door Proemevla in Buitenland  ·  82 Reacties

  • 13
  • 743x gelezen
Reageer met een Emoji
8
2
8
2

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@50 framing van jouw kant. Kijk eerst eens naar de slachtoffers van de beide terreur daden: el Paso uitsluitend latino en in Daytona ondermeer zijn zus en haar vriend... dat jij dat verschil niet ziet en dat daardoor bij jou geen lampje gaat branden over verschillende motieven geeft aan dat jij maar één ding wilt zien in Daytona : links terrorisme.

5
51 TedjeR

@46 ''supposed “capitalism,” which of course barely exists in a country like the United States that has a central bank''
Goede bron pik. ''Socialism is when the government does stuff and the more stuff it does, the socialister it is'' zeker. Socialisme heeft *niks* met de grootte van de overheid te maken - al is er natuurlijk wel een correlatie - maar of de productiemiddelen in handen zijn van de economische bovenklasse of de werkende klasse.

Feminisme gaat inderdaad over het verbreken van traditionele genderrollen. Niet enkel de man moet de vrijheid hebben om een carrière te bouwen, ook een vrouw moet dat kunnen. Dit soort sites moeten zich altijd in hele vreemde bochten wringen op dat soort concepten te framen als autoritarisme en staatscontrole. En het verbreken van traditionele genderrollen richt zich natuurlijk ook op de situaties waar mannen een achtergestelde status hebben. Maar dat boeit dit soort sites nooit want dat gaat ''tegen de traditionele familie in''.

Die 40 punten is natuurlijk ook reactionaire onzin met ''alles wat nu slecht is, is de schuld van indoctrinatie en cultuurmarxisme, zelfs obesitas''. Een hoop punten hadden ''cultuurmarxisten'' (lees: Frankfurt Schule) ook kritiek op, voornamelijk de homogenisering van kunst- en entertainmentvormen.

Natuurlijk is er ook geen onderbouwing met bronnen (ik kan moeilijk de werkelijkheid ontwijken als ze de blijkbare werkelijkheid niet eens aan kunnen tonen) dat de toename in obesitas, school shootings, tienerzwangerschappen, het aantal mensen dat nog bij hun ouders woont etc. een gevolg is van zogenaamd cultuurmarxistisch beleid. Veel van de 40 punten die genoemd worden kunnen teruggeleid worden op een vorm van streng neoliberaal beleid, wat totaal niet past binnen de ideeën van neomarxisten zoals de Frankfurt Schule.

Conclusie: onzin

3
52 ThierryBaedet

@51 Jij wilt ook maar een ding zien, rechts-terrorisme. Waarom hij zijn zus en vriend doodgeschoten heeft, wie weet wilde hij haar alle ellende besparen die op haar afkomt door deze daad, het komt voor, maar we zullen het nooit weten.

5
53 lisaaatjuh

Het is Dayton :-/ Daytona ligt in Florida. :-/ Nog verder weg dan Toledo. :-/

0
54 foshizzle

@26 Juist. Het zijn allemaal volgers van de Pol Pot van Gr.L ...Paultje R.
De hopman van de Groene Khmer

5
55 Bollieboos

@26 , en veel sponsoring van saoedi arabie.

3
56 caso

@51 "el Paso uitsluitend latino"

Daarom is jouw bijnaam 'de zwakste schakel' omdat je steeds met zaken aankomt die makkelijke te weerleggen zijn. Wat ik van je quote is namelijk niet waar. Daarnaast is het toch echt zo dat jij je ogen sluit voor het feit dat de Dayton schutter (extreem)links was, Het komt je niet uit en zo, dat snap ik best, maar je moet daarvoor natuurlijk niet de realiteit uit het oog verliezen.

3
57 JackKropotkin

* Verwijderd door de redactie *

58 Captain Hero

@56
SA is geblokkeerd, een jaartje of zo geleden.
Qatar gaat nog verder.

Het is al lang bekend dat de extreme islam wilde infiltreren in de (politiek) VS, te zien aan de 4 extreme idioten.

