door Amy in Buitenland  ·  200 Reacties

  • 23
  • 2110x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

151 Amy

@148 Je bent zelf een plotter. Russian collision..... Plot plot.
Dus blijf gezellig.

5
152 solidsteel

@151
Getuigenverklaringen dienen als bewijs ja...

6
153 GreyB

* Verwijderd door de redactie *

154 Amy

@148 Met een stuk of 20 van je miserabele vriendjes tegen Proem …...dan voel je je wel opperbest uiteraard.

5
155 El Matador

@151
De aanklager komt tot die conclusie n.a.v. getuigenverklaringen..
Hij noemde het zelfs een pyramide achtige constructie..

"The cache of court documents, part of the defamation case’s motion for summary judgment, also shows that in 2006, when the Palm Beach police were first investigating Epstein, he was being assisted by Maxwell as part of a pyramid-like scheme the pair operated to lure young girls from around Palm Beach County, focusing on schools, colleges and spas."

7
156 GreyB

Op het internet daar is het woord ´ complotter´ een soort verborgen codewoord voor ´ wijs persoon ´ , dus eigenlijk een compliment.
Degenen die dat zeggen willen niet dat iemand een ´ wijs persoon ´ is en doen dan zelf of zij de wijze persoon zijn.
Internetmanipulatie van onlinetrollen is best wel complex maar als men het kan ontcijferen dan krijgt men juist nog meer wijsheid terug.
Trollen , ze kunnen mensen voeden of leeg zuigen, ligt er maar net aan wat degene beslist.

5
157 techcenter

@155
Inderdaad , ik heb best wel respect voor proem , die laat zich niet weg jagen , nee sterker nog , hij komt met het beste medianieuws terug , dingen die niet snel te vinden zijn in ons land , zoals het NOS enzo zal ons het niet vertellen.
Ga zo door Proem, veel mensen respecteren je discussies en het nieuws wat je brengt, het maakt mensen wakkerder en ik dank u daar voor.

5
158 techcenter

@158 Inderdaad ….dus Proem laat je aub niet uit het veld slaan en ga vooral zo door ...velen kunnen jouw bijdragen ten zeerste waarderen.

5
159 El Matador

@154
Ach wij kennen Grey al wat langer, vanaf voor de verkiezingen, ze slikt alles voor zoete koek als het maar in haar straatje past, de rest doet ze af als complot geneuzel, die is allang niet meer serieus te nemen.

6
160 Lias

@159 zeer zeker. En z'n aanvallers hun pogingen worden ook steeds triester. Steeds persoonlijker en eindeloos herhalend.

4
161 solidsteel

@155
Inderdaad, en negen van de tien van hun comments zijn alleen op de persoon en kinderachtige reacties... bejaarden die cyberpesten bij gebrek aan argumenten... hoe triest..

7
162 Lias

* Verwijderd door de redactie *

163 Amy

@136 Ach Proemie. Loretta Lynch had helemaal geen zeggenschap in Florida waar Acosta de deal sloot. En de deal werd gesloten in 2008 toen Lynch in New York werkte. Het lijkt me inderdaad beter als u een tijdje geen fake news leest, probeert u het eens met een gewone krant. Zelfs het plaatselijke sufferdje zal van hogere kwaliteit zijn dan de onzin die u hier uitbraakt. Enne, weet u de naam al van uw juridisch expert?

6
164 Zucht

@140 Speciale gevangenissen voor suicidale prominente amerikanen? Nu moet u het toch niet bonter maken.

6
165 Zucht

@39 inderdaad want ik zou geen pedofiel als Clinton mijn vriendenkring willen. En Clinton heeft juist heel veel dode muzelmannen veroorzaakt. Ik nog niet eens een. Dus uw verhaal is pure nonsens, zeg maar gewoon: uw linkse onderbuik heeft weer gescheten.

5
166 PFL

@158
[...dingen die niet snel te vinden zijn in ons land...]
Och dat is vrij vlot gevonden als je de nederlandse QAnon-bode erop naslaat.
Daar heeft Preum het ook vandaan, als hij daar al niet een dikke vinger in de pap houdt.
Geen idee meer hoe die site precies heet, dat onthou ik liever niet.

7
167 -Koeievla-

@164
Ach zuchtje, je weet nix.
Al je kinderachtige en krampachtige pogingen om Trump met al het slechte te verbinden (net als die van mother jones en andere cry babies) falen.

De waarheid, het licht, is niet tegen te houden.

6
168 Proemevla

@138 "True Mocht je ook down een rabbithole willen gaan, hier misschien wat interessant, en best vermakelijk, leesvoer"

Nee, niet echt mijn ding. Kijk soms nog wel es op Abovetopsecret, maat over het algemeen is het daar vaag hoor.

