photo_news
Volledig scherm
© photo_news

Pentagon stelt "heropleving" van IS in Syrië vast

De terreurgroepering Islamitische Staat (IS) is aan een comeback bezig in Syrië, dat terwijl de Verenigde Staten hun troepen uit het land voor het grootste deel hebben teruggetrokken. Dat stelde een inspecteur-generaal van het Pentagon gisteren in een rapport.

10 reacties

  • Micheline Gevers

    5 jaar geleden
    Volgens Trump was IS volledig verslagen. En na een telefoontje met Erdogan,besloot hij ,zonder overleg met zijn bondgenoten , zijn troepen terug te trekken. Nu roept hij al op hulp van zijn westerse bondgenoten.Hij dreigt de IS gevangenen vrij te laten als Europa zijn IS criminelen niet terug nemen. Hij heeft er een potje van gemaakt. Laat Amerika het nu maar oplossen. Het "stabiele genie"
  • Verstappen Martine

    5 jaar geleden
    De wereld is om zeep. We stevenen af op de vernietiging van de mensheid. Niet alleen Syrie, ook Korea met zijn raketten, India en Pakistan en ga zo maar door. We leven met een tijdbom.
  • kerim aksu

    5 jaar geleden
    De VS wilt daar gewoon niet weg en zoeken excuses voor er langer te blijven VS= İS islamischtise staat is een terreur organisatie die voor de VS werkt zo simpel is dat
  • oswald billiet

    5 jaar geleden
    En straks zullen al die Belgische kinderen die niet meer naar ons land mogen terug keren de wapens opnemen als kindsoldaat. Wat gaan we dan nog vertellen?
  • Frank Joos

    5 jaar geleden
    Wacht maar. STILTE voor de STORM.