Daarnaast was er de stroming waarbij nu universiteiten zijn overgenomen door doorgeschoten neo liberalen, marxisten / nihilisten oftewel cry babies die daarin gesteund worden door bestuur / professoren.
Bij sommigen is de waanzin al zo ver dat ze overgaan tot positieve discriminatie van leerlingen die achterblijven, die krijgen extra punten, zodat de kwaliteit van het onderwijs nog verder in elkaar dondert, elke andere mening (fysiek) geblokkeerd wordt, zeg maar een totalitair staatje wordt.

2
59 Proemevla

@53 "wie weet wilde hij haar alle ellende besparen die op haar afkomt"

Zo zie je maar weer. Zelfs linkse terroristen zijn betere mensen, dan de extreem rechtse.
Links doodt de mensen uit mededogen om hen te beschermen tegen alle onraad die ze staat te wachten en rechts moord enkel uit xenofobische haat.

Aldus Lisa gedachten kronkels.

3
60 Borealis

[quote]
Obama wasn't radical? Really? He himself was a Red diaper baby, and so was:

-- His top White House adviser Valerie Jarrett

-- His top political adviser David Axelrod

-- His HUD secretary Julian Castro

-- His DHS chief Jeh Johnson

-- His top intelligence adviser John Brennan
[/quote]

[quote]
ALERT: This is the flag of racist anti-Gringo reconquista organization that was co-founded by the Communist mother & political matriarch of Democratic presidential candidate Julian Castro & Democratic Rep. Joaquin Castro, who doxxed Trump donors on Twitter
[/quote]

4
61 Proemevla

@3 ++++
Men komt er nog wel achter dat dit geen rechts/links probleem is, maar een probleem van opgekropte woede en geestelijke gezondheid.

4
62 sparta

@60 Niks mis mee met mijn gedachten, normale mensen vragen zich af wat er in het hoofd omgaat bij zulke idioten, ik zeg trouwens niet dat het zo is, hij hoorde stemmen, had hallucinaties net zoals bij T v/d Vlis, en toch werd v/D Vlis extreem-rechts genoemd, deze man was links, dus is hij een links-extremist.

4
63 lisaaatjuh

Goh, is Rechts hier nog steeds mee bezig ? ... misschien zou het beter zijn zich bezig te houden met wat die andere schutter motiveerde en wat hem aanzette tot zijn daad ... je weet wel, hand in eigen boezem steken en vooral uit gaan van hetgeen je zelf kan doen om de situatie te verbeteren... maar nee, pissen over een ander en vooral de aandacht afleiden van de eigen verantwoordelijkheid...

5
64 mightimouse

@61 [who doxxed Trump donors on Twitter]

Nee, proemkak, dat is een LEUGEN, de zoveelste van jou...

Die sponsors zijn in de USA openbaar (is de wet, maar zoiets snap jij niet). Het enige is dat op die openbare lijst gewezen is.

5
65 TedjeR
66 Tjeesus...,

* Verwijderd door de redactie *

67 johnnyisterugvanweggeweest

Perpetrator
Soon after the attack, law enforcement confirmed that the gunman was Connor Stephen Betts, a 24-year-old from Bellbrook, Ohio.[22][13][23] On Betts' Twitter account, he described himself as a leftist, anime fan, and metalhead. He had posted tweets that opposed Donald Trump and supported Elizabeth Warren, socialism, and Satan.[24][25][26] Although many of his tweets were mundane and non-political, he had retweeted posts that supported the antifa movement and opposed U.S. Immigration and Customs Enforcement (ICE) agents and police officers. In the hours before he opened fire in Dayton, he "liked" a post in favor of gun control, and several concerning the 2019 El Paso shooting, including a tweet that called the El Paso shooter a "terrorist" and a "white supremacist."[26]

1
68 Tjeesus...,

"De Daytona 'schutter' is waarschijnlijk de eerste massa moordenaar van antifa."

Ik begrijp werkelijk niet hoe de beste man tot de conclusie komt dat het de eerste afa massamoordenaar is.

