Keniaanse moslims redden tientallen christenen (kerknet.be)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door iSlam FM! in Buitenland  ·  338 Reacties

  • 14
  • 1515x gelezen
Reageer met een Emoji
5
13

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

301 johnnyisterugvanweggeweest

@301 ""daar is de "ik heb geen enkel bewijs, maar ga dat niet toegeven" rotsmoes al."

Nee, atheïstje, gewoon een feit, en je bevestigd het ook nog direct met je: "Dat slaat werkelijk helemaal nergens op"

hahaha, ik kom echt niet meer bij. Sjonnie o Sjonnie. Je logica is echt geweldig.

Kijk je ontkent, DUS je bent schuldig!!! Kerel toch. Jij neemt jezelf serieus?


"""""Je moet niemand weigeren om religie, maar ook niemand extra rechten geven om religie."

Vrijheid van onderwijs is een grondrecht voor iedereen; dus ook voor gelovige mensen.
Jij wilt die vrijheid voor gelovige mensen opheffen, en alleen toestaan aan atheïsten (alleen scholen toestaan zonder religieuze achtergrond) zoals je in een ander draadje aangaf.
Dat kun je hier dan weer proberen te ontkennen, maar ook dat is voorspelbaar...""""""""

Nee Sjonnie. Iedereen heeft het recht op onderwijs. Ik zeg nergens dat gelovige mensen daar geen recht op hebben. Hoe kom je er bij dat ik dat beweer? Weer je medicijntjes vergeten?

"scholen toestaan zonder religieuze achtergrond)"

Op school hoor je feiten te leren. Scholing is belangrijk. Iedereen heeft het recht om onderwijs te krijgen(het is verplicht zelfs). Die scholing gebaseerd op feiten is erg belangrijk voor het latere leven. Iedereen mag geloven wat hij/zij wil. Religieuze scholing is niet iets wat wat mij betreft door de overheid moet worden gedaan, nog semi-overheid. Dat kan een ieder prima in zijn haar vrije tijd doen.

Mocht er ook empirisch bewijs komen voor het bestaan van 1 van al die Goden? Dan zal dat de norm worden wat mij betreft!

Helder nu? En nee, daar kun je echt niet op concluderen dat ik daarom extreem/rechts ben. Daarom is onderwijs gebaseerd op feiten ook zo belangrijk, iets wat jou vreemd is blijkbaar.

6
302 AT Jist

Als er door dit kleine incidentje al zóveel aandacht wordt opgewekt, waarom wordt het grote moslim-red-project waar Europa al jaren mee bezig is niet benoemd?

3
303 Jan met de korte achterlul

* Verwijderd door de redactie *

304 johnnyisterugvanweggeweest

@304 "Je zwetst weer, atheïstje.
Art. 23 van de Nederlandse grondwet waarborgt de vrijheid van onderwijs waarbij in lid 5 specifiek het recht op vrijheid van richting voor het bijzonderonderwijs geregeld is.

Jij wil met je extreem-rechtse inborst gelovigen dat recht ontzeggen, zoals je hierboven opnieuw bevestigd."

Tsja, ik ben nou eenmaal tegen discriminatie en zie ieder mens als gelijkwaardig in beginsel. En dus ook gelijke rechten en plichten. Dat jij voor discriminatie bent en sommige mensen meer rechten wilt geven en anderen minder vind ik belachelijk, en jij blijkbaar dus niet.

heb je nog meer onderwerpen ipv onderwijs waar je het over wilt hebben Sjonnie? Je blijft een beetje hangen.

En nee, ik ben niet extreem-rechts. Je blijft het maar roepen, maar nog steeds heb je geen enkel bewijs daarvoor ook. Kan ook niet, want ik ben het niet. Het zit in je bolletje Sjonnie, ga er eens over praten met iemand. Want je ziet dingen die er niet zijn. Daar is medicatie voor Sjonnie.

4
305 AT Jist

* Verwijderd door de redactie *

306 johnnyisterugvanweggeweest

@306 "Precies zoals ik al aangaf, blijf je je eigen extreem-rechtse discriminatie ontkennen..."

