door Moskowfiets in Media  ·  40 Reacties

  • 30
  • 880x gelezen
Reageer met een Emoji
2
1
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

1 Willem Wip

`` Beter deelt men tickets uit voor enkele reizen naar Saoedi-Arabië. Wegwezen, hoe eerder ze ons land verlaten hoe beter!', twittert het kopstuk van de oppositiepartij. ...´`

zo is het ,gewoon in duidelijke begrijpelijke woorden zodat iedereen het begrijpt.
de tijd van alles maar toestaan en ons verdrijven moet afgelopen zijn en dat kan alleen nog maar door zware maatregelen anders is het afgelopen met ons ,en vooral onze kinderen.
het word teveel iedere dag word je met die gasten geconfronteerd op een meestal negatieve manier, daar moet je vanaf zien te komen.

4
2 ongelovenloos

Goed idee, gratis niqabs uitdelen. Maar doe er dan ook een enkeltje Saudi Arabië (of een ander moslimland) bij. en na de demonstratie het busje in richting vliegveld. Het vliegtuig in en oprotten uit Nederland.

4
3 Christiaan

De overheid moet snel een algeheel verbod op gezichtsbedekkende kleding afkondigen voor op straat, winkels, speeltuinen, zwembaden en overal waar mensen zijn.

1
4 Marrie

* Verwijderd door de redactie *

5 bosco

Wij hebben die moslims hier niet nodig , laat ze opflikkeren naar hun eigen land, opdonderen

3
6 wijs

Burkadragers uitsluiten van uitkeringen.
Dan zijn ze binnen een maand genezen van hun burka waanzin en kan al die islamitische ophef en hypocriete acties stoppen.

3
7 Marrie

@2

"anders is het afgelopen met ons ,en vooral onze kinderen."

https://www.idverzet.org/over_idverzet/

Maar niet alleen vanuit de islam zelf gaat een dreiging uit, evenzeer vanuit de Nederlandse collaborateurs. Bedrijfskantines met slechts nog ‘halal’-vlees, gemeenten met gescheiden loketten voor man en vrouw omdat de Islam dat eist, subsidies aan islamitische scholen, bestemmingsplannen worden gewijzigd voor de bouw van moskees, de lijst is eindeloos. Maar evengoed is de repressie en vervolging van islamkritiek een teken aan de wand, de Nederlandse staat knielt voor de islam en de Nederlandse collaborateurs.
Terwijl onze overheid gecapituleerd heeft aan de nieuwe afgod is de islamitische jihad echter ook al in het Nederlandse straatbeeld doorgedrongen. Een islamitisch jihadistisch netwerk wat op Nederlands grondgebied aanslagen voorbereidde, de moord op Van Gogh en een wijk in onze hofstad waar niet langer de Nederlandse, maar de islamitische wetgeving wordt nageleefd zijn slechts enkele macabere voorbeelden.

1
8 Dachtutniet

Alsof je blij moet zijn met een nikab. Ik zou er nog geen hond onder zetten.

1
9 Cody

Er moet een totaal verbod op die terroristen kleding komen!

0
10 Zie Hier

* Verwijderd door de redactie *

11 tambien

@2 "....de tijd van alles maar toestaan en ons verdrijven moet afgelopen zijn en dat kan alleen nog maar door zware maatregelen anders is het afgelopen met ons ,en vooral onze kinderen...."

De Linkse kerk heeft andere plannen voor Europa en de wereld.....en dat heeft niets met democratie of de welvaart van de burgers (en hun kinderen) te maken.....

0
12 CoolMemories

islam weg ermee!

1
13 Jan met de korte achterlul

Dus dit protest wordt mede georganiseerd door de As Soennah-moskee in Den Haag?
Nou dan weten we in ieder geval vanuit welke duistere hoek dit protest komt.
Want dat zijn wel net die mensen, die gek zijn op allerlei kalifaatfolklore.
En vooral alles verhullend 'streng islamitische' klederdrachten zoals, de boerka en niqab.