0
69 Rex
70 Proemevla

@67 "Ben benieuwd wanneer er op extreem-rechts voor de eerste keer iemand zal durven erkennen dat - de meeste politieke moorden van de afgelopen 20 jaar in het westen gepleegd zijn door extreem-rechtse massamoordenaars...."

Enorme grote onzin. Een kleine greep deugterroristen
RAF, IRA
Brigate Rosse (Rode Brigades) (Italië)
Cellules Communistes Combattantes (België)
Euskadi Ta Askatasuna (ETA), (Spanje)
Rote Armee Fraktion (Duitsland)
Weather Underground (Verenigde Staten)
Revolutionaire Anti-Racistische Actie of RaRa (Nederland)
Action Directe (Frankrijk)

3
71 Rex

@67 - Woorden impact hebben, en weldegelijk mede aanzetten tot de terreurdaden zoals de extreem-rechtse (massa)moordenaars gebruiken.

Schelden doet geen pijn.
Grow a pair.

2
72 Truffelaar

@64
Bedoelt u Volkert?

1
73 Keesklets

* Verwijderd door de redactie *

74 johnnyisterugvanweggeweest

* Verwijderd door de redactie *

75 johnnyisterugvanweggeweest

Antifa is zo agressief dat ik me niet kan voorstellen dat dit hun eerste slachtoffers zijn..

1
76 Xmod

Deze Dayton schutter is een zieke geest, doodt zijn zus, haar vriend en medestanders.

Oh ka meenertje heeft wat geplaatst op twitter en aanverwanten, btw naar welke supermarkt ging hij, zijn nu alle mensen die naar die supermarkt gaan links of antifa?

Als dat links of antifa is, dan zijn er veel meer van die gestoorde gasten links of antifa.

Het lijkt meer op zoeken en niet kijken wat er werkelijk heeft afgespeeld, met andere woorden: men heeft eindelijk eens wat gevonden waarvoor ze met hun gefrustreerdheid los kunnen gaan.

1
77 garriet

@76
Daarom staat er ook 'waarschijnlijk'.

1
78 Proemevla

@73 Nee je moeder !

1
79 mightimouse

@75 O kijk aan jij bent er zo een die gewoon zomaar iemand als extreem rechts bestempelt.
Jij bent gevaarlijk en vast zo een persoon die alles wat hij/zij nazi vind wilt stompen?
Ik wens met jou verder niet te spreken.

0
80 Truffelaar

* Verwijderd door de redactie *

81 johnnyisterugvanweggeweest

@81 Eensgelijks.

0
82 Truffelaar

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Hij heeft inmiddels aan Bosma z'n excuses aangeboden en zal dit publiekelijk ook nog gaan doen.Bosma: Baudet heeft spijt van uitspraken tegen ...

zojuist geplaatst door Strongoli

Strongoli
Briefje van Jan - aan Khalid Kasem - Buttkicken.nl

Natuurlijk stinkt dit zaakje. Geen overtuigend bewijs betekent niet, dat er "niets" gebeurd is, ze hebben alleen, het bewijs voor dat laatste, n...

4 minuten geleden geplaatst door Strongoli

welofniet
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

Eens komt de dag dat men zegt VOL is VOL....

6 minuten geleden geplaatst door welofniet

welofniet
Kamervoorzitter Bosma roept Baudet op matje vanwege bedreigen Klaver na debat

Klaver en ook Paternotte kunnen wel het bloed onder je nagels vandaan halen, probeer dan nog maar eens aardig te blijven tegen die 2 sadisten....

8 minuten geleden geplaatst door welofniet

maarten1234
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

"die buitenlanders hebben we straks nog hard nodig vanwege de pensioengolf en het tekort aan vakmensen en ander personeel om onze samenleving dr...

12 minuten geleden geplaatst door maarten1234

maarten1234
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

tja, dan vraag ik mij af waarom er een hek om de moestuintjes van een bepaal AZC staat met daarbij teksten in de trant van 'eigendom van...' in ...