Kom nou eindelijk eens met een voorbeeld dan sjonnepon

4
307 AT Jist

@307

Sjonnepon wordt alleen maar door extreem rechtsen gebruikt bijvoorbeeld....

11
308 iSlam FM!

Heel belangrijk dat er moslim scholen zijn.
Laat de apartheid maar ik komen.
Ieder zijn eigen parallele samenleving.

Mooi toch question

3
309 meneer van het nieuws

* Verwijderd door de redactie *

310 beastyboy

@306 Heb je me weer gemist jonge? Kusje!

Ik weet niet of ik me vereerd moet voelen dat je zo geobsedeerd door me bent, of dat ik de autoriteiten in moet schakelen...

4
311 Bluth

* Verwijderd door de redactie *

312 E.Meel

@312 Geen enkele barbaarse ideologie zoals de islam, christendom of het jodendom hoort thuis op de wereld. Alle moslims, christenen en joden zijn barbaarse mensen die er barbaarse taferelen op nahouden, met barbaarse tradities.

4
313 Bluth

@312 E.Meel
50 jaar geleden waren er slechts 1600 (zestienhonderd) molsims in NL.
Eeuwen en eeuwen en eeuwen hebben we het prima gedaan zonder islam hier.

4
314 no mail today

@313 Of te wel de mens is in staat barbaarse dingen te doen. Elke ideologie kan daarvoor een aanleiding zijn, dus veel meer dan religies alleen.

5
315 solidsteel

@315 De betreffende ideologieën promoten die barbarij. Daarom noem ik ze dus ook barbaarse ideologieën.

2
316 Bluth

@316 Echter vergeet je er wel een paar wanneer je je enkel focust op religie.

6
317 solidsteel

@317 Waar focus ik me op religie? Ik heb het over ideologieën, wat religies zijn.

3
318 Bluth

@318 "Geen enkele barbaarse ideologie zoals de islam, christendom of het jodendom "
"Alle moslims, christenen en joden zijn barbaarse mensen die er barbaarse taferelen op nahouden, met barbaarse tradities."

4
319 solidsteel

@319 Ja, zoals de... Het gaat hier over christenen en moslims. Moet ik het communisme of het nazisme ook nog aan gaan halen? Moeilijk doen om het moeilijk doen, geen idee wat mensen daar nu zo leuk aan vinden. Geen vertier in het leven?

2
320 Bluth

@320 Je moet niets. Maar ik ken je "haat" naar religies en wou alleen zeggen dat het een mens eigen iets is, en niet alleen gebonden aan religies zoals jij graag laat voorkomen.

7
321 solidsteel

@321 Ik haat het nazisme en communisme op dezelfde manier hoor. Alleen geven we het communisme en nazisme weinig ruimte, religies geven we alle ruimte. Geen idee waarom je zo moeilijk loopt te doen.

En, waarom wou je dat zeggen? Het voegt namelijk niets toe aan de discussie. Nergens geef ik aan dat de mens geen eigen iets is, dat de mens van zichzelf niet barbaars kan zijn. Probleem met de meeste ideologieën is dat ze barbaarse dingen promoten, en nog doen alsof dit goede dingen zijn ook.

2
322 Bluth

* Verwijderd door de redactie *

323 Hans Brinker 2.0

@302 : Helaas is het lastig om met bepaalde personen te discussieren. Die kunnen feiten benoemen namelijk op basis van hun onderbuik en hun mening. En hun mening is uiteraard de enige goede. Heeft hij een signaalwoord gelezen dan zit je al in de rechts extreme hoek. Anderen zijn daar ook goed in.

Het grappige is dat als je er op reageert (en dat gebeurt vaak door meerdere mensen wat logisch is als je onzin verkoopt) dan zit je opeens in een rechtsextreme roedel en kom je niet meer van het stigma af.

Ik moet zeggen dat je je keurig uit drukt en netjes blijft en blijf dat ook doen. Helaas het overtuigen van dit soort mensen is lastig omdat die zwartwit-denkers zijn. Geen tussenweg, geen nuance. Eenmaal de mening klaar dan kun je ze er niet van af brengen. Lange discussie met je gesprekspartner gehad, maar logica zit er niet altijd in.

0
324 Gezond boerenverstand

* Verwijderd door de redactie *

325 linkse toestenbord ridder

@325
Daar snapt volgens mij de héle Westerse wereld niks van!!!

