Open Arms smeekt om een haven (nrc.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Vaartuig in Politiek  ·  139 Reacties

  • 47
  • 1422x gelezen
Reageer met een Emoji
3
6
3
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@97
Tuurlijk.
De term 'links lullen, rechts vullen' moet ergens vandaan komen, nietwaar?

Overigens heeft de kreet 'voor jou 10 anderen' bijzonder weinig met deze migranten ze maken.
De arbeidsparticipatie van deze groep is verwaarloosbaar.

1
101 vomit comet

* Verwijderd door de redactie *

102 OnLiNe

* Verwijderd door de redactie *

103 OnLiNe

@100 Dan zet je ze daar af in territoriale wateren. De Libische kustwacht is dan verplicht ze op te nemen.

0
104 Scholar002

@101 Kijk de kosten (uitkeringen, zorg) voor deze immigranten op de korte termijn zijn voor de belastingbetalende burger. Een klein gedeelte zal werk vinden een groter gedeelte niet.
Echter werkgevers en overheid passen spreadsheet denken toe en willen toe naar 50-100 miljoen burgers in Nederland: 3-6x zoveel mensen = 3-6x zoveel klanten = 3-6x zoveel winsten = 3-6x zoveel belastinginkomsten.
Ook die niet werkende immigranten gebruiken water, elektriciteit, kleding, voedsel en hebben een huis nodig, kopen meubilair, kopen later een auto etc.
Alles wat ze consumeren ziet het bedrijfsleven als omzet - alleen betalen wij belastingbetalers die omzet op de korte termijn omdat deze uit de uitkeringen komt. Zowel immigratie als de klimaatpolitiek is niets anders dan overheveling van geld van de burger richting overheid en vervolgens richting bedrijfsleven.

0
105 Conradijntje

@83 Hoe meer hits hoe beter de redactie het vindt. Dat ze hun eigen Huisregels en Algemene Voorwaarden daarbij aan hun laars lappen, zal ze hun reet roesten.

15
106 rolstoeltje

@100 toelaten wel, daarna gelijk aan de ketting voor onderzoek naar mensensmokkel.

0
107 Merlinswit

@105
Dat Helemaal juist!
Dat is exact wat ik met is 'Elke 'drenkeling' vertegenwoordigd tonnen in een door
Links gedomineerd traject...' in mijn @85 bedoel.
De bijdragen van die migranten worden eerst uitgedeeld en daarna opgemaakt in dit door dit door links gedomineerde spel van consultants, welzijnswerkers en straatcoaches.
Rechts doet wat het altijd heeft gedaan; zelf geld verdienen.
En het niet door anderen laten verdienen, zoals het metier van links is.

0
108 vomit comet

Die f*cking lieden varen maar terug naar de overkant. Ze weten drommels goed dat ze niet meer welkom zijn met hun gejank.

1
109 sparta

@108 Achter die twee kamen zjt weer een aabtal lieden, de echte social engineers, met een geheel andere doel. Gewoon omvolking. De links en rechts hebben al doel geld en deugseinnen voor deceigen partij. En daarachter steekt weer een onbekend sinister plan. Soort compartimentalisatie in een compartiment. 'Rings within rings'. De illuminati.

0
110 Tegenlicht

@108 Achter die twee kamen zit weer een aantal lieden, de echte social engineers, met weer een geheel andere doel. Gewoon omvolking. De links en rechts hebben als doel geld en deugseinnen voor de is eigen partij (eigenlijk ook roem en geld). En daarachter steekt weer een onbekend sinister plan. Dus een soort compartimentalisatie in een compartiment. 'Rings within rings'. De illuminati.

0
111 Tegenlicht

Ze brengen ze maar terug.
Niemand meer toelaten.
Ze blijven bezig met ze op te pikken moet klaar zijn.
Niemand wil ze meer hebben.
We zitten vol met die gasten.
En hebben ellende genoeg ook van ze.

0
112 annie

@108

Ben jij zo ziende blind, wie staat er aan het roer bij die consultants, welzijnswerkers en straatcoaches.

De persoon die zelf geld verdient?

0
113 garriet

De omvolking kan niet hard genoeg gaan. Gewoon de boel open gooien. Alleen de sociale voorzieningen afschaffen.

