Fajah Lourens.
Volledig scherm
Fajah Lourens. © ANP Kippa

Fajah Lourens neemt filmrol van Imanuelle Grives over

Fajah Lourens heeft een rol weten te scoren in de film Suriname. Ze neemt het stokje over van Imanuelle Grives, die eigenlijk die rol op zich zou nemen maar is opgepakt wegens drugsbezit op het Belgische festival Tomorrowland. Dat maakte de Killerbody-fanate vanochtend bekend in De 538 Ochtendshow met Wietze de Jager. ,,Het kwam nu een beetje toevallig op m’n pad, omdat er een actrice uitviel", zei Fajah in eerste instantie lichtelijk geheimzinnig.

  1. Gebruikers van Marktplaats maken zich zorgen: kijkt de Belastingdienst nou wel of niet mee?
    PREMIUM
    8 vragen
    17

    Gebruikers van Markt­plaats maken zich zorgen: kijkt de Belasting­dienst nou wel of niet mee?

    Platformen als Vinted, Marktplaats en AirBnB zijn door Europese regelgeving verplicht om jouw verkoopgegevens over 2023 door te geven aan de Belastingdienst. Dat heeft veel vragen opgeroepen bij onder meer Marktplaats-gebruikers. Ook kwam staatssecretaris Van Rij met een Kamerbrief. Want: om welke gegevens gaat het nou precies, wat betekent dat voor je belastingaangifte en moet je nu belasting betalen als je overbodige spulletjes op de site doorverkoopt?
  2. Bas Smit en Nicolette van Dam eisen 2 miljoen euro van Coca-Cola
    update
    151

    Bas Smit en Nicolette van Dam eisen 2 miljoen euro van Coca-Cola

    Showbizzkoppel Bas Smit en Nicolette van Dam heeft Coca-Cola aangeklaagd, omdat ze nog recht zouden hebben op 2 miljoen euro. Dat schrijft RTL Z. Het stel heeft promotieactiviteiten voor de frisdrankgigant uitgevoerd, maar zijn daar volgens eigen zeggen niet in het geheel voor betaald. Coca-Cola stelt dat de afspraken met een bevriende medewerker van het bedrijf waren gemaakt en die is inmiddels op staande voet ontslagen. Smit en Van Dam ontkennen die vriendschappelijke band.