door Febee in Buitenland  ·  98 Reacties

  • 9
  • 774x gelezen
Reageer met een Emoji
6
1
1
6

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@37 Die quote komt niet van Hitler maar van Strasser.

1
51 ThierryBaedet

@49 @50 Jezus jullie zijn vermoeiend.

“Hitler bedacht in de beginjaren verscheidene veranderingen voor de DAP om die onder een bredere groep kiezers populair te maken en transformeerde die aldus tot de NSDAP. Een van de veranderingen die Hitler suggereerde was de toevoeging van het woord 'socialist' aan de naam van de partij. Hitler was altijd tegen marxistische ideeën (zoals het concept van de klassenstrijd) als zodanig geweest (zo stelde hij dat de klassenstrijd de Duitsers onnodig tegen elkaar uitspeelde) maar moest toch erkennen dat socialisme een populaire filosofie was na de Wereldoorlog. Dit toonde zich zeer in de groei van de Duitse Sociaal Democratische partij (SPD). Daarom herdefinieerde Hitler socialisme door er 'Nationaal' voor te plaatsen. Maar Hitler was alleen te vinden voor gelijkheid voor wie Duits bloed had. Joden en buitenlanders hadden geen rechten en immigratie van niet-Duitsers zou moeten stoppen.”

Bron:
https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Nationaalsocialistische_Duitse_Arbeiderspartij

Dit is echt gewoon basisschoolniveau historische kennis. Echt iedereen met een beetje verstand weet dit gewoon. Er is ook gewoon algemene consensus dat de Nazi’s extreemrechts waren. Alleen moderne rechts-extremisten zijn het hier vaak niet mee eens.

Maar daar is gewoon een psychologische verklaring voor. Iedereen die na de oorlog is opgegroeid, is opgegroeid met de gedachte dat de Nazi’s het grote kwaad waren. Daarom identificeren veel moderne rechts-extremisten zich niet graag met de Nazi’s, omdat ze zich dan met het kwaad zouden identificeren. En de meeste mensen willen altijd aan de goede kant staan. Daarom wringen ze zich in allerlei bochten om de Nazi’s als links af te schilderen, omdat links in hun ogen het ware kwaad is. Net zoals de Nazi’s dat waren.

6
52 Gewoon een student

@52 De Nazi's waren socialisten. Socialisten waren in die tijd nationalistisch. Niet alleen in Duitsland maar ook in bijvoorbeeld Canada, Australië, Noorwegen, Finland, Estland, Zwitserland en IJsland. Landen waar op grote schaal Untermenschen werden gesteriliseerd. De Nazi's hebben dat zuiverheidsideaal tot in het extreme uitgevoerd. Uit hypocriete schaamte hebben socialisten dat nationaal-socialisme na de oorlog als extreemrechts bestempeld.

7
53 de gezonde roker

@53 Wat is jouw definitie van socialisme? Wanneer ben je een socialist en wanneer niet meer?

2
54 ThierryBaedet

@52 Ik geef het op. Ik snap überhaupt niet waarom ik nog de moeite doe die enkele wegkijkende rechts-extremisten te overtuigen dat de Nazi’s extreemrechts waren.

Normale mensen weten dat gelukkig toch wel.

7
55 Gewoon een student

@55 Bespaar je de moeite die extreem rechtse Vinden alles wat niet in hun straatje past links
Als het slecht weer is Geven ze links nog de schuld

4
56 RonMVV

@55

Heeft geen nut, die leven in hun eigen fantasiewereld

5
57 Bullet108

* Verwijderd door de redactie *

58 Willem Wip

@58 ++++++++++++++

0
59 RonMVV

@55 Ik noem verifieerbare feiten @53 . Alleen de laatste zin is mijn eigen conclusie. Dat je mij - ten onrechte - een rechtsextremist noemt geeft alleen aan dat je zelf tamelijk extreem denkt.