2
114 groenengeel

@114 Ook geen ingewikkelde asiel procedures meer. Iedereen die wil kan gratis een EU paspoort ophalen bij de gemeente. En als je het niet met mij eens bent, dan ben je een racist en nazi. question

2
115 groenengeel

Misschien het ook gewoon mogelijk maken dat mensen in Afrika een EU paspoort aldaar kunnen bestellen. Dan wordt het nog gemakkelijker.

Verder officiële EU veerdiensten instellen tussen Afrika en Europa. Verplicht moet er ieder uur een veerdienst vertrekken.

Kijk, zo pak je de problemen aan.

2
116 groenengeel

Ik hoorde laatst iets interessants. De Oklahoma City bombing in 1995. Was een inside job om subsidies van overheid naar allerlei inlichtingen en andere densten op peil te houden. Want als je niks meer hoeft te onderzoeken dan gaat je subsidie omlaag. Tevens hebben ook meerdere andere kampen geprofiteerd van het opblazen van dat specifieke gebouw. Inclusief het opruimen van een inlichtingen medewerkster, bewijs in een grote maffia-zaak, en bewijs tegen de Clintons.

1
117 Tegenlicht

@117 Ach... verkeerd draadje (excuses).

0
118 Tegenlicht

@118 Maar wel interessant hoor. question

1
119 groenengeel

@42 Hej, als ik mijn titels aanpas krijg ik ook (vaak) een storm van gezeik over me heen, en wordt de titel door de 'redactie' terug aangepast. Waarom zou jou absurde gedrag daar van moeten afwijken...

Hoogst onsmakelijk om dat 'omvolken' in de titel te verwerken zo vlak na die schietpartij... maar jij zal er dan wel om hebben staan juichen ?

4
120 mightimouse

@113
'Ziende blind' begint bij goed lezen...
Lees jij mijn hele post nog eens na...
Ik zou zeggen; begin met de laatste regel.
Nee, natuurlijk genereren deze mensen zelf geen geld. Ze onttrekken geld aan het maatschappelijke circuit, en noemen dat 'verdienen'.
Zij kosten per saldo de maatschappij een heleboel geld.

0
121 vomit comet

* Verwijderd door de redactie *

122 Geert

Marokko heeft vast wel een paar havens, en dat is gewoon een veilig land (alle criminele Marokkanen zitten immers al in Nederland).
Ga dáár dan maar heen.

1
123 xtremy

Probeer Lybie eens is net aan de overkant............. Trouwens je weet de weg je hebt ze daar opgehaald.

0
124 Uitede aka Espede

Die migranten lekker afzetten in Turkije ofzo. Europa is overvol.

0
125 DONKEY R

@122 wie is 'wij' ... en het is onsmakelijk om te spreken van omvolken alsof dat daadwerkelijk 'nu' aan de gang is... immigratie en vluchtelingen zijn zaken die helaas ALTIJD en gedurende het gehele bestaan van de mensheid al gebeuren (is uiteindelijk zelfs goed voor ons voortbestaan, vanwege de genetische diversiteit, want anders krijg je dat iedereen uiteindelijk dichte familie van elkaar is, zoals waarschijnlijk bij jou in de familie).

En nogmaals, als IK me aan de regels moet houden, dan moeten 'jullie' dat ook, lijkt mij hetgeen waarvoor de regels er zijn. Anders is het namelijk enkel een dictatuur, met vrijheid voor zij 'die erbij horen' en onderdrukking van iedereen anders (ofwel een Rechtse Staat, zal jou waarschijnlijk wel aanspreken, maar vooralsnog is het in Nederland verboden te discrimineren)

Helaas ik heb geen Marokkaanse vriendjes, maar als het om schietpartijtjes gaat bij die lui, dan is het meestal een afrekening in het criminele circuit, ofwel, men bewijst ons justitieel apparaat een dienst op een manier die binnen onze wet eigenlijk niet mogelijk is. Heel wat anders dan 'jou vriendjes' zoals bv. die Breivik...

9
126 mightimouse

@121

Begrijp je mijn post?

