door Hadito in Buitenland  ·  289 Reacties

  • 24
  • 1456x gelezen
Reageer met een Emoji
1
38
6
10

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@248
Maar dan stap je dus wel in een draadje zonder te weten wat er besproken is en spreek je reageerders aan op bepaalde reacties, zonder dat je weet waarom ze zo reageren.

@249
Welterusten

1
251 RoosjeB

* Verwijderd door de redactie *

252 Willem Wip

Ze doen er geen hoepel tegen en vroeg of laat gaan de mensen die de ellen negeren dat bezuren.. Ze dagen anarchie uit.

Ben je als meisje /vrouw nog veilig ? geloof je nog wat hun beweren ?

0
253 nosuchname

@239 Ik ben natuurlijk geen expert op dit gebied, maar naar mijn idee komen de verkrachtingen en aanrandingen door immigranten/asielzoekers etc. meer voort uit lust dan uit boosheid tegenover vrouwen/machtsuitoefening, wat mij het geval leek bij de Utrechtse serieverkrachter. Bij hem is zo'n cursus dus redelijk nutteloos, bij die immigranten lijkt het me wel zinvol. :-/

2
254 foshizzle

* Verwijderd door de redactie *

255 Manja

@255
Die moeten ook aangepakt worden als ze zich misdragen en alle mannen moeten leren dat ze niet aan een vrouw mogen zitten als de vrouw dat niet wil.

0
256 RoosjeB

@254
Die Utrechtse serieverkrachter en soortgelijke figuren die hebben helemaal niks aan een cursus of voorlichting, die zijn inderdaad uit op macht.
Bij migranten zou een zeer gedegen voorlichting denk ik geen overbodige luxe zijn. Ze moeten heel duidelijk uitgelegd krijgen hoe en waarom we op een bepaalde manier met vrouwen omgaan en wat de consequenties zijn als ze bepaalde regels overtreden.
Wat mij betreft zouden ze op de middelbare scholen in Nederland trouwens ook zo'n voorlichting aan scholieren mogen geven.

1
257 RoosjeB

Natuurlijk. Dat gaat net zo fantastisch werken als die polsbandjes.

1
258 Wendel

Vergeefse moeite en weggeggooid geld
(Weer betaald door het volk natuurlijk!)

2
259 Anonymousje

-
Zachte heelmeesters..... Wij leven op het "continent met die smerige stinkende wonden"....
Wat lijkt het me toch heerlijk om ongestraft zoals die politici andermans geld uit te geven aan dit soort flutprojectjes waarvan iedereen al weet dat ze niet gaan werken.
Maar goed, dit is onderdeel van een van de meest lucratieve en succesvolle bedrijfstakken van onze tijd: de migrantenindustrie. Dus het zal allemaal wel goed zijn blijkbaar (??).
/-
-

1
260 MrCally1

Het is veiliger om ze gewoon terug te sturen naar land van herkomst maar dat is minder winstgevend voor de zieligheidsindustrie.

1
261 Joris Driepinter

* Verwijderd door de redactie *

262 E.Meel

@262 . Nou,nou. Biopolair zelfs..... Gelukkig zijn we niet allemaal zo slim als u. Wat zou de wereld er dan toch vervelend uitzien!

1
263 Elpo

@263 Meel heeft een nieuw woord in gebruik” biopolair” Iedereen die een andere mening heeft , heeft last van een biopolaire stoornis. Ik nam haar al niet serieus, nu al helemaal niet meer met haar provocerend gedrag.

3
264 lisaaatjuh

Een gedragscursus zal geen indruk maken en niets helpen. Van nature weetje dat aanranden en verkrachten niets eens bij dieren voorkomt en niet geaccepteerd kan worden, dus uit de groep gestoten dient te worden.

3
265 Verwonderd

Geiten en schapen zijn socialer dan dit kuddevolk.

