door Havermout in Binnenland  ·  198 Reacties

  • 1
  • 1061x gelezen
Reageer met een Emoji
20

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@149 Nee dat zeg ik niet dat is wat jij me aanpraat, je moet zeker de wijde wereld ( proberen ) in te gaan , maar het kan zijn dat iemand zich over het algemeen meer op zijn gemak voelt bij mensen van een bepaald ras , afkomst , religie, cultuur , levensbeschouwing, geaardheid etc.
Dus niet geforceerd in een groep blijven maar ook niet geforceerd met allerlei mensen omgaan om maar divers te zijn.
Gewoon uitvinden war je het prettigst bij voelt.

2
151 21st Century Guy

@151 "Nee dat zeg ik niet dat is wat jij me aanpraat,"
Tsja, ik denk verder dan jij. Wat is er het belangrijkst. Het belang van een groepje, of het landsbelang? Want leg nou eens eerlijk uit aan mij, ben je voor een land waar de ene groep zich totaal afzondert en een eigen maatschappij krijgt binnen de maatschappij, of ben je er voor dat men het een beetje met elkaar kan vinden?

Als je in Nederland woont, dan is het helemaal niet onredelijk dat je je een beetje naar de Nederlandse normen en waarden gedraagt. Voel je je er niet thuis, wat doe je er dan?

Zo slecht is het gelijkheidsbeginsel niet, het is eerlijker dan menige religieuze ideologie. En het is nou juist net religieuze ideologie waarvoor elke keer dat gelijkheidsbeginsel aan de kant moet!

Nederland mag best eens wat meer op zijn strepen gaan staan als het om integratie gaat!


"je moet zeker de wijde wereld ( proberen ) in te gaan , maar het kan zijn dat iemand zich over het algemeen meer op zijn gemak voelt bij mensen van een bepaald ras , afkomst , religie, cultuur , levensbeschouwing, geaardheid etc."

Dat kan, maar ik vind niet dat een overheid of semi-overheid segregatie moet promoten of moet steunen! Het is beter om er over in gesprek te gaan en uit te leggen dat geaardheid, sexe, religie, etcetera geen gegronde reden is om je af te zonderen of mensen uit te sluiten. Het is wat het individu doet wat telt.

"Dus niet geforceerd in een groep blijven maar ook niet geforceerd met allerlei mensen omgaan om maar divers te zijn."

precies, en het enige antwoord wat je dan kunt geven is "Dan ga je niet naar dat feestje en ga je wat anders doen". Ga je namelijk een eigen feestje geven naast het reguliere, ga je namelijk forceren dat men zich gaat afzonderen. En daar moet je als overheid of semi-overheid niet aan meewerken. Dat men buiten de universiteit om iets organiseert moet men zelf weten, aangezien je dat als overheid niet moet mogen verbieden!

Het enige antwoord op "We willen een eigen feestje" is dus NEE, als je er problemen mee hebt, dan kom je gewoon niet en het staat je vrij om zelf buiten ons om iets te organiseren!
Gewoon uitvinden war je het prettigst bij voelt."

3
152 AT Jist

Omdat ik ziek wordt van minieme hoeveelheden alcohol, heb ik dat nooit gedronken. Het heeft mij nooit gehinderd bij het uit gaan. Wel zou ik graag meer alcoholvrije alternatieven zien.Zoals mocktails en mooie sapmixen. Ooit op een feest geweest en mojito's werden niet geschonken. wel de mock versie. Die gong er bij iederen goed in. Ook bestuurders van auto's en dergelijke willen wat anders dan de standaard fris. Ik vind dat de horeca daar slecht op inspeelt. Haal tijdens het studenten een goede bardienst in huis die juist mooie smakelijke mocktails kan maken en je hebt een goede service. Wie alcohll wil drinken doet dat, en de gene die wat anders willen, krijgen voldoende keuze.

0
153 Merlinswit

@145 "Daar zijn blanke negers, we willen een eigen feestje"
Dat zijn dan witte bleekscheten en dan is het racisme.

0
154 RobP

@154
Als ze straks in de college zaal ook gescheiden gaan zitten, zijn die bleekgezichten ineens racisten.

0
155 MARCUSAURELIUS

Ik drink ook geen alcohol, maar heb mij daar nog nooit om buitengesloten gevoeld, zelfs niet op mijn introductiekamp.

