RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Lief: Yolanthe krijgt geen genoeg van Xess Xava

Beeld © Instagram @yolanthecabau

Yolanthe Sneijder-Cabau (34) is de laatste tijd in een wervelstorm beland, maar gelukkig is Xess Xava (3) er om zijn moeder door deze heftige periode heen te tillen. Al lijkt het op het kiekje van Yolanthe op Instagram precies andersom. De brunette tilt haar zoontje liefdevol op haar rug en zet daarbij meerdere hartjes in alle kleuren van de regenboog.

"Wat ben je een power vrouw"

Yolanthe kan alle steun gebruiken op dit moment en lijkt het te krijgen van haar kleine mannetje. De presentatrice draagt Xess op haar rug en plaatst hartjes in alle kleuren bij het schattige kiekje. Ook haar volgers betuigen hun support in deze lastige periode in haar leven. Onder anderen Olcay Gulsen, Monica Geuze en Quinty Trustfull reageren liefdevol onder het bericht. "Wat ben je een power vrouw", "Je ziet de liefde tussen moeder en zoon" en "Zo'n bijzondere vrouw ben je" vinden haar volgers. 

Yolanthe
Lees ook:
Yolanthe doet opvallende ontdekking op vakantiekiekje

De presentatrice plaatst regelmatig een foto van haarzelf met haar kindje. Yolanthes relatie met Wesley Sneijder (35) zit momenteel in zwaar weer en tot op heden lijkt er geen positieve vooruitgang in te zitten. De scheidingsgeruchten blijven aanhouden en de brunette zou zelfs overwegen om naar Amerika te verhuizen. Yolanthe is op dit moment te zien in Temptation Island VIPS, waarin ze als presentatrice schittert tussen de stelletjes die zelf hun relatie op de proef stellen.