Die zogenoemde linkse opvreters van jou doen dat in dienst van de persoon die "zelf" geld verdient, deze strijkt het geld op wat anderen aan belasting betalen.

Daar komt bij dat de lobby bij de overheid van de persoon die "zelf" geld verdient zeer sterk is, het geld moet blijven rollen en het liefst zijn kant op en als toetje laten wegsluizen door belastingontwijking naar andere belastingparadijzen waardoor men het onttrekt aan de economie en jij steeds meer belasting zal moeten betalen.

Je bent nog steeds ziende blind, je ziet niet de dikkerd aan tafel die aan het slempen en vreten is, je ergert je wel aan de kruimeltjes die de dikkerd laat liggen.

3
127 garriet

@108 en @121 Ik schat dat 1/4 deel van de afgestudeerden aan universiteiten uiteindelijk een overheidsbaan krijgen en in dat door jou genoemde circuit van hulpverlening, straatcoaches, welzijnswerkers, minderheden begeleiders, loket emancipatiezaken, sociale advocatuur ed gaan meedraaien. Tijdens de studie krijgen ze al te horen dat alle minderheden zielig zijn en dat die niet verantwoordelijk gesteld kunnen worden voor hun daden en dat alle witten racisten zijn. Men leert tijdens die studies het linkse taalgebruik, de zielige minderheden gedachte en hoe je maximaal gebruik kunt maken van subsidies - andermans geld. Dat zit er bij die mensen zo ingestampt dat ze niet begrijpen dat het nogal generaliserend en discriminerend is om alle minderheden (en dat is gewoon maar een theoretische definitie) zielig te noemen - echter dat is tevens ook hun verdienmodel.

0
128 Conradijntje

Richard Gere is ook aan boord geweest hoorde ik op de radio.

1
129 caso

De boot van Artsen zonder grenzen word ook gelukkig geweerd. Hij mag niet tanken in Italië. Een prima zaak als Europese landen dit gezamenlijk weigeren voor veerdiensten van smokkelaars.

Amerika heeft een goede wet die eigenlijk ook in Europa aangenomen zou moeten worden.
Wil je asiel aanvragen dan moet dat in je eigen land bij de ambassade van het land waar je heen wil en thuis het verzoek afwachten.

0
130 Zeeuw

* Verwijderd door de redactie *

131 tambien

"In Italië is na lange discussie maandag een wetsvoorstel aangenomen waarin op het illegaal aan land brengen van mensen boetes worden gezet tot maximaal één miljoen euro. De minister van Binnenlandse Zaken kan besluiten dat de komst van bootmigranten een veiligheidsrisico is en op die grond buitenlandse hulporganisaties de toegang tot de territoriale wateren ontzeggen. En minister Salvini van Binnenlandse Zaken wil zich met alle mogelijke middelen verzetten tegen de komst van nieuwe bootmigranten."

Goed zo. Eindelijk.

0
132 Wendel

* Verwijderd door de redactie *

133 Geert

@127
Dus jij denkt dat *de* rechtse kiezers allemaal bij de overheid lobbyen, en geld wegsluizen via belastingparadijzen?
De dikkerds waar jij het over hebt, is niet het 'rechts' dat wordt bedoeld.
Deze mensen kiezen trouwens zelf überhaupt helemaal niet, maar bepalen wie er waar komt te zitten.
Maar dat is een heel ander topic.
Geloof het of niet, maar de gemiddelde rechtse kiezer is 'gewoon' in loondienst (of heeft als ondernemer mensen in loondienst.)
Vaker dan gemiddeld werken zij in een 'betere' functie, en hebben door hard werken, vroeg opstaan, studies en cursussen heel veel moeite moeten doen daar om te komen waar hij/zij is.
Deze mensen zien met lede ogen aan hoe linkse nitwits (die Corandijntje in @128 bedoelt; +++!) het maatschappelijk draagvlak uithollen en hoe geld door links met wagonladingen tegelijk in een eindeloos door links gedomineerd traject over de balk wordt gesmeten.
En dit door mensen die zelf geen cent aan de nationale cash-flow toevoegen, maar uitsluitend geld onttrekken aan de maatschappij.
Dat deze mensen zichzelf 'links' noemen is een flagrante leugen.
Het zijn gewoon rechtse plofnekken, die zichzelf 'links' noemen...
Maar dat hebben ze door linkse indoctrinatie op de maatschappelijke fop-studie fabrieken zelf niet eens door...