4
60 de gezonde roker

* Verwijderd door de redactie *

61 Eksteroog

* Verwijderd door de redactie *

62 Eksteroog

@60 Verifieerbare feiten? Als je dat werkelijk gelooft ben je knettergek. Je eerste twee beweringen zijn namelijk gelijk al volkomen onjuist.

De Nazi’s waren zeer zeker geen socialisten. En communisten waren over het algemeen geen nationalisten maar juist internationalisten.

Je weet wel? De internationale? Ooit van gehoord? Het communistische strijdlied?

Kap gewoon met deze onzin alsjeblieft. Je maakt jezelf volkomen belachelijk.

5
63 Gewoon een student

@61 Leg mij dan het volgende eens uit. Benieuwd hoe jouw ‘logica’ op deze feiten past.

De eerste mensen die Hitler naar de concentratiekampen stuurden waren socialisten en sociaal democraten. Een beetje raar als hij zelf een socialist was nier waar?

Hitler had een hele diepe haat jegens communisten (bolsjewieken). Een beetje raar als hij zelf een socialist was nier waar?

Heel veel verzetslieden waren socialisten? Waarom zouden socialisten in grote getallen verzet komen tegen een socialistische bezetter? Een beetje raar niet waar?

Benieuwd in wat voor bochten jij je weer zal gaan wringen.

7
64 Gewoon een student

* Verwijderd door de redactie *

65 Geert

@64 #61 Is Elia dus niet op in gaan Hij wilt homo's vermoorden En vrouwen die na een verkrachting abortus plegen vermoorden Zo vredelievend is hij de religek

1
66 RonMVV

@9 Besef je wel wat voor een ongelooflijke idioot je bent met je commentaar dat ze een en ander uit zouden lokken.. Ze lokken namelijk helemaal niets uit. Ze worden belaagd door import getint woestijnvolk met een dikke plank voor hun hoofd, die met hun levensstijl en gedachten een 1000 jaar achter lopen voor wat betreft de huidige cultuur/normen/waarden etc. Je moet de schuld niet bij de Joden neerleggen stumper, maar bij het islam gajes, dat hier binnen komt.

6
67 Christiaan

@67

Niemand neemt racisten zoals u serieus.

Debiel.

11
68 Bullet108

@64 Dat is hem al eens vaker gevraagd.

0
69 Reagurius

@63 Ga gewoon 's in op de voorbeelden die ik @53 noem in plaats van te schelden.

4
70 de gezonde roker

Iets achterlijks en dommer Dan zeggen dat Hitler links was, bestaat niet

Het wordt gezegd om hun eigen extreemrechtse straatje schoon te geven
En al wordt het 1000 keer gezegd Hitler blijft extreem rechts

0
71 RonMVV

@68 Dus als je het voor de goed geïntegreerde Joodse bevolking opneemt (tegen de slecht geïntegreerde - agressief tegen Joden, homo's etc. - moslims) ben je dus naar jouw simpele mening een racist en debiel???
Als je dat vindt dan ben je zelf een ongelooflijke randdebiel/sukkel. En dat is dan nog heel erg zwak uitgedrukt.

5
72 Christiaan

@70 Dat heb ik toch ook gedaan? Voor je eerste twee beweringen? Die waren allebei gelijk onjuist dus ben daar gestopt.

4
73 Gewoon een student

@73 ,

don't feed the troll.

2
74 jodelatedieho

@73 De Zweedse sociaaldemocraten hebben tussen 1935 en 1971 zo'n 65.000 niet raszuivere Zweden gesteriliseerd. Dat gebeurde ook in Canada, Australië, Noorwegen, Finland, Estland, Zwitserland en IJsland. Eigen volk eerst. Nationalisme en socialisme gingen destijds hand in hand. Niet extreemrechts.

3
75 de gezonde roker

@75 Eugenetica was inderdaad niet uitsluitend aan de Nazi’s toebedeeld. Het was voor lange tijd in de hele westerse wereld gebruikelijk om gehandicapten te steriliseren. In Zuid-Amerika ook als ik me niet vergis.

