RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Onhult Temptation-Channah hier het geslacht van de baby?

Beeld © Instagram @channahkoerten

Het lijkt erop dat Channah het geslacht van haar kindje met Quentin heeft onthuld. De Temptation Island VIPS-deelnemer liet op Instagram een paar babykleertjes zien voor haar spruit, maar lijkt daarmee ook te verklappen wat het gaat worden.

"Stoere outfit"

Channah is inmiddels 33 weken zwanger, dus de geboortedatum zit er al dik aan te komen. Tot nu toe heeft de Temptation Island VIPS-deelneemster nog niet aangegeven of het een jongetje of een meisje wordt, maar uit haar nieuwste Instagram Story lijkt het toch wel erg duidelijk te zijn. "Stoere outfit", zet ze bij een babypakje dat ze toegestuurd heeft gekregen van een winkel. Het groen-blauwe setje lijkt wel echt voor een jongetje bedoeld te zijn. Ook in een Instagram-post laat ze het pakje vol trots zien. 

Temptation-Channah:
Lees ook:
Temptation-Channah: 'Laetitia wist van tevoren over zwangerschap'

Natuurlijk is het nog altijd niet helemaal duidelijk, aangezien het pakje ook gewoon door een meisje gedragen kan worden. Maar op de Instagram van het merk van het setje reageren volgers enkel voor jongensbaby's. Het lijkt er dus sterk op dat Channah hint op een jongetje. Wanneer de brunette vertelt wat het gaat worden, is niet zeker. Het zou zomaar kunnen dat ze pas vertelt wat het is wanneer het kindje er is. Wel heeft de Temptation-dame andere vragen beantwoord voor haar YouTube-kanaal. 

Temptation-verleider
Lees ook:
Temptation-verleider Sam gespot met Love Island-deelneemster

Ook is Channah te zien in de nieuwste Temptation Gossip. Hierin vertelt ze alles over haar zwangerschap, relatie met Quentin én wie er allemaal al van haar zwangerschap afwisten in de Temptation-villa. 

Temptation Gossip: 'Het is uit tussen mij en Quentin'

09:58