4
169 AT Jist

* Verwijderd door de redactie *

170 Amy

@168 Proemie, Proemie, niet zo liegen hè. Ik heb het helemaal niet over Trump gehad. Ik heb het over uw laatste bespottelijke complottheorietje dat Loretta Lynch iets te maken had met de deal die Acosta sloot met Epstein. Dat is volkomen nonsens. In 2008 toen de deal gesloten werd door Acosta werkte ze niet voor de federale overheid maar voor de staat New York. Dus waarom ze enige zeggenschap zou hebben gehad in Florida waar de deal werd gesloten is een logische vraag die blijkbaar nog niet in u op gekomen was en die u blijkbaar ook niet kan beantwoorden. Uw theorieje is de zoveelste onzin die u hier neerplempt en gezien de grote gaten in uw verhaal vermoed ik dat het niet eennlang leven beschoren zal zijn. Aan de andere kant, u complotteert nog steeds over Seth Rich dus wellicht ben ik iets te optimistisch. Ondertussen geven, volgens de Wall Street journal deze week steeds meer banken informatie over de financien van Trump aan de commissies van het Huis van Afgevaardigen die daarom gevraagd hebben. Ik ben benieuwd wat daar uit gaat komen. U ook?
Enne, wat is toch de naam van uw juridisch expert?

4
171 Zucht

@170 Hmm, in 2015 schikte Ghislaine Maxwell voor miljoenen met een vrouw die haar beschuldigde haar te hebben gerecruteerd voor Epstein. Toen Maxwell haar een leugenaar noemde spande de vrouw een zaak aan voor defamation en ook die zaak werd in het nadeel van Ghislain Maxwell geschikt voor miljoenen. Allemaal zo te vinden op haar Wikepedia pagina compleet met referenties. Ik zal ook wel een complottertje zijn maar ik vind dat dat te denken geeft.

3
172 Zucht
173 La Cabana

* Verwijderd door de redactie *

174 Amy

@172 Het is wel opmerkelijk. Vroeger werden alleen linkse posters ervan verdacht complottertje of aluhoedje te zijn maar de complottheorieën uit ultrarechtse hoek zijn tegenwoordig in de meerderheid. Dit terwijl ultrarechts toch echt aan de macht is (gebleven).

Zou langzamerhand toch het besef tot die botte hersens doordringen dat ze worden belazerd door dezelfde mensen die ze decennialang hebben verdedigd in hun uitingen van haat en afleiding ?

2
175 Hollander1967

@174 Ik vind u wel een beetje simplistische kijk op de zaak hebben. Een onderdeel van de deal die Epstein sloot was dat zijn naaste medewerkers niet vervolgd of zelfs maar onderzocht zouden worden. Precies hoe hadden de slachtoffers moeten zorgen voor een rechtszaak waardoor haar gedrag een 'feit' werd? Het emige wat overbleef was een civiele rechtszaak die mevrouw voor miljoenen geschikt heeft. Geen crimineel feit nee maar het geeft wel te denken. Het lijkt me in het belang van de rechtvaardigheid als de deal met Epstein ongedaan wordt gemaakt en het gedrag van mevrouw gewoon voor alle aantijgigingen wordt onderzocht, ook die van voor de deal.

4
176 Zucht

* Verwijderd door de redactie *

177 Amy

@177 zucht. Ze kan niet aangeklaagd worden voor feiten van voor de deal van Epstein met Acosta. Omdat dat in die deal staat! Desondanks heeft de aanklager wel de getuigenissen van de slachtoffers gepubliceerd. Maar vanwege die deal kan de aanklager noch onderzoek doen noch haar aanklagen. Ik weet echt niet hoe ik het duidelijker uit moet leggen. Ik kan me de frustatie van GreyB inmiddels wel voorstellen.

5
178 Zucht

* Verwijderd door de redactie *

179 Amy

@175 Nope

4
180 Zucht

In het verleden bij financiële malversaties wist Epstein steeds buitenbeeld te blijven, dat suggereert dat hij de "juiste" relaties had.

https://www.independent.co.uk/news/world/americas/jeffrey-epstein-death-sex-trafficking-minors-victims-justice-us-courts-fbi-investigation-a9051911.html

1
181 eh
182 Proemevla

@179 Nou ja zeg, waarom vindt u dat ik mijn mening niet onder woorden mag brengen. U staat op een aanklacht terwijl u wegkijkt voor het feit dat zo'n aanklacht niet neergelegd kan worden zolang de deal die Epstein met Acosta afsloot nog rechtskracht heeft. Dat noem ik wel simplistisch vooral omdat u dat al een paar maal uitgelegd is en u niet reageert op die uitleg. Ieder mag zijn eigen mening hebben maar feiten blijven wel feiten.