2
326 Jan met de korte achterlul

@324 "Helaas is het lastig om met bepaalde personen te discussieren. Die kunnen feiten benoemen namelijk op basis van hun onderbuik en hun mening. En hun mening is uiteraard de enige goede. Heeft hij een signaalwoord gelezen dan zit je al in de rechts extreme hoek. Anderen zijn daar ook goed in.

Het grappige is dat als je er op reageert (en dat gebeurt vaak door meerdere mensen wat logisch is als je onzin verkoopt) dan zit je opeens in een rechtsextreme roedel en kom je niet meer van het stigma af."

Ik wil het gerust ober meer onderwerpen hebben met hem, maar hij blijft maar hangen op dat onderwijs. Hij begon daar ook over. Lijkt wel alsof hij denkt dat hij daar heen wil steeds omdat hij denkt daar te kunnen scoren. Extreem-rechts ben ik absoluut niet. Ik zou mezelf helemaal niet eens als "rechts" betitelen.

Ik hoe sowieso niet van die hokjes, aangezien je daar vaak onbewust jezelf mee beperkt in denken. Ik ben voor het helpen van mensen die oorlog ontvluchten, maar niet altijd per se hier opvangen.

Nederland is een klein land en begint aardig vol te raken. Hoe meer mensen op elkaar gepropt, hoe meer stress, ruzie, ongelukken en onvrede. Daarnaast heb ik niks tegen andere culturen. Sommige culturen kunnen prima met elkaar omgaan, anderen staan erg ver uit elkaar en soms lijnrecht tegenover elkaar.

Ik denk dat een land daar ook naar moet kijken. Welke cultuur is makkelijk integreerbaar in een land, en welke niet. Maar, niet alleen cultuur is daar belangrijk. De wil van het individu is ook belangrijk. Hoe willend is iemand om zich aan te passen aan het land waar men wil wonen is erg belangrijk.

Ga je allerlei verschillende culturen samen gooien op een klein gebied en men is niet welwillend
ook vanuit de ander te denken, dan zul je veel frictie krijgen onderling. Met name daar waar men helemaal niet wil integreren.

Het begint dan al op school. Daar kun je beginnen met het integreren van jonge mensen/kinderen uit een cultuur die verre van de "westerse cultuur"/democratie staat.
Leer vroeg op school al dat iedereen in beginsel gelijkwaardig is, ongeacht kleur. sexe, geaardheid, religie, etcetera. Dat is heel belangrijk.

Daarom vind ik regulier onderwijs ook heel belangrijk. Onderwijs in religie is waar men juist een moraal leert waar men mensen onderscheidt. Daar wordt je geleerd die "zij" anders zijn, want die is homo(en dat mag niet), die is een andere sexe(en die heeft andere rechten), die geloofd in een andere god(Dus die is er niet een van ons), etcetera.

Daar ben ik tegen. Ieder mens is in beginsel gelijk, en heeft dus recht op in beginsel hetzelfde onderwijs.

Religieus onderwijs kan best, maar dan is dat wel een prive aangelegenheid. Belangrijk is dat men op school feiten leert en leert dat iedereen in beginsel gelijkwaardig is.



"Ik moet zeggen dat je je keurig uit drukt en netjes blijft en blijf dat ook doen. Helaas het overtuigen van dit soort mensen is lastig omdat die zwartwit-denkers zijn. Geen tussenweg, geen nuance. Eenmaal de mening klaar dan kun je ze er niet van af brengen. Lange discussie met je gesprekspartner gehad, maar logica zit er niet altijd in."

Dankje. Ik zie het zo. Sjonnie kan er niet goed tegen als je het met hem oneens bent, of een heel andere mening hebt als hij. Hij duwt je dan al snel in de extreem-rechtse hoek. Dat is een stokpaardje voor hem. Aangezien hij me al regelmatig voor rechts-extremist heeft uitgemaakt, WIL hij het per se al niet meer eens zijn met hem. De reden is inderdaad het zwart-wit denken vermoed ik ook. Zou hij het een een punt eens zijn met me? Dan is hij ook extreem-rechts. Dat komt ook duidelijk naar voren in deze discussie.