De voorbeelden die u noemt stellen echter niets voor vergeleken met het eugenetica programma van de Nazi’s.

Daarnaast wil ik nog eenmaal benadrukken dat het onzin is dat de socialisten van vorige eeuw nationalisten waren. Het waren juist internationalisten.

Het is echt niet zo heel ingewikkeld allemaal.

En nu ga ik slapen. Je eindeloze getrol is zeer vermoeiend.

De Nazi’s waren extreemrechts. Punt. Dat is gewoon brede historische consensus. Mensen die dit ontkennen zijn vaak rechts-extremisten die niet willen inzien dat zij dezelfde ideologische uitgangspunten delen als de Nazi’s. Want zij zijn vaak net als ieder ander opgevoed met de wetenschap dat de Nazi’s het grote kwaad waren. Om cognitieve dissonantie te voorkomen framen ze dus de Nazi’s vervolgens aan de hand van hun eigen perceptie van het kwaad (meestal links)

Kortom, je hebt mental issues buddy!

5
76 Gewoon een student

@3 Waarom distantiëren ze zich niet van de zionistische criminelen die het leuk vinden om kinderen met een sniper geweer te vermoorden?

4
77 niet-alles-geloven

@77 Omdat ze het leuk vinden dat het moederland kinderen vermoord?

1
78 Smite Gait

Goh hoe zou dat nou komen. Zijn er misschien veel moslims komen wonen?

8
79 PFL

* Verwijderd door de redactie *

80 Eksteroog

* Verwijderd door de redactie *

81 Geert

@80 Mijn God jij bent achterlijk. Ik had wel verwacht dat je jezelf in wat moeilijke bochten zou gaan wringen om eronderuit te komen. Maar dit had zelfs ik niet aan zien komen.

Conflict binnen een etnische groep (wat heel vaak voorkomt) vergelijken met conflict binnen een politieke groep is natuurlijk volkomen appels met peren vergelijken.

Voor de ALLERLAATSTE keer! Hitler was een rechtsextremist! De NSDAP was een extreemrechtse partij.

“De Nationaalsocialistische Duitse Arbeiderspartij (NSDAP, Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei) was de partij die op 24 februari 1920 ontstond uit de Duitse Arbeiderspartij (DAP, Deutsche Arbeiterpartei). De NSDAP had als politieke ideologie het nationaalsocialisme, een mix van extreem nationalistische, extreem-rechtse en extreem racistische denkbeelden, met als boegbeeld Adolf Hitler.”


“The National Socialist German Workers' Party (German: About this soundNationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei (help·info), abbreviated NSDAP), commonly referred to in English as the Nazi Party (English: /ˈnɑːtsi, ˈnætsi/),[5] was a far-right political party in Germany that was active between 1920 and 1945, that created and supported the ideology of National Socialism”

En jij bent Elia toch? Die extreemrechtse religekke Jood?

Ik heb hem speciaal voor jou zelfs in het Hebreeuws. Niet dat het uitmaakt. In iedere taal zal je exact dezelfde conclusie treffen. De Nazi’s waren extreemrechts. Vrijwel iedereen is het hierover eens.

“המפלגה הנאצית, או בשמה המלא: מפלגת הפועלים הגרמנית הלאומנית-סוציאליסטית[1] (בגרמנית: Die Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei,‏ NSDAP), הייתה תנועה פוליטית ימנית-קיצונית שפעלה בגרמניה במהלך המחצית הראשונה של המאה ה-20, והונהגה במשך רוב שנות קיומה בידי אדולף היטלר. למפלגה הייתה משנה סדורה, שעיקריה נאציזם, לאומנות פאן-גרמנית, גזענות ובמיוחד אנטישמיות, אנטי-ליברליזם, אנטי-דמוקרטיה ואנטי-קומוניזם.”