0
134 vomit comet

@134

Dat 'rechts' wat niet wordt bedoeld vreten zoveel uit de belastingruif, dat hetgeen waar jij het over hebt broodkruimels zijn.

De door lobby verkregen belastingverlagingen, rulings bij de belastingdienst (waaronder belastingontwijking), etc; zijn er sinds de jaren 80 vorige eeuw (vanaf toen is dat beleid sterk ingezet) honderden miljarden weggegeven.

Die weggegeven honderden miljarden moeten op de balans aangevuld worden door lastenverzwaringen (eufemistisch bezuinigingen genoemd), die aanvulling voelt men in de portemonnee.

Zoals eerder gezegd: je zit over de kruimels te praten, het echte vreten zie je niet.

1
135 garriet

@135
Je gaat volledig off-topic. Dat is een andere discussie, waar we het vermoedelijk grotendeels met elkaar eens zullen zijn. Maar met alle respect; Daar gaat het hier nu niet over...

0
136 vomit comet

@136

Het is vervolg van de reacties op @108

Ik merk vaker op Nieuwskoerier dat degene die het meest uit de belastingruif vreten worden opgehemeld en degene die wat bijmekaar schraapt wordt veroordeeld.

Alsof men graag heel veel belasting wil betalen!

0
137 garriet

@137
Dat is wellicht waar, men gaat hier op NK vaak erg kort door de bocht, maar ik spreek uitsluitend voor mezelf.
Je zult mij niemand horen ophemelen die met hun gore poten onterecht uit de belasting/subsidie pot vreten. Integendeel.
Dat er op hoog niveau vieze vuile corporate spelletjes worden gespeeld en dat er veel geld in de verkeerde zakken terecht komt, is zonder twijfel waar.
Tegelijk kunnen we onze ogen niet sluiten voor een industrie waarin ook miljarden in omgaan, en waarbij al dat geld onderweg in linkse zakken blijft plakken. Het is gewoon een verdien model voor salon socialisten; links lullen, rechts vullen.
Dat kun jij kruimels noemen, maar er zijn dagen dat ik geen miljarden tot mijn beschikking heb...
Overigens betaal ik graag veel belasting, want dat zou betekenen dat ik ook veel geld verdiend heb...
Maar voor de rest zijn we het volgens mij niet eens zo met elkaar oneens...

0
138 vomit comet

@120

Wat een hysterische flauwekul. Vanwege 1 idioot mag je ineens geen kritiek meer hebben op de georganiseerde migratie vanuit Afrika. Leuk geprobeerd om zo een moreel hogere grond te vinden om met het vingertje te kunnen wapperen. Ik ben er niet van onder de indruk. Je kunt je afvragen waarom jij en anderen de slachtoffers van El Paso misbruiken op zo’n vervelende manier in een discussie.

1
139 Vaartuig

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Je voelt je aangesproken he? "Tieft toch op" Bahahahahah XD...

1 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ow nog beter, Jullie trotsheid he? Kijk wat er hier mee gaat gebeuren voor de natuur **werkt gas demonstrerend de het graf in** Bahahahaha XD...

1 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ow en wat persoonlijke aanvallen of persoonlijk maken :D Heej jij rijdt toch een auto omdat je de milieu wil verzien? Bahahahah XD...

1 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ik rij geen Auto, dus ik ben het wel met Bop eens > Kan me geen tering interesseren, en alle jullie die er wel een reet om geven zouden daar een...

1 uur geleden geplaatst door DikkeTor

Bleke Betty
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Het heeft ook wel degelijk met veiligheid te maken. Lekker met die terroristen, ipv hun gebruikelijke ISIS of Hamas outfit, nu met een boerka? ...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Feldwebell
HIGH ALERT! Putin rushed to Kremlin for emergency meeting over NATO | Redacted w Clayton Morris

In ieder geval kunnen de Russen nu gaan nadenken over iets dat ze wél begrijpen....