Zijn er eigenlijk al de andere namen van vrouwenonderdrukking rechtsrijkende 'linkse' kopstukken bekend?
Die aangegeven hebben te verschijnen en bij de As Soennah-moskee een gratis boerka te gaan reserveren?
Ook verwacht ik eigenlijk wel dat die PvdA meneer Biemond verschijnt.
En dat hij z'n eigen gele boerka meeneemt,

Iets anders zou ik na al die uitingen van solidariteit toch wel heel teleurstellend vinden

0
14 tegenzinnig

@14 rechtsrijkende = recht strijkende

0
15 tegenzinnig

Al die hoofddoeken in de straten herinneren er de Europeanen voortdurend aan, dat er tussen hen mensen rondlopen, die hun manier van leven afkeuren, die er niet aan denken om zich aan te passen,omdat de islam onze beschaving wil controleren en uiteindelijk overheersen.De boodschap die met het dragen van een hoofddoek wordt afgegeven is: “Ik sta buiten jullie samenleving. Het is jullie samenleving, niet de mijne.”…En doordat sommige vrouwen een hoofddoek dragen en anderen niet, wekt dat de suggestie dat er twee soorten vrouwen zijn: kuise islamitische vrouwen en uitdagende westerse vrouwen, die hun seksualiteit als het ware te koop aanbieden.

0
16 Max13

Zouden ze zich gesteund voelen als we ons tussen de demonstranten begeven met bivakmutsen op?
Beetje ruime kleding waar van alles onder zou kunnen zitten en een bivakmuts.
Het is tenslotte een verbod op gezichtsbedekkende kleding.. niet op boerkas

0
17 Aunti

Daar heb je het gelazer al.De kamer onder leiding van de PVV wil het demonstratierecht aantasten.Dat zei ik toch.

17
18 jantje van leiden

* Verwijderd door de redactie *

19 Geert

Rechts extreem heeft zich weer gevonden in een onderwerp.De islam,hoe verassend.Dat het demonstratierecht wordt aangetast interesseert niemand.Democratische rechten hebben ze niks mee.Overgenomen van de PVV en FvD.

16
20 jantje van leiden

@19 Er is geen sollicitatieplicht voor pislamisten.

0
21 Rex

Is een beter idee, volgens mij om gratis vliegtickets naar land van origine te verstrekken en ook preventief de pil en condooms tegaan verstrekken, in plaats van Nikabs, voor de medelanders, die hier per sé tussen de "kafirs" willen blijven provoceren en profiteren!

1
22 Widaan

Ach joh laat ze toch lekker demonstreren. Altijd weer verhelderend als iedereen kan zien hoe die linksgekkies achter hun islamofascistische vriendjes aanhobbelen. Weet men ook weer waarom je nooit en te nimmer links moet stemmen.

0
23 greenmango

Maar als de boerka/nikap vrijelijk mag worden gedragen als vrijheid van godsdienst, dan mogen christenen ZEKER een kruisje aan een kettinkje om de nek o.i.d..

1
24 Wendel

Om posters te plakken moet je een vergunning. En verder moet de 2e Kamer hier helemaal niet op reageren, want ze praten alleen maar, om bij de nationalisten punten te scoren, ze schrikken van de toename van stemmers op PVV en FvD. En van landen zoals Italie en Oostenrijk waar nationalistische partijen de regering hebben gevormd. Het is gehuichel, die kritiek op die demonstratie, en bovendien een ongepast middel om ons te paaien, want juist de 2e Kamer zou zonder gezeur demonstraties moeten toestaan want zij behoren achter de vrijheid van menings-uiting te staan.

2
25 Wendel

* Verwijderd door de redactie *

26 Geert

Ons links regerende kabinet moet zo snel mogelijk naar de zandbak waar die spoken ook vandaan komen. Op pleuren !

0
27 Interessant

@20 ..uit veiligheids overwegingen is gezichts bedenking verboden en in deze tijd is het wel zo prettig een gezicht te zien ...trouwens dat niqab gedoe is overkomen waaien uit SA ..heb zelf lang in moslim landen gewoond en nooit dit soort drachten gezien ..waarom word je rechts genoemd als je tegen bent (gezichtsbedekking ) ??? Vind dat erg kortzichtig

2
28 Gazelle

Is het niet better on condooms unit te Deleon?