0
156 Elli

@152 Tevreden burgers maken een tevreden land , dat betekent dus sociale contacten onderhouden waar iemand zich het best bij voelt.
Dat betekent niet dat alles vrijblijvend is , ook mensen waar je niets mee hebt moet je in hun waarde laten , zo krijg je een gezonde samenleving.
Ik hou niet zo van bevoogding maar dat mag er van mij wel ingeramd worden dat vrijheidsgevoel en verantwoordelijkheidsgevoel hand in hand moeten gaan dat houdt een samenleving leefbaar.

0
157 21st Century Guy

* Verwijderd door de redactie *

158 Geert

* Verwijderd door de redactie *

159 Geert

@159 "Haha dat zeg ik helemaal niet "

Jawel hoor.

1
160 JackKropotkin

* Verwijderd door de redactie *

161 Geert

Als je niet aan e algemene gewoonten en gebruiken mee wilt doen, ben je wellicht in het verkeerde land gaan wonen.

0
162 Realisme graag!

@162 Dat lijkt mij ook.

1
163 MARCUSAURELIUS

@98
Kun je nou eindelijk eens ophouden met je seniele woordspelletjes? 't Wordt knap vervelend.

1
164 jfvannieuwenhuijzen@gmail.com

* Verwijderd door de redactie *

165 Geert

@164
Realisme zien als iets vervelend, niet zo slim

1
166 Defcte burger

@157 "Tevreden burgers maken een tevreden land , dat betekent dus sociale contacten onderhouden waar iemand zich het best bij voelt."

Prive, ja. Maar vanuit een universiteit een eigen feestje eisen ipv naar het reguliere feest gaan is verre van sociaal.

"Dat betekent niet dat alles vrijblijvend is , ook mensen waar je niets mee hebt moet je in hun waarde laten , zo krijg je een gezonde samenleving."

Precies, SAMENLEVING. Het heet dus niet APARTleving. Een samenleving die stimuleert dat mensen een eigen feestje krijgen omdat er op het reguliere homo's lopen, of omdat sommigen daar alcohol nuttigen stimuleert niet SAMENleven, maar APARTleven. Een samenleving waar je als overheid een maatschappij binnen een maatschappij stimuleert. Dat is geen samenleving, maar dat creeert verschillende samenleving die meer en meer van elkaar vervreemden!

"Ik hou niet zo van bevoogding maar dat mag er van mij wel ingeramd worden dat vrijheidsgevoel en verantwoordelijkheidsgevoel hand in hand moeten gaan dat houdt een samenleving leefbaar."

En een onderdeel van een samenleving leefbaar houden is JUIST samenleven, en niet stimuleren dat iedereen zijn eigen feestje heeft.

3
167 AT Jist

@167 Het zijn aanhangers van de islam, die komen niet om deel te gaan uitmaken van onze samenleving maar om hem te vernietigen en de hunne er voor in de plaats te stellen.

1
168 MARCUSAURELIUS

@168 "Het zijn aanhangers van de islam, die komen niet om deel te gaan uitmaken van onze samenleving maar om hem te vernietigen en de hunne er voor in de plaats te stellen."

Het probleem in Nederland is dat Moslims erg gecontroleerd worden door elkaar en Imams en dergelijke. Dat kan ook makkelijk in Nederland omdat men Moslims massaal bij elkaar laat wonen. Hele wijken die vervreemden van de rest van het land.

Het zijn aanhangers van de islam, die komen niet om deel te gaan uitmaken van onze samenleving maar om hem te vernietigen en de hunne er voor in de plaats te stellen.

Volgens mij zijn er heel veel Moslims die helemaal geen zwaar Islamitisch leven willen, maar gewoon willen leven en Islam veel minder serieus nemen. Maar omdat er vanuit het buitenland hier steeds meer wordt gecontroleerd in die gemeenschappen en wordt bepaald, gaat het juist de verkeerde kant op volgens mij.

1
169 AT Jist

Bij zo'n introductiefeest leer je je toekomstige klasgenoten kennen. Het is dan JUIST van de zotte dat je je daar al gaat afzonderen.

0
170 Scholar002

@170
Waarschijnlijk willen ze er niet echt bij horen.