Hij zou bewijzen dat ik extreem-rechts was, en hij voert onderwijs aan. Volgens hem wil ik "gelovigen" het recht ontnemen op religieus onderwijs, en dat is volgens hem een extreem-rechts punt. Op die basis oordeelt hij dat ik dan ook ben. Zou hou het dus op een onderwerp met me eens zijn, dan is hij in zijn logica ook extreem-rechts.

Daarnaast komt Sjonnie op me over als iemand die gewoon niet tegen zijn verlies kan ook.

5
327 AT Jist

@327 : Ooit een boeklezing gehad van een man die een boek had geschreven over de sleuteleigenschappen van verschillende culturen. Dat iedere cultuur ongeveer 7 sleuteleigenschappen toegeschreven kon worden waarmee je de verschillen in de culturen kon verklaren. Hoe bijvoorbeeld Chinezen en Nederlanders elkaar soms niet begrijpen omdat Chinezen meer gesloten zijn terwijl Nederlanders superdirect zijn. Als je dat van elkaar begrijpt, dan is de communicatie ook gemakkelijker.

Echter zijn er kenmerken die conflicterend zijn tot en met waardoor zaken doen met bepaalde culturen heel lastig is. En dat geldt natuurlijk ook als je die culturen hier mengt. Ik kom even niet meer op het boek, maar het was een eye opener voor me omdat ik met een aantal buitenlandse studenten aan het werk was en het boek me echt inzicht gaf hoe ik het beter kon benaderen.

2
328 Gezond boerenverstand

@328 " Ooit een boeklezing gehad van een man die een boek had geschreven over de sleuteleigenschappen van verschillende culturen. Dat iedere cultuur ongeveer 7 sleuteleigenschappen toegeschreven kon worden waarmee je de verschillen in de culturen kon verklaren."

Dat zal ook vast wel. Ik denk dan aan moraal met name. De geldende moraal bepaald eigenlijk hoe men dingen ziet binnen de cultuur. Zou best goed zijn eigenlijk dan om op een dergelijk systeem gebaseerd te bepalen of een cultuur ergens past of niet.

"Hoe bijvoorbeeld Chinezen en Nederlanders elkaar soms niet begrijpen omdat Chinezen meer gesloten zijn terwijl Nederlanders superdirect zijn. Als je dat van elkaar begrijpt, dan is de communicatie ook gemakkelijker. "

wat al scheelt met Chinezen, Hindoestanen, Surinamers, Antillianen, Indo's etc is dat er in verhouding over het algemeen weinig problemen zijn. Er zijn wel uitwassen(bij de een wat meer als de andere), maar niet echt structureel vind ik.

Turken over het algemeen doen het ook goed in Nederland(hoewel er de laatste tijd wel een aantal erg negatieve dingen gebeurd zijn). Turken zijn redelijk "Westers". Turken zijn vaak zeer beschaafd, tenminste, zo komt het vaak op me over.

Marokkanen, en in Nederland hebben we vooral Berbers, die blinken enorm uit in allerhande uitwassen en hebben die naam ook(niet voor niks). Waarmee ik absoluut niet wil zeggen dat alle Marokkanen/Berbers zo zijn. Verre van dat. Ik heb zat Marokkanen/Berbers meegemaakt in mijn leven welke prima mensen zijn en het prima doen.

Maar er is wel duidelijk in de cijfers te zien dat er daar in verhouding heel veel meer uitwassen zijn ten opzichte van andere.

Ik denk dat het voorkomt uit een cultuur die verder weg staat van de "westerse" als die van bijvoorbeeld Turken. Hoe verder de cultuur staat van die van "ons" komen er dingen als geslotenheid van cultuur, hoe men kijkt naar andere culturen en gewoontes en moraal tot uiting in die cijfers.

Maar er zijn veel meer dingen die daar aan hebben meegewerkt. Het grootste punt is denk ik dat "links" ineens de "slachtoffercultuur" ging gebruiken. Ofwel, "jullie kunnen er niks aan doen want jullie zijn slachtoffer van de naam die mens jullie heeft opgeplakt". En men merkte dat men met het in de slachtofferrol kruipen dingen gedaan kreeg ineens. Men kon een discussie kapen door die slachtofferkaart te trekken, men kreeg in eens van alles gedaan er mee.