2
266 Verwonderd

Wanneer ze dat volk daar hadden gelaten waar ze waren hadden we deze problemen niet

1
267 Joepie

Helaas durft de regering niet op te treden, zo gaan ze ook de perronduwers
benaderen

0
268 Joepie

Wel knap dat de Duitse regering dan toch toegeeft dat het vooral de nieuwkomers zijn die verkrachten.

0
269 Truffelaar

De linkse benadering van seksueel gedrag is net zo misplaatst en disfunctioneel als alles waar links voor staat. De gewenste werkelijkheid werkt niet, bestaat niet en is niet waar.

Als je als man seks wilt en je bent niet getrouwd dan zul je een vrouw moeten domineren. Het is net als islam. Onderwerping. Maar voor migranten geldt wel een extra regel. Europese vrouwen zijn verboden. En voor Europese vrouwen geldt als je je door een migrant laat nemen dan ben je een theedoek. Zo eentje die gebruikt is om de WC te dweilen.

Vertel ze liever uit de buurt te blijven van Europese vrouwen. Op straffe van onmiddellijke uitzetting. Of nog beter ga er gewoon van uit dat en zet ze meteen uit.

2
270 purelogica

In Duitsland en zeker ook andere landen moet men een voorbeeld stellen. Een cursusje en pappen en nathouden helpt niet. Uitzetten met veel media aandacht helpt veel meer. Dan weten ze dat het menens is.

1
271 jdj

Ik zie het helemaal voor me. Z'on linksyoghurt die het rode boekje leest en dan een mooi meisje ziet en er op af loopt om beleefd en bedeesd te vragen: Mevrouw, wilt u alstublieft met mij neuken. Dat lijkt me zo lekker. u ziet er zo geil uit en ik heb zin. Ah toe nou?? Ik respecteer het als u nee zegt hoor. Dan krijgt u van mij een kopje thee.

1
272 purelogica

Ja, zouden deze "pamperaars"(Duitse overheid, zeer rekbaar begrip) nu echt menen dat dit gaat helpen?
Groot deel zijn (illegalen) dus "overgevaren" criminelen, deze mislukte aanranders in detentie plaatsen en zo snel mogelijk verwijderen uit de westerse maatschappij, deporteren naar regio van origine, kunnen ze zich daar gaan bekwamen en de cursus daar gaan afronden!
Dit soort begrijpt alleen rigoureuze harde acties! Want dit soort "activiteiten" is geld vernietiging, niets meer en niets minder! Brrrrr.

1
273 Widaan

Je zou het beter andersom kunnen doen.

Laat die migranten die linksen iets leren over seks. Al die zogenaamde hulpverleners en declaranten. Utopisten. Het is allemaal vlees. Leer ze wat dominantie is, ruk die kleren eraf. Ja ik weet het ze zijn dik, lelijk en in de war. Manwijven en wijfmannen. Maar je mag wel wat terug doen voor al die toegeeflijkheid, uitkeringen en dom uitdeelgedrag.

Geef ze waar ze om vragen!

1
274 purelogica

Castratie is inderdaad een prima oplossing.

2
275 niet-alles-geloven

Bij die anti-verkrachtingscursus laten ze ook een filmpje zien van een trillende merkel?

Daar gaat ie zéker van hangen.
question

3
276 Jan met de korte achterlul

Een cursus?
Wat een ruggengraatloze wensballon is dat nu weer?
Een 'ons-strike-you're-out' oplossing is de enige juiste...

2
277 vomit comet

@264
Wel wat flauw van je om Meel haar nieuwe speeltje af te pakken, ze was er net zo blij mee! question

2
278 RoosjeB

* Verwijderd door de redactie *

279 Pxf7+

* Verwijderd door de redactie *

280 Pxf7+

* Verwijderd door de redactie *

281 Pxf7+

Ja bij die lui is seks met een vrouw hetzelfde als vragen of ze een kopje thee wil drinken met je. Dat is waar. Bij hun is een vrouw altijd ondergeschikt aan een man. En als een man sex wil, dan wil hij dat en mag een vrouw nooit weigeren. Cultuur he.