1
171 MARCUSAURELIUS

@109 : Dat is net zoiets als met het woord "blank" door "wit" vervangen, op commando. Als een woord een bepaalde emotionele bijsmaak heeft die de volksmenners niet aanstaat, wordt het afgeschaft en onder dwang vervangen. Zoals "blank" heeft teveel positieve connotaties om blanken net zo erg te kunnen beledigen en kwetsen als de volksmenners graag willen, dus introduceren ze het woord "wit" daarvoor in de plaats. Dat zeggen althans figuren als Sylvana Simons als reden voor die vervanging. Het bekt gewoon niet lekker tijdens het beledigen en voor rotte vis uitmaken, de blanke komt op die manier nog niet helemaal rottig genoeg over, vandaar.

1
172 Wendel

Kinderen uit Gereformeerde gezinnen gaan toch ook naar een speciale school? Niemand die daar moeite mee heeft....waarom hebben 'we' hier dan wel moeite mee?

1
173 rEmco44

@173 Wat mij betreft alleen openbaar onderwijs, waarom niet en stukken voordeliger maar dat heeft niets met het onderwerp te maken.
Waarom men, ik niet, hier moeite mee hebben, omdat het over moslims gaat, o wee dat er een positieve draai aan word gegeven.
Mogelijk kan een groot deel van alle studenten een voorbeeld nemen aan deze groep, eens iets minder innemen, beter voor de gezondheid en de portemonnee ook nog.

0
174 Koortje

@173 Vreemd. Sinds wanneer is die uni een speciale school?

0
175 RobP

@174 Heel eenvoudig: zie @170 .

0
176 RobP

@123

Je wilt het niet snappen, he?

Een allochtoon en een Nederlander met een migratie-achtergrond zijn identiek.

Een derde generatie Nederlander met een migratie-achtergrond bestaat niet en heeft nooit bestaan. Dat wordt automatisch een gewone Nederlander. Ook van Marokkaanse, Turkse, Indonesische, Soedanese of welke origine dan ook.

1
177 Zwartwit

@177 Juridisch wel ja. En ook als autochtoon in telling CBS. Geen normasl mens die dat gelooft.

0
178 Arthur2000

@178 Toen de term werd ingevoerd schijnt men ervan te zijn uitgegaan dat de binding met het land van herkomst bij de derde generatie zo sterk verwaterd zou zijn dat men bij die generatie niet langer van een etno-culturele minderheid zou kunnen spreken.

0
179 Civ

* Verwijderd door de redactie *

180 Yisrael 2.0

@177 "Je wilt het niet snappen, he?"
Weet je dat zeker? question

"Een allochtoon en een Nederlander met een migratie-achtergrond zijn identiek."

Wederom de vraag: Waarom hebben ze dan de term allochtoon afgeschaft?

1
181 RobP

@181 Ze vonden de term stigmatiserend ("heeft een uitsluitende werking en roept negatieve associaties op") en onnauwkeurig ("we streven naar een meervoudig migratie-idioom").
https://www.wrr.nl/publicaties/verkenningen/2016/11/01/migratie-en-classificatie-naar-een-meervoudig-migratie-idioom-34

0
182 Civ

@182 En waarom vonden ze de term stigmatiserend?

0
183 RobP

@183 Dat staat in het citaat. Ik heb dat ook niet bedacht.

0
184 Civ

@184 Daar staat niet waarom het stigmatiserend is.

0
185 RobP

* Verwijderd door de redactie *

186 lord

* Verwijderd door de redactie *

187 lord

"De moslimstudentenvereniging eist namelijk niet dat dat alle drank van tafel gaat – ze wil louter een omgeving scheppen die het voor de eigen achterban aantrekkelijk maakt om überhaupt op te komen dagen."

Dan moeten moslims lekker hun eigen studentenvereniging oprichten. Als je wilt meedoen dan pas je je aan, zo niet dan flikker je maar effe heel snel op.

0
188 de gezonde roker

@188 : Ik vind het heel niet inclusief en divers, zo'n studentenvereniging alleen voor moslims. Dat is racisme.

0
189 Wendel

Het is juist een leuke introductie als die moslims meedoen met het feest van anderen. op die manier integreren ze eens in de rest van maatschappij.
Ze moeten niet zo vervelend doen, ze zijn hier in Nederland en niet in Saudi Arabie.

0
190 Handalf

@188 "Dan moeten moslims lekker hun eigen studentenvereniging oprichten."

Wat zou een moslimstudentenvereniging zijn........