1
29 Keesklets

'Nikabs uitdelen?'

Uitgerekte bivak-"mutsen"!

Ga morgen de handhavers tarten met een echt bivakmuts en Allah Akbar schreeuwen, want dan alleen laten ze me ongemoeid mijn duistere gang gaan.

0
30 Wil je niet weten

@29 better Moet beter Zijn.

1
31 Keesklets

Tja het is maar hoe wordt verkocht, nu staat er overal in de media Boerkaverbod.
En linkt dit geheel met een verbieden van het dragen van een religieus kledingstuk.
Terwijl het hier gaat om verbod op gezichtsbedekking in openbare gebouwen wat absoluut terecht is en voor mij zelfs mag worden uitgebreid naar alle openbare voorzieningen zelfs op straat.
Nu kan zich elke crimineel achter een gezichtsbedekkende kleding voortbewegen, maar hier hoor je niemand over.
Voor mij mag je elke geloofsovertuiging uitoefenen wat je maar wilt, mits je dat maar lekker thuis doet.

0
32 fricare

* Verwijderd door de redactie *

33 Pxf7+

* Verwijderd door de redactie *

34 Pxf7+

* Verwijderd door de redactie *

35 Pxf7+

als er een BBQ op de stoep georganiseerd (puur om te provoceren) word hoor je Geerd niet en hebben veel hier het hoogste woord dat ze (die moslims) zo heftig reageren.
nu doen ze het zelf op een provocatie....
de hyocritie druipt er vanaf!
ze demonstreren en maken van het zelfde recht gebruik als Pegida... de boerka is net als die BBQ niet verboden, maar blijkbaar word er dus toch met 2 maten gemeten en is vrijheid van meningsuiting niet voor iedereen van toeassing....

2
36 ikzelf

De mohammedaan en alles wat heult met dit volk is het melanoom van de westerse beschaving. Brrrrrrrrrrrrrr

0
37 nostradamus666

Jammer dat de demonstratie niet komende zaterdag is... De weersvoorspellingen geven nl harde wind/storm aan.... Dan zouden we die kingsize vleermuizen mooi kunnen zien fladderen.....

0
38 LoydMorris

Je hebt 2 soorten boerkadraagsters, de ene die zich gewildof ongewild laat onderdrukken en de ander die graag haar hand ophoud bij de sociale dienst omdat ze zich nimmer uitgenodigd wilt worden voor een sollicitatiegesprek.....

Los van dit alles heeft het dan ook niets te maken met godsdienst en is het niet uit de koran te halen dat het de regeltjes zijn van here allaaf gehaktbal..

Algeheel verbod invoeren..

0
39 ActiveRush

Alle Groenlinksers, PvdA'ers en D'66ers met een Niqab en Boerka met de trein naar Den Haag. Kunnen we ze allemaal oppakken.

Stelletje idioten!

0
40 Pollens

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Grote plannen voor waterstof lopen spaak

Mja... een waterstof fabriek. Mja... weer dat alles of niets gedrag. Dat extreme... Ik heb het daar niet zo op....

1 minuut geleden geplaatst door wildersfan

Marrie1
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Niet verkeerd gezien de bizarre ontwikkelingen dat iedereen naar believen maar een gender kan kiezen....

2 minuten geleden geplaatst door Marrie1

wildersfan
Kamer wil belasting op stijging van grondwaarde om woningbouw vlot te trekken

Op zich logisch dat er belasting betaald moet worden op speculatieve winsten. Dat wil zeggen dat er daar overtollige middelen gealloceerd worden...

2 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Terecht - de versoepelingen gingen ook veel te ver.Dan kom je op een punt dat je anderen beschadigt - het is nou eenmaal zo dat 99,9% van de m...

3 minuten geleden geplaatst door Querido not

Marrie1
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

@51Die linkt werkt welDaar vallen harde klappen....

4 minuten geleden geplaatst door Marrie1

sockknitter
Gezelligheid op het station van Belgische Geel: 50-tal gezellig aan het matten

@1Volgens het bericht zijn het Antillianen. Dus hoef je niet meer te raden....