En nu ben ik er klaar mee. Zinloze discussie dit.

5
82 Gewoon een student

@82 ,

don't feed the troll.

2
83 jodelatedieho

@76 "De voorbeelden die u noemt stellen echter niets voor vergeleken met het eugenetica programma van de Nazi’s."

Datzelfde schrijf ik ook @53 : De Nazi's hebben dat zuiverheidsideaal tot in het extreme uitgevoerd.

Het idee achter de holocaust is hetzelfde idee waarmee de Zweedse sociaaldemocraten van 1935 tot 1971 (!) zo'n 65.000 niet-raszuivere burgers hebben gesteriliseerd. Als je de Nazi's extreemrechts wilt noemen dan moet je dat ook met de sociaaldemocraten in Zweden doen.

2
84 de gezonde roker

@84 Als je echt niet het verschil ziet tussen het steriliseren van gehandicapten (wat op dat moment wereldwijd werd gedaan) en het uitroeien van miljoenen mensen omdat ze tot een inferieur ‘ras’ behoren. Dan is deze discussie zinloos. Juist dat racistische en etnisch-nationalistische aspect definieert extreemrechts.

2
85 Gewoon een student

@79
Nee, de moslims woonden er al. Er zijn heel veel joden komen wonen. En dat niet alleen, ze hebben de autochtone Palestijnse bevolking verdreven.

6
86 samcash

* Verwijderd door de redactie *

87 Eksteroog

* Verwijderd door de redactie *

88 Eksteroog

@86 . IN Malmo? U heeft ze niet allemaal meer op een rijtje.

2
89 PFL

@85 "het steriliseren van gehandicapten"

Het sterilisatieprogramma in sociaaldemocratisch Zweden ging niet om gehandicapten maar om burgers van een inferieur ras. Dát is mijn punt wat jij steeds ontwijkt.

2
90 de gezonde roker

@88 " Het land wad leeg"
Ja Elia, om die leugen in stand te houden moesten ze toch nog eerst maar meer dan 500 dorpen platwalsen, maar ja daar woonden toch slechts mensen "die niet bestonden".

5
91 Huskymanus

@91 Excusé, 'wad' is uiteraard 'was'.

5
92 Huskymanus

* Verwijderd door de redactie *

93 Eksteroog

@93 "Het land was leeg toen de Joden begonnen terug te komen."
Jij bent nog van de opvatting dat als je een leugen maar genoeg herhaalt, dat het dan uiteindelijk als waarheid wordt aangenomen?
Doe eens een reisje met de trein, dan spoort je misschien eens een keer, voor d3 rest spoor jij voor geen meter, Elia.
Relidioot!

5
94 Huskymanus

* Verwijderd door de redactie *

95 Eksteroog

* Verwijderd door de redactie *

96 Eksteroog

@88 Mark Twain zelfde boek (heb je het wel eens gelezen?)

"The narrow canyon in which Nablous, or Shechem, is situated, is under high cultivation, and the soil is exceedingly black and fertile. It is well watered, and its affluent vegetation gains effect by contrast with the barren hills that tower on either side." (The Innocents Abroad, p. 322)

"We came finally to the noble grove of orange trees in which the Oriental city of Jaffa lies buried." (The Innocents Abroad, p. 360)

5
97 Smite Gait

* Verwijderd door de redactie *

98 Eksteroog

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Tussenderegels
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@67 ik vermoed dat rooibos bij de thee familie hoort, ofwel pickwick die al eerder verwijdert is hier....

16 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

Tussenderegels
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@3 We gaan zien waar de Tsjechen mee komen. Vraag is of dit bij de veiligheidsdienst blijft hangen of dat het openbaar wordt....

29 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@20 Als je landen niet kan aanspreken op het humanitaire oorlogsrecht dan worden de misdaden nog groter en veelvuldiger gepleegd. Wat betreft 'n...

