‘Hoogopgeleide asielstroom’ is te mooi om waar te zijn (elsevier.nl)


Elsevier is a global information analytics company that helps institutions and professionals progress science, advance healthcare and improve performance ...

door Nexit in Politiek  ·  35 Reacties

  • 7
  • 558x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Natuurlijk is het geen verrijking. Het worden de nieuwe bodemkruipers.

0
1 Wild Rover

Niets van waar , iedereen kan dat weten , het schoolniveau in die landen staat kilometers lagen dan in west europa
Maar, daar moet je hoogopgeleiden in nederland voor vragen die weten dat NIET

2
2 Thei

Mooi "een derde heeft een universitaire opleiding en een derde is op ‘hbo-mobo’-niveau opgeleid"
Dat is ongevreer gelijk aan de Nederlandse autochtone bevolking

17
3 Piet Pijlenboog

We schijnen inmiddels te struikelen over de 'apothekers' .....

0
4 Ikweetallesbeter

@2 Dan bent u niet goed geinformeerd
Kijk naar even naar het opleidingsniveau in Syrië https://en.wikipedia.org/wiki/Education_in_Syria

14
5 Piet Pijlenboog

@4 Inderdaad op facebook was recent ook een oproep voor een Syrische anaesthesist, getrouwd met een apothekeres voor een stageplaats voor beiden ( inmiddels ingevuld)

11
6 Piet Pijlenboog

Het schijnt dat het opleidings niveau van een Syrische hbo'er ongeveer gelijk staat aan het mbo niveau van ons,dus tel uit je 'winst'

1
7 Hangingmen

@5
Als ze zo hoog opgeleid zijn volgens u,Waarom naaien ze dan schapen en geiten en een kip is daar ook niet heilig?

3
8 Nexit

@ 5
1e pl. is het wiki, wie weet wie dit schrijft , dat vertrouw ik de staat ook nog toe
2e pl. gaat het over alle profiteurs , niet die paar die het lukt te komen , de rest woont in de omgeving want die willen snel terug.

0
9 Thei

@8
Sexuele voorkeur heeft niets met opleiding te maken he? question
Zie b.v Demmink.....

6
10 Ikweetallesbeter

* Verwijderd door de redactie *

11 hk-sr

** gebruiker verwijderd **

Getalendeerden vluchtten ook. Tunesie heeft al een braindrain sinds 2011 waar je eng van wordt.

12 gebruiker-verwijderd

Het merendeel is afval wat hier niet voor hergebruik geschikt is. Het levert weinig op, het kost vooral erg veel vervuiling.

2
13 ijskonijn

-
Deze hoogopgeleide mensen horen hun werk in hun eigen land te doen voor hun eigen bevolking.
Ik vind het moreel niet te verantwoorden dat wij als Europese landen andere landen ontdoen van hun hoger opgeleide mensen.
-
Het opleidingsniveau is overigens vele malen lager dan in Nederland. Dit, en de taal, geeft allerlei problemen met de zgn "zij-instromers". Deze mensen zijn moeilijk in te passen in het Nederlandse
systeem.
-
Met deze gang van zaken rond vreemdelingen dient zo snel mogelijk te worden gestopt en alles dient volledig terug gedraaid te worden. Deze mensen moeten terug naar hun eigen land; om daar hun eigen land op te bouwen. Dit geldt niet alleen voor de hoger opgeleide, maar voor iedereen. Eventueel vorm geven aan tijdelijke opvang aldaar door Europese landen kan worden overwogen.
/-
-

0
14 MrCally1

Tja dat ze heel vindingrijk zijn in het manipuleren/misbruiken/ontduiken van allerlei weteen van de EU en EUlanden hebben we onderhand wel gemerkt, valse papieren/papieren zoek, iedere lande van de EU een aanvraag indienen onder een andere naam,
Getuigd van een uitgebreide criminele ervaring!

0
15 Zie Hier

@5 Misschien in een heel ver verleden, voor de Assad dynastie?
Denk dat ze nu in het merendeel van Syrië openlucht of kelderonderwijs geven, van een niet al te hoog niveau.
Want volgens verschillende bronnen (was u daar niet één van?) zit het merendeel van de hoog opgeleiden (werkeloos) in een west Europees asielzoekerscentrum of in een gevorderde woning duimen te draaien.