Maar nu gaan ze een gedragscursus geven? Oei de Europese wetten zijn onder geschikt aan de islam en hun cultuur. Weten ze dat al daar?

2
282 Zeeuw

** gebruiker verwijderd **

@203 Wat een idioot ben jij toch.

283 verwijderd23941

* Verwijderd door de redactie *

284 Manja

* Verwijderd door de redactie *

285 Manja

@285 Ik sla PureLogica wegens de pure onlogica van zijn bijdragen meestal over. Dat had ik in dit geval beter ook kunnen doen. Dominantie, onderwerping... We zijn weer decennia terug.

2
286 Smiling

** gebruiker verwijderd **

@284 Wat een idioten zitten er op Nieuwskoerier. Beschuldigen, schelden, anderen de meest gruwelijke dingen toewensen, discrimineren en heule ouwe koeien uit sloten vissen, zag ik vanavond.
Tjongejonge, wat een treurigheid.

287 verwijderd23941

@287 " Wat een idioten zitten er op Nieuwskoerier. Beschuldigen, schelden, anderen de meest gruwelijke dingen toewensen, discrimineren en heule ouwe koeien uit sloten vissen, zag ik vanavond.
Tjongejonge, wat een treurigheid."

Tsja, dat is het nieuwe links. Wen er maar aan. In de VS gaat het ook al een tijd zo.

4
288 AT Jist

Neonazi... da is net zoiets als een duivel toch? Imaginaire wezens half gebaseerd op hollywood films en junkies die als enorme bedreiging worden gezien en klaar staan om de wereld te veroveren met niets dan getattoueerde hakenkruizen en oud Duitse letters.

Die continu door linkse politici worden neergezet als een belangrijke fractie of staat of beweging in de politiek. Een reden voor beleid, een angstbeeld dat mensen moet bewegen nog linkser te stemmen.

Maar die neonazi's bestaan helemaal niet. Ja je kunt iedereen die niet links is neonazi noemen net zoals je mensen racist kunt noemen. Maar dat maakt ze geen collectief, geen beweging. Geen organisatie of staat. Dat is simpelweg een links scheldwoord. Op iedereen toepasbaar.

Er is geen nazistaat, geen nazi beweging, geen nazipartij. Niet in Nederland en ook niet ergens anders. Het is pure fantasie. Dat weet je toch ergens wel? Heel diep van binnen snap je toch wel dat het niet echt is? En weet je wel wat nazi's in de tweede wereldoorlog waren? Kampioen socialisten. Kaso's. Knetterlinks. Net als jij.

0
289 purelogica

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
MARCUSAURELIUS
Beelden: Sarah van Soelen hangt de cowgirl uit

Nooit van gehoord.Moest wel bij ""cowgirl"" aan iets anders denken.Dat was vast mijn ""Dirty Mind"" 😇...

3 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

FrisseBries
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@4En dit heeft niets met lang geleden te maken, maar met een verloederd Nederland, dankzij politici als Baudet en zijn aanhangers....

5 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

MARCUSAURELIUS
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Dit was maar een dreigement.Lang geleden sloeg een Kamerlid daadwerkelijk toe naar een lid van de Boerenpartij.Niks afkeuringen laat staan...

7 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

LoydMorris
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

@5 Kom jij eens met een fatsoenlijke oplossing voor deze problemen i.p.v. oeverloos af te lopen zeiken. . . ...

8 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

LoydMorris
GeenStijl: ING Beethovenstraat 020 alweer gerenoveerd

De jaren '30 / '40, vorige eeuw, begonnen ook zo. . . . We hebben nog geen ene moer opgestoken van de geschiedenis. . . 😡...

9 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

FrisseBries
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

@4Ja, haha. Dan doen ze eens wat nuttigs in plaats van hier elke dag hetzelfde te herhalen (lees klagen)...

9 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

FrisseBries
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@2Omdat geen enkele partij daar verder aanleiding toe geeft, misschien?...

