achtergrond

Geenstijl

Gay Pride Iran eindigt in publieke verhanging

Sjonge. Hadden ze nou maar een gele boerka aan getrokken.

De hittegolf is voorbij maar we hebben nog steeds verhitte opvliegers en dat komt door HOE DEBIEL ZWAKZINNIG LINKS IS (sorry, opvliegertjes dus.) Maar echt. Wat we nu weer onder ogen krijgen: zelfs Koen van Dijk, de directeur van het COC toont zich de grootste cock sucker in Allah's Dark Room. Op Facebook verklaart hij de liefde aan PvdA-raadslid Hendrik Jan Biemond, de kanariegele Pride-boerka waarvan u de foto maar niet van uw netvlies / uit uw timeline krijgt. "Geweldige actie", noemde hij de vale verstopactie van The Whitest Boy Alive. (Wie waren die andere vijf islamlikkende boerkabukkers eigenlijk? Die durven zeker niet meer uit de kast te komen nu?)

Moslimpartij NIDA en haatpreker Abdul-Jabbar van de Ven betalen boerkaboetes, Haagse salafistenvrouwtjes flyeren tegen het boerkaverbod met Syriëreizende terreurverdachten, en GroenLinks, PvdA en de fucking homobelangenvereniging staan, zij aan zij met die stapel zwakzinnige protestclubjes in NRC, onder de valse vlag van "keuzevrijheid" te juichen voor het religieus afdekken van vrouwen in de publieke ruimte. De linkse ideologie viert wel echt een hoogtepunt van het eigen intellectuele faillissement hier, nu ze uit totale verwarring hun schip der progressie door de betonnen wal van de regressie gekeerd laten worden. Hoe, echt HOE, hebben partijen, stichtingen, belangenverenigingen, feministenclubs en homotolerantiestrijders het voor elkaar gekregen om zich schouder aan schouder te positioneren met de meest conservatief-religieuze uitwassen die je in dit land kunt aantreffen? En vooral: tégen wie keren zij zich dan precies, en waarom? De seculiere samenleving? Onze eigen democratie en rechtsstaat? De blanke man?

Hoe dan ook. Wat ze zeggen te bestrijden, wakkeren ze alleen maar aan: linkswappies als Koen, Hendrik Jan en die koekwauzen in de krant staan permanent pal voor de meest intolerante waarden van de islam, en werpen daarmee keer op keer de spotlichten op salafistische schijtbakken die hier hun nauwelijks verhulde shariawensen propageren - met hulp van alle voornoemde nuttige idioten als medereizigers van de meest naargeestige moslims. Het zijn niet alleen bloederige aanslagen en "eenzame wolven" die de islam een slechte naam geven. Als apostaten, seculieren en vrijzinnig-culturele moslims nauwelijks aan het woord komen, door niemand op het schild worden gehesen en zich alleen hier in dit roze hoekje, bij Fidan Ekiz aan haar Nieuwe Maantafel, in het Nederland van Wierd Duk, of bij de verstandige vrienden van Vrij Links kunnen melden, blijven de islamisten lachen om de naïviteit van links - en grijpen ze iedere millimeter terreinwinst die ze kunnen boeken.

Gelukkig zijn er ook nog moslima's als Shirin Musa en haar Femmes For Freedom, want hoe druppel versus gloeiende plaat het ook is, zij gooit in weerwil van alle linkse waanzin toch weer een actie tegen vrouwenfobie de lucht in, en die campagne kan nog wel wat Foute Namen (lol) gebruiken: mail naar info@femmesforfreedom.com en je naam verschijnt er ook onder.

Ohja en die Gay Pride in Iran bestaat natuurlijk helemaal niet maarrr de verhangingen van homo's des te meer. Maar hee. Zolang ze netjes aan een kraan geknoopt worden, en niet letterlijk van een flat geflikkerd, is dat toch best een nette manier om van de mannenliefde verlost te worden, nietwaar Koen?

En deze idioten doublen ook nog ff down

En deze idioten doublen ook nog ff down

TL;DR

TL;DRTL;DRTL;DR

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Carel Brendel: Het verraad van links

Nu de PvdA opnieuw aan het flirten is met de islam en opnieuw het Paard van Troje binnensleept - alsof het politbureau de hele toestand rond Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk vergeten is - leek het mij goed om Carel Brendel te benaderen. Zijn bestseller Het Verraad van Links uit 2007  gaat over de socialistische beweging en de vrijheid van godsdienst.

@Arthur van Amerongen | 20-01-24 | 21:01 | 896 reacties

Nepnieuws bij Nieuwsuur over "slavenschip" VOC

John Leerdam (Partij van de Airfryer) genomineerd voor Rudy Bouma Bokaal

@Pritt Stift | 08-01-24 | 10:00 | 293 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.