0
16 tegenzinnig

Je zou als hoopgeleide hier niet eens moeten willen zijn.
Ze zullen hier nooit toegeven dat er iets gelijkwaardig of zelfs beter is dan het het totaal gedegenereerde NL onderwijssysteem met zijn verregaande diploma inflatie.
https://www.komp-u-ter-hulp.nl/Nuffic%20ontmoedingsbeleid/Diploma%20waardering.htm

1
17 in holland

@5 : Dan ben jij zelf niet goed geinformeerd: Op de lijst van wereld's 500 beste universiteiten komt Syrie niet voor.

1
18 Totuus

@18
De lijst van de beste universiteiten heeft niks met kwaliteit te maken.
Het gaat er alleen maar om dat er lezenswaardige artikelen op de website staan.
En hoe vaker daar naar gerefereerd-gelinkt wordt, hoe hoger je in de ranking komt van "beste" universiteiten.
Je hebt alleen maar en goede PR afdeling nodig.

6
19 in holland

@11 : Precies, die COA man heeft er alle belang bij om het opleidingspeil van de gelukzoekers zo positief mogelijk te doe voor komen. In Duitsland - met veel grotere aantallen, dus beter overzicht - is hooguit 10% HBO/universitair opgeleid, en dit zou dit in Nederland 33% zijn. Lachwekkend.

1
20 Totuus

@19 ; Onzin

1
21 Totuus

Artikel is van 15 -9-2015 dus ouwe troep.

2
22 Eindpenthode

De asielstroom is alleen in die zin 'hoogopgeleid' dat het van hoger hand tot in details in scene gezet moet zijn.

0
23 Commodus

Het zijn gewoon gehaaide mensen die de wegen weten en het doorvertellen. En dan staan er wel een stelletje sukkels in nederland klaar om ze met open armen te ontvangen. dat zou prima zijn als het ook om echte oorlogsvluchtelingen gaat maar niet die migranten die profiteren van alles waar de nederlander hard voor moet werken want dat is gewoon zo. De vrouwen werken hier ook allemaal want anders kan je geen huis kopen. De kinderen gaan noodgedwongen naar de opvang waar niks mis mee is want dat gaat prima. maar het is geen keuze ze moeten wel werken. En dan zie je z\o"n stelletje demonstreren dat ze al zo lang wachten in de opvang en nog geen huis hebben.Dat komt niet over het beleid had veel strenger gemoeten.Ze komen met zovelen dat het een grote stad zou zijn al je ze bij elkaar zou zetten. En verwachten dat ze met alle egard behandeld worden dat alles ten diensten van hun moet zijn.Die mohannud die gevolgd werd door de volkskrant vertelt gewoon dat hij niet ging werken omdat hij te weinig overhield. maar dat kunnen ze zo zeggen moet u of ik doen dan wordt je gekort. Het is een drama met die eritreers geen goed garen mee te spinnen en hetzelfde als met de somalieers 70 % in de bijstand niet normaal toch ze moeten er dichter op zitten.Zulke mensen kunnen wij missen als kiespijn. Onbegrijpelijk dat de politiek het zo laat gaan. mensen die arm zijn slim ze komen hier ij het walhalla en gaan eisen stellen. maar maken zich er niet geliefd mee! want anders dan wat ze ons willen doen geloven heeft de nederlander het wel gehad met die migranten!

0
24 mooi weer

@21
O. ja?

Je eigen 'ranking' samenstellen via website of gratis App
Oordelen zijn subjectief. Al wordt gehamerd op de uitgebreide en weloverwogen selectie van criteria voor de genoemde THE, de 'eigen smaak' van de student of andere belangstellende wordt erkend. Vandaar dat de organisatie via de website www.timeshighereducation.co.uk de kans biedt om je eigen criteria los te laten op de omvangrijke gegevensverzameling. Je kunt je eigen tabellen maken, regionale of wereldwijde analyses maken en meer. Maar er is nu ook een gratis (gaat u hier even voor zitten) Times Higher Education World University Rankings iPhone Application. Daarmee kun je zelf het gewicht van de vijf indicatoren naar eigen smaak bijstellen, resultaten naar land of regio filteren én aan je eigen persoonlijke rankings nog belangrijke praktische punten toevoegen zoals de lokale kosten van levensonderhoud of de kosten van het onderwijs. Kortom, een béétje student kan daarmee zelf een sturende analyse maken om wereldwijd 'de boer mee op te kunnen' in de wondere wereld die universitair onderwijs heet.
http://educatie-en-school.infonu.nl/diversen/85176-internationale-ranglijst-universiteiten-wat-heet-kwaliteit.html

0
25 in holland

@24 Ik noem die groep simpelweg parasieten.