0
191 RobP

Meestal ben ik het wel eens met dhr. Akyol. Deze keer slaat hij echter de plank helemaal mis. In de eerste plaats heeft hij het over jongeren met een migratie achtergrond, waar hij het alleen over moslims heeft. Dat niet alle moslims een migratie achtergrond hebben en niet alle migranten moslims zijn lijkt me een bekend gegeven. De man heeft het immers over Nederlandse moslims. De vele anders gelovige migranten bewijzen ook dat er andere migranten zijn.
De studententijd is een opleiding tot het bedrijfsleven op managementniveau. De studenten zijn de managers van de toekomst. Ze zullen moeten samenwerken en leiding moeten geven aan de grote verscheidenheid aan mensen die in de wereld leven. Dat leidinggeven kan niet door een kleine minderheid continu maar haar zin te geven ten koste van de vrijheden van de rest. Een alcoholvrij feest is een typisch voorbeeld van slecht leiderschap. Omdat een kleine groep geen alcohol wil, zou niemand het in hun omgeving moeten drinken. Daar moet dus een apart feest georganiseerd feest voor komen. Hoe leren deze islamieten dan samen te leven en werken met mensen die het niet altijd met ze eens zijn? Aan islamitische eisen moet immers elke keer weer voldaan worden, ongeacht de achtergrond van de organisatoren en andere genodigden. Dit is discriminatie op basis van geloof.
Dat de introductietijd door verschillende studenten worden vermeden heeft dus niet alleen met alcohol te maken. Vele Nederlandse studenten doen hier ook niet aan mee. Ook om allerlei, en vaak dezelfde, redenen als dat de migranten hier niet aan mee doen. De introductietijd is er voor de studenten die dat willen. De opleidingsinstituten zorgen voor een introductie van het onderwijs en de organisaties die daar om heen zitten. Van waar men de benodigde materialen kan halen, waar mentoren en begeleiders zijn, hoe de school of uni over het algemeen ingedeeld is en eventueel hoe men het makkelijkste tussen de verschillende locaties reist. Daarnaast kan het instituut ook informeren waar men de gemeente voor kan bereiken, waar zitten de kamerverhuurders, waar men de pastoraal werker, dominee, imam etc. kan vinden en zo meer praktische informatie geeft over de (voor veel studenten) nieuwe leefomgeving.
De studentenverenigingen vullen dit programma aan met hun eigen ideeën. Zo zullen de meesten hun huis laten zien, hun activiteiten presenteren en de feuten voorbereiden op hun eerste jaar in de vereniging. Daarnaast laat men de beste plekken van de stad zien. Dit kunnen de beste cafés en restaurants zijn, maar ook de aparte winkeltjes of mooiste plekjes om je partner of ouders mee naar toe te nemen. Studentenverenigingen met een geloofsachtergrond zullen de leden mee nemen naar een of meerdere gebedshuizen en gezamenlijk bidden. Daar zit het verschil in verenigingen in. Wat men doet, buiten de gezamenlijke zaken om.
Organiseren de school en verenigingen gezamenlijk een feest dan zal dit niet gespitst zijn op de verschillen. Zo zal er niet voor het eten, of aan het begin van het feest gebeden worden. Hooguit zal een vereniging de leden vragen eerder te komen om samen te komen voor een gebed in het eigen huis op eigen risico en kosten. Op het feest komen allerlei eerstejaars studenten, ook de niet -verenigingsleden. Er wordt op deze feesten alcohol gedronken. Er zullen echter ook veel studenten komen die geen alcohol drinken. Omdat ze het niet lusten, nog moeten rijden, nog 17 jaar zijn, vanwege hun levensovertuiging om maar een paar redenen te noemen. Op deze feesten is niemand verplicht alcohol te drinken. Ook de moslims niet.
Door een apart feest te eisen, segregeert de MSV zich. Duidelijk heeft de MSV geen vertrouwen in haar leden die menen geen alcohol te mogen gebruiken (hier verschillen de moslimstromingen in). Ze menen dat deze moslims makkelijk bezwijken en zondigen. Dit geeft iets aan over de vermeende standvastigheid van het geloof. Een gelovige vind houvast in het geloof om niet te zondigen in een zondige omgeving. Een ware gelovige ontwijkt die omgeving niet maar omarmd haar als test. Kan de gelovige zich houden aan de eigen overtuigingen ondanks de verleidingen en eventuele groepsdruk, dan is dit een ware overwinning. De overwinning zit niet in het dwingen dat de ander zich aanpast of dat er een makkelijke omgeving is. In dat geval is het niet de overtuiging en onderwerping aan een god, maar de groepsdruk die het gewenste gedrag geeft. Zonder uitdaging kan de gelovige zich niet in het geloof bewijzen. Juist het SAMENleven met anderen, met andere meningen, ideeën en overtuigingen maakt de Nederlandse samenleving zo mooi. De MSV ontneemt haar leden hun geloof daadwerkelijk te beleven. Ze ontneemt alle mogelijk aanwezigen om hun overtuigingen na te leven in een inclusieve samenleving.
Wat dan wel? Nogmaals, niemand is verplicht te alcohol te nuttigen. Waar de MSV zich juist in kan profileren is het aanbieden van mocktails en andere (bijzondere) alcoholvrije dranken. Tijdens het gezamenlijke feest kunnen alle studenten dan kennis nemen van de verscheidenheid aan drankjes en kunnen alcoholgebruikers en nuchterblijvers met elkaar in gesprek gaan over hun keuzes.
Mochten leden van het MSV toch drinken, dan kan de MSV hier zelf op ageren met het beëindigen van het lidmaatschap, het accepteren dat ook moslims alcohol nuttigen, of de student helpen met het vinden van vergiffenis en deze helpen zondige verleidingen te weerstaan. Net zoals alle ander studentverenigingen mensen kunnen afwijzen of accepteren en eventueel helpen met het bereiken van persoonlijke en gezamenlijke doelen.
Iedereen zal zich regematig bevinden in een omgeving die niet past bij de eigen levenovertuiging. Het succes van een SAMENleving ligt niet in het ontwijken maar aan het behouden en gedragen naar de eigen overtuiging, terwijl je anderen de ruimte biedt om hetzelfde te doen. En ja, ook hier zitten grenzen aan. Onder andere de grenzen van de gastheer of -vrouw en het sociaal geaccepteerde. Iemand die zwaar bezopen elke langslopende bilpartij betast is nergens welkom. Ongeacht de geloofsovertuiging van de gast dat dit moet kunnen.
Zo bereiken we wel de ultieme vorm van beschaving: dat we in een land vertoeven waar groepen mensen met totaal andere ideeën vreedzaam naast elkaar kunnen leven, zonder elkaar iets op te leggen.