1
183 Zucht

Het is natuurlijk jammer als door zijn dood anderen buiten spel zouden blijven.

maar op zich is elke dode pedofiel beter dan een levende pedofiel dus ik ben op zich blij dat hij de stop eruit heeft getrokken. Weg met zulk tuig die kinderen misbruiken.

3
184 PFL

@122
wauw
opeens kom je met echte berichten!
petje af.

2
185 Jongens van de Witt

Er circuleren foto's waarin hij beademing krijgt.

2
186 Cremabatida

@186
door meds van de FDNY=brandweer
in een brandweerkazerne?

2
187 Jongens van de Witt

@187 blijkbaar

2
188 Cremabatida

@187 en zijn handen op een normale manier op de dekens liggen, niet levenloos dus

3
189 Cremabatida

Zelfs het vieslinkse AD vindt dat deze zaak stinkt.

6
190 Tegenlicht

Epstein was een Mossad asset om compromitterende bewijzen van belangrijke mensen te verzamelen.
Als je 9/11 in elkaar kan zetten , dan kan je 1 persoon in de gevangenis ook wel klaren.

4
191 Jongens van de Witt

Sommigen doen alsof het alleen om Trump of Clinton gaat....................maar wie hebben er nog meer meegevlogen of zo, is die prins Edward de enige Europeaan ?

1
192 eh

@191

Zoiets vermoed ik ook, maar hoezo Mossad?
9/11 erbij halen, maakt het ongeloofwaardiger, maar dat hij een onderdeel was van een machinerie die macht over "belangrijke" mensen op sleutelposities wil uitoefenen lijkt me zeer plausibel.

1
193 eh

@193
Dat is een heel verhaal.
Laat ik hier mee beginnen:
https://www.stelling.nl/kleintje/actueel/overzicht-actueel/van-estoril-naar-zandvoort-244

zoek maar eens op de dansende israeli tijdens 9/11 met een wit busje
of Odigo en personeel die niet kwamen opdagen in het WTC op 9/11

4
194 Jongens van de Witt

Jeffrey Epstein’s manner of death ‘pending further information,’ coroner says
https://bnonews.com/index.php/2019/08/jeffrey-epstein-manner-of-death-pending/

https://twitter.com/search?f=tweets&q=epstein%20pending&src=typd

1
195 Schildpad

The Biggest Bombshells in Newly Unsealed Epstein Documents
https://www.thedailybeast.com/the-biggest-bombshells-in-newly-unsealed-jeffrey-epstein-documents

1
196 Schildpad

Uit het Algemeen Dagblad: "Een lid van het Huis van Afgevaardigden, Lois Frankel, wil het Amerikaanse Congres onderzoek laten doen. Het kan bijvoorbeeld de deal die justitie ruim tien jaar geleden maakte met Epstein onder de loep nemen. Een van de advocaten van misbruikte vrouwen, Lisa Bloom, kondigt aan de nalatenschap van Epstein aan te klagen in een civiele rechtszaak, om zo in ieder geval nog een schadevergoeding te bewerkstelligen voor de vrouwen. We zijn pas net begonnen, schrijft Bloom strijdbaar."

0
197 Bart Boudewijn

"Een lijkschouwer in New York is ervan overtuigd dat de omstreden miljardair Jeffrey Epstein zelfmoord heeft gepleegd."

Na enige druk van bovenaf en een bijschrijving op zijn bankrekening

3
198 in holland

@191
De deal voor bescherming en immuniteit (voor alle betrokkenen) werd door Loretta Lynch gemachtigd en alle fbi onderzoek werd gestopt door Mueller.
In ruil moest Epstein info verstrekken aan Mueller, info gebruikt om politieke tegenstanders uit te schakelen.
Het gaat hier niet alleen om pedofilie of misbruiken van kinderen maar om corruptie, chantage, landverraad.

2
199 Proemevla

@195

Chief Medical Examiner Barbara Sampson also noted that Epstein’s representatives have hired celebrity pathologist Michael Baden to conduct an independent autopsy and they were allowed to observe the autopsy.

0
200 Eastwood

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
Beelden: Sarah van Soelen hangt de cowgirl uit

@2 Zulke lippen heeft m'n schoonmoeder ook. . . . echter zij zit er op 😁...

3 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

sockknitter
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

@2 @3Ga langs de grens staan met een bord: VOL....

3 minuten geleden geplaatst door sockknitter

sockknitter
Duitse oud-leider Schröder voor onderhandeling Westen en Poetin

Wat valt er te onderhandelen?...

6 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Marrie1
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Waarom worden niet alle Nederlandse politici onderzocht of die foute banden hebben met Rusland ? ...