6 minuten geleden geplaatst door sockknitter

wildersfan
D66-minister pakt vliegtuig naar Luxemburg ondanks klimaatambities - NieuwRechts.nl

Als ministers voortaan via MS Zoom zouden werken, dan zou de rest van de maatschappij kunnen volgen. Hoeft natuurlijk niet MS Zoom te zijn. Ik b...

6 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Wedergeboren
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

@57 Ik lees daar dat de meningen verdeeld zijn. En dat samen met dat kaartje ... En dan zelfs het duidelijk in Afrika gelegen...

7 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

DikkeTor
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

@7 Ow, dacht ik even iets nieuws te bedenken :P Maar wel iets van meegekregen toen op Koninginnedag een meisje tulpjes aan het plukken was. XD...

8 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

NK. App
3gpkingkomSexi ViedeoReality Of Porn VideosMignonne ComCoxolandDaft.comsexAnal TrainJaylene Rio PornLesbian MasterbatingPorn Of Cameron DiazGranny Porn PictuersPornoproibidoCumshot In Mouth GayFreida Pinto NudeAnala AmateurNaruto Pron GamesCharry Crush PornConfession PornEbony Doggystyle PovSex Video Tik TokSamoanpussyPornos Entre ParejasDillion Harper PeggingNude SquatJennifer Tilly BoobsXxx Sex Tube VideosNude Older Gay MenWwwxxDigha Sex VideoSuzu HonjuIndian Porn Hindi AudioSophie Dee BikiniDesi Hd ChutLatin AnalHentay VostfrGood Po RnFirmes PornorXnxx In BedSsis-531Indian Mom Teach SexAsien Massage PornBusty Brunette NakedRule34 PhaelTiktok EroticosPornhub MiaInnocent Girl Sex VideoRebecca Romijn NudeJasmineteaa NudeFutanari CartoonXxx FamilySexio VideoTamil Housewife NudeXnxx BoxAngie Faith PornstarGroup Sex Video NewLessbian Sex ComSexy PornxxxCucold CaptionsHairy MilfsAssanaBigboobsauntyHot Nude Teen GirlsPorni En FrancaisAssistir Xvideos Red GratisMiranda Blakeslee NudeBban-008 Lesbian Journey Sakurai Ayu Yuna ShiinaBest Bhabhi Sex VideoAlura Jenson Hd VideoBelly PunchingMr.beast PornCock Suck Big TitsCarmen SandiJapanese BukakkePenthousegoldTiktoker PornosRapunzel NudeBathroom SexxKaho Shibuya UncensoredJohnni BlackGay Pornography SitesSwinger VideosMom And SunsexBlow Job With ForeskinGwengizSambaprnoSpanl BankJessica Weaver PornBigtitvideosDeepthroat GangTrannyporn MoviesPorn BeurettesAltssa ArceUnicornpornSasur SexBhabhi Ki AntarvasnaLndianpornSexcam VideosPornos CulonasBrother Forced Sister PornPegging ComicsPictures Of A Blow JobAnal CougarsVenus Orickmon PornXxx Urvashi RautelaChris Tang Double Titjob BlowjobAsian Perky TitsNewmaturetubeXxx BrezzaGgg XxxFree Mlif VideoCristy RenPuffin AsmrRyleerabbitSelena Gomez Nip SlipSailor Moon HentaiLadygang PornTheotherboard DenverPorn TicklingAnimated XxxReal Hindi Sex StoriesVanessa DubassoQuadrinho Eroticos GayFree Use PornhubPornografia De JaponesasChat Cam SexoBokepindoLibby Powell NudeClubforeplayNaked Black GrilRin OkaeLadyboy Sucks CockDonacoelhaPusyColeguialas CoguiendoDeepthroat LovingEbony Nipple PlayFemdom Sex VideosAtt MstJyoti Sex VideoYoruichi R34Super.hqTherica Wilson-read NudeSunny Leone Sex Video PictureCute Love SexRaasi Hot Sex VideosOmegle SecAlexa Oearl JoiErrosberryBlondie FesserPorn Cheating