2 uur geleden geplaatst door Feldwebell

VBOH
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

@14 Ik zat even op een andere draad. Problemen mee? Verder ben ik wel klaar met de Rwandadeal die Engeland heeft afgesloten met Rwanda. Dag ho...

2 uur geleden geplaatst door VBOH

VBOH
De zoons van Miranda maken er thuis een bende van: 'Ik ontplof dagelijks'

@7 Ik zou je vriendin een advies willen geven. Ga alvast een cursus; "Opvoeden doe je zo" ergens doen. Of zoek opvoedondersteuning als hulp. ...

2 uur geleden geplaatst door VBOH

Wedergeboren
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

@9 Ja, sorry. Excuus Tor, ik was ff afgeleid. Ook voor jou truste hoor. :-) ...

2 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Zomerverwachting 2024: heet en onstabiel?

@10 :-)))) Hahaha ... U is gelijk ene bekende voetballer een groot filosoof ! ...

2 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Sucking Asian TittiesHentay Porn FreePornhub StarsNip NakedSquirt MachinePornon MovieGamrcaxMercedes LynnIndian Honeymoon VideosPron BtsSkipp The GamesEscort Girl 57Stacie From WifecrazySex Video Tamil GirlsNudes On BoatsStripper CamsLustcinemqPeeinmouthPornovideos GratisLizzie LoveLauren Alexis Nudes LeakedDancing Bear PartyVixen Hot PornFucking Videos Of Indian GirlsTamil Heroines Nude ImagesMoniiscars PornSexual SquirtPorn Lucky StarrBf Video Hindi MeinXxxivdMarie Temara HeightKeijo AnimeBangla Hindi BfFitness Girl Porn VideoCrush Crush NutakuPorn Games RogMaestras PornPorn ArgentinasLesbians Porn VideoaKerala Old SexBongacams LiveIrlgirls RedditFab SwimgersMompov EbonyStepmom And Step Son PornXnxx SlimNorthindiansexMandingo The Porn StarIs Noah Beck GayWww American Xxx ComMassage Erotica StoriesJapani Chuda Chudi VideoSunny Leone Ka Hot VideoBest Adult Movie In The WorldSneha SexyAle Treviño NudePlanet PornGf HardFamily Toboo PornFive Night At Freddy PornSex Hd XnxxXxx With Friends MomAnal Sexual PositionsNenasmind PornMilitaryclassified Pornسیکس افغانیBrazzers Free In HdBgolTeen Group PornNude Black TeensMom And Son Sharing Bed PornBokep Indonesia OnlineSexuall FilmsStep Monther FriendAnime Sex3dLily Aldridge NudeNude Indian MomsSojourn PornSex LaskiJapanese SquitingGirls And Girls SexSani XxCamerron Diaz PornSex MotorsHushpassBhojpuri Aunty Sex VideoIndian Girl PusyDaenerys Targaryen PornSister Yoga SexHentaixxx AnimeVideo SexyxxxFree Porn PitchersCartoons XxxSites PutasRedhair PornHotwife Lexi LoveLinda Baker BukkakeLoollypop24Zelda AnalSex Romantic CoupleTabu Sex MovieObidentlySunny Leone Hd ComBig Boobs Public AgentLong Black CockLewd NinjAthena RatneDesi Xx MmsMegan Rain PornstarIndian Sex GrilSunny Leone Hot Sexy Video HdSkirt On PornAstolfo HentaiXnxn VideosSucky SuckyTelugu Aunty Romance VideosIndian Real Porn ComPornhuborgXxx Sexy Video Free DownloadMovie Indian Sex MovieMassageroomsMom Raping Son PornXxxi TubesDebbie Dose DallasNaked Arianda GrandeCaro Miranda DesnudaPolice Sex Porn VideoYoona Lee SpankbangSaree Wala BfSmartpussyTamil Mallu Sex Videos DownloadGud ChodaZootoia PornHomemade Amateur Porn VideosTessa FlowerTeenage BbcBarely Legal.comXxx Video HindPprn VideoCulossabrososXnxx ButtBelly Button FuckNellesaJameliz Onlyfans LeaksJapanese Massage UncensoredArchivebate.Rule34 AnimatedAmanda Seyfried NudesPanty Porn PicsValeryaltamar