0
26 Pirate

Het zijn GEEN "vluchtelingen" maar landverhuizers die naar de Nieuwe Onontgonnen Kolonien worden versleept. De MEESTEN worden DIRECT door onze "politieke partijen" via haar NGO's RECHTSTREEKS hiernaar toe gesleept, geloodst en gesmokkeld. Dit moet onder de radar gebeuren omdat dit anders het stemgedrag kan beinvloeden van de Debielen die door de Nieuwe Debielen zich verdreven zien worden en de Policoren willen daar zo min mogelijk geweld bij gebruiken om hun Nieuwe Vee in het land te injecteren. Het land is niet VOL, het land zit VOL met autochtonen die hier niet horen, volgens de Policoren. Desnoods wordt de autochtoon met geweld verwijderd, maar zolang die autochtoon dat nog niet merkt blijft hij op zn Beulen stemmen. En daar lachen ze zich in Denhaag knettergek om, dat had Himmler zich niet eens kunnen voorstellen. Het gaat niet om 'verrijking', het gaat om de VERACHTERLIJKING door de islamisering!

1
27 Nu of Nooit

Deze lieden zijn hier maar om één reden, de omsingeling van Rusland met Jihadisten. De "vredesmars" in Parijs was vooral een politiek corrumperende jihadmars. Socialisten hebben vooral hele diepe zakken, het zijn n blijven bedelaars.
De as van het kwaad komt niet uit Rusland, maar vooral uit SA, VAE, Socialisten hebben vooral hele diepe zakken. Komt de "inmenging" bij de verkiezingen in de USA niet uit SA als wraak op Obama voor zijn deal met Iran.

1
28 ijskonijn

@2 Ik ben hoog opgeleid en weet wel degelijk dat je bij alles van zuiderlijker dan 40° noorderbreedte over het algemeen weinig intelligentie kan verwachten.

2
29 Scholar101

@22 Zijn we intussen dan overspoeld door hoogopgeleiden zoals gezegd werd? Nee? Dan nog steeds relevant.

1
30 Scholar101

* Verwijderd door de redactie *

31 Pxf7+

Tevreden keek de coa directeur hoe de media zijn niet onderbouwde verhaal publiceerde en hoe goede schaapjes zijn standpunten extreem verdedigden

Hij opende z'n la en keek trots naar de Envelop van de EU.


Vent verkoop geen onzin, je eigen medewerkers vertellen heel wat anders.

1
32 Eastwood

Ook al zouden ze hoogopgeleid zijn.......hebben wij zoveel banen dan?

0
33 hopefully

Heb het al vaak geschreven, toen ik nog inburgeringslessen gaf kwam ik voornamelijk ongeletterden en analfabeten tegen.

0
34 francaise

Is het vandaag oude artikelen-dag ofzo? Was er vandaag geen negatief nieuws te vinden over asielzoekers of moslims?

2
35 Mrs. K

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bleke Betty
Column | Probleem: de woningmarkt is saai

Betaalmuur.Saai? Het is een slagveld waar men elkaar bijna te lijf gaat voor een paar vierkante meters en een dak en een schuld die bijna ni...

22 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

...."“Onze schapen sterven; onze kinderen worden vergiftigd door de dampen”, zegt Hasan Abdallah, een Arabische boer in de stad Tell Brak, t...

25 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

En weer achter een betaalmuur. ...

35 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@159 Mispoes. De angst is irreëel want de spin mag dan bestaan maar de angst ervoor is onnodig omdat de angst op niets gebaseerd is. Een p...

39 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Christ kan beter zijn Klep houden. Het is ook bij hem een natte vinger in de wind. Daarbij kan je beter iets overschatten dan onderschatten. Dus...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Sarcoff
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

@4 Je moet toch wat om de laatste kijkers van de buis weg te jagen....