17 minuten geleden geplaatst door maarten1234

LoydMorris
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

Ondertussen. . . . https://www.telegraaf.nl/nieuws/1601058670/steeds-vaker-geweld-en-agressie-door-jonge-asielmigranten-in-opvang-personeel-...

18 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

sockknitter
Meedogenloze Russen nu zelf slachtoffer van ‘heilige oorlog’

Rusland heeft de waarschuwingen vanuit het westen niet serieus genomen. De FSB heeft het veel te druk met het opsporen van Kremlincritici, dat z...

19 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Strongoli
Opschaling van passende zorg voor vluchtelingen

@1Welke "vluchtelingen" worden hier nu eigenlijk bedoeld?En bij passende zorg, denk ik meer, dat een betere screening bij binnenkomst, het e...

19 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
VilagsexPorn KiddnappedHotsex TubeDarkwen PornCodi Vore TitfuckBlack Booty Sex VideosIndian Hindi Audio MmsManisha Xxx VideoFantasyland TampaPornstars 3dAnime Brother And Sister PornColombia PornografiaTaboo Porn FreeValentina Jewel PornPonybunyEmeliahartford NudeTime Sex VideoLegal Age PornTiny Texie FuckSquat Riding PornSexual FanfictionInfluencer Gone WildsMegan Thee Stallion NudeEboy AnalNude William LevyTube X PronXvidio BhabhiXxxviddeoXxx Sexy Hot HdCameltoe PornCreampiepantiesXnxx DowlordEmber Lumen PornProperty Sex EbonyDance NudeSuper DeepthroatInmagefapVídeo De Pornô CaseirosNaked Anime GirlDani Speegle NudesTube GhettoSpread VaginaElectric Penis PumpKate Sharma NudeGia Derza XxxShadman Tactical MisunderstandingsHindi Web Series PornGujarati Hd Sex VideoCelebjihad.ccomAnimated Asmr PornFamous Porn ActressesLatina Milf Blow JobVideo Po RnoSexyoverwatchCoco Quinn NudeHindi Xx Bf VideoPornodominicanaPutri Cinta LeakedNew Xmovies10 Inche CockTriple Xxx VideoHagen Toons HentaiPorns HijabHenti SexyShae Summer PornLuna Star BbcVenom X GwenXx Hot SceneHindi Audio Mms VideoMom Son NudeBody Build PornSky Bri RidingPorbohubXvideos EnglishMalayalam Sex SiteJada Fire VideosJoi BabeLatinahubAlexa Loren NudeMilf_laceyWomen On Nude BeachBlacchyna Onlyfans LeakedReddit Hentai SitesBlackedmailed PornXx Video BollywoodIndian Xxx Video MovieWww XhamsterCelebrityguesstapeFavourite Sex VideoEmiri Momota PornXxxx Move HindeFull Body NakedNigger RaceplayFrench Porn FilmsRachel Starr FeetSexo Na LiveSquirt CreamyWatch Hd Sex VideosLove Sex FilmMonika Sex VideoTamanna Bhatia Sexy VedioHot Sex In GymDeep Throat ChokingDancing Bear StripperLiterica SearchLustbbAngela Simmons NudeNaked Arianda GrandeHot Teen XnxxJungle Xxx VideoHot Sister BfStory Sister PornSajani Sex MovieTouch My Wife XxxInterracial Breeding PornSissyhypmoSexy DawnloadSofia BavarlyDana Vespolicoco Lovelockcharlie FordeHazel Moore GangbangWatch Porn.toPor N HatKavita Bhabhi XnxxMypornsnap TeenPron MilkIndian Heroine XnxxMrs Increible PornQueen Rogue AgeLauren Phillips ShoplyfterHtml Porn GamrsIndani XnxxPorn Amateur MexicanPervsib ComDeshi XnxxxNigeria SexHaving Hard SexWatchmygfBobbi Starr AnusTeens Teasing PornPlayboy RedditJavhdhd.comAmatue NudesSpanking VidaVelamma Free EpisodesMen Feet WorshipMilanaswWww Xxx Hinde ComDesi Porn 4kIndian Bhojpuri Sex ComKamasutra Full Sex