P.s. Voor ik het vergeet, die vegetarische barbecue is een sof. Eerder dienen er bij een feest verschillende alternatieven te zijn. Zo zijn niet alleen varkens verboden voedsel. Ook paard en koe mogen niet door iedereen gegeten worden. Door naast vegetarisch ook vlees, vis, groente/fruit en andere eiwit bronnen aan te bieden en een grote barbecue in zones te verdelen of meerdere barbecues te gebruiken wordt inclusiviteit en diversiteit mogelijk en kan men samen feesten. Juist het voor iedereen apart een barbecuefeest aanbieden houd mensen gescheiden en zet aan tot vooroordelen, onwetendheid en haat.

0
192 Merlinswit

* Verwijderd door de redactie *

193 lord

@181 Omdat het te vaak in negatief context werd gebruikt. Ze hadden beter neger moeten gebruiken dan werd nu 'neger' afgeschaft. Gemiste kans voor Domlinks.

1
194 Tegenlicht

@192 Merlinswit,

Prima stukje!

0
195 Graaier1000

Wat een achterlijk gedoe. Iedereen moet gewoon naar een Hollands feest gaan en als je geen bier wilt drinken dan drink je het toch niet.

1
196 PFL

** gebruiker verwijderd **

Hoe ver zouden ze al zijn met de voorbereidingen voor het feest?
Ik wens iedereen een hele leuke avond.

197 verwijderd23941

* Verwijderd door de redactie *

198 Geert

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
soapbox
Hoogopgeleide Nederlander praat duurzaam, maar leeft er niet naar. ‘De kloof is schokkend’

Dezelfde mensen die voor immigratie zijn van zielige vluchtelingen , want we moeten ze helpen. Totdat ze er mee in aanraking komen in hun buur...

zojuist geplaatst door soapbox

LoydMorris
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

De “gewone burger” wil geen AZC in zijn/haar buurt. . . ...

4 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Zie Hier
Minister voor Rechtsbescherming Weerwind: 'Ik ga aangenomen motie niet uitvoeren'

Tja je bent links en je laat zien dat je links bent!Links = niets anders dan een dictatuur!...