33 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Zie Hier
Wanstaltig! AD en Klaver BESMEREN Baudet met Rusland connectie 'Maar geen bewijs'

Is inderdaad wanstaltig Baudet had allang in een gesloten GGZ moeten zitten!...

35 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Tussenderegels
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@57 Dat ze je er maar snel van afgooien hier. Wat een smeerlap ben je....

44 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

Strongoli
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

@3Het wordt financiëel nòg erger:Statushouders zoveel mogelijk naar hotels, ook zonder goedkeuring gemeenten - https://nos.nl/l/2514610�...

5 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Rond "contacten" met Rusland, maar ook China, zijn altijd al wild-west verhalen geweest. Er zijn echter op het geheel, maar weinigen, die è...

5 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

5 uur geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

8 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

8 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

NK. App
Son Fuckes MotherHypnotized Cock SuckerLezbiyen PorNextdoor StudioDoggystyle.povBen 10 Xxx VideosBlowjobs Extremeسكس تيكتوكFr Stripchat ComVideos SexosFox Girl HentaiShemaletraceyGay Porn IndexerPorn Free Porn SitesXnxx.com FreepornGirlsnudePornlovelyNovinha PornMoms Friend BjEscort WomanDesi49 Com VideosGreat Sex VideosCurvage CaseySarah Shahi FeetBel Ami Gay PornLadybot TubePornkayTelugu Live Sex VideosBlack Hd BfXxx Videos BangoliPornstories AudioDesinakedHentaihavenredXhamstzrAnjlina White XxxXvideos4Chudai Ka KhelPolice Sex MovieVillage Sex PhotoJack And Jill XxxKaley Cucoa NakedSexs Mom HotXnxx Student And TeacherPorn Sexy AuntyIndian Porn GirlFree StripJamie Lee Curtis NudesWww Xvideos1 ComMoti PornStormy Daniels AnalNew Assamese Porn VideoAsian Egirl PornMilfs TsMost Wached Porn VideosTameuf ComFat Gay PornHindi Sxx VideoBangla Sex MmsSneaky CosplayMalayalamsexmoviMtg PornographyReal Mom And Son TabooPornos SexualesCrash Bandicoot PornSex Doll XnxxXxx BalkTeiugusexAbigaile JohnsonIndian Dance Sex VideoAunti FuckVeronika VanosaTommy King BbcBlonde Nude ChicksXmissysProgressivegrowthRickys Room XxxNo Hand BlowjobsHindi Picture Blue PictureFree Fuck VidsBrother And Sister Porn ForcedPersianbaddieWhipassNude Tuktoksسكس جورجينا.FreshxdolltsPregnant Lady PornPlayground PornAnalmandingoMilfkatieAll Girl PornJane Semour NudeGirl Sex With GirlTamil Gents Sex VideoXxx Sexmex WwwPornos CobanerasFilmes PornouSuper.hentaysTwitter Gay BorachoChota Bheem SexSex Full Hd ComIn Hotel PornHitchhiker BlowjobsLivejasmine'Sucking BoobsDesi Brother Sister PornBrazzers Brother SisterNew Kerala PornWww Malayalam Blue FilmHeather HarmonHolly Randall PornIndian Women Peeing VideoBbw Anal GangAddams SexDaughter NudeNude In Public PornPorn Movies Free WatchingAudio JoiClassic Italian PornMilf WebcamSplatoon FutaNice Tits NudeSpankers PartyLesbiane XxOnlyfans LekadTeens Luv AnalCuckholdingBrittany Palmer NudeJasmine Caro PornNicole Aniston SexySuster PussyBigo Live ColmekSito PornBeauty PorntubesFuck WifeKeira BlueViberater PornFull JavDakota Johnson In NudeB D PornBunnytownSexy Video Mia Khalifa KiTatooed Porn StarKannada Sex RealXxx Desi Aunty ComLuna Porn StarPokimane UpskirtHdporncomics.Escort Paris 7Skin Diamond CreampieXxx Saxy Move