11 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

LoydMorris
Beelden: Sarah van Soelen hangt de cowgirl uit

@2 Zulke lippen heeft m'n schoonmoeder ook. . . . echter zij zit er op 😁...

18 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

sockknitter
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

@2 @3Ga langs de grens staan met een bord: VOL....

19 minuten geleden geplaatst door sockknitter

sockknitter
Duitse oud-leider Schröder voor onderhandeling Westen en Poetin

Wat valt er te onderhandelen?...

22 minuten geleden geplaatst door sockknitter

NK. App
Neked LesbiansNaked ExcersiePorn Movie SceneFuck Video ComDani Daniels BlowjobChina Sex Video OpenLatest Porn IndianJapanese Breast Feeding PornNudes MangaSex Super SexHuge Tits GifRealticklingPriyanka Chopra PussyIndian ParnForced Sex With BhabhiJulie Bowen SexyTransgender Porn RedditEros.escortGlory Hole ConfessionalNaked In MovieHot Perv MomPron Best MoviesNurse Xx VideoMotto HaramaseHq Hentais 3dBlackcat R34Arifureta HentaiGrisaia No KajitsuBlake Bloosm PornпорнхапMorning XvideoNew Zealand Porn2x Sex VideoPorn Mia KhalifaCelb Nipple SlipAnimes DepornoImdb BabylonJobeth Williams NudeClothedmalenakedfemaleBhabhixxxHot Curvy NudeReyna Belle PornWife Swap OrgyFilm Sexuality VideoWife Shared With StrangerSadpandaMale MasterbationTravestis MexicanosHindi Bp DownloadXxnx Six VideoAnal Dildo PornTokyo EscortsWww Malayalam Sex ComHaryanvi Desi Sex VideoTarzan Hindi MovieOmegle Tits FlashBiggest Boobed Porn StarListcrawlerpaTriis XxxSex Movie Video HindiClara00ellisAddison Rae DeepfakesHot Blonde MasturbatingKamasutra Hd VideoNikita XxxBengali ChudaBoy CumCaptain Jack PornCartoonpornvideVoyeurt HitUkchat.comPickle Wheat NudeNude Ladies OlderWww.vidoe Xxx.comSiera Sky NudeXxxvideo3Desi Chudai PhotoTiffanobi PornNude Tik Tok CompilationsMofos Sex VideoStepmom Share Bed With StepsonKoreanxxTamil Sex Videos In Tamil VoicePelículas Pornos Gratis En EspañolFatalmodemWww Xxx Hot MomJapan Xxx PhotoSade XxxBbc GifsTied BlowjobHannah Owo FuckTit Suck MilkHidden Cam Massage SexGoddess BriannaFree Porn Mother SonMr PornoJulia Rose BoobiesTatsumaki CosplayAcropolis1989 NakedBlack Abd White PornXxx Hot HindiBrazzers Full Hd Sex Video兽交Cock Suck AmateurBangbros MilfWatching Porn With FamilyAsin SexZoe Perry NudeRussian PornJav Subbed.comMindi Mink Virtual SexNude Michelle MaylenePornografia VrSri Reddy NudeIndianauntysexvideosMilky Boobs Sucking VideosSofia Vergara BoobsCathe HeavenThehabibashowLunarexx Onlyfans LeakedXhampesterSites De Filmes PornôsWet HairypussySlap TitsHot Boobs GifBrazier SexSexy Hd Video HotHot GilfFree Shemale PornBbwhottieWww Freeones ComPorn O ComicsCheating Sex MoviesJav Adn-438BilatinosHomemade Fucking TwitterBangla XxvidoSienna West VideosPawg On BbcYatsugake UmiXxx South Indian HeroinesMom Annd Son PornPeliculas Heroticas On LineGrupos De Sexo No TelegramFlingisterMaisie Williams NakedTaylor Swift CleavageLesbian Homade PornLesbian Porn ComKannada Xvideos Com