5 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Hoogopgeleide Nederlander praat duurzaam, maar leeft er niet naar. ‘De kloof is schokkend’

Noemen ze het bekende links lullen maar rechts met dubbele snelheid de zakken vullen!Is dezelfde redenatie als met belastingen: je kunt bete...

7 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

Zolang de oorzaak niet word aangepakt zal dit waarscijnlijk vaker gebeuren!Mensen willen dat hun stem gehoord word en er naar hun mening gel...

9 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

soapbox
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@36 Wie zegt dat ze zich identificeren als mannen? :)...

12 minuten geleden geplaatst door soapbox

Zie Hier
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

Ach is een keuze van de politici die hebben er voor gekozen om de 15e eeuw van Afrika en Azie naar de EU te verplaatsen!...

13 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

soapbox
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Logisch gezien je niet van geslacht kan veranderen.Je kan zoveel fantaseren over wie of wat je denkt te zijn, maar dat is erg gevoelsmatig voo...

13 minuten geleden geplaatst door soapbox

Graaier1000
Hans Teeuwen - Oranje Keppel

https://youtu.be/2ZM6gVXXNCI?si=4Ca3Ag5BaEMfiZG0...

41 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Bangalore Sex VideoFfm 69Instagram BlowjobAvalon Hope NudeXxx Videos IndiaFemale Chastity BeltClose Up Pics Of PussiesIndian Bhabhi Devar Sex VideoWww Massage Sex ComRussian PormOnlufansPorno ViolenceKaley Cuoco LeakedAunty NippleUllu AuntyChubby Latina PornNude Movies NameCelebtity Nude PicsScan HentiErotikmovieIntermet ChicksSelena Gomez NudeCuban PornographyElizabeth Olsen Sex VideoAudrey Bitoni BrazzersEbony BbcTightest Pussy StretchedStories Free XxxSexy Bf XRomantic Boob Kissing VideosTitsvideos ComIndian Old Man XxxBlair Williams OnlyfansDf6.orgsexWaifu PeladasYoung Women NakedImgchiliHindi Ki BfWww Brazzers PornTamil Village Girls Sex ComBeurett VideoSakura HarunohentaiFree Porn XnxzX Club WrestlingJapani Sex MoviesLesbian Foot SexEnormous TitsHentimangaPorni AnalParker Posey NudeTachel Cook NudeSockjpbBest DeepthroghtLeague Of Leagends PornEmily Watson NudeLesbian ShowersexSexxxxbfMariana TorresSexycollegegirlsVanessa Porn FnafXyzcicsX2xxAlohatubuSalah Brooks NudesSexy Fran DrescherDavina FayetteMilf VideoSex Power VideoPronhub BanglaNipple Slip Selena GomezPornogFree Gay Por SitesMunequita EnfadadaGwen Stacy NudesHay Porn StarsBlonde.bukkakeOnlyfans FiltraciónCreampie Ebony PornXvidvideosLovely Mimi NudeDressed NakedJason LucTracer Sticky BunsIndian Bhabhi Devar PornPuku SullaIndian Girl Boobs XxxAdult Full Free MoviesEila Adams NudeSaster XnxxViral Video Of Kulhad Pizza CouplePorn Hindi WebseriesGender XpornTamil SexmovieInserting Objects PornBrazzeerXnxxvideosDick PiercingsSensusal PornSucking Lactating BoobsSetp Mother PornBangla PornographyTsunade TitAngela White ManuelTransfromers PornThe Intern A Summer Of LustMalu Trevejo PornosRapping Porn Videos無料絵ロ動画Outdoor Fucking VideosBlack Peole PornRough BackshotsImagwfapGrowth PorncomicsX VideoAnal CumsotCummy CondomIzzybunnies NudePormnhubNaked Lady TsunadePilippino PornBig Breasted Women NudeKame ParadiseAsmr WanGujarati Hd Sex VideoDesi Big LandNew Malayalam Xxx VideoTits NsfwVidéo PornogNudes MeufXtibeQuadrinhos PrnoTyler Sis 360Blow Job StorysFirstcreampieNacho Vidal PornografiaPorna De AnimeTitanic PornBack PornReal Amerature PornPetite PornstarHot KissingXxvxxBihar Ke Sex VideoXxx Bangla PanuBen 10 PornvideosBlackgirlstwerkingnakedVideos Pornode InsestoFilmes De Sexe GratuitGanging PornEligant Angel