19 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Nicks R. Van
Beelden: Sarah van Soelen hangt de cowgirl uit

Vreselijk die zoeloelippen. Wat kan een mens zich lelijk maken. ...

23 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

ABRACADABRA
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

inderdaad. die hele asielopvang wordt/is voor heel Nederland onmendelijk geworden, dus stop er mee. m.a.w. asielstop invoeren en wel onmiddellij...

37 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

Strongoli
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Hij heeft inmiddels aan Bosma z'n excuses aangeboden en zal dit publiekelijk ook nog gaan doen.Bosma: Baudet heeft spijt van uitspraken tegen ...

41 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Briefje van Jan - aan Khalid Kasem - Buttkicken.nl

Natuurlijk stinkt dit zaakje. Geen overtuigend bewijs betekent niet, dat er "niets" gebeurd is, ze hebben alleen, het bewijs voor dat laatste, n...

1 uur geleden geplaatst door Strongoli

welofniet
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

Eens komt de dag dat men zegt VOL is VOL....

1 uur geleden geplaatst door welofniet

welofniet
Kamervoorzitter Bosma roept Baudet op matje vanwege bedreigen Klaver na debat

Klaver en ook Paternotte kunnen wel het bloed onder je nagels vandaan halen, probeer dan nog maar eens aardig te blijven tegen die 2 sadisten....

1 uur geleden geplaatst door welofniet

NK. App
PorcoreJapanes SexmoviesMiley Cyrus VagSojourn PornMoms CreampiesDicksharkRailey Tv OnlyfansPornoarabJavporn OnlineDesi Fake NudeCollege Student XvideoShitstain UnderwearMilf Solo OrgasmHot Boobs Porn StarTransgender JoiFilm Pornographiques XxlPornostar CamsRadbg TorrentPotoacompanhantesRealistic HentaiAgata BuzekNude Bengali ModelGay Porn ChatCuckold ReditPornography In NepalNaked Pictures WifeNake BootyKelli Carter NudesXxxbigAlejtra BlueTharki BossKymber Leigh Mom PornFree Barely Legal PornDsmplipsBad Dragon ComPoporno FreePorno Gay MangaPro XxxHimawari Wa Yoru Ni Saku RawBdsm Wooden HorseWww Six VedioFilou FittChaturbate LeaksI Show Speed Penis ClipAlexis Fawx SexSexy Bedroom GirlGhetto Gaggers Black Spinner ButtfuckedTaboopornsXxxmalayaliMily Cirus PornSonya KalfaXxx Hot Porn HdX Ha MasterXxx Bengali BhabiNepali Sex KandaMale Nude ModelHoehuxtableIndian Group Sex VideoHot Sexy Boobs SexCindymoviesManuah ScanRuke 34U K PuntingMandicat NudeOld Men MasturbatingBig TitasHindi Sex Story Bhai BehanPorn Tube SitesPornstrar TubePublic CfnmAsian Porn CompilationRadhika Sex VideoMissionary PornhubPiinay PornLesbian Face Farting PornNude TiktoksHwntai MangaSexe AmatreXvideos Amador BrasileiroBestporncomix.Pornos CerdasGirl Girl Xxx VideoLing Sex VideoCelebrity Movie ArchieveBiggiest Tits In The WorldSex.com GifSuper PorneMasssge XxxStaa Matka .comHot Girl Porn HdCummytoesSleepychewEhentai. OrgChutiya SalaMia Blaze XxxPorn Video In Hindi VoiceAlexia Anders PornNiecy Nash BoobsLeo Grand PornMost Porn VideoHot Mum Son Sex VideoMarkus DupreepornXnxx Hot HindiMarley Brinx AnalGonzo Xxx VideosIndian Grandmother PornDani Daniels Lesbian SexIndian Web Series PornhubHarmony Wonder CreampieLaurne Alexis PornVideos Porn AsianTeenager NaughtyCristal CarabelloRoket TubeStep Siblings SexErotic Movie SitesSunny Xnxx SexChatavDouter SwapWoahsenpaiElisha Cuthber NudeSex Telugu Video Sex Telugu VideoElitebabes.comK2s PornXnvideosXnxx Indian Hot SexKeerthixxxPron VidoesTan Lined TitsStaryuuki XxxErikka DevineShruti Haasan NudeBhabhi Ki XnxxHindi College BfSummertime Saga NewBahabiNude Women Sexy VideosBbw HighwaySexual Videos TumblrDut H PornFamos NuaGay Jerking OffBhabhi And Devar XnxxAsia Foot WorshipWatch Online Fucking VideosBlack And Bisexual PornHentay QuadrinhosMilfs BoatingRyan Ashley NudeRomi Rain Gif