Daarnaast is er de fout gemaakt om het toe te staan dat er hele wijken werden betrokken door met name 1 "etniciteit". Op die manier kon men een eigen cultuur gaan vormen met gelijkgestemden, en dat mondde uit in "wij" en "zij".





"Echter zijn er kenmerken die conflicterend zijn tot en met waardoor zaken doen met bepaalde culturen heel lastig is. En dat geldt natuurlijk ook als je die culturen hier mengt. Ik kom even niet meer op het boek, maar het was een eye opener voor me omdat ik met een aantal buitenlandse studenten aan het werk was en het boek me echt inzicht gaf hoe ik het beter kon benaderen."

En daarom is regulier onderwijs zo belangrijk. Zodat men leert dat hier geldt dat een ieder in beginsel gelijkwaardig is. Maar een staat die leert dat een ieder in beginsel gelijkwaardig is, maar vervolgens op basis van religie allerlei voordelen gaat geven klopt niet. Het is een hypocriet en verwarrend beleid.

Het klopt niet als je eerst gaat leren dat discrimineren slecht is, en vervolgens discrimineert op basis van religie.

3
329 AT Jist

Tja arbeiders redden ze omdat ze anders zelf aan de arbeid moeten, dit is gedaan uit puur eigenbelang

1
330 Pffff

Iets met zwaluw en lente...

2
331 Anonymousje

@160 Dat staat ook nergens, maar dat beweer ik ook niet. Jij gaat er blijkbaar automatisch van uit dat moslims niet werken. Nou, kom dan maar eens bij ons in het ziekenhuis kijken.

3
332 Jopie Osdorp

@332 Jan die is hier de enige werkloze hatende lolbroek, wie neemt nou zo'n onbewuste racist serieus.... hij kan alleen kinderachtig roeptoeteren....

5
333 iSlam FM!

@332
Dit artikel gaat over Kenia en niet over uw omgeving!

5
334 Jan met de korte achterlul

@333
Goh, u hebt niet eens gescholden dit keer, alleen een kleine op-de-man. Knap hoor!
Daarbij: ik ben inderdaad werkloos op dit moment, nog vakantie, snapt u. question
Volgende week gaat ik er weer volop tegenaan.
Iemand moet uw uitkering toch bij elkaar verdienen.

toedeloe
question
question
question

5
335 Jan met de korte achterlul

* Verwijderd door de redactie *

336 E.Meel

@336
Weg, ksssttt...

Lees het artikel maar eens in plaats van u te bemoeien met volwassen mensen!

opgedoft en gauw!

1
337 Jan met de korte achterlul

* Verwijderd door de redactie *

338 Pxf7+

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Van der Burg: snel 12.000 extra plekken nodig voor asielopvang

@17 Als dan zo'n linkse rakker de exploitatie doet en dan komen ze controleren of de boel aan de regels voldoet, dan is dat ineens racistisch. ...

5 minuten geleden geplaatst door wildersfan

DWZ
Van der Burg: snel 12.000 extra plekken nodig voor asielopvang

Er zijn vast nog wel een aantal luxe cruiseschepen en een aantal hotels beschikbaar hoor.De belastingbetaler betaalt er maar al te graag voor ...

7 minuten geleden geplaatst door DWZ

Sarcoff
Zware klap in Slavjansk: de Russen hebben 100 leden van het Franse Vreemdelingenlegioen "vergast" - Dissident.one

@1 Ja, als tegenhanger voor de EU/USA/NOS/NPO propaganda machines, en dat is hard nodig....

8 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
❌️ Prof. Dr. Schweinhardt von Mobbingen© ???? (@svmoffiziell) on X

Lees verder op:https://www.ninefornews.nl/kijk-europarlementarier-laat-geen-spaan-heel-van-corrupte-von-der-leyen-maar-dan-wordt-haar-microfoo...

10 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

DWZ
Druk neemt toe op verpakkingsindustrie om meer plastic in te zamelen

'Gelukkig' wordt het plastic van elders wel goed 'ingezameld'.https://www.businessinsider.nl/huisafval-rome-italie-amsterdam-co2/...

