michel Van Limbergen

    5 jaar geleden
    Trump zou beter de hand in eigen boezem steken met wat hij daar uitvoert met zijn middeleeuwse muur en het mishandelen en bedriegen van de First Nations! Dat wordt allemaal oogluiokend toegelaten maar vergis je niet, deze man is een oorlogsstoker en racist.
  • Norbert Corten

    5 jaar geleden
    Vrijheid is één van de grootste waarden die wij allen bezitten in onze democratieën alleen beseffen wij niet allemaal hoe fragiel en kwetsbaar dit kostbaar goed is. Vrije meningsuiting bijvoorbeeld zoals dit forum is niet overal vanzelfsprekend veel jonge mensen zijn daar voor opgeofferd in beide wereldoorlogen om onze generatie en volgende te beschermen. Hopelijk blijft dit zo in de toekomst hoop en welvaart voor iedereen.
  • Nico VanLandschoot

    5 jaar geleden
    Engeland mocht Hongkong nooit terug gegeven hebben aan China. Ze hebben al die inwoners die een een op Westerse leest geschoeide levensstijl gewent waren veroordeelt tot onderdrukking en totale controle van de Chinese overheid.Afspraken met de Engelse of niet,daar zullen ze zich niks meer van aantrekken eenmaal ze Hongkong volledig in hun macht hebben.Ik zie ze in staat om de protesten van de naar democratie hunkerende inwoners met zwaar geweld de kop in te drukken.
  • Rudo Van Leuven

    5 jaar geleden
    De luchthaven ontruimen is nodig.
  • Linda De Vreese

    5 jaar geleden
    Normaal toch dat China zal reageren. Daar heb je geen glazen bol voor nodig. Dit weet het kleinste kind. Wat in Spanje mocht van de wereld, zal zeker ook mogen in China!