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Ik heb helaas niet ze veel vertrouwen meer in de zogenaamde westerse experts.Ze zijn wel meesters in miscalculatie....

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Bleke Betty
Tim (20) stapte vanwege pesterijen uit het leven, nu liggen er voor Twentse politiebureaus tegels tegen pesten

i.pv die bespottelijke walgelijke lentekriebels, kunnen ze beter behalve Taal en rekenen ook assertiviteitstrainingen geven, jongeren va zeg 6 j...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@103 Wat een desinformatie. Decennia geleden werd het verboden om nog langer ambtelijk de religie van iemand vast te leggen. Dus die 5% mag je...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Nieuwslezer
Muziekdraadje

Picture This - Act of Innocencehttps://www.youtube.com/watch?v=CVTgvAzQQRo...

2 uur geleden geplaatst door Nieuwslezer

NK. App
Pink Sex ComCaught Masturbating In PublicPorn DudeFootstockingsBedoinkvrYthai PornFree Black PirnOral HentaiTechersexLena The Plug Porn HubSex Video Desi NewXvideos Of Indian GirlsRealhome PornDaughter Punish PornStephine Mcmahon NudeNude Homeless WomenCucks PornIncestgamesOqnuPron GalleryEmma Mackey NudeMichelle Forbes NudeAbigail Breslin Nakedسكس محجابBeatrice SegretiXxximagesHot Russian XnxxBoyassReal Village Sex MmsKiara Mia Only.fansTeens Masturbating VideosAmyyyy007Bangladeshi College SexXnxx DownloaderAlexxandra Daddario PornFree Internet PornNude Crackheadافلام اباحيه مترجمةPorn ScattingPpure MatureSkipthegames South JerseyCreepshot.orgXxx Video OilCheating Sex TubeSkyla Novea XnxxNaomi Foxx PornOne Penis 淫賊王Nude Girls And BoysPporn MoviesKrystal Swift PornstarJada Fire CreampieCaligula Orgy SceneBulma Cosplay PornFree Nude PhotosBlack Hentay70th PornInfluencer NakedValerie Perrine NudeBig Blackcock GayKelsie MonrouRaven FutaHannahjames710 PornMadres Follando A Sus HijosFilms Pornos GayEssieofficialXnxx Big Boobs VideoChatterbait WebcamMom Sun PronKali Chut VideoViejasputasNaked Pictures Kaley CuocoMasal Seen.comChaterbateBending Over In A ThongBicycle777Blacked Sexy HdBreckie Hill BoobsBlacked Full VideoIndian Hot Porn HdTop Bf VideoPorn MasseuseAsianforced PornListe Sites PornographiquePornos NegrasHijra ChudaiOnly Boys SexRoja Daughter AgeEsha Deol NudePoison Ivy HentaiBig Booty PofnTubes Hd PornX Videos Savita BhabhiLibby Powell NudeMums Teach Sex ComSexy Teen NudeJapanese PornnFuxpornPlay BlogRegan StarrSis Love ComPornographie Vidéo GratuitSarah Miller PornBox Truck MassageMelissa Moore AnalSexy Boobs Kissing Video1337x.toViolet StarrTails PornIndian Kerala Sex VideoOne Piece Nico Robin PornSouthernbukkakeJenna HazeBratty PornPorn ChatRubbing Cock On FaceEkta Kapoor Xxx Web SeriesThe Night Manager Hot SceneHarry PussyFat Lesbian PornXhamster VrMirandahmarievip NudeTushy XvideosKeerthy Suresh Sexy PhotosDesi Sex In JunglePeyton PressleeDani DaniesXvideo Full Hd MovieSouth XxCzech SwingersMallu Bhabhi RomanceNepali Chut VideoEmely WillisAlex Exploitedcollegegirls ComMy Moms Best Friend PornChole LamorAlinity Only Fans LeakSkipthegmesX HamstreFilme Pornô CaseiroPorn AgresivoXvideo MassageXxx Video Mom And Son SleepingIndian PissyJapanese Cartoon PornographyLil KattCartons PornosMacey JadeSpankbang FeetNaruto SexGay Boy Sex Video