13 minuten geleden geplaatst door DWZ

RobP
Zware klap in Slavjansk: de Russen hebben 100 leden van het Franse Vreemdelingenlegioen "vergast" - Dissident.one

Ah, daar is de Russische propaganda weer....

19 minuten geleden geplaatst door RobP

wildersfan
Van der Burg: snel 12.000 extra plekken nodig voor asielopvang

@17 Dat klopt Ja. En als ie de exploitatie door een linkse rakker laat doen, dan mag ineens alles....

19 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Extra miljarden voor Oekraïne, herstel toeslagenschandaal en asielopvang

Alles op alles voor het duurste baantje ooit....

20 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Strongoli
Van der Burg: snel 12.000 extra plekken nodig voor asielopvang

@16Hij heeft ze inmiddels verpacht en is zelf, samen met z'n familieleden, voor z'n overige Belgische business, naar België uitgeweken. Dus...

21 minuten geleden geplaatst door Strongoli

wildersfan
Extra miljarden voor Oekraïne, herstel toeslagenschandaal en asielopvang

Genoeg geld want ze drukken gewoon bij. 💸 💸 💸...

21 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Diora Baird NudeBokep TerlengkapSissy PorncaptionsCams De SexoXhartubateHq Porno HentaiSniffiedCelebrity JoiAshley Nocera NudeTurkish PorAlexis Tegzaz PornNykd 54Indian Randi PornOld Sex Video ComMiya Kalifa HotCzech Couples PornGangbanged RoughAnal CumloadsBest Celeb NudeBig Titts Asian PornM NuasMilf Porn VideosLezbiyenler PornolariJeans Top XxxTamil Sex Movie DownloadTimker Bell PornTeen Porn DesiSouth Indian Blue Film VideoXmotherlessKis SexsMom PornaEmma Kenny NudesScarlett Johansson NaoedBig Booty Riding BbcAllporn CimicsSexing In GymOrgasm Xxx VideosPornobae.comPorzo PornHomemade AnalBangalore Girls NudeAustralia Porn StarSisterstitsXvideo BrasireiroGay GangbangBigtit Black PornXexySara Jay New PornSunny Leone Fucking VideosShin Chan HentaiFingering Sex PositionsQueentits.comScissorpornVictoria Cakes LesbianSofia N.u.d.eSmall Tit BlackFamily Nude BeatchFapmelloPornofemininoHrule34Lia EzraTelugu Teen Sex VideosFree Mobile Xxx VideoLesbo Anal FistHentay MomDesenho PornouNuas Ao VivoPhotoacompsnhantesLund PhotoTamilsexantySilvia Santez PornCream Sex VideoSelfie MasturbationPornô De AnineBeating My MeatMom And Daughter In ThreesomeAndreaxxxDigital PlaygroundMegapersonlBig StraponRomans Xxx VideoPonrnoEbony Tee PornHot4lexi LeakFwtina NudesAri KytsyaCartoon Bf SexyJackiemichelXxx Hindi BookBengali Bhabhi BfIvy Lebelle XxxOily Porn VideosAdriana Marie PornCum Down Throat CompilationOnly Fan VideosDen Of Nerds TwitterPorn Com NegraXvieeisEastboysYesli GomezGolden SexPhat Booty Porn_lee_17_2Porn Videos ChatMujeresfollandoClaudia Doumit NudeDaily Sex VideoPunjabi Brazzers3d.pornoFamilia XxxHitomi Tanaka VideoMilf FoorjobBangtrickeryT33nleakXxx Web Series In HindiMirzapur Sex MovieChina Xx ComBus Sex Videos XnxxBest Friend Lesbian PornPakistani Aunty SexGopissgurlMichelle Tucker PornNvg.comLanding Strip PussySexkomixBrazzers VieoGarota De Programa FatalSmite PornA PornShemale Public PornAngela White LeakedTightest AnalManuels Fucking PovAbella Danger TweetLafranceapoilJaqui Et Michel.tvJa Lo NudeHentaibible BlackXxx KaXdesisexSakxi VideoFuddi ImageJinx HazeYuki YuduruHentia FoundryBoba Bitch PornStep Sister SeduceBhabhi Open SexJun AizawaEnf In Public