Richard Gere bezocht gisteren het schip van de Spaanse ngo Open Arms en sprak met enkele geredde migranten.
Volledig scherm
Richard Gere bezocht gisteren het schip van de Spaanse ngo Open Arms en sprak met enkele geredde migranten. © AP

Salvini: "Richard Gere mag de migranten meenemen in zijn privéjet naar Hollywood"

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini heeft uitgehaald naar acteur Richard Gere. Die heeft de Italiaanse regering opgeroepen migranten te helpen die in de Middelandse Zee zijn opgepikt door een schip van de Spaanse ngo Open Arms.

134 reacties

  • Bart van Ransbeeck

    5 jaar geleden
    ja waar wachten 'de rijken' op om hun geld te investeren in de landen die bevolking uit armoede ontvluchten? want die sukkelaars kunnen hier niks komen doen !!!en wij stikken hier al vd overbevolking , als we 5% meer in de file gooien is er verkeersinfarkt t is veel ecologischer ze plaatselijk te helpen bij hun roots
  • Marco Par

    5 jaar geleden
    Oei, die was raak!
  • Jonas Verbruggen

    5 jaar geleden
    Guido, dit zijn Afrikanen. Wat ontvluchten die nu eigenlijk, hun eigen incompetentie? Ze komen naar hier en komen om geld vragen, en de zwakke Europeaan geeft toe.
  • Guido Pintens

    5 jaar geleden
    het maakt geen bal uit dat Richard Gere extreem rijk is. Het punt is dat hij opkomt voor mensen die hun land ontvluchten uit pure noodzaak. Maar hier in BE kunnen een pak mensen blijkbaar geen empathie hebben met mensen die alle mogelijke ellende willen ontvluchten. Iets wat zij hier in ons beloofde land NOOIT zullen meemaken, maar wel kritiek hebben over die sukkelaars. Hopelijk zullen die haatzaaiers ooit ook in de verdoemenis geraken, en dan ??
  • Gerry Cle

    5 jaar geleden
    Weet Salvini niet dat niet iedereen die een asielaanvraag indient ook in aanmerking komt om aanvaard te worden? Uiteraard kan Italië en Europa niet iedereen die langskomt zomaar asiel geven maar mensen, bewust, voor de deur van Europa laten verdrinken kan ook niet.